Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

PARTNERSTVO ASTROLOŠKO - SEDMA HIŠA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
228 komentarjev na to temo

#76 patricija1189

patricija1189
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 144

Objavljeno: 27. januar 2016, 20:13

Meni sede,da se stalno sprašuje.Izveš maksimalno..Pa še prfoks se počuti dbest,ker je tolk dobr razložu temo wink.png



#77 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 2. februar 2016, 14:56

Se opravičavamo za mal zamude, a življenje ni sam uživanje in zabava, ampak je treba tut kaj delat. sleepy.gif

 

Oki, gremo naprej. Do sedaj smo ugotovili, da je za ugotovt kak partner je za nas primeren in kako naj bi se mu mi njemu prilagodili, potrebno razumet kako znamenje je na vrhu sedme hiše, Descendentu, kak je njen vladar, v kateri hiši je, kake aspekte ma in kateri planeti so v tej hiši. Opisal bom sam temeljne stvari, na kratko, samo okvirno. 

 

Zato poglejmo znamenja na vrhu sedme hiše.

 

Oven na Descendentu, tehtnica na Ascendentu. 

Partnerji in sami odnosi z ljudmi so tu najvažnejši. Taka pozicija ponavadi pomeni hitro, zgodnje partnerstvo, poroko, v bistvu še preden oseba postane dovolj zrela, da bi vedela kaj si v resnici želi, kaj potrebuje. Išče se partner z močno osebnostjo, a problem nastane, ko se ga dejansko najde, ker vas kar naenkrat moti njegova moč, to pa zaradi Ascendenta v tehtnici, ki si želi miru in skladnosti, skratka, da je vse po njeno. Če se pa tale tehtnica v primeru čudeža vseeno odloči, da bo ravnala zrelo in odraslo in bo res dobrega partnerja le upoštevala, bo tako partnerstvo bogatejše in res dobro, ker je sodelovanje in prijetna skupnost za tehtnico pravi blagoslov. Tu je pomemben odnos Marsa in Venere v natalnem chartu in njuni aspekti in položaji v hišah povejo pravo sliko odnosa do partnerstva.

 

Bik na Descendentu,  škorpjon na Ascendentu. 

Tak položaj daja lastniku charta posebno moč, zlo globoko in polno nekih zahtev. Želite partnerja, ki bo nežen, senzualen, privlačen, partnerja ki zna uživati obkrožen z lepimi stvarmi, a hkrati mora bit še praktičen in zlo razumen. Skratka konj na belem princu. A zaradi prirojene trmoglavosti in uporništva lastnik takega charta samo partnerstvo, kljub temu da najde točno takega partnerja, težko prenaša. Razen če ga partner pusti da dela vse po svoje ali pa če se lastnik takega charta odloči, da bo mal popustu, oziroma se bo celo mal prilagodil. A je en plus. Tista trmoglavost je le za neki dobra, lastnik tazga charta je zelo predan in zvest partnerju. Ko enkrat nekomu pokloni svoje srce, ga skor ne bo hotu več nazaj, razen če bo v to prisiljen. Je pa sedma hiša sicer naravno od tehtnice, zato je zračna hiša, zato je sentimentalna. Z bikom na vrhu te hiše razum hladi toplino čustev, na kar je treba bit pozoren, da se ne postane preračunljiv preveč. Za nadaljne razlage sta pomembna Pluton in Venera.

 

Dvojčki na Descendentu, strelec na Ascendentu.

