Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

DESETA HIŠA :)


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 Alja Brence

Alja Brence
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 32

Objavljeno: 16. februar 2016, 19:01


Pozdravljeni odpiram temo 10 . hiša smile.pngJaz imam v deseti hiši JUPITER v OVNU , kaj pa vi ???

#2 Myah

Myah
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 21

Objavljeno: 25. marec 2019, 07:27

Vidim, da se nič kaj ne dogaja v te 10. hiši. Moja je precej močna. MC imam v Škorpijonu, z njim konjunkcijo tvorita Venera in Pluton. Poleg tega imam v 10. hiši še Sonce. To tvori konjunkcijo s Saturnom na zadnji stopinji Škorpijona, ampak ta že pade v 11. hišo. Nikoli v mlajših letih si nisem mislila, da bi bilo pri meni ravno karierno področje tako močno in ko sem prvič videla svojo natalno karto in jo prebrala (kolikor sem jo pač takrat sploh znala), sem bila kar malo začudena. Zadnja leta pa se okrog kariere vrti velik del mojega življenja. Je področje, s katerim so moje misli kar precej okupirane in tudi dogajanje je bilo pestro. Govorim o letih, ko sem vstopila v leta, ko človek sploh začne graditi s kariero … Nisem tip človeka, ki bi službo jemal kot službo - da počne nekaj, s čimer zasluži in počaka, da je ura toliko, da odide - iščem svoj pravi poklic, s katerim se bom identificirala.

Ker se vse skupaj nahaja še v Škorpijonu, gre na moji poti za preporode, nove začetke, zmage in poraze, vprašanja moči. Pred kratkim sem menjala službo, sprememba je bila velika (čeprav še vedno v okviru tiste panoge, kar sem delala prej, a v drugi ustanovi, na drugačni poziciji), a opažam rdečo nit, ki vodi skozi vso karierno pot - nasprotovanja in napadi ljudi, ki v meni opažajo neko grožnjo, čeprav nič na meni ne izraža tega na prvi pogled. Mora iti za neke občutke, nekaj, kar morda oddajam in kar drugi zaznavajo. Težav nimam nikoli z ljudmi, ki trdno stojijo na svojem mestu (avtoritete), bolj gre za občutek ogroženosti pri tistih, ki niso suvereni, imajo pomanjkljivo znanje, težave s samozavestjo, nimajo vizije in jim primanjkuje entuziazma (seveda se vse to odraža tudi v zasebni sferi, tudi tam se srečujem z istimi pojavi).


Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0