Lunin Forum uses cookies. Read the Pogoji registracije in varstvo osebnih podatkov for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
Lunin net

Jump to content


Photo

PARTNERSTVO ASTROLOŠKO - SEDMA HIŠA


 • Please log in to reply
- - - - -
228 replies to this topic

#1 omar

omar
 • Legenda Foruma
 • posts 1,821

Posted 25. January 2016, 00:05

*
POPULAR

Film se je začel že pred pol ure. Vi se pa že pritožujete sami v sebi, kako butasto ste zapravili denar za vstopnico. Liki v filmu nimajo globine. Vse deluje tko nekam umetno. Sporočilna vrednost filma, motivacija, karakterji igralcev, vas spominjajo na filme, k jih niste gledali že od štirinajstega leta naprej. 

Eno uro kasneje še vedno sedite v kinodvorani. Film je še vedno isto sranje. A naenkrat ugotovite, da se je od nekod prikradla ena drobcena solzica v kotiček očesa. Fuck stari, kva dogaja? Po eni strani vam je nerodno. Kaj bi se zgodilo, če bi drugi zvedeli, da se vas je tak butast film dotaknu, da vas je ganu. Zgodilo se je to, da ste prestopili prag sedme astrološke hiše, hiše partnerstva. Za sabo ste naenkrat pustili predsodke, rigidnost, ponos, ego. Prešli ste mejo, za katero niste mislili da jo boste in naenkrat ste začutili v srcu tragedijo filmskih karakterjev. In kljub temu, da je film še vedno butast, ste se identificirali s tistimi liki. In identifikacija je bistvena  v tej hiši. Ona nam omogoča, da z uspehom upravljamo s sedmo hišo.

 

Identifikacija. Postaviti se na mesto druge osebe. To je temeljni kamen vse dramske umetnosti. Filmov, romanov, gledališča, celo pesmi. In je tut seveda baza, za vsak bližnji odnos. Če umetnostni duh ne uspe vzpostaviti to osnovo enakosti, kjer je JST enako TI, se nas nobena zgodba nikoli ne bo dotaknila, niti katerokoli človeško bitje. 

A vzpostavljanje te enakosti je lahko težko. Drugi niso mi. Oni so različni. Tujci. Tko ku u filmu, njihove motivacije in njihove vrednosti se bijejo z našimi. Da se bi uspeli z njimi identificirati, da bi jih vzljubili, moramo začasno odmisliti naš point of view. Naš nrav, našo čud (kje sm dubu te besede?icon1_eek.gif) moramo odložit na stran. Začeti moramo gledat na življenje z njihovimi očmi. To je pa nevaren proces. Če ga ne uspemo izvest do konca, ne bomo uspeli ustvarit nobeno trajno intimno zvezo. Lahko se poročimo. Lahko mamo prijatelje. A izolacija je popolna in v trenutku soočanja z resnico priznamo sami sebi. Naš svet je izpolnjen s tujci. 

 

Če pa uspemo preit meje lastne osebnosti, naš čaka naslednja nevarnost. Lahko se zgodi, da te meje nikoli več ne najdemo. Lahko se zgubimo v partnerstvu, tolk smo lahko pod njegovim vplivom, da izgubimo sledove lastne identitete. Postanemo senca ki jo projicira druga oseba. In se kot pijavka držimo te osebe, kot da je naša celotna bit od nje odvisna, polni obupa in strahov. 

 

Uspešno obvladovanje sedme hiše zahteva eno veliko vrlino. Sposobnost, da se občuti enakost s partnerjem. Nihče ni za krmilom vs čas, nihče ni šef. Medsebojna odvisnost obstaja, ja, a je dvosmerna cesta. Enakost tu pomeni medsebojno odvisnost. V igri je tut ideja, da partnerstvo nima omejenega roka. Ceremonija same poroke celo izziva to idejo s stavkom : dokler naju smrt ne loči. 