Tu bom pisal zlo po prstih, tiho in nežno, sadil bom rožice in pihal na dušo, k vas je puhno enih bejb s strelčevskim Ascendentom in ne mislim razpihovat vojnega stanja tu. wink.png Alora, s tako postavitvijo ste predvsem zlo svobodnjaškega duha, zato potrebujete predvsem intelektualnega in razumevajočega partnerja. Zlo težko da vas bo strast tolk zanesla, da  bi partner lahko bil drugačen. V osebnih odnosih vam niso važna leta partnerja, niti njegov družbeni in finančni položaj. Važna vam je predvsem moralna podpora in spoštovanje točno takega kot ste. Tudi kadar ste na partnerja resnično jezni, to lahko traja zlo malo časa. Osnovna filozofija tu je : I`m Bond. James Bond. Live and let die. Če ma tu Merkur dobre aspekte, ste mal nagnjeni k osebam, k delujejo v pravu, igralništvu, sploh v vsem kjer so važni odnosi z javnostjo. Če gledamo na najidealnejšega parterja, moramo obvezno pogledat Jupitra in položaj Merkurja. Z aspekti vred. Partnerja ne najdete iz prve, potrebno je dost plevja presejat, da se izkristalizira pravo seme. Problem nastopi tu, ker se misli za vsako smet, da je že seme in se rabi čas, da  se ugotovi, da koruza žal nikoli ne bo rodila pšenice, pa kolikor koli truda že vložite. 

 

Rak na Descendentu, kozorog na Ascendentu.

Dejmo se igrat mal občutljivkote in mamine sinkote. Zaradi globokih emotivnih potreb si prizadevate v partnerju najt človeka, ki bo ful navezan na dom in družino, a neč ne bi blo slabo, če mi mel slučajno še ful keša v denarnici. Res sam slučajno. Če ste moški, pol s tako pozicijo iščete mamo v svoji partnerki, oziroma partnerko v svoji mami, oziroma all together now, če ste bejba, pol rabite res močnega tipa, a kljub temu boste najbrž dobili bl pasivnega in zelo nežnega človeka, k to pr vas enostavno bl pali. Čeprav navzven delujete bl ku nekdo, k se zmeri povleče nazaj, si v svojem bistvu vseeno ful želite popularnosti in kake javne funkcije. Zato mate potencial in tut uspešno kariero, če vam kaj takega uspe. Imate pač naravni občutek za potrebe folka. Če pa lastne kariere nimate, boste zagotovo v veliko pomoč partnerju, sploh celi družini in boste dobesedno podpirali vse zidove hiše. Tu gledamo Luno in Satkota. 

 

Lev na Descendentu, vodnar na Ascendentu. 

S Soncem, ki vlada tej hiši odnosov s partnerjem, pričakujete od njega popolno predanost in težko pristajate na kakršenkoli kompromis. Seveda privlačite zlo močnega partnerja, ne nujno fizično močnega. Važn da je lep in pameten in da ve kdo je Boss. Tu se sicer rado zaplete, ker če je karakterno močan, pomeni da je naletu na sebi enakega in bo problem, kdo bo popustu. Najprimernejši je zato partner, ki bo mislil s srcem, ne glavo, sploh ne uno spodi. Zato, ker vi potrebujete ljubezen, pozornost in odobravanje vseh vaših pametnih (in nespametnih) odločitev, reakcij, dejanj. In to v velikih količinah, govorimo o tonah, ne kilogramih, lepo prosim. Umbelievable, a vi pravzaprav želite romatiko. Nežni dotik v soju rdečih svečk razpršenih naključno po prostoru z vonjem orienta na satenastih rjuhah. Bejbe s tem položajem grejo ponavadi skozi lajf dost boljše ku tipi. Tu gledamo Sonce in Urana. 

 

Devica na Descendentu, ribe na Ascendentu. 

Lastniki take kombinacije so najbrž iznašli sado mazo. Najbrž ste precej razumevajoče in malčk tut rezervirano bitje. A dost je nekih indicev, da vas zna intrigirat nekdo, ki vas komot lahko kritizira, al pa vi njega. V partnerstvu iščete varnost in takoj ko ga najdete sledi poroka. Zato so za tako postavitev značilne bl zgodnje poroke. In to lahko več njih celo, k vi ko se enkrat navdušite ne znate nehat. Je pa ena dobra novica, druga poroka zna bit dost boljša od prve, ker tu obstaja tendenca da se na napakah celo kaj naučite. Z zrelostjo postajate realnejši. Se je pa potrebno naučit tut kaj dat partnerju, ne sam skoz neki jemat, brez da bi se v zahvalo karkoli zahtevalo nazaj. V bistvu je tu obvladovanje umetnosti dajanja nekako iskanje svoje sreče, ker ko se boste enkrat naučili dajat brezpogojno, boste dosegli točko svoje največje sreče. Zlo važen je pa tu položaj Neptuna, Merkurja in njunih aspektov. 

