Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nova Doba


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
652 komentarjev na to temo

#151 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 3. oktober 2016, 09:38

Every action you make creates a ripple in the universe. You unconsciously telegraph your thoughts to others. Synchronicity is the law of unity. We are all linked. There is no separation between you and anyone or anything. We are all connected.

There are no coincidences, no accidents. Every coincidence has a message for you.

Whether you feel like you are having a perfect day and everything goes smoothly, or experience a bad period in which ‘a lot of coincidences happen,’ the universe is sending you a message. People and things happening in an exact moment is nothing but synchronicity and, fortunately, there is a way to accept it.

Do you know the saying “When the student is ready, the master appears”?

 

That is exactly how synchronicity is explained. Whenever you are synchronized with something you truly want, you are more likely to meet that thing, which is why similar people meet ‘accidentally’. The thing is, they are tuned in to the exact same frequency, and synchronicity does its best to match them.

Well, synchronicity works best for people who believe it to be true. So, for starters, you should believe in it and stop saying that every event is an accident or a coincidence. The thing is, if you are saying this, you are sending a weak spiritual signal to the universe, as opposed to the strong signal that the universe sends you by syncing everything around you.

By understanding synchronicity and seeing things not as an ordinary, but a committed person, you are able to connect more deeply with your inner sync, and actually don’t work hard to make the things you want happen. Instead, you will just believe in them and let them happen, without any force whatsoever.

 

Synchronicity is an ever present reality for those who have the eyes to see. -- Carl Jung

You can start notice synchronicities with people, numbers, events etc.Remember to accept synchronicity in its real form, as a way of spiritual and universal intelligence constantly trying to teach us, reach us and share love, support and guidance.

 

Moreover, it is the reason for something to happen. There is always a reason and a connection to see someone and experience something. Coincidence is only an illusion.

 

By understanding synchronicity and seeing things not as an ordinary, but a committed person, you are able to connect more deeply with your inner sync, and actually don’t work hard to make the things you want happen. Instead, you will just believe in them and let them happen, without any force whatsoever.

 

Synchronicity is just like a mirror and whatever you commit to and believe in, will reflect back to you.

That being said, if you agree with the law of syncing, you will be able to connect deeply and send strong messages on a spiritual level. Aside from this, you will be a better person, more confident and committed towards every action you bring.

In a nutshell, understanding synchronicity translates to establishing harmony in everything that you seek — and being ‘consciously aware’ of everything happening around you.

...

http://www.inspireac...o-coincidences/

 

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#152 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 15. oktober 2016, 08:11

Nove vaute in nov sistem nastaja že lep čas.. za večino sicer nevidno, podobno kot je "nevidno" prihajal na svojem začetku tudi internet in njegov sedanji vseobsegajoči vpliv na družbo.. podobno temu prihaja sedaj tudi blockchain tehnologija..
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=Aj9YHgzHB1A

 

 

https://www.youtube....h?v=Aj9YHgzHB1A


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#153 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 16. oktober 2016, 15:58

Napredne oblike regresije, do prejšnjih življenje ali brez ustavljanja na prejšnjih življenjih in raje direkt do Izvora..

 

https://www.youtube....?ci=u1xfl0xsdf8

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#154 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 16. oktober 2016, 16:30

https://www.youtube.com/watch?v=kREYY4xq04k

 

 

https://www.youtube....h?v=kREYY4xq04k


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#155 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 21. oktober 2016, 12:44

“Misli niso v glavi, temveč izven nje. “Razmišljanje” pomeni proces, ko um sprejema ideje in pojme, ki so shranjeni v morfološkem polju. Misel (v umu) se pojavi, ko se ustvari povezava med vašim umom in informacijo “v polju”, s katero se je um v tem trenutku povezal. Čeprav si nekateri nato predstavljajo, da se je ta misel porodila v njihovi glavi. V resnici pa v glavi ni ničesar razen sive želatinaste mase, ki je vbistvu organski sprejemnik za prenos podatkov iz nefizčnih realnosti v fizično. Tudi spomin ni povezan z “področji v umu” ali z nevroni v možganih. In spet ko se prižge lučka v določenem sektorju v morfološkem polju, se vzpostavi povezava z tem določenim sektorjem prostranstva različic, v katerem je ta podatek, za katerega mislite da “ste se ga pravkar spomnili”. Enako je z sanjami; tudi te se ne dogajajo v glavi, glava je le sprejemnik in na notranjem ekranu se odvija projekcija iz nekega sektorja prostranstva različic.

Človek je zato zelo podoben televizorju, ki na svojem ekranu predvaja programe iz metafizičnega prostranstva različic realnosti. Ko začnete “razmišljati”, je to ukaz za preklop programa, na točno določen sektor iz prostora različic vseh realnosti. Zato vas ponavljajoče misli, venomer fokusirajo na enih in istih poznanih sektorjih realnosti.

Razum zato ni sposoben ustvariti ničesar principielno novega, saj sestavlja vedno le novo različico hiške iz starih kock. Svoja odkritja pa črpa iz prostranstva različic, pri čemer mu pomaga duša, ki ima neposreden dostop v njih. Vsa ustvarjalnost se dogaja, v tistih trenutkih, ko razum pretrga nesmiselno verigo svojih logičnih umotvorov in “sliši glas duše”,.. v takih trenutkih se človek spremeni iz sprejemnika v postajo, ki ima tudi oddajnik.

