Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Anketa in diskusija o zdravih sladicah

zdrave sladice med datlji sladkor gluten

  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 zdravesladice

zdravesladice
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 15. maj 2015, 11:44

Lepo pozdravljeni,

 

da se ne poste počutili pretentane, vam že takoj na začetku povem, da je primarni namen postavljene teme anketa o zdravih sladicah, ki jo izvajam v okviru seminarkse naloge. Anketa vam nebi smela vzeti več kot 5 minut (vsa vprašanja so na prvi strani, tako da naj vas gumb naslednja stran ne prestraši). Že vnaprej se najlepše zahvaljujem vsem, ki jo boste rešili.

 

https://www.1ka.si/a/66018

 

recept sladice, ki je prikazana v anketi: http://comfybelly.co...s/#.VVXKLZNF7IU

 

V tem receptu lahko med zamenjamo z datlji - rezultat so malo manj sladke tortice (če koga zanimajo natančne količine pri zamenjavi naj mirno vpraša)

 

Nekateri pravijo, da segret med izgubi svoje zdrave lastnosti, toda po drugi strani si dosti ljudi vroč čaj sladka z medom in ne sladkorjem. Kakšno je vaše mnenje o segretem medu in ali sploh obstajajo zdrave (oziroma manj škodljive) sladice (take, ki jih pečemo). Presne sladice sladkane z medom (seveda ne v prevelikih količinah) bi recimo lahko bile zdrave.


To temo je popravil/a zdravesladice: 15. maj 2015, 11:44

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0