Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nova Doba


 • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
619 komentarjev na to temo

#601 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 29. maj 2020, 11:40

David Hudson talks about his discoveries on newly patented material called ORBITALLY REARRANGED MONO-ATOMIC ELEMENTS (ORME). This is his first public statement in 12 years. It covers how his patent came about, the science behind it, and where it is headed. A very interesting video.
Ormus is Golden Tree Of Life
...
 
24min, snov, ki si ne dovoli biti stehtana z fiksno vrednostjo, vrednost na tehtnici namreč ves čas skače gor-dol
35min, ko ta snov na tehtnici kaže, kot da je teža te snovi negativna, torej tehtnica kaže v minus
45min, superprevodnost in dogajanje preskokov med dimenzijami in »čas«
1h21min, Ormus efekti, kot transmutacijski element in ne kot »zdravilo«,
1h25min, levitiranje Ormusa z dotikom življenjske sile v človeku, dimenzije
1h32min, Ormus/Mana v "Egyptian book of dead", skrivnosti egipčanskega »prehoda«, skrivnosti prehoda v večih okultnih praks, ljudje/bogovi na Zemlji,
1h40min, recept za fizično-duhovno razsvetljenje »post, vode, velike količine Ormusa 1,5g.. in čez par dni pride do transformacije, da se spremeniš v svetlobno nesmrtno bitje..
1h44min, Adama and the food of the Gods
1h55min, vprašanja in odgovori (jemanje Ormusa, efekti prehoda in kaj se zgodi z osebo v procesu)
...
 
Vse to v videu:

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#602 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 14. junij 2020, 22:33

Kaj je Merkaba? (piše: Lu Ka)

Merkaba je naše svetlobno telo, ki omogoča prehod iz ene v drugo dimenzijo. Naravna Merkaba, ustvarjena iz Svetega prostora našega Srca bo ostala z nami za vedno in je ni potrebno več ponovno ustvarjati.

Merkaba (včasih zapisano tudi kot merkavah ali merkabah) je svetlobno telo in vozilo za Vnebovzetje.

Znanje o Mer-Ka-Bi se je ustno in celo pisno prenašalo skozi zgodovino. V hebrejskih pisnih izročilih je zapisano, da je možno “merkavo” vklopiti preko določenih postopkov v meditaciji. To vključuje spremembo dihanja, uma, Srca in telesa in kako oseba sprejema realnost. Popolno aktivirana Mer-Ka-Ba omogoča potovanje iz ene v drugo Dimenzijo.

 

 

 

DRUMTIDAM_Merkaba-1.png

 

 

Ključ do razumevanja Merkabe je osnovno razumevanje Svete Geometrije. To razumevanje vam bo omogočilo locirati elektromagnetno polje v obliki zvezdastega tetraedra okoli vašega telesa.

Zvezdasti tetraeder je sestavljen iz dveh nasprotno postavljenih tetraedrov (piramid s tremi vogali). Je v bistvu 3-dimenzionalna oblika Davidove zvezde.

 

 

cc07793e-5d49-4406-b3ce-8bbfba385128.jpg

 

 

Po starem sistemu učenja Merkabe iz razuma je en tetraeder predstavljal moški del, drugi pa ženski del. A že od nekdaj so bili v naši Merkabi trije kompleti zvezdastega tetraedra.

En komplet je moški in se vrti v levo, drugi je ženski in se vrti v desno, tretji komplet je nevtralen in stoji na mestu.

Po sredini Merkabe in po našem telesu je tudi pranična cev za dihanje. Ko dihate skozi to cev v kombinaciji z vrtečimi se polji, aktivirate Merkabo.

Beseda “Mer” predstavlja nasproti vrteča se polja svetlobe, “Ka” je duša in “Ba” je telo ali resničnost. Vendar je Merkaba veliko več kot le svetlobno telo namenjeno vnebovzetju.

Merkaba je živa in je del vas. S ponovnim aktiviranjem Merkabe lahko začnete razvijati svoj intimen odnos z njo. Merkaba je podoba, skozi katero so vse stvari v vesolju ustvarjene in skozi katero dojemate realnost. Merkaba je okoli vašega telesa v obliki Svetih Geometrijskih vzorcev.

 

egypt_merkaba.gif

 

A celotno polje aktivirane Merkabe ni le zvezdasti tetraeder, ampak se celotno polje razteza od 15 do 18 m v premeru okoli vas, odvisno od vaše višine.