 

A ni potrebno it tako daleč, da bi se uspešno obvladovalo sedmo hišo. Tisto kar je nujno, je, da se človek obveže drugi osebi. Intimna zveza se ne more bazirati na udobnosti, na zgolj mesenih užitkih naprimer. Mora obstajat prepričanje, da tut če se okoliščine radikalno spremenijo, partnerstvo samo po sebi ne bo ogroženo. Zakaj? Zato ker se partnerstvo tut začelo ni zaradi okoliščin. Njen temelj, njen začetek je v bistvu samega bitja vsakega od partnerjev. Ljubezni enega do drugega.

 

Na koncu, in to je tisto najtežje, mora obstajat občutek, da je nek poseben odnost tisti, ki ju povezuje. Odnos, ki je unikaten, ki je samo njun. Dotik magije. Oki, lahk rečemo tut romantika. Psihološka simetrija. Lahk govorite o karmi, usodi, božji volji.....Krišni rolleyes.gif .... Besede niso važne. Brez teh mističnih ognjemetov, zidov ega in straha nikoli ne bi preskočili, da bi uspeli vstopit v hišo partnerstva. Kaj šele, da bi hodili po nje hodnikih.

 

Tudi ko so vsi trije pogoji izpolnjeni, je pot do te hiše zelo strma. Planeti ki so v tej hiši in znamenja v katerih hiša je, nas vodijo. Oni opisujejo tip osebe, s katero mamo največ šans, da uspemo na naši poti skozi življenje. Oni tut označujejo, katere črte našega karakterja se morajo na tej poti spremenit, če hočemo vedet, kaj počet z ljubljeno osebo, ko jo enkrat srečamo. Ko zaživimo bistvo Oriona.    heartpump.gif#2 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
 • Lunatik
 • posts 7,528

Posted 25. January 2016, 07:23

Zastopu sm sicer bl malo, tm okol Krišne neki pa o poistovečanju.. empatiji...

ampak mi je blo zlo kulsko napisano..


prenos.jpg


#3 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • posts 720

Posted 25. January 2016, 07:42

Super tema, hvala, Omar :-)!

Mene je vedno nekaj begalo glede 7.hiške- čeprav imam v njej Sonce, Venero (oboje v Raku) in, da ne bi bilo prelahko, tudi Saturna- zakaj me je (bilo) vedno dobesedno groza klasičnega partnerstva? Če naj bi bilo Sonce pokazatelj, kjer me life najbolj veseli- meni pa mrak na oči (in gas v drugo smer), če je treba kakšno vezo formalno urediti/predstaviti/živeti...? Prav fizično potrebujem občutek biti sama (otroci me pri tem ne motijo, bi jih imela še več), čeprav imam rada ljudi, le tisti občutek svobode, ki ga niti ne izkoristim večinoma, ampak obstajat pa more! Pa sem zelo za biti ljubljen in ljubiti, vendar videti simboliko ključavnice na mostovih, je zame boleče in skoraj klaustrofobično..
Kakšna modra ugotovitev :-)?

#4 omar

omar
 • Legenda Foruma
 • posts 1,821

Posted 25. January 2016, 09:01

Super tema, hvala, Omar :-)!

Mene je vedno nekaj begalo glede 7.hiške- čeprav imam v njej Sonce, Venero (oboje v Raku) in, da ne bi bilo prelahko, tudi Saturna- zakaj me je (bilo) vedno dobesedno groza klasičnega partnerstva? Če naj bi bilo Sonce pokazatelj, kjer me life najbolj veseli- meni pa mrak na oči (in gas v drugo smer), če je treba kakšno vezo formalno urediti/predstaviti/živeti...? Prav fizično potrebujem občutek biti sama (otroci me pri tem ne motijo, bi jih imela še več), čeprav imam rada ljudi, le tisti občutek svobode, ki ga niti ne izkoristim večinoma, ampak obstajat pa more! Pa sem zelo za biti ljubljen in ljubiti, vendar videti simboliko ključavnice na mostovih, je zame boleče in skoraj klaustrofobično..
Kakšna modra ugotovitev :-)?

