Lunin Forum uses cookies. Read the Pogoji registracije in varstvo osebnih podatkov for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
Lunin net

Jump to content


Photo

Anketa in diskusija o zdravih sladicah

zdrave sladice med datlji sladkor gluten

  • Please log in to reply
- - - - -
No replies to this topic

#1 zdravesladice

zdravesladice
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • posts 1

Posted 15. May 2015, 11:44

Lepo pozdravljeni,

 

da se ne poste počutili pretentane, vam že takoj na začetku povem, da je primarni namen postavljene teme anketa o zdravih sladicah, ki jo izvajam v okviru seminarkse naloge. Anketa vam nebi smela vzeti več kot 5 minut (vsa vprašanja so na prvi strani, tako da naj vas gumb naslednja stran ne prestraši). Že vnaprej se najlepše zahvaljujem vsem, ki jo boste rešili.

 

https://www.1ka.si/a/66018

 

recept sladice, ki je prikazana v anketi: http://comfybelly.co...s/#.VVXKLZNF7IU

 

V tem receptu lahko med zamenjamo z datlji - rezultat so malo manj sladke tortice (če koga zanimajo natančne količine pri zamenjavi naj mirno vpraša)

 

Nekateri pravijo, da segret med izgubi svoje zdrave lastnosti, toda po drugi strani si dosti ljudi vroč čaj sladka z medom in ne sladkorjem. Kakšno je vaše mnenje o segretem medu in ali sploh obstajajo zdrave (oziroma manj škodljive) sladice (take, ki jih pečemo). Presne sladice sladkane z medom (seveda ne v prevelikih količinah) bi recimo lahko bile zdrave.


Edited by zdravesladice, 15. May 2015, 11:44.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users