Dejansko izgleda kot leteči krožnik in vsebuje veliko teles Svete Geometrije, vesoljskih zametkov kreacije. Vsebuje tudi neomejeno znanje in med ljudstvi vesolja je to polje, ki se ga najbolj raziskuje. Kako dobro določena rasa razume Merkabo je ponavadi v direktni povezavi z njeno stopnjo zavedanja.

Merkabo aktiviramo iz Srca, preko tantre med Srcem in možgani.

Spoznali boste, če še niste, da je vse kar obstaja le ena Zavest, ena duša in da smo vsi del te Enosti. Nato bomo pravilno dihali skozi pranično cev in z skupnim dihom izkusili Enost z vsem Stvarstvom.

Ko boste bolj navajeni vstopati v Sveti prostor Srca, se vam bo življenje zelo spremenilo, saj se vam bo odprlo notranje oko in s tem neomejeni potenciali, ki jih imamo v človeškem telesu.

Vnebovzetje je pravzaprav prestop zavedanja iz možganov v Srce. Je pa tudi postopek aktiviranja vaše Merkabe, ki je izjemno močno kristalno polje okoli vas, tako močno, da se ga zazna na radarju in elektromagnetnih napravah.

 

1a36ab_7fb6e4c2c6e370ad5dc6d5dbdae3148a_

 

https://visja-vibrac...fhYBkhT9gUCLQ_A


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#603 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 18. junij 2020, 00:09

Drunvalo po dooolgem času spet v intervjuju poda svoje videnje glede dobe v kateri smo, glede tega kar se dogaja trenutno in glede tega kar še prihaja:

 

 

Drunvalo Melchizedek on "The Bridge" Special with The School of The Heart Guests - Co-Hosts Kumara & Michael

 

 

https://www.facebook...TEwMzIwMTc4MzA/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#604 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 20. junij 2020, 23:03

Tukaj v temu videu je predstavljena "nova vizijia", ki je dokaj dober prikaz realnosti, ki jo nekateri živimo, zelo podobno tudi jaz doživljam/vidim svet..

 

 

https://www.youtube....UvHunyWsGuKX-14


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#605 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 29. julij 2020, 11:18

Esenca Življenja nima ne začetka in ne konca.. In narava je le poskus kopiranja te Esenca, ki je izza-znotraj-okrog vsega pojavnega.. To Esenco posnema vsa narava, vso Vesolje in vsa Kreacija.. In ideja da je Vesolje kreiral "veliki pok", je sicer lepa dogma/pravljica, ki jo širijo vse omejene religije..
In ja, tudi nekaj v tebi se ni nikdar začelo in se ne bo nikdar končalo.. kaj to je, lahko najdeš v samemu sebi, že sedaj..

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#606 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 1. avgust 2020, 21:31

Če si ti vseprisoten ali neskončen, kje je pol še prostor za "nakatere druge"? 

 

A je število 200 dalje od neskončnosti kot število 2000?


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#607 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 4. avgust 2020, 16:26

Če kdo uporablja števila in matematiko za razbijanje iluzij materije in trenutne realnosti, je tale to zelo dobro razložil..  Video je zelo natrpan..

 

Akos Mondovici - The Theory of Everything and Creation

https://d.tube/?fbcl...jihCUfgcL4hNf7c

 

 

For 2000 years mankind has contemplated on it's source-code with no prevail. The problem, from my point of view is our medium or surroundings. We live in a space, where we can only perceive reality from our surroundings point of view. Man has never been able to think past, what he observes. We can state, that the words and ideas we are playing with are a product of observation, just like we are playing with LEGO pieces, yet we never think past those individual components, that make up our current EARTH-bound reality.
The question is:
Is it possible for the human brain to come up with something, that can explain everything and understand every force, reality, matter, dreams, illusions, magic, masonic wisdom, occult wisdom and every possible outcome, that can ever exist?

The answer is yes! In order to reach full explanation of everything, man must take some starting points in consideration:
- the theory must be understood by all beings, not just on Earth, but also from other star-systems and realities, even formless-matter-less lives, just like God or the Devil;
- the theory must have some information, that everyone can relate to, from the highest PHD intelligence to the lowest and stupidest beings;
- the theory must not be forced upon anyone, meaning that it must leave free will alone, so that the being can apply it in his or her reality, without limiting it's perception (not forcing it like: "this is the way it is, and you must accept it")
- the theory must include and solve everything from all mathematical problems (like the Riemann Hypothesis) to every branch of science and it MUST even present the means to cure every disease, neutralize radiation and it must fix any problem invented and not understood by man.
- the theory should accomplish man's every desire and it must make it reality, by letting man have the means to build or accomplish anything he or she may want.
- the theory must answer every question asked by a being, even what happens after death and explain how ascension is possible (the rainbow body).
- and finally, the theory must exist and not in the same time, just as it was told in all stories and riddles invented by everyone so far in our collective recorded story (not his-story, but our collective story)