Paraziti Zavesti:
Parazite v zavesti ima vsak, vse slabe navade vzdržujejo ti paraziti in zavest usmerjajo v sektorje, po njihovih potrebah. Nihalo/vrtinec pride in posrka fokus zavesti in s tem nihalo/vrtinec pridobiva potrebno energijo za svoj nadaljnji obstoj in vrtenje. Da bi se znebili določenega nihala, se morate prestaviti na drug program. Ko nihalo začne zahtevati in srkati zavest, preklopite na vašem daljincu na drug program. Morate se naučiti, da ste vi gospodar daljinca in vi izbirate realnosti na vašem ekranu s svojo voljo in zavestno ter tega več ne prepuščate zunanjim silam, ki so do sedaj upravljale z vašo realnostjo. V začetku vam lahko ta sprememba programa povzroča močno neudobje, ker gre pri prestopu v zavestno usmerjanje realnosti, za velik prelom stare rutine. Morate se zavedati, da prelamljate močno vez in prav to razumevanje vam lahko prilije vso potrebno moč, ki jo tudi potrebujete za to dejanje. Ni pa se vam potrebno bojevati z nihalom, ki vas bo vedno znova prihajalo nazaj siliti v običajne stare rituale. Treba je le preklopiti na nekaj druga in tako dejanje, zlomi ta stari algoritem. Zato vsakič, ko bo parazit zavesti spet poskušal vlomiti v vašo zavest, le zamenjajte program, preklopite na drug program od tega, ki vam ga želi vklapljati parazit. Bodite kreativni, lahko en dan preklopite program z petjem, drugi dan s plesom, , tretji dan… Tako boste parazit/nihalo zmedli in mu počasi zapirali dostop do vaše zavesti. Njegov prejšnji ključ čez čas ne bo več odklepal vrat v vašo zavest in bo slej ko prej šel mimo vas, in si poiskati druge vire hrane. Da se do konca utrdite v vlogi gospodarja svoje zavesti, morate trdno usmeriti svojo pozornost na ta cilj. Izoblikujte ciljno miselno formulo: sem gospodar svoje zavesti; upravljanje je v mojih rokah; jaz in samo jaz odločam, katere programe bom izbiral na svojem ekranu in vem katere gumbe moram pritisniti na daljincu; imam močno voljo; sam upravljam s svojimi mislimi; vse zmorem; samo jaz vladam v svojem kraljestvu; z menoj je Moč."

malo med Zelandom online2long.gif in mano cool.png


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#156 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 26. oktober 2016, 08:00

"Matematika Vira" ali kot jo je uporabljal Tesla..

Zelo zanimiva je predvsem matematična percepcija števila 9, ki dobesedno "opiše" tudi izkušnjo, ki ponzarja kvaliteto izkušnje popolnega razblinjanja in posledične povezave z "vsem kar je", kdor hodi skozi te izkušnje, naj se poglobi v opis 9-ke..   cool.png

 

 

http://www.conscious...rld-understand/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#157 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 23. december 2016, 07:19

Izvorno ozadje božičnih praznikov, ki so jih nato prepisale kasnejše religije s svojimi informacijami;

 

 

Božič Svarožič (Koledo, Kračun, zimski sončni obrat/solsticij)

21-25. gruden

Naši predniki so živeli v skladu z naravo in čas dojemali ciklično. Poznali so pomen enakonočij (ekvinokcijev) in sončnih obratov (solsticijev) ter sprememb v naravi, ki so povezane s temi pojavi. Te pojave so častili, saj so bili življenjsko povezani z njimi. Verovanja naših prednikov so bila podkrepljena s poznavanjem astrologije, ozvezdij in gibanja planetov.
V zimskem času je bil največji praznik zimski sončni obrat, 21. decembra. Od poletnega sončnega obrata, 21. junija, se Sonce vsak dan pomika bolj proti jugu in ustvarja videz padanja in izgublja na moči. Po jesenskem enakonočju, 23. septembra, noči postajajo vse daljše in Sonce vedno hitreje "umira". Ta pojav traja do zimskega solsticija, ko Sonce začne navidezno mirovati in se neha pomikati proti jugu.

Ob zimskem sončnem obratu so naši predniki praznovali rojstvo Svarožiča (V slovenskem izročilu tudi Kresnik), Svarogovega sina, ki je poosebljal mlado Sonce, ki v tem času doseže svojo najnižjo točko na obzorju. Pri nas, južnih Slovanih, nosi ime božič, kar je patronimik in izhaja iz "mali bog". Drugo ime, poznano za to praznovanje, je koleda, ki je poznano tudi zahodnim in vzhodnim Slovanom. Ime prihaja iz osnove krog - letni cikel. Iz besede koledo izhaja tudi kolednica, za ljudske pesmi, ki so se tradicionalno pele v času božiča in za šego koledovanja, ki je še danes poznana. Tretje ime poznano vsem Slovanom je kračun, ki po prvi teoriji pomensko pomeni "kratki". V Sloveniji se je spomin na praznik kračuna ohranil med drugim v priimkih. Druga teorija izvora imena kračun pravi, da pomeni "prihod", kar ustreza latinskemu "adventus". Drugo ime, ki je poznano predvsem zahodnim Slovanom, je szczodry wieczór (v pomenu radodarni ali velikodušni večer.

Božič je sicer tudi družinski praznik. Domove praznično okrasimo, postavimo kozmično drevo, ki nas v zimskih dnevih spominja na neumrljivo naravo, ga praznično okrasimo. Pripravo na praznovanje božiča začnemo staroverci že tedne prej z obredom kračuna, ki nas opominja na krajšanje dneva in skorajšnje novo rojstvo Sonca. Na večer pred božičem je pri nas znana šega kurjenja zimskih kresov in lesenega čoka oziroma »božičnikov, ki je moral goreti čim dlje. Šega je bila živa dokler so v hišah obstajala odprta ognjišča. Čok je bil neke vrste hišni bog, saj so mu darovali vino, hrano in so iz njega tudi prerokovali. Slednje je za ta čas značilno, saj je nebo odprto, s tem pa naša komunikacija s silami najmočnejša.

Vsem prijateljem stare vere želimo ob vzponu novega sonca veliko sreče in ljubezni v novem cikličnem letu. Vesel Božič-Svarožič!