Hm...čist tko na hitro, ker sm mel o tem namen pisat v nadaljevanju, ko bo treba predstavit v katerih znamenjih je ta sedma hiša lahko, pa kam so šli njeni vladarji, pa kaj o planetih v tejle hiši. 

A oki, res na kratko bi reku tko. Že najbrž pred dnevi neki omenju, da povsod kjer je Saturn, smo prepuščeni sami sebi, se lahko naslonimo le na same sebe, smo odvisni od samih sebe. To je en vidik. Sploh v primeru takih aspektov, kot jih dela tvoj Satko. Druga plat medalje je vladar tvoje sedme. Je v osmi, v levu, kar nama da vedet naslednje. Taka pozicija pomeni, da nas drugi podpirajo moralno in finančno. Kar nadalje pomeni, da od partnerja pričakuješ pomoč in finančno podporo. Ali jo dobiš, je odvisno od aspektov takega dispozitorja. In še po nečem je znana osma. Po seksu. Zato se taka pozicija dispozitorja dostikrat razlaga v smislu, da tako partnerstvo temelji na dobrih seksualnih odnosih, sploh z javnimi osebami, a da pa imata partnerja zelo malo skupnega v ostalih stvareh. 

Zej kombinacija obojega pol da vn kar pač da. A je res na kratko, lih tolk za razmislek. wink.png


Fajn napisano ja...samo ne vem, kaj ma Orion s tem. smile.png A je Orion v čem simbol sedme?

Ne morem ti tega povedat. icon1_redface.gif

 

Sorry. flirt.gif


Zastopu sm sicer bl malo, tm okol Krišne neki pa o poistovečanju.. empatiji...

ampak mi je blo zlo kulsko napisano..

Važn da ti je všeč.  flirt.gif#5 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • posts 720

Posted 25. January 2016, 09:04

Rožica, mislim da gre pri tebi za običajnega osumljenca - Saturna. Tisto področje, kjer je Saturn, je za človeka najmanj klavstrofobično. Pomagalo bi, da vržeš Saturnu kakšno vabo, da ima nekaj za glodat in da potem mir. V sedmi hiši to pomeni, da najdeš kakšnega res starega, nergavega tipa in bi bil s tem zadovoljen Saturn, ti bi bila pa Sonček, ki tega starca mau greješ. (ne me resno vzet) :)


Haha, me zanima, kaj ima ta sonček pol od življenja ;-)?
Sem pa res imela vedno starejše partnerje. Ampak, ker se 7.hiša začne v dvojčku, bom zdaj (na stara leta ;-)), fokusirana bolj na "mladino", a ne :-)?

#6 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • posts 720

Posted 25. January 2016, 09:12

OMAR: Hm...čist tko na hitro, ker sm mel o tem namen pisat v nadaljevanju, ko bo treba predstavit v katerih znamenjih je ta sedma hiša lahko, pa kam so šli njeni vladarji, pa kaj o planetih v tejle hiši. 
O oki, res na kratko bi reku tko. Že najbrž pred dnevi neki omenju, da povsod kjer je Saturn, smo prepuščeni sami sebi, se lahko naslonimo le na same sebe, smo odvisni od samih sebe. To je en vidik. Sploh v primeru takih aspektov, kot jih dela tvoj Satko. Druga plat medalje je vladar tvoje sedme. Je v osmi, v levu, kar nama da vedet naslednje. Taka pozicija pomeni, da nas drugi podpirajo moralno in finančno. Kar nadalje pomeni, da od partnerja pričakuješ pomoč in finančno podporo. Ali jo dobiš, je odvisno od aspektov takega dispozitorja. In še po nečem je znana osma. Po seksu. Zato se taka pozicija dispozitorja dostikrat razlaga v smislu, da tako partnerstvo temelji na dobrih seksualnih odnosih, sploh z javnimi osebami, a da pa imata partnerja zelo malo skupnega v ostalih stvareh. 
Zej kombinacija obojega pol da vn kar pač da. A je res na kratko, lih tolk za razmislek.Thanks' a lot, Omar :-*! Res dosti stvari za premisliti..
Ampak zakaj pa imam pol že ves life močno potrebo po lastni finančni neodvisnosti? Zakaj se ne morem torej prepustiti "liniji najmanjšega odpora", ki tako bode v oči v mojem chartu ;-)?