From my 3 points of view what all people on this Earth neglected is LOVE! Man has came up with simplistic forms of representation like Pythagoras an Fibonacci, after which he reasoned, that he can't crack the code like that so man ventured in complicated explanations, in the same time losing itself in the division (cube reality view) process of though. So we have built particle accelerators to observe the small, finally reaching a limit, that we called the plank. Understanding we can never go beyond the singularity we ventured in the macro, by building telescopes and started to discover huge planets, spaces, stars, black holes and galaxies, observing, that all is connected like a web. Never being able to decode the micro and macro, we have lost ourselves between the two limit-boundaries, that we called plank & infinity (2.8).

Einstein division process of self as follows at the quantum level:
5/2=2.5/2=2.5/2=2.5/2=2.5/2=2.5/2=....... to infinity, until we reach the big RIP of self and so the Universe. Since we have forced our minds to view everything as energy, we have built the LHC (huge power to access small understanding) and we even attributed the name "Dark expansion Force" to the observation of the acceleration of the Universe.
(0) = (0|0) = (6/9) = (4\5) |4(4)1| |18)| |1(7)1| [(7)/2] = }(3).[5]{ (dArk) 8 [mAn]
| superposition
\ tic
/ toc
. dimension pass
1 THE ONE
}0{ Torus TH
Heart e]t}H{r[a
light & GOD 0 GOD & light 69

The Absolute = 0 = K =

Polarity blueprint secret in the visible spectrum of light:
Analog - circles (69) - O.0 V+V=W O|O = 0|0 tic-\|/-toc 0/0=Unde[Fi]ne7 (Prime Creator)
Digital - squares [45] + + 6 1 9 (1=6) 6 6 6 - AWA (AdAm - EvE) [2727 - 555] (18 - 16) ( 9- 7)

69 - Yin Yang rotation polarity shift Creation engine as t1c-t0c
SQUARE = 4Qu245 = 2+2+2+2 = A2A2A2A = 8 = INFINITY trap perception

 

Nikola Tesla:
"If you only knew the magnificence of the 3 6 and 9, you would have the key to the Universe"
Red-Orange-Yellow ]Gr7en[ Blue-Purple-Pink

0) 1 ]2 3 {4 | 5} 6 7[ 8 (9
Add them up as palindrome an all will result 9
0+9=9; 1+8=9; 2+7=9; 3+6=9; 4+5=9; (this and colors are the only recursive information as the torus field has no end and beginning only two dark spots as emergence points to make some sense of the Universe and every force within it [ETHER modality]).

The laws of nature change with the common belief system.
UNLEASH THE FURRY OF THE PRIME CREATOR (0|0)


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#608 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 4. avgust 2020, 19:11

Zanimiv intervju z njim:

 

"The Master Key To The Mystery Of The Universe & Occultism" ~ AKOS MONDOVICI [Age Of Truth TV]

https://www.youtube....DE9WxJVT0Q5X27A

 

Akos Mondovici studied automatics and mathematics and graduated from the UNIVERSITY OF POLITEHNICA from Timisoara, Romania. Mathematical modeling of a system and automation. A sharp mathematical mind, who went down discovery lane, studying Kabbalism, Science, Quantum Physics, M-theory, Psychology, Numerology, Symbolism, Masonry, Crystals and nature bio-communication and luminescence (colors), Religions as theology and mathematics and modeling.

SELECTED TOPICS DISCUSSED:
- THE CODE TO THE UNIVERSE, Numbers, Colors, Signs, Symbols.
- Numerology & Science connected.
- Quantum Physics, Mathematics in the Matrix.
- Evolution Theory and Global Deception.
- Collective Mass Mind Control.
- Expanding Consciousness
- The Great Awakening. TRUTH FREQUENCY.
- Freemasonry & The Use Of Energy.
- Kabbalism, Occultism, Religions.
- The Illuminati & The New World Order.
- SATURN & SATANISM.
- The Spirit World and E.T. Existence (Archons, Demons, Reptilians)
- The Global Lockdown due to C-V.
- The Ruling Elitist.
- The Power Of Love and Manifestation.