 

https://staroverci.si/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#158 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 562

Objavljeno: 23. december 2016, 09:00

Jup ...naši staroverski obredi so bili v veliki meri podobni današnjim le dodan je kkšen datum razlike, ime božanstva in s tem naziv praznika...kajti staro znanje je bilo na silo izrinjeno, zatajeno oz. zamenjano s krščanstvom....

 Se je pa kljub temu še do danes ohranilo neko spoštovanje do šeg in navad, ki spominjajo na prenos tudi modrega izročila naših prednikov.


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#159 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 562

Objavljeno: 23. december 2016, 09:13

"Matematika Vira" ali kot jo je uporabljal Tesla..

Zelo zanimiva je predvsem matematična percepcija števila 9, ki dobesedno "opiše" tudi izkušnjo, ki ponzarja kvaliteto izkušnje popolnega razblinjanja in posledične povezave z "vsem kar je", kdor hodi skozi te izkušnje, naj se poglobi v opis 9-ke..   cool.png

 

 

http://www.conscious...rld-understand/

 

haha lej to...zanimivo tud sama se vedno odločam za ta števila, če moram izbirat med čim...icon1_blush.gif

3 in 6 sta mi menda nekako tud numerološko pisane na kožo....prav ta št vključno z 9-tko sem velikokrat prosperirala skozi hojo v dnevu...

 

( Tud moja stanovanja so bila večinoma na št 3....Eno je bilo celo z oznako 333...flowers.gif )

..


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#160 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 28. december 2016, 21:52

haha lej to...zanimivo tud sama se vedno odločam za ta števila, če moram izbirat med čim...icon1_blush.gif

3 in 6 sta mi menda nekako tud numerološko pisane na kožo....prav ta št vključno z 9-tko sem velikokrat prosperirala skozi hojo v dnevu...

 

( Tud moja stanovanja so bila večinoma na št 3....Eno je bilo celo z oznako 333...flowers.gif )

 

Ja ker me že spomnjaš, tudi sam sem bil rojen in preživel večino življenja na trojki, nato sem se mnogo selil in bil tudi na 12-ki, 9-ki, itd, kar je vse hkrati tudi trojka, in tudi sedaj zopet živim na (novi) 3rojki..

 

Če pa grem malo globlje v naš destniški sistem, ki ni naraven in ki dobesedno ne obstaja!

 

Zakaj?

Recimo če upoštevaš 0-lo je vbistvu 0 začetek vsega, saj vse kar prišteješ k 0, dobiš to kar pač prištevaš in ničla je vbistvu tista, ki ustvarja vse ostalo..

1, 2, 3  in nasploh najprej praštevila, ki so deljiva le z sabo in ničemer drugim, in vse kar se podvaja je nato deljivo nato z 2, in trojka, ki se podvaja z 3 ipd.. ko pa prideš do 9 pa se vsa zgodba zaključi, saj vse kar prišteješ k 9-ki dobiš za rezultat zopet le to kar si prišteval, čisto isto kot pri 0, kjer tudi ostane le prišteto.  Kar pomeni da je 9 vbistvu 0 in za devet je zopet 1 in nato 2 in 3 in tako dalje..

 

In kot sem že pisal o bolnem modelu družbe, ki ne želi, ne zna in ne zmore sprejeti smrti,..  Smrti, ki kot da vse vzame, a hkrati istočasno vse da..  Je to nezdravo okolje, kjer je to izzvzeto ne le v napačnih duhovnih učenjih, religijah ipd, ampak tudi v vseh čisto bolj praktičnih "znastvenih" vedah, kot so fizika, biologija, matematika ipd in to se lepo vidi prav skozi ta "desetniški sistem", ki vbistvu obstaja le, če ga gledaš kot program!   Program, ki je bil potegnjen preko izvorne realnosti, ko pa ga gledaš na način, da gledaš skozi matrico, pa opaziš, da ga sploh ni..   in je vbistvu le ta devetniški, ki je že od nekdaj.

 

"desetniški sistem" šteje od 1 - 10, nato pa preklopi na 11 in šteje dalje do 20 itd

kar pa je vbistvu laž ali megla (matrica), ki je nekako bila potegnjena preko realnosti..

Vse se namreč začne iz "niča" 0, nato gredo pojavne oblike od 1,2,3,4,5,6,7,8, nato pa se zaokroži z 9, ki je vbistvu nova 0 in se zopet začne z 1 in gre naprej v teh krogih..

 

In če pogledaš desetniški sistem, se to naravno božansko ozadje ni dalo skriti, lahko se ga je le skamufliralo, dokler pač nekdo ne pogleda skozi..

 

torej:

števila gredo naravno od 1,2,3,4,5,6,7,8, nato pa je 9 in nato 10, ki je seveda nova 1  -  (1+0 =1) in nato 11 = 2, 12 = 3, 13 = 4   in tako dalje, in tako se vse ponavlja v neskončnost in se vse verti le od:  0/9, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 0/9, 1, 2, 3,... itd in ta neskončnost gre v levo in v desno in to je vse..

 

in desetniški sistem če bi ga napisal sedaj hkrati pa notranji naravni devetniški izgleda takole

 

...  9   1   2   3   4    5   6   7   8   9    1    2    3    4    5    6    7    8    9    1   2    3    4    5    6    7    8    9    1    2    3     4   ...

...  0   1   2   3   4    5   6   7   8   9   10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  13  ...

 

 

Če pa grem malo globlje, kar je delno omenjeno tudi v tem prejšnjem videu, da je božanska koda vsebovana vsepovsod v matematiki, geometriji in nato tudi v vseh oblikah, ki izhajajo iz fibonachijevega zaporedja kot tudi iz zlatega reza..