#7 omar

omar
 • Legenda Foruma
 • posts 1,821

Posted 25. January 2016, 09:14Thanks' a lot, Omar :-*! Res dosti stvari za premisliti..
Ampak zakaj pa imam pol že ves life močno potrebo po lastni finančni neodvisnosti? Zakaj se ne morem torej prepustiti "liniji najmanjšega odpora", ki tako bode v oči v mojem chartu ;-)?

Ja kdo pa je vladar tvoje druge hiše?wink.png#8 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • posts 720

Posted 25. January 2016, 09:21

Jah, seveda, 2.hiša se začne v Kozorogu, potem je pa noter retroJupiter v Vodnarju ;-).
Pa tako luštno bi mi lahko bilo, če bi ...:-P

#9 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • posts 720

Posted 25. January 2016, 09:23

Jaz tudi :-). Pa vaju, oba z Omarjem, tudi <3! Ampak zdaj se pa res moram odlogirat ;-).

#10 omar

omar
 • Legenda Foruma
 • posts 1,821

Posted 25. January 2016, 13:23

Da nadaljujemo.....

 

Sedma, partnerska hiša je lahko v dvanajst različni znamenjih, ki se menjajo na cca uro pa pol, včasih več, včasih manj. V odvisnosti na čas vašega rojstva in kako se spreminja Ascendent. Vedno velja znamenje ki je na vrhu (začetku) te sedme hiše in se imenuje Descendent. Ascendent (vrh prve hiše) in Descendent  sta vedno v opoziciji, sta si nasprotna. JST in TI. In to je identifikacija, o kateri sm zgori, v uvodnem postu, pisal. Medtem ko prva hiša pove vse o meni, sedma hiša pove vse o partnerju. Sta povezani. Zato se pri razlagi znamenja na vrhu sedme hiše vedno upošteva ascendent lastnika charta. V bistvu se iz njega izhaja. Os ki veže Ascendent in Descendent je horizontalna os, Ekvator in kaže na zavest. Na Ascendentu Sonce vzhaja, na descendentu zahaja. Zato vse planete, ki so v hišah nad ekvatorjem imenujemo dnevne planete, tiste, ki so pod njim pa nočne. Tisti planeti ki so zgoraj in bližje vzhodu so vzhajajoči planeti, tisti, ki so spodaj in bližje zahodu so zahajajoči. Ah, vem....ne smem it predaleč, a neki osnov moram napisat, da se bo pol lažje razumelo razlage znamenj in planetov, ko bomo hoteli vedet, kak partner nam pripada v taki pa taki naši sedmi hiši. wink.png

 

Ker imamo dvanajst različnih znamenj na Descendentu, imamo po tem takem tudi deset različnih šefov te hiše, ki jim pravimo dispozitor. Teh deset različnih dispozitorjev je pol nadalje lahko v dvanajstih različnih hišah in vsak od njih ma svoje aspekte do drugih planetov, do Vozlov, do Kirona, do Lilith, do Ascendenta, Descendenta, do MC in do IC, pa še kaj bi se najdlo. 

 

Nadalje moramo upoštevat še zadnjo stvar, v iskanju konja na belem princu, to je planete, ki se znajdejo v tej hiši, deset jih je možnih, kot tut Vozle, Kirona, Lilith, točko sreče, Vertex, Ceres.......

 

No, ko vse to zgori našteto upoštevamo, razvozlamo pomen vsakega po sebi, smo že tam, kjer smo hoteli bit. Počasi smo prišli do konca, ugotovili smo vse vplive in lahko začnemo tuhtat koga tko brezmejno ljubit, da ga popeljemo pred oltar. 

 

Seveda je to le neka informacija, pomoč, če imamo probleme pri iskanju pravega partnerja, da razumemo kaj delamo narobe, če ga pač ne najdemo. Al pa če najdemo napačnega.