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#609 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 17. avgust 2020, 09:00

//Zavedam se "da sem", toraj "sem"//
Dejanje zavedanja "da si", povzroča iluzijo, da "si".
Medtem ko misliš (in se hkrati zavedaš da misliš), pravtako ko premikaš roko (in se zavedaš, da jo premikaš), medtem ko slišiš (in se zavedaš slišanega), se zaradi identifikacij z enimi vsebinami "kaj ti si" in drugimi "kaj ti nisi" ustvarjaš iluzijo, da nekaj "si" nekaj, nekaj druga pa "nisi" (osebnost-ego).
In tako si ustvarjaš še eno najbolj kompleksnih iluzij "da si" ti ti. A do izkušnje, da si del vsega in vsakoga, ter da si tudi del Celote/Univerzalnega prideš šele, ko "ti" (vsaj za trenutek) izgineš..
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#610 mgd

mgd
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 664

Objavljeno: 17. avgust 2020, 13:52

//Zavedam se "da sem", toraj "sem"//
Dejanje zavedanja "da si", povzroča iluzijo, da "si".
Medtem ko misliš (in se hkrati zavedaš da misliš), pravtako ko premikaš roko (in se zavedaš, da jo premikaš), medtem ko slišiš (in se zavedaš slišanega), se zaradi identifikacij z enimi vsebinami "kaj ti si" in drugimi "kaj ti nisi" ustvarjaš iluzijo, da nekaj "si" nekaj, nekaj druga pa "nisi" (osebnost-ego).
In tako si ustvarjaš še eno najbolj kompleksnih iluzij "da si" ti ti. A do izkušnje, da si del vsega in vsakoga, ter da si tudi del Celote/Univerzalnega prideš šele, ko "ti" (vsaj za trenutek) izgineš..
 

 

Če si del vsega in vsakoga (množina) ter si tudi del celote/univerzalnega, kdo si pol ta ti, ki si le del (ne celota) in kdo/kaj je potem drugi del (ali deli) vsega, vsakoga, celote, univerzalnega? Kdo je ta ti, ki si imel to izkušnjo, da si del celote (za razliko od drugih delov) in ki nisi (ker je to iluzija) ti ti?  #611 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 19. avgust 2020, 08:30

Če si del vsega in vsakoga (množina) ter si tudi del celote/univerzalnega, kdo si pol ta ti, ki si le del (ne celota) in kdo/kaj je potem drugi del (ali deli) vsega, vsakoga, celote, univerzalnega? Kdo je ta ti, ki si imel to izkušnjo, da si del celote (za razliko od drugih delov) in ki nisi (ker je to iluzija) ti ti?  

 

Se pogovarjata roka in noga, nato pa ju "ogovori" um in ju premakne..  


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#612 mgd

mgd
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 664

Objavljeno: 19. avgust 2020, 18:56

Se pogovarjata roka in noga, nato pa ju "ogovori" um in ju premakne..  

 

Moje vprašanje je bilo kdo si kot del vsakoga in celote (ko ti vsaj za trenutek izgineš) in kdo so drugi deli celote?#613 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 21. avgust 2020, 23:23

fractal_scarp.jpg

 

 

   Na tapiseriji svete geometrije, ki je za večino žal še nevidna, je bil enkrat dodeljen majhen prostorček/balonček, v katerem je lahko nastala realnost, ki jo izkušajo tudi 3D bitja na Zemlji. Ta realnost se lahko živi/vzdržuje le znotraj tega zelo majhnega kozmičnega balončka, ki ne spušča noter ničesar, "od zunaj", in to je edini način da zmore ta realnost sploh obstajati v tej obliki. Govorim o realnosti kot je bila izkušana zemljanom vsaj zadnjih 12000let.. Ampak ker ne obstaja več namen, da bi ta balonček obstajal še naprej (vsak milni blonček ima namreč svoj rok trajnja, nato pa poči), se že sedaj dogaja proces, ko v notranji prostor tega balončka pritekajo kvalitete iz "okolice".. In tudi v ta zamejeni balonček sedaj vstopajo nazaj vse "pozabljene" naravne zakonitosti celotne kozmične podlage.. Energije, vibracije, znanja, vedenje "celotne tapiserija", ki je podlaga našemu kozmosu, ki se je znotraj tega balončka morda še ne zavedamo v celoti, čeprav je ona podlaga našemu in neštetim drugim vesoljem, ki si jih zaenkrat ne moremo niti še predstavljati.. To zavedenje in zaznavanje božanska matrika, ki je bilo odstranjeno (iz našega balončka), sicer z namenom, saj se je edino tako lahko doživelo to skrajno nenavadno eksperimentalno realnost. Tako so se znotraj tega balončka, v odsotnosti zaznavanja božanske matrike, lahko pojavili tudi izumi, ki so kot nadomestki zapolnili ta enormen manjko teh kvalitet, ki jih nosi ta vseprežemajoča matrika. Kaj točno so elementi te nadomestne/umetne realnosti, ki so nato nastali znotraj tega majhnega balončka? Nastal je čas; nastal je občutek, da si lahko ločen/a od nekoga/nečesa; občutek da imaš mejo ali rob; nastal je občutek, da se lahko umakneš/izstopiš, če ti kaj ni všeč; nastal je občutek, da si lahko izbereš katerokoli izbiro, ki ti pade na pamet; nastal je občutek, da lahko upravljaš z materijo, z ljudmi in okolico na način, da bi služili le tebi - brez upoštevanja če je to dobro tudi za celoto; nastal je občutek da bivaš le v telesu, ki ima svojo mejo, ne pa tudi (in hkrati) izven njega; nastal je občutek, da so stvari minljive, da ima vse svoj začetek/konec..

