Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Lastno POLJE, biopolje, programiranje in upravljanje


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
100 komentarjev na to temo

#51 Mantis

Mantis
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 378

Objavljeno: 23. december 2016, 14:21

skalarno polje ni zdravilno ... skalarno polje je neopredeljen potencial ...

zdravljenje s skalarnim poljem je še ena prevara ... 

 

ko svoj um, svobodno voljo in namen fokusiraš na skalarno polje, kreiraš karkoli že ... to je potem informirano polje ,,, skalarno polje ni informirano z ničem ... 

 

kokerkoli si že človek si hoče razložiti ta pojav, zdravljenje na ta način je možno in je lahko zelo prijetno.


Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? horro-cb.jpg


#52 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 23. december 2016, 14:50

Aha! Mantis je bil! shaman je pa gledal. Zato pa tud je najcenejši! 



#53 Mantis

Mantis
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 378

Objavljeno: 23. december 2016, 17:06

Aha! Mantis je bil! shaman je pa gledal. Zato pa tud je najcenejši! 

 

Kaaaaaaaaj? tongue.gif


Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? horro-cb.jpg


#54 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 24. december 2016, 11:44

Hmm POLJE..  Zgleda da se zaenkrat poglabljamo le v ozaveščanje "jaz / ti / absolut", kar je kot samo po sebi že osnova za večjo širino lastnega polja..

Čeprav širina tega polja je ves čas neskončna in ves čas gre le za to kolik del te širine zaenkrat že vidiš in s kolikim delom imaš zavesten stik in odnos..  Preostali del ima pa do takrat druga imena in nazive: nesreča, sreča, naključni dogodki, "višja" sila, karma, ipd..

 

 

Kako obstajam le jaz, če pa ste rekli, da sem jaz ti in ti jaz in očitno ti imaš izkustveno spoznanje, da si vse, jaz pa ne? 

 

A lahko potem dostopiš do te izkušnje in mi razložiš zakaj ti imaš spoznanje, jaz pa ne, glede na to, da si ti jaz in jaz ti in vse?

 

Premikaš se lahko, podobno kot po stopničkah piramide, na vsaki ravni je en drug pogled, čisto drugačen opis kako od tam izgleda realnost in kakšne so postavitve ti / drugi / bog..   in opis iz ene stopničke, kot ta zanika opis z druge, ampak ga ne..  vedeti moraš le katera stopnička se opisuje in tako imaš zopet smiselno celoto in nimaš boja v sebi, kateri opis je "pravi"...

Ko si enkrat prehodil vse te stopničke, lahko prosto preklapljaš med različnimi ravnmi in jih izražaš spontano, kot začutiš..  

Nekdo drug, ki pa si komaj sestavlja te koncepte, pa nato ne more sprejeti pogleda ene stopničke in druge (hkrati), saj niti ni razume, zakaj prihaja tu in tam do razlik pri opisih..   in doživlja izjave kontraindiktorno..

 

Informacija, da si ti jaz  in tudi vse ostalo, če jo sprejmeš, ti lahko le pomaga, da se enkrat približaš tudi temu iskustvu..  ki lahko da bo prišlo, lahko bo le pridih tega (par procentov), lahko pa dejanska bolj m,očna izkušnja..   če pa to le govoriš, da si ipd, pa je to bolj kot ne iluzija, sploh če jo izražaš iz stanja, kjer to nisi..

In ja izraža se to tudi iz teh stanj lahko, ampak bolj kot napotek, da se da to raven preseči in stopati v ta višja stanja povezanosti, najprej z drugumi, nato pa tudi stanja, kjer nikogar sploh več ni, kjer si samo še TI..

 

Ja zakaj ima nekdo spoznanja, ki jih drug nima?  Zato ker nekdo razvija ene stvari drug pa druge..  In tudi jaz nimam izkušnje kako je biti voznik tramvaja.. Čeprav se lahko vživim tudi v to izkušnjo nekoga, ki je lahko približek prave izkušnje (bolj ali manj..), lahko pa se mi zgodi tudi premik 100% v to izkušnjo, če je že tak namen..  