Nikakor pa te informacije ne služijo temu, da bi s tem vedenjem iskali partnerja. Partnerja se išče s srcem. Z Dušo. Z našimi filingi. Zanj zvemo šele takrat, ko ga v bistvu že najdemo. Ko ga začutimo. Astrologija nam pri tem lahko pomaga samo toliko, da ugotovimo kaj delamo narobe, če mamo na tem področju probleme, oziroma kot potrditev, da smo na pravi poti. #11 Silvija

Silvija
 • Lunatik
 • posts 4,804

Posted 25. January 2016, 14:50

Da nadaljujemo.....

 

 

 

Ker imamo dvanajst različnih znamenj na Descendentu, imamo po tem takem tudi deset različnih šefov te hiše, ki jim pravimo dispozitor. Teh deset različnih dispozitorjev je pol nadalje lahko v dvanajstih različnih hišah in vsak od njih ma svoje aspekte do drugih planetov, do Vozlov, do Kirona, do Lilith, do Ascendenta, Descendenta, do MC in do IC, pa še kaj bi se najdlo. 

Lahko ta odstavek še malo bolj detaljno razložiš? 12 različnih znamenj, a deset dispozitorjev v 12 hišah? icon1_eek.gif#12 omar

omar
 • Legenda Foruma
 • posts 1,821

Posted 25. January 2016, 14:54

Lahko ta odstavek še malo bolj detaljno razložiš? 12 različnih znamenj, a deset dispozitorjev v 12 hišah? icon1_eek.gif

Ja, z veseljem...... Pač mi astrosmotanci nismo lih pr šoldih, in smo zmeri več al manj v rezervi. Jeba ti povem. wink.png No in, enostavno ni blo šoldov za kupit dovolj planetov za vsa znamenja. Tk da smo bli silom razmer prisiljeni dat dvema planetoma šefovstvo nad dvemi znamenji. Tko ma Merkur načez Dvojčka in Devico, Venera pa Tehtnico in Bika. Zato dvanajst znamenj in le deset šefov znamenj.

Kapiš? flirt.gif  #13 Silvija

Silvija
 • Lunatik
 • posts 4,804

Posted 25. January 2016, 15:41

Ja, z veseljem...... Pač mi astrosmotanci nismo lih pr šoldih, in smo zmeri več al manj v rezervi. Jeba ti povem. wink.png No in, enostavno ni blo šoldov za kupit dovolj planetov za vsa znamenja. Tk da smo bli silom razmer prisiljeni dat dvema planetoma šefovstvo nad dvemi znamenji. Tko ma Merkur načez Dvojčka in Devico, Venera pa Tehtnico in Bika. Zato dvanajst znamenj in le deset šefov znamenj.

Kapiš? flirt.gif  

Ne še...finta je, da nimam podlage v "astrotu". Bom še sama pole malo pobrskala na netu. Hvala za trud. #14 Silvija

Silvija
 • Lunatik
 • posts 4,804

Posted 25. January 2016, 15:58

Ahaaa flowerface.gif. Torej 7. hiša je v nekem znaku, ta znak ima pa svojega šefa, dispozitorja. 

 

Zdaj pa (mislam, res je smotano, ko imam tako malo podlage...), če imam jz vrh 7.hiše v Dvojčkih, kako je zdaj še mišljeno, da je dispozitor lahko v 12. različnih hišah? A ni pol vedno v 7. hiši, če prav gledam natalno, se itak 7. hiša konča tam, kjer je descendent?