   Ta balonček se počasi in vstrajno razblinja in bodo kmalu tudi v naše osončje vstopile nazaj kvalitete "božanske podlage/tapiserije" iz katere rastejo in vznikajo vsa vesolja (tudi naše) in v ponovni prisotnosti in zavestnem zaznavanju teh kozmičnih principov, se bodo razblinile določene omejene predstave, ki so lahko nastale in nato obstajale le znotraj tega balončka. Ta "nova prisotnost", ti bo razodela, da si ves čas voden/a, voden/a po lastni poti iz katere ne moreš nikdar zaiti in se na noben način ne moreš izgubiti, ne moreš izstopiti, ne moreš je ustaviti ali recimo doseči da ne obstaja, ne moreš je niti uničiti.. V zavedanju Sebe na tej poti spoznaš, da ne moreš in niti ne želiš izbrati ničesar druga, razen le te svoje popolne Poti, na kateri si.. Ko bo kmalu nastala realnost, v kateri boš dihal/a in živel/a vso svojo okolico, kot plasti svojega lastnega telesa, boš zelo težko še dojemal/a, da obstaja obstoj izven Sebe.. vsi tvoji občutki, čustva in koncepti, ki si jih do sedaj gojil/a izključno le do drugih ljudi in "do okolice", se ti bodo nato ponotranjili in bodo ta čustva le tvoja in zate, tako ne bo obstajal več izgovor, da jih lahko gojiš zaradi kogarkoli drugega, ter ne bo obstajala več možnost, da jih lahko usmerjaš v druge ljudi, saj se boš čutil/a vsepovsod in vsak tak tvoj občutek bo postal nova barva/vibracija, ki bo le prevzela tvojo vseobsegajočo realnost in jo popolnoma napolnila, če ga boš skreiral/a.. Vsako tvoje čustvo, misel, ideja, koncept, ki se ti bo pojavila, se bo le raztegnila v širino tvoje lastne tapiserije realnosti in tam obstala hkrati z vsem ostalim kar že je.. vse bo instantno manifestirano in integrirano v tvoje osebno okolje in edino to boš živel/a.. Potrebe po nadzoru čustev, misli in ostalih vsebin več ne bo.. saj bo edini namen, da vse kar je možno, le izraziš, sočasno tudi izkušaš in ne boš zmogel/la več ločevati in izbirati med dobrim in slabim, ker boš le kreiral/a in izkušal/a vsako idejo, ki se bo samodejno pojavila v tvojem oknu zavesti, kjer se bo popolnoma razbohotila, ter nato tudi sama odšla, brez da bi jo lahko nato še umetno zadržal/a (z oklepanje ali navezanostjo). In nato bo spet prišla naslednja misel, čustvo, koncept, ali karkoli se bo samodejno želelo pojaviti, izraziti, izkusiti, samospoznati.. Zatorej tudi ne boš zmogel/a več delati napak ali zaiti v stranpoti, saj teh več ne bo, saj bo le ideja/izkušnja ali akcija/reakcija, ki bosta sočasni, toraj brez časovnega zamika, ker iluzije časa, več ne bo..

