lahko rečem, da poznam svoje odvisnosti ... veliko spoznanj izhaja od bližnjih in njihovih usod zaradi določene odvisnosti ... sorodnikov, prijateljev, znancev ... veliko sem tudi prebrala v knjigah, na spletu
v svoje življenje pa ponavadi privlačimo takšne ljudi, ki jih potrebujemo ... v dobrem ali slabem ... pa ne da jim slepo sledimo ... ampak, da razmišljamo in najdemo svojo pot 
jeti, kapo dol, če res poznaš svoje odvisnosti.
ti pa ne verjamem.
pa ne, da lažeš, ampak se motiš.
jes jih tut ne svojih.
sploh pa si se sama dopolnila. glej poboldano
in da ne pozabim... odwisnosti si itaq kreiramo ves čas nove. precej nehote in nezavedno.
in glej vijolično:
to je pomoje pa najwečji nateg njuejđa. al pa usaj eden največjih nategov.
zakaj?
ne, ne potrebujemo jih in ne dobivamo jih zato.
sami smo si jih izbrali.
e, zato jih dobivamo.
seweda pa je to, da smo si jih izbrali, tesno povezano z odvisnostmi, ki jih imamo... in te odwisnosti so pa itaq zaradi tega, ker smo verjeli drugim. in me skrbi, da še vedno kasiramo te odvisnosti.
zato ja, zato se vrtimo v krogu, ne pa, zarad neke karme, (k je pa tut eden od nategov njuejđa), ki se jo pa da zelo lepo tržit.
na način, da najprej narediš ljudi odvisne od sebe, pol jim pa še meglo prodajaš, da jih samo ti lahko rešiš.in še en nateg nuejđa...(okej... podobno je z religijami) da si lahko pomagajo samo sam.
to je sicer res, ampak oni so pred tem že zlezli pod kožo.
če skrajšam...
edino, od česar smo odvisni je to, da kupujemo tuje misli...
in iz te vrstice bi se itaq dal pa za knjižnico robe napisat..
no... sej jih je že za miljon knižnic napisanih.
use pa je en in isti nateg ali pa usaj zmota.
in v to zanko, so se pa tut mnogi izvajalci tega natega ujeli in to je, da pa oni res zase mislijo, da so pametni in da lahko še swet rešijo.
u resnici pa je use skupej to,
da se slepi ponuja slepemu, da ga bo vodil.
ampak seweda... ne se nategnit še ti zdej in tole moje napisano kupit tudi za swoje :-)