 

Saj ne vem, če zastopiš vprašanje. Ker če ne znam, še vprašat ne znam horro-cb.jpg  

 

Pa še to gledam, da mam več planetov v spodnji polovici, a sem zato bolj v yinu? Bolj v podzavestnem oz. čustvenem špilu? #15 Silvija

Silvija
 • Lunatik
 • posts 4,804

Posted 25. January 2016, 16:37

Hvala draga. Pol nas je več, s katerimi se astrologi ne bojo zapletali... griny.gif

 

Ajaaa, 7. se začne na DS, ne konča. Ok. Ah, butl jz, sem si za znakec za raka kar dopovedala, da je dvojček smile.png. Že vidim. Descendent je v dvojčkih. Klikam pa na karto iz Astrocaffeta. Vidim, da je v 7. narisano znamenje Rak, pa tudi ko se na ta znak Raka postavim, mi piše Severni vozel v Raku...In tudi moja 8. hiša je v Levu. Zgleda, da imava neke skupne točke smile.png.

 

Merkurja pa imam, če prav "berem", v 8. hiši v Kozorogu...

 

Nč...mini korakec sem naprej, ajmo dalje po milimetrih. Thanks Ceres in hvala za potrpežljivost obema z Omarjem. flirt.gif#16 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • posts 720

Posted 25. January 2016, 16:46

A tu gor "visimo" same strelke v podznaku, z Merkurjem v 8.hiši :-)?!

Ubogi astrologi, brez neke "pametne" izbire :-P..

Drugače pa pozdravljam temo in dobro voljo avtorja :-)!

#17 Silvija

Silvija
 • Lunatik
 • posts 4,804

Posted 25. January 2016, 16:51

Zgleda že tako laugh.png icon_smile_approve.gif

 

Ma sem ugotovila, da če sodelujem v temi od začetka, pol še gre. Čim so ene 3 strani napisane, ki bi od mene terjale skoncentrirano branje, mi kar mine. Pa sem si rekla, če me že zanima astrologija, mogoče vsaj posamezno temo bolj pozorno sledim. #18 omar

omar
 • Legenda Foruma
 • posts 1,821

Posted 25. January 2016, 17:20

Hvala draga. Pol nas je več, s katerimi se astrologi ne bojo zapletali... griny.gif

 

Ajaaa, 7. se začne na DS, ne konča. Ok. Ah, butl jz, sem si za znakec za raka kar dopovedala, da je dvojček smile.png. Že vidim. Descendent je v dvojčkih. Klikam pa na karto iz Astrocaffeta. Vidim, da je v 7. narisano znamenje Rak, pa tudi ko se na ta znak Raka postavim, mi piše Severni vozel v Raku...In tudi moja 8. hiša je v Levu. Zgleda, da imava neke skupne točke smile.png.

 

Merkurja pa imam, če prav "berem", v 8. hiši v Kozorogu...

 

Nč...mini korakec sem naprej, ajmo dalje po milimetrih. Thanks Ceres in hvala za potrpežljivost obema z Omarjem. flirt.gif

Lej Silvija, da te ne mučmo preveč. Tvoj descendent, vrh sedme partnerske hiše je v dvojčkih. Oki? Oki. yes.gif

Naprej...., njegov šef je Merkur. Oki? Oki. yes.gif

Tvoj Merkur je v prvi hiši v kozorogu, hiši ki opisuje tebe. Oki? Oki. yes.gif Ima naporne aspekte z Luno, Satkotom in Vozlom Severnjakom, lepe pa z Venero in Uranom. Oki? Oki. yes.gif

V sedmi hiši maš še Severnjaka vozlovskega, ki je resda v raku.

Ascendent strelec.

 

Evo, to so podatki, ki jih rabmo za razumet tvojo partnersko hišo. 

 

Zej...hm....tu ti ne morem vsega javno razložit, k te ne bi rad spravlju v zadrego. Lahk ti povem kako stvar, ki ni nič takega. Naprimer Severni vozu v sedmi hiši. Pomeni, da je to tvoja domača naloga v tem lajfu. Za domačo nalogo tega lajfa moraš naredit vse prou na partnerskem področju. A jebiga, če naloge ne boš naredila prou, boš ponavljala v naslednjem lajfu razred. And again, and again...... Karma is a bitch. Zlo nakratko, da na bom preveč tu odkrival, treba bo pustiti egu prosto pot in se posvetit drugim. Tistim, ki si to zaslužijo. Potlačit svoj ponos in se sprijaznit z lastnimi napakami. In blabla, bla, blabla, bla....