   Mogoče bo najtežje za nekoga ravno prestop, ko bo prisotnost tapiserije prinesla nazaj tvojo vseprisotnost ali neskončnost.. težko pa zato, ker so omejitve, ki so bile tukaj tako dolgo, postale tako domače, da se nam koncepti neskončnosti lahko sedaj zdijo kot grozni in nato se pojavi lažni občutek, da tega ne bomo zmogli.. in tudi vse grozote, ki so možne, se bodo le zgodile same od sebe, z namenom, da se le izkusi in razbline iluzija, da groza vbistvu ni sploh grozna.. predvsem pa zaradi izkušnje, saj tudi ideja grozote se mora le izkusiti, saj nič ne bo obstajalo "izven" in potem tudi grozno lahko obstaja le znotraj samega sebe.. To je (bo) zanimiva pot in tudi ena in edina, ki je (bo) možna, saj edino ta pot, ki vodi do Vsega, je pot, ki se ji ne da izogniti in je Pot/Cilj, ki čaka vsakega.. Ampak ker nekaterim še vedno vlada nadomestna/iluzorna svobodna volja izbire, ki jim omogoča, da sprejemajo "svobodne" odločitve, ki preprečujejo izkušanje celotnega Sebe in ker so v balonček naše omejene realnosti vstopili šele prvi obrisi ali prvi žarki celotne tapiserije, bo vsakdo, ki se upira lastni preobrazbi in ki bo vlagal veliko truda, lahko še vedno pobegnil pred samim sabo in se začasno izognil temu popolnemu zlitju z Celoto in z samim Sabo. Še naprej si bo lahko izbral realnost omejenosti, časa, trdne fiksne omejene materije in tudi smrt.. Bo pa v tem našega delu vesolja to izbiro omejenega stanja bivanja, vedno težje izbirati/vzdževati/izkušati, saj se dotok kvalitet "tapiserije" povečuje iz dneva v dan in te omejene izkušnje bivanja/obstoja, kmalu ne bodo več možne. Obstaja pa mnogo predelov vesolja, kjer bodo te realnosti bivanja še možne in vsakdo, ki to še hoče, se lahko gre to omejeno realnost bivanja še naprej in bo tudi pospremljen do tja, če si bo to pač izbral zase.. Je pa potrebno to izbrati preden te vibracije iz tapiserije vstopijo vate, saj potem povratka v omejenost ni več.. ko le enkrat presežeš te meje/omejitve, potem ne moreš živeti več omejeno ali slepo, saj potem to vidiš/čutiš trajno in to tudi postaneš..

 

10620201_10205177743738495_3337660621709


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#614 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 21. avgust 2020, 23:51

Moje vprašanje je bilo kdo si kot del vsakoga in celote (ko ti vsaj za trenutek izgineš) in kdo so drugi deli celote?

 

Preberi še enkrat to mojo zadnjo daljšo objavo, mogoče jo tokrat vidiš še v drugačni luči, pa mogoče ti pomaga, da najdeš odgovor na vprašanje, ki mi ga postavljaš že nekaj let znova in znova in znova  ylflower.gif   :


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#615 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 22. avgust 2020, 21:21

Saying YES! to your Weirdness | JP Sears | TEDx

 

ylflower.gif

 

 

https://d.tube/#!/v/...ani/dpf4909c8hm


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#616 mgd

mgd
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 664

Objavljeno: 23. avgust 2020, 09:25

Preberi še enkrat to mojo zadnjo daljšo objavo, mogoče jo tokrat vidiš še v drugačni luči, pa mogoče ti pomaga, da najdeš odgovor na vprašanje, ki mi ga postavljaš že nekaj let znova in znova in znova  ylflower.gif   :

 

V tem tekstu ni odgovora na vprašanje kdo si kot del Celote ko ti vsaj za trenutek izgineš (kot si pisal v postu #609), ker tuki pišeš da si Celota, ne del Celote. Glej z rdečo spodaj...

 

 

fractal_scarp.jpg

 

 