 

In če recimo izhajaš iz geometrijskih likov, če geometrijske like evolviraš iz 3 kotnika, do 4, 5 ,6 itd, prideš do ne vem koliko kotnika, na koncu v neskočnosti dobiš popolno obliko, ki je krog, ki je najpolpolnejša oblika..  in če recimo ta krog znotraj razdeliš z premico/premicami, bo kot med premicami (v seštevku) vedno število 9 in to velja vneskončnost..  

 

Tudi če znotraj kroga narišeš lik (x-kotnik), ki se z temi x koti dotika oboda kroga, bo seštevek vseh teh x kotov (v seštevku) vedno število 9 !

 

Devetka je posebna tudi zato, saj če jo podvajaš (magari v neskončnost), bo ob seštevkov kateregakoli od teh dobljenih števil, vedno 9 !

 

9, 18, 36, 72, 144, 288, 576,...  

9   9    9    9     9      9      9   ...

 

in še in še in še........     Hydrogen.gif

 

 

https://www.youtube....h?v=5NHaUrm4QN0


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#161 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 8. januar 2017, 13:37

Ko spremljam kje se nahaja kolektivna zavest človeštva glede različnih tematik in področij življenja, sem zaznal, da je 2015 bila presežena potrebna kritična masa, da je bil lahko narejen korak naprej, da smo se kolektivno kot družba odprli tudi za fizične naprave na osnovi tehnologije “proste energije”… Tako pa bodo letos že v prodaji prve naprave s to tehnologijo, ali iz teh virov energije “free energy devices” in to tudi v Evropi.. Veliko je neodvisnih raziskovalcev, ki so vsak zase raziskovali različne načine dostopanja do zastonj neskončnih virov energije.. In sedaj bo možno tudi priti do teh naprav, poganjati svoje domove, avtomobile in tovarne z njimi..
 
 
 
ali tole:
 
 
stvari je ogromno, ne bom tokrat lepil vseh linkov, ki so aktualni..  sem pa v dogovorih, da nabavim eno konkretno zadevo, tako da bom raje poročal pomladi/poleti, če in kako zadeva deluje..     wink.png 
 
 
 
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#162 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 10. januar 2017, 22:27

Naš um je ta projektor, ki projicira film na platno pred nami..  Na platnu pa se odvija ta 3D projekcija našega življenje, pred nami. Zamislite si nesmisel tega, da v kinu stečete naprej do platna in poskušate vplivati na igralce v fimu, ker vam pač ni všeč njihova vloga. Očitno se to ne da, lahko le zamenjamo film, ki se predvaja - film pa tvorijo so naša mentalna prepričanja in naša dojemanja realnosti.
Večina ljudi si tudi znova in znova previja film na svojem kolutu in si ponovno predvaja le en in isti odsek nekega filma, tudi do onemoglosti. Tudi vsi mi si včasih kaj previjemo nazaj ali na hitro previjemo film naprej..   ko naredimo to, se določeni detajli v filmu hitro spremenijo, ampak glavna tematika zgodbe ostaja enaka. Ne pozabite um je naš projektor, ko spremenimo naš um je podobno kot če bi šli na ogled drugega filma, v tej neskončno veliki filmoteki časa/prostora. Če je imel film, ki smo ga prej vrteli naslov "življenje je borba", ga lahko zamenjamo z drugim filmom, ki se imenuje, "življenje je blaženost". Celotni kontinuum časa je fluiden in se ves čas spreminja. Akaški zapisi in eterični vstavki so tisti, ki kreirajo dodatne kolute filmov, ki so na voljo. Vsak dogodek je trajno posnet v etru (neskončno veliki filmski knjižnici).
Vsaka misel, vsaka izkušnja, vsak dogodek proizvaja unikatno časovno linijo. Ko se vrnemo v preteklost in naredimo spremembo, vstopimo v novo časovno linijo, ki je popolnoma drugačna od te na kateri smo bili poprej, preden smo naredili to spremembo..

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#163 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 11. januar 2017, 05:55

Naš um je ta projektor, ki projicira film na platno pred nami..  Na platnu pa se odvija ta 3D projekcija našega življenje, pred nami. Zamislite si nesmisel tega, da v kinu stečete naprej do platna in poskušate vplivati na igralce v fimu, ker vam pač ni všeč njihova vloga. Očitno se to ne da, lahko le zamenjamo film, ki se predvaja - film pa tvorijo so naša mentalna prepričanja in naša dojemanja realnosti.
Večina ljudi si tudi znova in znova previja film na svojem kolutu in si ponovno predvaja le en in isti odsek nekega filma, tudi do onemoglosti. Tudi vsi mi si včasih kaj previjemo nazaj ali na hitro previjemo film naprej..   ko naredimo to, se določeni detajli v filmu hitro spremenijo, ampak glavna tematika zgodbe ostaja enaka. Ne pozabite um je naš projektor, ko spremenimo naš um je podobno kot če bi šli na ogled drugega filma, v tej neskončno veliki filmoteki časa/prostora. Če je imel film, ki smo ga prej vrteli naslov "življenje je borba", ga lahko zamenjamo z drugim filmom, ki se imenuje, "življenje je blaženost". Celotni kontinuum časa je fluiden in se ves čas spreminja. Akaški zapisi in eterični vstavki so tisti, ki kreirajo dodatne kolute filmov, ki so na voljo. Vsak dogodek je trajno posnet v etru (neskončno veliki filmski knjižnici).
Vsaka misel, vsaka izkušnja, vsak dogodek proizvaja unikatno časovno linijo. Ko se vrnemo v preteklost in naredimo spremembo, vstopimo v novo časovno linijo, ki je popolnoma drugačna od te na kateri smo bili poprej, preden smo naredili to spremembo..

 

S spremembo svojega uma spremeniš le svojo percepcijo igralcev, ne pa njih samih, tako kot npr. če daš gor očala z rumenimi stekli in ti vidiš, da je sneg sedaj rumen, a to v resnici ni. Igralci imajo neodvisno od tebe vsak svojo svobodno voljo, česar ti ne moreš nikoli spremenit s spremembo svojega uma.