 

Čik pavza......



#78 patricija1189

patricija1189
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 144

Objavljeno: 2. februar 2016, 17:34

Haaa, profesor omar, WB biggrin.png



#79 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 2. februar 2016, 18:10

Tehtnica na Descendentu, oven na Ascendentu.

To je naravni položaj te hiše, ker je v naravnem horoskopu tehtnica na vrhu partnerske hiše in se tu tehtnica zlo fajn počuti. V bistvu je ona sinonim za partnerstvo. Tk da lahko rečemo, da nekdo, ki ima v chartu tehtnico na vrhu sedme, občuti naravno potrebo po partnerju, mu je hendlanje te hiše mala malca, ter mu je nekako naravno, da je skoz s kom. Tehtnica na descendentu ma tu kar visoke standarde, stalno nekako ocenjuje druge, potrebna ji je prava ljubezen in prijeten partner. Ne mara grobosti, umazanije, nereda, grdih stvari. Partnersko gnezdece uredi tipi topi. Je precej sentimentalna, rada ma umetnost in čeprav ma v sebi resnično visoke standarde za partnerja, hoče da jo partner sprejema tako kot je, z vsemi pomanjkljivostimi vred. Potrebuje partnerja, na katerega je lahko ponosna. Je zlo družabna, in je pravi socialni vodja. Če pa Venera in Mars nista v dobrih aspektih se oseba s takim chartom ne bo pretirano trudila za dobre odnose s partnerjem. 

 

Škorpjon na Descendentu, bik na Ascendentu.

Taka oseba je zlo stabilna, ukoreninjena, navade so ucepljene, vbistvu je tu navada železna srajca. Če taka oseba najde partnerja, ki ji je zlo komplementarnega karakterja, pol bo zaradi prirojene predanosti ostala z njim zelo dolgo, včasih tut predolgo, v zakonu. Privlači jo da jo partner občuduje, v bistvu jo skor mora, če si želi resnične zvestobe takega bitja. Ker je to nekako temelj, ker taka oseba ima kot pogoj partnerstva predanost in zvestobo. In samo z občudovanjem ji partner lahko to nakaže. Če mata Pluton in Mars izzivalne aspekte, je taka oseba zlo rada ljubosumna in ma tut kak problemček na seksualnem področju lahko. Zaradi nezadovoljujočega odnosa lahko tut trpi zdravje. Če ma Venera dobre aspekte s Plutonom in Marsem ponavadi taka oseba izbere zlo pametno svojega partnerja in je z njim pol kar zadovoljna.  

 

Strelec na Descendentu in dvojčki na Ascendentu.

Tolk ste radovedni, ekspresivni, družabni... da mate resnično radi ljudi. Dosti ljudi. Pa je pol kar mal težko, da bi naenkrat meli radi sam enga. Partnerja. Oki, je lahko the best of the best, a se mora zavedat da ni sam, da ni edini. Da sicer oki, najlepše trenutke komot lahko preživite z njim, sam jutri mate ženski žur in niti da pisne kaj. Vaš moto je : ne me ovirat. Več svobode kot je boste imeli v zakonu, bl bo tak zakon srečen in dalj bo trajal. Tak položaj nakazuje na več partnerstev v lajfu, sploh če mata Jupiter in Merkur izzivalne aspekte. Al pa če sta v kardinalnih ali spremenljivih znamenjih. Druženje je zlo pomembno, včasih bl kot recimo seks in zlo boste spoštovali partnerja, ki bo to čimprej dojel. Če najdete pravega partnerja zase in če se ne prehitro poročite, boste ljubljeno osebo, ko jo enkrat najdete lahko celo idealizirali in se boste zanjo resnično maksimalno potrudili. Tale kombinacija je lahko primer idealnega liberalnega partnerstva, kjer sta dva skupaj zato ker se ljubita, ker si en druzga želita, brez prisile, brez obveznosti, brez manipulacij, enostavno zato, ker sta ustvarjena en za druzga. 