   Na tapiseriji svete geometrije, ki je za večino žal še nevidna, je bil enkrat dodeljen majhen prostorček/balonček, v katerem je lahko nastala realnost, ki jo izkušajo tudi 3D bitja na Zemlji. Ta realnost se lahko živi/vzdržuje le znotraj tega zelo majhnega kozmičnega balončka, ki ne spušča noter ničesar, "od zunaj", in to je edini način da zmore ta realnost sploh obstajati v tej obliki. Govorim o realnosti kot je bila izkušana zemljanom vsaj zadnjih 12000let.. Ampak ker ne obstaja več namen, da bi ta balonček obstajal še naprej (vsak milni blonček ima namreč svoj rok trajnja, nato pa poči), se že sedaj dogaja proces, ko v notranji prostor tega balončka pritekajo kvalitete iz "okolice".. In tudi v ta zamejeni balonček sedaj vstopajo nazaj vse "pozabljene" naravne zakonitosti celotne kozmične podlage.. Energije, vibracije, znanja, vedenje "celotne tapiserija", ki je podlaga našemu kozmosu, ki se je znotraj tega balončka morda še ne zavedamo v celoti, čeprav je ona podlaga našemu in neštetim drugim vesoljem, ki si jih zaenkrat ne moremo niti še predstavljati.. To zavedenje in zaznavanje božanska matrika, ki je bilo odstranjeno (iz našega balončka), sicer z namenom, saj se je edino tako lahko doživelo to skrajno nenavadno eksperimentalno realnost. Tako so se znotraj tega balončka, v odsotnosti zaznavanja božanske matrike, lahko pojavili tudi izumi, ki so kot nadomestki zapolnili ta enormen manjko teh kvalitet, ki jih nosi ta vseprežemajoča matrika. Kaj točno so elementi te nadomestne/umetne realnosti, ki so nato nastali znotraj tega majhnega balončka? Nastal je čas; nastal je občutek, da si lahko ločen/a od nekoga/nečesa; občutek da imaš mejo ali rob; nastal je občutek, da se lahko umakneš/izstopiš, če ti kaj ni všeč; nastal je občutek, da si lahko izbereš katerokoli izbiro, ki ti pade na pamet; nastal je občutek, da lahko upravljaš z materijo, z ljudmi in okolico na način, da bi služili le tebi - brez upoštevanja če je to dobro tudi za celoto; nastal je občutek da bivaš le v telesu, ki ima svojo mejo, ne pa tudi (in hkrati) izven njega; nastal je občutek, da so stvari minljive, da ima vse svoj začetek/konec..

   Ta balonček se počasi in vstrajno razblinja in bodo kmalu tudi v naše osončje vstopile nazaj kvalitete "božanske podlage/tapiserije" iz katere rastejo in vznikajo vsa vesolja (tudi naše) in v ponovni prisotnosti in zavestnem zaznavanju teh kozmičnih principov, se bodo razblinile določene omejene predstave, ki so lahko nastale in nato obstajale le znotraj tega balončka. Ta "nova prisotnost", ti bo razodela, da si ves čas voden/a, voden/a po lastni poti iz katere ne moreš nikdar zaiti in se na noben način ne moreš izgubiti, ne moreš izstopiti, ne moreš je ustaviti ali recimo doseči da ne obstaja, ne moreš je niti uničiti.. V zavedanju Sebe na tej poti spoznaš, da ne moreš in niti ne želiš izbrati ničesar druga, razen le te svoje popolne Poti, na kateri si.. Ko bo kmalu nastala realnost, v kateri boš dihal/a in živel/a vso svojo okolico, kot plasti svojega lastnega telesa, boš zelo težko še dojemal/a, da obstaja obstoj izven Sebe.. vsi tvoji občutki, čustva in koncepti, ki si jih do sedaj gojil/a izključno le do drugih ljudi in "do okolice", se ti bodo nato ponotranjili in bodo ta čustva le tvoja in zate, tako ne bo obstajal več izgovor, da jih lahko gojiš zaradi kogarkoli drugega, ter ne bo obstajala več možnost, da jih lahko usmerjaš v druge ljudi, saj se boš čutil/a vsepovsod in vsak tak tvoj občutek bo postal nova barva/vibracija, ki bo le prevzela tvojo vseobsegajočo realnost in jo popolnoma napolnila, če ga boš skreiral/a.. Vsako tvoje čustvo, misel, ideja, koncept, ki se ti bo pojavila, se bo le raztegnila v širino tvoje lastne tapiserije realnosti in tam obstala hkrati z vsem ostalim kar že je.. vse bo instantno manifestirano in integrirano v tvoje osebno okolje in edino to boš živel/a.. Potrebe po nadzoru čustev, misli in ostalih vsebin več ne bo.. saj bo edini namen, da vse kar je možno, le izraziš, sočasno tudi izkušaš in ne boš zmogel/la več ločevati in izbirati med dobrim in slabim, ker boš le kreiral/a in izkušal/a vsako idejo, ki se bo samodejno pojavila v tvojem oknu zavesti, kjer se bo popolnoma razbohotila, ter nato tudi sama odšla, brez da bi jo lahko nato še umetno zadržal/a (z oklepanje ali navezanostjo). In nato bo spet prišla naslednja misel, čustvo, koncept, ali karkoli se bo samodejno želelo pojaviti, izraziti, izkusiti, samospoznati.. Zatorej tudi ne boš zmogel/a več delati napak ali zaiti v stranpoti, saj teh več ne bo, saj bo le ideja/izkušnja ali akcija/reakcija, ki bosta sočasni, toraj brez časovnega zamika, ker iluzije časa, več ne bo..