#164 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 11. januar 2017, 21:35

S spremembo svojega uma spremeniš le svojo percepcijo igralcev, ne pa njih samih, tako kot npr. če daš gor očala z rumenimi stekli in ti vidiš, da je sneg sedaj rumen, a to v resnici ni. Igralci imajo neodvisno od tebe vsak svojo svobodno voljo, česar ti ne moreš nikoli spremenit s spremembo svojega uma.

 

Ja lahko ostaneš skoz v isti predstavi in se le malo z barvnimi lečami poigravaš (kot odkrivaš), lahko se tudi vstaneš in zamenjaš sedež, lahko greš nazaj in stojiš, lahko menjaš kinodvorano ali greš gor pa zemnjaš kolut filma za drugega, lahko tudi odideš iz kinodvorane, itd..

 

Omejitev je toliko, koliko si jih postavljaš sam..  in ker si sam svoja omejitev, je potem vse kar rečeš tudi res zate..  

In če ti recimo ne moreš spremeniti igralcev, scenarija in nasploh filma, je to najverjetneje res zate..

ali pa ti še nihče ni tega povedal, da bi lahko sploh poskusil..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#165 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 11. januar 2017, 22:32

Omejitev je toliko, koliko si jih postavljaš sam..  in ker si sam svoja omejitev, je potem vse kar rečeš tudi res zate..  

In če ti recimo ne moreš spremeniti igralcev, scenarija in nasploh filma, je to najverjetneje res zate..

ali pa ti še nihče ni tega povedal, da bi lahko sploh poskusil..

 

Sem poskusil in večne narave drugih igralcev ne moreš spremenit, tj. da imajo svojo svobodno voljo.



#166 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 12. januar 2017, 03:05

Ko boste začeli dojemati, da se lahko tudi igralce spreminja, boste začeli spoznavati tudi bolj globje plasti samega sebe...Razlika je samo kako se jih spreminja...Tako da se povozi svobodna volja drugega kakor to delajo "temni bratje" ali pa tako da se z različnimi pristopi vpliva na svobodno voljo brez kršenja le te kar se poslužujejo "beli bratje" kamor spadajo tudi Guruji. Mogoče pa še ne poznate teh filmov...tongue.png

 

Še boljši film pa je ko človek začne spoznavati, da niso omejitve samo projekcija njegovega lastnega uma, ampak tudi neke večje celote v kateri se posameznik, giba, živi. V našem primeru Zemlja ali naše osončje kot celota. Skratka koletivne omejitve za nek del vesolja...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#167 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 12. januar 2017, 05:50

Ko boste začeli dojemati, da se lahko tudi igralce spreminja, boste začeli spoznavati tudi bolj globje plasti samega sebe...Razlika je samo kako se jih spreminja...Tako da se povozi svobodna volja drugega kakor to delajo "temni bratje" ali pa tako da se z različnimi pristopi vpliva na svobodno voljo brez kršenja le te kar se poslužujejo "beli bratje" kamor spadajo tudi Guruji. Mogoče pa še ne poznate teh filmov...tongue.png

 

To je res in to je možno ja, sam kar sem jaz zgori napisu je to, da s spremembo svojega uma ne moreš spremenit, da drugi igralci imajo svojo svobodno voljo, tj. ne moreš spremeniti, da je ne bi imeli.

 

Še boljši film pa je ko človek začne spoznavati, da niso omejitve samo projekcija njegovega lastnega uma, ampak tudi neke večje celote v kateri se posameznik, giba, živi. V našem primeru Zemlja ali naše osončje kot celota. Skratka koletivne omejitve za nek del vesolja...tongue.png

 

Glede na zgornje dejstvo, da narave igralcev (tj. da imajo svojo svobodno voljo) s spremembo svojega uma ne moreš spremeniti, je dokaz, da drugi igralci niso le projekcija tvojega uma, tj. da nisi ti njihov kreator. Zato sem že prej napisal, da samo s spremembo svoje percepcije in opažanjem rezultata spremembe svoje percepcije, še ne postaneš kreator stvari in igralcev kot si nekateri svojo izkušnjo spremembe percepcije napačno, nenatančno interpretirajo.  



#168 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 13. januar 2017, 18:24

Sem poskusil in večne narave drugih igralcev ne moreš spremenit, tj. da imajo svojo svobodno voljo.

 

Ko boste začeli dojemati, da se lahko tudi igralce spreminja, boste začeli spoznavati tudi bolj globje plasti samega sebe...Razlika je samo kako se jih spreminja...Tako da se povozi svobodna volja drugega kakor to delajo "temni bratje" ali pa tako da se z različnimi pristopi vpliva na svobodno voljo brez kršenja le te kar se poslužujejo "beli bratje" kamor spadajo tudi Guruji. Mogoče pa še ne poznate teh filmov...tongue.png

 

Vidim da se dojema "spreminjanje filma" le z tem pristopom, ko dejansko želiš fizično spremeniti "soigralce" v tem filmu, ki se odvija na platnu.

To je vbistvu popolnoma mimo izvorne ideje, ki je nakaza zgoraj v osnovnem tekstu.

 

In če to počneš čisto primitivno z temi klasičnimi pristopi manipuliranja z okolico ali tudi bolj sufirticirano z nekimi "duhovnimi" močmi in duhovnimi pomočniki (kakršni koli je že njihov barvni odtenek :) ), so vsi ti pristopi so svojem bistvu enaki..   To je vbistvu dejanje, ko se v svoji kinodvorani vstaneš iz stola in greš do filmskega platna in želiš vplivati na te igralce na platnu..    kar je vbistvu borba z mlini na veter ali misija nemogoče, jalovo delo, ki je trenutno lahko izpolnjujoče, saj upamo, da bo zadeva kaj kmalu drugačna..  čeprav "ta kmalu" se vedno obrača v eno in isto..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#169 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 13. januar 2017, 18:38

Vidim da se dojema "spreminjanje filma" le z tem pristopom, ko dejansko želiš fizično spremeniti "soigralce" v tem filmu, ki se odvija na platnu.