 

Kozorog na Descendentu, rak na Ascendentu.

Skrbna narava raka išče zrelega partnerja. Nekoga, ki vas bo naredu varne. A vseeno niste lih najbolj odprti, ko teče beseda o vprašanjih srca. Ja, itak, želite naklonjenost, a takoj, ko jo dobite, vam je vse skupi neki sumljivo. Kake namene ma ta tip v resnici? Kdo ve če me zej ne farba s čim? Kaj če me hoče sam izkoristit? Zato zlo radi prikrivate svoje filinge, se mal skrivate, ste mal nedostopni, tečete za vsak slučaj še dvakrat okoli hiše. No, razen če ma Luna, šefica Ascendenta zlo pretočne energy, pol nekako srce meni, da ni neke potrebe tekat okoli hiše in počepnete takoj. A na splošno nekako velja, da niti lahko daste, niti kar tako ne vzamete. Tak položaj kozoroga ponavadi nakazuje mal bl pozno poroko, na zlo zrelega partnerja, največkrat starejšega, a včasih, ko je zaščitništvo v vas zlo determinanto si komot lahko dobite tut precej mlajšega partnerja. V vas obstaja nagnjenost da partnerja na nek način omejujete, lahko se pa tut obratno zgodi, da ste vi v partnerstvu omejevani zaradi kake obveze. Odvisno vse od Saturna in Lune, njunih pozicij in aspektov. 

 

Vodnar na Descendentu, lev na Ascendentu.

Partner vas mora intelektualno stimulirati. Bit mora vaš najboljši prijatelj. Ne sme se bat bit neodvisen. Mora delovat in bit celo izrazito individualističen. A kakorkoli, z vzhajajočim levom ste pravzaprav močna in dominantna osebnost in ko dobite tisto kar ste želeli, začnete razmišljat če ne bi spremenili partnerja, da bi imeli nekoga ki resnično dominira. Tk da, na konc koncev, ja, tako razburljivo partnerstvo je to, ups and downs, zmeri neki dogaja, al teče ps al teče mačka, zmeri nekdo teče. Včasih se zgodi da se kdo le ustavi, pa pol ločitev in taka jajca......No, a ko in če najdete partnerja, ki uspe zadovoljit čist vse vodnarske kaprice, pol on postane number one kot vaš prijatelj in hkrati najvažnejše bitje vašega lajfa. Nimam nekih pametnih nasvetov kako ravnat. Uran in Sonce krojita usodo tu.

 

Ribe na Descendentu, devica na Ascendentu.

Nekak vam je dano, da iščete neprektičnega, idealističnega partnerja, nekoga, ki vas bo razumel, ki se mu boste lahko potožili, ki mu boste cele noči lahko pripovedovali kake krivice vse so se vam zgodile, nekoga ki bo vsaj zgledalo, da vas posluša, pa magari pijan, al v kakem čudnem stanju. Al pa hendikepiran na kak način, da ne more kar tko utečt od vaših zgodb.  Zato se lahko zgodi, da razen poslušalca dobite v zakup še mal žalosti v partnerstvo. Pozicija je taka, da je najbolj ugodna za iskanje konja na belem princu, ki pa zlo redko prijaha mimo. Tendenca tuki je kritizerstvo, iskanje igle v kopici sena, problemi v odnosih z drugimi. Dobro, uravnoteženo presojanje vam lahko pomaga, da nekako pridete do konca s prekomerno dozo lahkovernosti do drugih ljudi. Položaj Merkurja in Neptuna bo pokazal, kdo je za vas najprimernejši partner. Vso srečo vam želim.   