   Mogoče bo najtežje za nekoga ravno prestop, ko bo prisotnost tapiserije prinesla nazaj tvojo vseprisotnost ali neskončnost.. težko pa zato, ker so omejitve, ki so bile tukaj tako dolgo, postale tako domače, da se nam koncepti neskončnosti lahko sedaj zdijo kot grozni in nato se pojavi lažni občutek, da tega ne bomo zmogli.. in tudi vse grozote, ki so možne, se bodo le zgodile same od sebe, z namenom, da se le izkusi in razbline iluzija, da groza vbistvu ni sploh grozna.. predvsem pa zaradi izkušnje, saj tudi ideja grozote se mora le izkusiti, saj nič ne bo obstajalo "izven" in potem tudi grozno lahko obstaja le znotraj samega sebe.. To je (bo) zanimiva pot in tudi ena in edina, ki je (bo) možna, saj edino ta pot, ki vodi do Vsega, je pot, ki se ji ne da izogniti in je Pot/Cilj, ki čaka vsakega.. Ampak ker nekaterim še vedno vlada nadomestna/iluzorna svobodna volja izbire, ki jim omogoča, da sprejemajo "svobodne" odločitve, ki preprečujejo izkušanje celotnega Sebe in ker so v balonček naše omejene realnosti vstopili šele prvi obrisi ali prvi žarki celotne tapiserije, bo vsakdo, ki se upira lastni preobrazbi in ki bo vlagal veliko truda, lahko še vedno pobegnil pred samim sabo in se začasno izognil temu popolnemu zlitju z Celoto in z samim Sabo. Še naprej si bo lahko izbral realnost omejenosti, časa, trdne fiksne omejene materije in tudi smrt.. Bo pa v tem našega delu vesolja to izbiro omejenega stanja bivanja, vedno težje izbirati/vzdževati/izkušati, saj se dotok kvalitet "tapiserije" povečuje iz dneva v dan in te omejene izkušnje bivanja/obstoja, kmalu ne bodo več možne. Obstaja pa mnogo predelov vesolja, kjer bodo te realnosti bivanja še možne in vsakdo, ki to še hoče, se lahko gre to omejeno realnost bivanja še naprej in bo tudi pospremljen do tja, če si bo to pač izbral zase.. Je pa potrebno to izbrati preden te vibracije iz tapiserije vstopijo vate, saj potem povratka v omejenost ni več.. ko le enkrat presežeš te meje/omejitve, potem ne moreš živeti več omejeno ali slepo, saj potem to vidiš/čutiš trajno in to tudi postaneš..

 

  Kar jaz želim doseč s svojimi vprašanji je, da se ti poglobiš in zaveš, da se ti to da si vseprisoten/vseobsegajoč/celota le zdi, zarad nenatančnega zavedanja kdo v ultimativni/čisti resnici ti si. To ti bo pomagal se osvobodit teh omejitev in doseč pravo svobodo.#617 mgd

mgd
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 664

Objavljeno: 25. avgust 2020, 08:34

Če čutiš svojo povezavo z vsem, to še ne pomen, da si vse ali da si vseprisoten, to je nenatančno zavedanje.#618 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 25. avgust 2020, 09:38

Enter The Zohar is a video presentation of 7 short lessons about The Zohar for people who are seeking meaningful and practical answers about the meaning of their lives, the purpose of creation and their relationships with the laws of nature.
 
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#619 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 8. september 2020, 14:17

Ko sem (enkrat, na eni točki) vstal "od živih" sem ugotovil, da nikdar ni obstajal ne čas, ne prostor in tudi ne fizično življenje.. in sem dojel, da so "vse to" bile le nekaj sekundne sanje, iz katerih sem se pravkar zbudil.. zbudil tja, kjer sem že od nekdaj.. od koder nikamor in nikdar nisem odšel, saj to ni možno..
(Malo za perspektivo, kaj je živo in kaj mrtvo, kaj je budnost in kaj sanjanje.. 😉 )

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#620 *glas*

*glas*
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 448

Objavljeno: 17. oktober 2020, 21:26

"Živimo v času verjetno največjih sprememb v (znani) zgodovini človeštva. V času, ko moramo zdravo dvomiti o vsemu.
To, kar nas je pripeljalo do te stopnje, nas po vsej verjetnosti ne bo popeljalo dalje. Vse bolj nam postaja jasno, da imajo stari recepti omejen rok trajanja."

Boris Vene

 

 

https://www.youtube....mjKKYmVDj-Xxkz4


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0