To je vbistvu popolnoma mimo izvorne ideje, ki je nakaza zgoraj v osnovnem tekstu.

 

In če to počneš čisto primitivno z temi klasičnimi pristopi manipuliranja z okolico ali tudi bolj sufirticirano z nekimi "duhovnimi" močmi in duhovnimi pomočniki (kakršni koli je že njihov barvni odtenek smile.png ), so vsi ti pristopi so svojem bistvu enaki..   To je vbistvu dejanje, ko se v svoji kinodvorani vstaneš iz stola in greš do filmskega platna in želiš vplivati na te igralce na platnu..    kar je vbistvu borba z mlini na veter ali misija nemogoče, jalovo delo, ki je trenutno lahko izpolnjujoče, saj upamo, da bo zadeva kaj kmalu drugačna..  čeprav "ta kmalu" se vedno obrača v eno in isto..

 

Kar sem jaz mislil s svojim zgoraj citiranim poskusom, je bilo da s spreminjanjem svojega uma (ne s fizičnim vplivanjem na "platnu") nisem mogel spremeniti da npr. soigralci ne bi več imeli svoje svobode izbire, kar praktično dokazuje da tista tvoja trditev ne drži, tj. nisem jaz njihov kreator, tj. niso oni le moja umska projekcija.



#170 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 13. januar 2017, 20:49

p.s. V moji srednji šoli, v 4-tem letniku, pri fiziki, je bilo zadnje poglavje Možgani so največji lažnivec. Profesor nam je prikazal na lesenem podstavku en pokončni zatič in zraven njega os in na njemu kazalec (samo raven). Ta kazalec se je dotikal desne strani pokončnega zatiča. No, pol je profesor nekaj spodaj pritisnil in vidli smo da se ta kazalec sedaj dotika leve strani zatiča. Zgledal je kot da je kazalec preskočil iz ene strani na drugo stran zatiča. Pol nam je profesor pokazal, da šel ta kazalec v resnici celo krožno pot okoli zatiča, ampak tako hitro, da mi tega nismo mogl zaznat s prostim očesom in vidli le prejšnjo in končno pozicijo in možgani so nam zaradi tega sporočil/prikazal da je kazalec preskočil iz ene strani na drugo. S tem nam je hotel na koncu šolske snovi pokazat da so naša čutila omejena in da so tudi možgani, ki sprejemajo informacije na podlagi nepopolnih čutil in tudi sami so glede svoje kategorizacije omejeni in da lahko pride do napačnih informacij, zaključkov.

 

Na podoben način... obstajajo razne duhovne, mistične izkušnje... ampak tudi te so na različnih nivojih, zato tudi s še slepimi pegami in iz tega tudi napačni ali nenatančni zaključki. Npr. tipični primeri tega so, da si nekdo zaradi določenih omejenih izkušenj (za katere zmotno misli, da so "ultimativne, čiste, izvorne..." ker še ni šel preko njih) začne mislit, da je on kreator, da je on vse, da je Bog itd.. Seveda se s tem resnica ni nič spremenila. Zato jim življenje to vsakodnevno demonstrira in tist, ki je iskren bo šel lahko naprej, drgač bo ostajal v več ali manj vznemirjenju, nezadovoljstvu in se iz tega učil, da neki še manjka. 



#171 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 13. januar 2017, 22:08

Vidim da se dojema "spreminjanje filma" le z tem pristopom, ko dejansko želiš fizično spremeniti "soigralce" v tem filmu, ki se odvija na platnu.

To je vbistvu popolnoma mimo izvorne ideje, ki je nakaza zgoraj v osnovnem tekstu.

 

In če to počneš čisto primitivno z temi klasičnimi pristopi manipuliranja z okolico ali tudi bolj sufirticirano z nekimi "duhovnimi" močmi in duhovnimi pomočniki (kakršni koli je že njihov barvni odtenek smile.png ), so vsi ti pristopi so svojem bistvu enaki..   To je vbistvu dejanje, ko se v svoji kinodvorani vstaneš iz stola in greš do filmskega platna in želiš vplivati na te igralce na platnu..    kar je vbistvu borba z mlini na veter ali misija nemogoče, jalovo delo, ki je trenutno lahko izpolnjujoče, saj upamo, da bo zadeva kaj kmalu drugačna..  čeprav "ta kmalu" se vedno obrača v eno in isto..

 

 

Preden je film dokončno narejen, se včasih naredi par verzij konca filma in izbere "poskusno publiko", ki si ogleda vse to in pove svoje mnenje, nato pa se izbere kao najbolj primeren konec in kao po okusu večine....Recimo v originalnem koncu filma http://www.imdb.com/title/tt0816711/ so zombiji prevladal in skoarj iztrebili človeštvo, potem so pa konec spremenili...zdaj pa tolmači kakor veš in znaš...tongue.png

 

Ko se na nekoga vpliva, se lahko na njega vpliva na vseh nivojih...torej se ne gre samo za fizično raven...tongue.png

 

Ne vem zakaj misliš, da je vedno vse povezano z ne vem kakšnimi psihičmimi močmi...včasih je že dovolj samo sevanje...če je pa sevanje še "nadgrajeno" pa samo še bolj potencira...da o kakšnih specialnih pristopih, ki se jih poslužujejo Guruji (brez kršenja svobodne volje) sploh ne govorim...Skratka nima smisla, da gledalec komentira delo scenarista ali režiserja, če se ne zna postaviti v njegovo vlogo...tongue.png biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#172 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 14. januar 2017, 09:15

laugh.png ... izgubili ste vodilno nit ali je nikoli niste razumeli ...

