Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Inštrukcije Samoobrambe

samoobramba borilne veščine borilne veščine

  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 ekipanikadjaca

ekipanikadjaca
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 10. november 2014, 18:45

Nudim diskretne inštrukcije borilnih veščin ljudem, ki bi se radi hitro naučili učinkovitih stvari. Imam dobro osnovano znanje iz različnih borilnih veščin. Veščine, kot so Judo, Tajski boks, Brazilski Ju-jitsu... So efektivne, žal pa lahko traja leta, da jih obvladamo do te mere, da jih uporabimo v realni situaciji. 
 
To, kar učim jaz NI namenjeno rekreaciji. NI namenjeno ljudem, ki bi radi hodili na tekmovanja.
Ne učim Japonskih pozdravov, kako pravilno zavezati pas na kimonu... Lahko pa vam pokažem, kako hitro in učinkovito onesposobiti, hudo poškodovati nasprotnika. Razložim osnove kriminalne psihologije in dinamike nasilja. Po želji se lahko predstavijo tudi osnove boja z nožem ali konceptom palice (sekira, mačeta, tonfa, teleskopska palica...)
 
Prostor imam na voljo dopoldan v telovadnici, namenjeni treningom borilnih veščin (po tleh so blazine) v bližnji okolici Celja (Ostrožno) Cena je 10€ na polno uro. Zaželjeno je, da ste v vsaj povprečni fizični pripravljenosti in imate stvari v glavi na pravem mestu. 
 
Informacije na quorum.corona@gmail.com

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0