#80 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 2. februar 2016, 18:25

Haaa, profesor omar, WB biggrin.png

Drug teden je kolokvij tk da ne bit preveč razpuščena in se tut uči kaj. wink.png

 

Super Omar! smile.png
Bo kar držalo. Za radovedno Luno v kozlu prosim še namig brez olepšave biggrin.png

Mormo prej še kaj o dispozotorjih sedme hiše kaj povedat, o hišah v katerih so, pa kako rečt o planetih v sedmi, pa boš pol vidla če si želiš še kako podrobno pojasnilo. flirt.gif



#81 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 2. februar 2016, 23:55

Tovariš, jaz bi se opravičla, ker ne bom imela časa za kolokvij :-P!

Z velikim veseljem in hvaležnostjo pa sem in bom še v naprej prebrala vse v tej temi :-).

#82 lia II

lia II
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 052

Objavljeno: 3. februar 2016, 07:07

Drug teden je kolokvij tk da ne bit preveč razpuščena in se tut uči kaj. wink.png

 

Mormo prej še kaj o dispozotorjih sedme hiše kaj povedat, o hišah v katerih so, pa kako rečt o planetih v sedmi, pa boš pol vidla če si želiš še kako podrobno pojasnilo. flirt.gif

partyy.gif

too late, kolega

 

sleepy.gif "baj de vej"  vse je točno taku, kot si zapisal

 

 

ali drugače povedano, zame čisto držiohmy.png


Obečanje ludom radovanje...


 


#83 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:23

Tovariš, jaz bi se opravičla, ker ne bom imela časa za kolokvij :-P!

Z velikim veseljem in hvaležnostjo pa sem in bom še v naprej prebrala vse v tej temi :-).

Če te ne bo na kolokvijih, bo treba pa ustno pol....

 

partyy.gif

too late, kolega

 

sleepy.gif "baj de vej"  vse je točno taku, kot si zapisal

 

 

ali drugače povedano, zame čisto držiohmy.png

Nikoli ni prepozno.......



#84 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:28

Če te ne bo na kolokvijih, bo treba pa ustno pol....


Joj, tovariš, se bova že nekako zmenila, a ne ;-)? Vsaj za prizadevnost bi mi lahko neke pike dali gospod, kajne :-P?

#85 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:30

Joj, tovariš, se bova že nekako zmenila, a ne ;-)? Vsaj za prizadevnost bi mi lahko neke pike dali gospod, kajne :-P?

.....

 

Evo pikewink.png



#86 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:31

.....
 
Evo pikewink.png


Hvala guspod, no vidte, da ni tko hudo :-)!

#87 Silvija

Silvija
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 804

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:34

Če te ne bo na kolokvijih, bo treba pa ustno pol....

Mene kr nalašč ne bo wink.png laugh.png



#88 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:35

Mene kr nalašč ne bo wink.png laugh.png


Ok, bom s tabo špricala :-). Kako bova uživali ;-)!

#89 A65

A65
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 422

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:37

Če te ne bo na kolokvijih, bo treba pa ustno pol....

 

Nikoli ni prepozno.......

 

Kar se mene tiče: mislim, da boš imel najmanj dela, če vse skupi prešpricam. :)



#90 Silvija

Silvija
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 804

Objavljeno: 3. februar 2016, 12:38

Ok, bom s tabo špricala :-). Kako bova uživali ;-)!

laugh.png



#91 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 3. februar 2016, 13:11

Raje sodelujem na odprtih predavanjih brez obveznosti.

biggrin.png

 

Pa karkoli pol to pomeni.....tongue.png



#92 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 3. februar 2016, 13:22

Karkoli že pomeni, da bi ti oralne... izpite ;)


Lili, si ti ena packa :-P! Kako lahko tako blatiš našega ljubega prfoksa :-)!