 

In nit je?  :)  

 

Kar sem jaz mislil s svojim zgoraj citiranim poskusom, je bilo da s spreminjanjem svojega uma (ne s fizičnim vplivanjem na "platnu") nisem mogel spremeniti da npr. soigralci ne bi več imeli svoje svobode izbire, kar praktično dokazuje da tista tvoja trditev ne drži, tj. nisem jaz njihov kreator, tj. niso oni le moja umska projekcija.

 

Tvoj film ima vedno "svobodno voljo", saj ti prikazuje tvoje vsebine, ki jih moraš sprejeti, razumeti in se iz njih kaj naučiti, ko boš lekcije sprejel, dojel in jih integriral, se ti bo film zamenjal, kar dejansko fizično pomeni, da se sočasno s tem spremenijo vzorci delovanja tvojega uma, tvoja prepričanja in dojemanje celotnega sveta in vsega..  Tako da če bi ti sedaj uspel sedaj spremeniti vse te programe, v popolnoma druge, bi se ti instantno spremenili vsi ti igralci, ki imajo seveda svobodno voljo, a bi ti potem vseeno izkusil kako se oni samovoljno spremenijo ali pa premaknejo(umaknejo) drugam, če v tvoj film več ne sodijo..

 

Opažam pa kako opisuješ svoj um.. Na način kot, da se fizično vse dogaja v njemu (ti neki procesi), kot da se vse to psihološko dogaja v umu, nato pa imaš izven sebe še ljudi, svet ipd..   In ta občutek ločenosti teh zunanjih okoliščin je posledica dojemanja kako definiraš sam sebe..  in kako razumevaš svoje procese "uma"..  In ja če izhajaš od tam od kod izhajaš, potem to avtomatsko pomeni, da zunanjost opazuješ kot zunanjost, ki je od tebe ločena in na njo ne moreš vplivat - niti z spremembo sebe.  Kar ti lahko iz izkušenj povem da se to da in se to zgodi zelo instantno, ko greš skozi proces spremembe, se ti film in vsi igralci zamenjajo kot po tekočem traku..  

 

Preden je film dokončno narejen, se včasih naredi par verzij konca filma in izbere "poskusno publiko", ki si ogleda vse to in pove svoje mnenje, nato pa se izbere kao najbolj primeren konec in kao po okusu večine....Recimo v originalnem koncu filma http://www.imdb.com/title/tt0816711/ so zombiji prevladal in skoarj iztrebili človeštvo, potem so pa konec spremenili...zdaj pa tolmači kakor veš in znaš...tongue.png

 

Ko se na nekoga vpliva, se lahko na njega vpliva na vseh nivojih...torej se ne gre samo za fizično raven...tongue.png

 

Ne vem zakaj misliš, da je vedno vse povezano z ne vem kakšnimi psihičmimi močmi...včasih je že dovolj samo sevanje...če je pa sevanje še "nadgrajeno" pa samo še bolj potencira...da o kakšnih specialnih pristopih, ki se jih poslužujejo Guruji (brez kršenja svobodne volje) sploh ne govorim...Skratka nima smisla, da gledalec komentira delo scenarista ali režiserja, če se ne zna postaviti v njegovo vlogo...tongue.png biggrin.png

 

Ja ko so tvoja prepričanja fluidna (in ta so fluidna, ko se nahajaš z zavestjo v sferah, kjer pač ni vse tako fiksno več določeno), takrat tudi scenariji niso več "vklesani v kamen", ampak so danes lahko takšni, jutri že čist drugačni,..  kar je lahko tako privlačno kot nevarno..  odvisno tudi od tega, koliko kdo zaupa vase in koliko si (za)upa instantno kreirati svojo realnost..  

 

Čeprav sedaj večinoma le izkušaš ta svoj film, v katerem imaš svojo glavno vlogo, ter vse soigralce, vso sceno okrog sebe, itd..  ampak ko se bolj močno zavedaš, da si hkrati (nekje izza pojavnega) tudi režiser, potem se zavedaš tudi, da filma ne boš mogel globalno spremeniti iz te svoje vloge glavnega igralca, pa če mu daš v roke kakršnekoli že magične moči.. Glavno spremembo lahko narediš ko se popolnoma prepustiš in zaupaš, da režiser ve kaj je na vrsti in se kot igralec ne vpletaš tja kamor ti ni mesto..  Včasih je bilo treba odživeti eno celo fizično življenje v eni tematiki enega filma, v naslednjem življenju pa je bil na vrsti naslednji kolut filma..  (pa še to ni nujno, da sta se tako zelo razlikovala)..  

 

V trenutnem stanju energetike, je možno za časa tega življenja zamenjati več filmskih kolutov in da se to godi ni treba več vmes fizično umreti, čeprav ko se dogaja proces zamenjave koluta, je skoraj isto kot če bi umrl in se ponovno rodil, le da telesa pa vseeno ne zamenjaš..  Sprememba pa iz naše fizične perspektive, vedno pride od zgoraj..  Kogarkoli že kdo ima tam zgoraj..  :)  


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#173 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 14. januar 2017, 10:26

Tvoj film ima vedno "svobodno voljo", saj ti prikazuje tvoje vsebine, ki jih moraš sprejeti, razumeti in se iz njih kaj naučiti, ko boš lekcije sprejel, dojel in jih integriral, se ti bo film zamenjal, kar dejansko fizično pomeni, da se sočasno s tem spremenijo vzorci delovanja tvojega uma, tvoja prepričanja in dojemanje celotnega sveta in vsega..  Tako da če bi ti sedaj uspel sedaj spremeniti vse te programe, v popolnoma druge, bi se ti instantno spremenili vsi ti igralci, ki imajo seveda svobodno voljo, a bi ti potem vseeno izkusil kako se oni samovoljno spremenijo ali pa premaknejo(umaknejo) drugam, če v tvoj film več ne sodijo..

