Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nova Doba


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
603 komentarjev na to temo

#601 *glas*

*glas*
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 275

Objavljeno: 29. maj 2020, 11:40

David Hudson talks about his discoveries on newly patented material called ORBITALLY REARRANGED MONO-ATOMIC ELEMENTS (ORME). This is his first public statement in 12 years. It covers how his patent came about, the science behind it, and where it is headed. A very interesting video.
Ormus is Golden Tree Of Life
...
 
24min, snov, ki si ne dovoli biti stehtana z fiksno vrednostjo, vrednost na tehtnici namreč ves čas skače gor-dol
35min, ko ta snov na tehtnici kaže, kot da je teža te snovi negativna, torej tehtnica kaže v minus
45min, superprevodnost in dogajanje preskokov med dimenzijami in »čas«
1h21min, Ormus efekti, kot transmutacijski element in ne kot »zdravilo«,
1h25min, levitiranje Ormusa z dotikom življenjske sile v človeku, dimenzije
1h32min, Ormus/Mana v "Egyptian book of dead", skrivnosti egipčanskega »prehoda«, skrivnosti prehoda v večih okultnih praks, ljudje/bogovi na Zemlji,
1h40min, recept za fizično-duhovno razsvetljenje »post, vode, velike količine Ormusa 1,5g.. in čez par dni pride do transformacije, da se spremeniš v svetlobno nesmrtno bitje..
1h44min, Adama and the food of the Gods
1h55min, vprašanja in odgovori (jemanje Ormusa, efekti prehoda in kaj se zgodi z osebo v procesu)
...
 
Vse to v videu:

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#602 *glas*

*glas*
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 275

Objavljeno: 14. junij 2020, 22:33

Kaj je Merkaba? (piše: Lu Ka)

Merkaba je naše svetlobno telo, ki omogoča prehod iz ene v drugo dimenzijo. Naravna Merkaba, ustvarjena iz Svetega prostora našega Srca bo ostala z nami za vedno in je ni potrebno več ponovno ustvarjati.

Merkaba (včasih zapisano tudi kot merkavah ali merkabah) je svetlobno telo in vozilo za Vnebovzetje.

Znanje o Mer-Ka-Bi se je ustno in celo pisno prenašalo skozi zgodovino. V hebrejskih pisnih izročilih je zapisano, da je možno “merkavo” vklopiti preko določenih postopkov v meditaciji. To vključuje spremembo dihanja, uma, Srca in telesa in kako oseba sprejema realnost. Popolno aktivirana Mer-Ka-Ba omogoča potovanje iz ene v drugo Dimenzijo.

 

 

 

DRUMTIDAM_Merkaba-1.png

 

 

Ključ do razumevanja Merkabe je osnovno razumevanje Svete Geometrije. To razumevanje vam bo omogočilo locirati elektromagnetno polje v obliki zvezdastega tetraedra okoli vašega telesa.

Zvezdasti tetraeder je sestavljen iz dveh nasprotno postavljenih tetraedrov (piramid s tremi vogali). Je v bistvu 3-dimenzionalna oblika Davidove zvezde.

 

 

cc07793e-5d49-4406-b3ce-8bbfba385128.jpg

 

 

Po starem sistemu učenja Merkabe iz razuma je en tetraeder predstavljal moški del, drugi pa ženski del. A že od nekdaj so bili v naši Merkabi trije kompleti zvezdastega tetraedra.

En komplet je moški in se vrti v levo, drugi je ženski in se vrti v desno, tretji komplet je nevtralen in stoji na mestu.

Po sredini Merkabe in po našem telesu je tudi pranična cev za dihanje. Ko dihate skozi to cev v kombinaciji z vrtečimi se polji, aktivirate Merkabo.

Beseda “Mer” predstavlja nasproti vrteča se polja svetlobe, “Ka” je duša in “Ba” je telo ali resničnost. Vendar je Merkaba veliko več kot le svetlobno telo namenjeno vnebovzetju.

Merkaba je živa in je del vas. S ponovnim aktiviranjem Merkabe lahko začnete razvijati svoj intimen odnos z njo. Merkaba je podoba, skozi katero so vse stvari v vesolju ustvarjene in skozi katero dojemate realnost. Merkaba je okoli vašega telesa v obliki Svetih Geometrijskih vzorcev.

 

egypt_merkaba.gif

 

A celotno polje aktivirane Merkabe ni le zvezdasti tetraeder, ampak se celotno polje razteza od 15 do 18 m v premeru okoli vas, odvisno od vaše višine.

Dejansko izgleda kot leteči krožnik in vsebuje veliko teles Svete Geometrije, vesoljskih zametkov kreacije. Vsebuje tudi neomejeno znanje in med ljudstvi vesolja je to polje, ki se ga najbolj raziskuje. Kako dobro določena rasa razume Merkabo je ponavadi v direktni povezavi z njeno stopnjo zavedanja.

Merkabo aktiviramo iz Srca, preko tantre med Srcem in možgani.

Spoznali boste, če še niste, da je vse kar obstaja le ena Zavest, ena duša in da smo vsi del te Enosti. Nato bomo pravilno dihali skozi pranično cev in z skupnim dihom izkusili Enost z vsem Stvarstvom.

Ko boste bolj navajeni vstopati v Sveti prostor Srca, se vam bo življenje zelo spremenilo, saj se vam bo odprlo notranje oko in s tem neomejeni potenciali, ki jih imamo v človeškem telesu.

Vnebovzetje je pravzaprav prestop zavedanja iz možganov v Srce. Je pa tudi postopek aktiviranja vaše Merkabe, ki je izjemno močno kristalno polje okoli vas, tako močno, da se ga zazna na radarju in elektromagnetnih napravah.

 

1a36ab_7fb6e4c2c6e370ad5dc6d5dbdae3148a_

 

https://visja-vibrac...fhYBkhT9gUCLQ_A


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#603 *glas*

*glas*
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 275

Objavljeno: 18. junij 2020, 00:09

Drunvalo po dooolgem času spet v intervjuju poda svoje videnje glede dobe v kateri smo, glede tega kar se dogaja trenutno in glede tega kar še prihaja:

 

 

Drunvalo Melchizedek on "The Bridge" Special with The School of The Heart Guests - Co-Hosts Kumara & Michael

 

 

https://www.facebook...TEwMzIwMTc4MzA/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#604 *glas*

*glas*
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 275

Objavljeno: 20. junij 2020, 23:03

Tukaj v temu videu je predstavljena "nova vizijia", ki je dokaj dober prikaz realnosti, ki jo nekateri živimo, zelo podobno tudi jaz doživljam/vidim svet..

 

 

https://www.youtube....UvHunyWsGuKX-14


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0