#93 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 3. februar 2016, 13:24

Karkoli že pomeni, da bi ti oralne... izpite wink.png

Viš...jst na to niti pomislu nism, na oralo mislim, ti pa si. wink.png A za ustne izpite še nisi slišala? Kdo je zej tu mal kinky?flirt.gif



#94 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 3. februar 2016, 13:26

Viš...jst na to niti pomislu nism, na oralo mislim, ti pa si. wink.png A za ustne izpite še nisi slišala? Kdo je zej tu mal kinky?flirt.gif


Milijon faxov dandanes obstaja- midva sva hodila na tiste spodobne, zgleda :-P!
Lili, da te ni sram- lahko bi bila manj očitna ;-)!

#95 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 3. februar 2016, 14:17

 
Jaz tudi v natalu eksaktna konjunkcija Venere in Plutona. Potem mi pa kdo reče, da sem kinky. Nisem jaz, moja Venera je. tongue.png


Aha, torej jaz nisem nič kriva, če me kak dan "zanese"- vse je kriva kakšna bizarna konjunkcija ;-)? Cool, i like it :-)!

#96 lia II

lia II
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 052

Objavljeno: 3. februar 2016, 14:40

Nikoli ni prepozno.......

 

 

partyy.gif seveda, da ni - iflirt.gif  menda je jako romantično v domovih za ostarele - lepe partnerske zvezebucktooth1.gif

 

 

drugače pa sem čisto na trnjih- čakam nadaljebanje-scratchchin.gif  kaku je že z unimi , ku majo ascedent tehtnicaohmy.png

 

 

Sem ti pa jako hvaležna, da si se tako potrudil, pišeš po ZKP-  in res iz srca hvala, ker si se tako pomujallove3.gif


Obečanje ludom radovanje...


 


#97 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 4. februar 2016, 13:24

Najtežji, a rešljiv. wink.png

Razen, če se lastnik te karte ne strinja. 

 

Pol je karmična karta tudi s Saturnom v 1. in 7. hiši?


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#98 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 4. februar 2016, 13:57

Razen, če se lastnik te karte ne strinja. 

 

Pol je karmična karta tudi s Saturnom v 1. in 7. hiši?

Oprosti, ne razumem te lih najbolj. 

Ne vem al se s trditvijo strinjaš, al se ne, ne vem kaj hočeš povedat da se lastnik charta ne strinja in kaj sledi, če se ne strinja.....

Ne vem tut, če ločiš ti karmičnost charta samega po sebi od karmičnosti planeta Saturna. Na karmičnost charta seveda mora nakazovat več stvari, Saturn je pa itak karmični planet in nakazuje na karmo v vsaki hiši v kateri je. S tem da je v vsaki hiši drugačna.

Z veseljem ti bom odgovoru če boš pojasnila kaj sploh sprašuješ.  



#99 Gost_Jeti_*

Gost_Jeti_*
  • Gost

Objavljeno: 4. februar 2016, 14:15

Aha, torej jaz nisem nič kriva, če me kak dan "zanese"- vse je kriva kakšna bizarna konjunkcija ;-)? Cool, i like it :-)!

ja, pa to je najboljši izgovor ... za druge wink.png 

 

sama pri sebi tako hitro spoznaš, da ni ravno tako rainbow.gif



#100 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 4. februar 2016, 14:58

partyy.gif seveda, da ni - iflirt.gif  menda je jako romantično v domovih za ostarele - lepe partnerske zvezebucktooth1.gif

 

 

drugače pa sem čisto na trnjih- čakam nadaljebanje-scratchchin.gif  kaku je že z unimi , ku majo ascedent tehtnicaohmy.png

 

 

Sem ti pa jako hvaležna, da si se tako potrudil, pišeš po ZKP-  in res iz srca hvala, ker si se tako pomujallove3.gif

mislim, da je bila v prvi rundi. čisto ta prva


Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0