 

Opažam pa kako opisuješ svoj um.. Na način kot, da se fizično vse dogaja v njemu (ti neki procesi), kot da se vse to psihološko dogaja v umu, nato pa imaš izven sebe še ljudi, svet ipd..   In ta občutek ločenosti teh zunanjih okoliščin je posledica dojemanja kako definiraš sam sebe..  in kako razumevaš svoje procese "uma"..  In ja če izhajaš od tam od kod izhajaš, potem to avtomatsko pomeni, da zunanjost opazuješ kot zunanjost, ki je od tebe ločena in na njo ne moreš vplivat - niti z spremembo sebe.  Kar ti lahko iz izkušenj povem da se to da in se to zgodi zelo instantno, ko greš skozi proces spremembe, se ti film in vsi igralci zamenjajo kot po tekočem traku..

 

Nisem govoril o samovoljni spremembi ali zamenjavi igralcev, ampak da s spremembo svojega uma ne moreš spremeniti njihove konstitucionalne narave, da npr. oni ne bi imeli več svoje svobodne volje. 



#174 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 14. januar 2017, 12:06

Ja ko so tvoja prepričanja fluidna (in ta so fluidna, ko se nahajaš z zavestjo v sferah, kjer pač ni vse tako fiksno več določeno), takrat tudi scenariji niso več "vklesani v kamen", ampak so danes lahko takšni, jutri že čist drugačni,..  kar je lahko tako privlačno kot nevarno..  odvisno tudi od tega, koliko kdo zaupa vase in koliko si (za)upa instantno kreirati svojo realnost..  

 

Čeprav sedaj večinoma le izkušaš ta svoj film, v katerem imaš svojo glavno vlogo, ter vse soigralce, vso sceno okrog sebe, itd..  ampak ko se bolj močno zavedaš, da si hkrati (nekje izza pojavnega) tudi režiser, potem se zavedaš tudi, da filma ne boš mogel globalno spremeniti iz te svoje vloge glavnega igralca, pa če mu daš v roke kakršnekoli že magične moči.. Glavno spremembo lahko narediš ko se popolnoma prepustiš in zaupaš, da režiser ve kaj je na vrsti in se kot igralec ne vpletaš tja kamor ti ni mesto..  Včasih je bilo treba odživeti eno celo fizično življenje v eni tematiki enega filma, v naslednjem življenju pa je bil na vrsti naslednji kolut filma..  (pa še to ni nujno, da sta se tako zelo razlikovala)..  

 

V trenutnem stanju energetike, je možno za časa tega življenja zamenjati več filmskih kolutov in da se to godi ni treba več vmes fizično umreti, čeprav ko se dogaja proces zamenjave koluta, je skoraj isto kot če bi umrl in se ponovno rodil, le da telesa pa vseeno ne zamenjaš..  Sprememba pa iz naše fizične perspektive, vedno pride od zgoraj..  Kogarkoli že kdo ima tam zgoraj..  smile.png

 

Ne vrti se vse okrog prepričanj in vzorcev...to je samo en del, ki ne zavzema niti polovice...tongue.png

 

Kaj pa če človek vidi in igra v več filmih istočasno ali občasno in se tega tudi zaveda...recimo podnevi zavestno bluzi po Zemljici, zvečer pa po nekem drugem planetku ala avatar (film) varianta...značilnost določenih človeških osebkov, ki so večino časa preživeli na drugih planetih in ne tipičnih zemljančkov...zato se ne matrat, če tega dela ne boste razumeli...tongue.png

 

Ni fora v spreminjanju filma, ampak v tem ali bo človeček sprejel in igral določeno vlogo ali jo bo pa zavrnil, ker mu ne bo všeč ali pa dokler se scenarij malo ne popravi...igralci ponavadi dobijo scenarij v vpogled preden se odločijo za neko vlogo...neko vlogo bo pač itak moral odigrati...lahko jo odigra tudi samo delno ali pa jih odigra tudi več...in če se scenarij popravi za njega, se lahko istočasno tudi za druge...lahko se pa za njega sploh ne popravi, ampak samo za druge...skratka malo morje kombinacij...in namesto kriminalke lahko nastane komedija...Vse je odvisno kakšnega managerja ima igralec, kako dobro se bo izpogajal (karmični dejavniki) in kakšen bo njegov zaslužek (sile, ki jih bo imel na razpolago ali jih dobil usput, koliko bo ozavestil, duhovno napredoval, itd.)...

 

To z rdečo je pa še eno tipično "duhovnjaško" slepilo...Ni se treba popolnoma prepustiti, ker se marsikdo sploh ne more (podzavestni vzorci, prepričanja, itd. ki delujejo kontra), ampak je dovolj že delež, ki je pod polovičko...Bogec je pač zrihtal kozmične popuste kar se tega tiče...biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#175 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 14. januar 2017, 12:47

mgd ... evo ti 10 dejstev o krišni ... vprašaj se koga to častiš ...

 

https://www.youtube....h?v=J4WjZ3Bx0ug

 

Npr. en zlo mejhn otrok ko začne gledat TV vpraša očeta... kako pa so ti ljudje prišli notr v TV? Ali pa po koncu gledališke igre reče... a si videl Hamlet je pa ubil Polonija?! Oče se le nasmehne. No, na podoben način se jaz nasmehnem zgoraj omenjenim "dejstvom". 

 

Radha je direktno omenjena v Brihad Gautamiya Tantri, Brahma Vaivarta Purani in Padma Purani. V Bhagavad Giti je omenjena kot Daivi Prakriti in v Šrimad Bhagavatamu kot Anayaradhito...

 

Zanimiv da glede na to da je "Krišno lovec ubil", da je danes Krišna še vedno živ v isti obliki smile.png Jaz vem koga častim in zakaj.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0