 

Ti pa bom z veseljem odgovoru na kako vprašanje, če pač bo. Sam od sebe ti ne morem tolmačit pomena vsega tega. Ti pa glej da postaviš bl splošna vprašanja. Za vsak slučaj.

 

Če nimaš charta svojga, mi napiši na os svoj gmail, pa ti ga pošljem. flirt.gif  #19 gold

gold
 • Lunatik
 • posts 6,960

Posted 25. January 2016, 17:27

ženske znajo bit včasih zakomplicirane, kot astrologija laugh.png

imele bi 12 bajt in 12 tipov, pozabjo pa na število tašč biggrin.png#20 Silvija

Silvija
 • Lunatik
 • posts 4,804

Posted 25. January 2016, 17:41

ženske znajo bit včasih zakomplicirane, kot astrologija laugh.png

imele bi 12 bajt in 12 tipov, pozabjo pa na število tašč biggrin.png

Hehe. Jz kamot pozabim, ker sem imela najboljšo taščo na svetu, žal pa jo je Bog prehitro k sebi poklical. Pravijo, da taboljše prej vzame inno.gif

 

Omar: oki...oki...oki in oki biggrin.png . Saj približno tako vem, za kaj gre v mojem lajfu, a sem na svojem primeru vadila kao branje podatkov karte. Tako da, bolj se čem učit, ker se že dolgo "zravn spravljam" ylflower.gif#21 cigancica

cigancica
 • Lunatik
 • posts 3,809

Posted 25. January 2016, 18:07

fajn tema, poskušam razumet tudi jaz te formule zdej... sam mi je zaštopalo pri saturnu v tretji tongue.png

se pravi imam descendet v kozlu, vladar tega je saturn in tega imam v devici v 3 bajti..kaj pa zdej ? inno.gif laugh.png

aja, pa vozel je tudi v tretji , tudi v devici retro varjanta ...


Edited by cigancica, 25. January 2016, 18:16.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#22 omar

omar
 • Legenda Foruma
 • posts 1,821

Posted 25. January 2016, 18:24

Cigič. flirt.gif

 

Tvoj descendent je v kozlu ja in vladar Satko je v tretji v devici, ja. Vse si prou pogruntala. Še ascendent je važen, ki je v raku. In Mava skor že vse podatke. Važni so še aspekti tvojga Saturna. Večinoma so dobri. 

 

Zej, če te kaj zanima, praši, ti bom razložu. Sam od sebe ti ne morem pisat analize tvoje partnerske hiše. Vsaj ne une kočljive sado mazo stvari, pa podobno. partyy.gif flirt.gif#23 A65

A65
 • ŽeČistoDomači
 • posts 422

Posted 25. January 2016, 18:35

Če ti bo kaj lažje: tudi s takimi ne, pri katerih se z aviona vidi, da smo veliki, veliki občutljivčki in za povrhu še rečemo, da bi radi slišali samo, kar je dobrega...smile.png 

 

Hvala draga. Pol nas je več, s katerimi se astrologi ne bojo zapletali... griny.gif#24 gold

gold
 • Lunatik
 • posts 6,960

Posted 25. January 2016, 18:43

Če ti bo kaj lažje: tudi s takimi ne, pri katerih se z aviona vidi, da smo veliki, veliki občutljivčki in za povrhu še rečemo, da bi radi slišali samo, kar je dobrega...smile.png

se treba navadit, da če te kdo dolgo po rokah nosi, ga začnejo bolet biggrin.pngbiggrin.png#25 A65

A65
 • ŽeČistoDomači
 • posts 422

Posted 25. January 2016, 18:57

se treba navadit, da če te kdo dolgo po rokah nosi, ga začnejo bolet biggrin.pngbiggrin.png

 

Res bi se moj komentar lahko tako bral - a nč bat, še kot otroka so me veliiiko premalo pestovali. Mogoče zato vedno poudarjam, da otroci rabijo bližino...


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users