 

Kaj pa naj bi se obljubljalo, rezultati pa so vse ostalo kot to? A spoznanje in ljubezen npr. Jezusa in Mohameda ni dober rezultat?

Mimogrede, zakaj si ti pol ustvaril religije, svetnike? 

 

In kakšen rezultat, oz. kaj bi imel človek od tega, če vstopi v prostor, ki ga ti opisuješ?

 

Muhamed je imel spoznanja, ker je prišel do njih, tudi Jezus in ostali..  Kako pa so prišli do njih?  Ja kolikor jaz vem tako, da niso ravno slepo sledili stari tradiciji, ki je takrat veljala, ampak so si dovolili stopiti tja, kamor nihče ni želel ali upal vstopiti..  Tako da če želiš izkušnje iz takih globin si moraš tja upati (in želeti) stopiti..   In v te globine sigurno ne boš mogel stopiti, če boš sledil slabim približkom zapisov, kaj bi naj ti (nad)ljudje govorilili ali doživljali..  Ne pozabi zapise njihovih učenj so pisali ljudje, ki teh izkušenj niso bili zmožni doživeti, kar že samo po sebi pomeni, da tudi celote, ki je bila izražena niso ne razumeli, ne "slišali", kaj šele, da bi jo znali zapisati..  Tudi tralala opisi kaj je to ljubezen, bog, človek, kreacija in kje kako in na kak način se to doživi/doživlja..

 

In religija je vedno ponesrečen opis nekoga, ki še ni pripravljen za čisto izkušnjo..  In tudi ljudi, ki jih pritegnejo nato take religije (posredne izkušnje), so ponavadi ljudje, ki še jim je to dovolj, ker se tam počutijo udobno, dokaj zadovoljno materialno in tudi z pridihom te neke duhovnosti..   Za kaj več, za bolj radikalne izkušnje, pa je treba iti tja kamor "nihče" ne upa in želi vstopiti..  

 

Kaka pa je korist od tega??

 

Večkratsi že opisal svoje materialne koristi od služenja krišni, tudi čustvene koristi, tudi tvoj ego ima mnogo koristi, tvoja prepričanja so pomirjena z opisi iz knjig kako vse je v kreaciji itd..   Pri teh izvornih izkušnjah pa je bolje naprej vedeti, da na teh ravneh ne bo več teh koristi..  Čustva ti bo razturilo (kjer ti jih do zdaj še ni..)  sledila bodo soočanja z najhujšimi možnimi strahovi (vsi ki so še ujčkani v varnih kotanjah, kamor zaenkrat raje še ne vstopaš), ego bo doživljal smrt, smrt in smrt..  Vse kar bo pa kasneje, tudi tvoje materialno obilje pa bo odvisno le od tebe..  Ne boš več mogel odgovornosti za svoje obilje (ali karkoli duga) prelagati na nobenega drugega več..  Niti na krišno ne, saj boš jasno vedle kdo si ti in kdo je krišna in kak je zdrav odnos med vama in med tabo in tvojimi izvornimi potenciali..

 

Tako da ti kar povem, da se ne spogledij se z nečim, če za to nisi pripravljen..

Oziroma delaj na konceptih, ki jih lahko prebaviš, oziroma jih prebavljaj in se poglabljaj v njih postopma, se tam počasi udomači in nato korakaj naprej (do naslednjega koncepta.).  Ker sedaj kot da želiš vse naenkrat použiti in nekako kar integrirati..

In znotraj tega kar se tukaj začenja izražati je več korakov in ne le en sam korak..  In vsak, ki je to že integriral, je ponavadi delal najprej, korak po korak..

Lahko pa kar vse pogoltneš la, ampak potem se bodo tudi vse zgoraj opisane "koristi" zgodile hkrati in instantno..  wink.png    tako da ja, lahko tudi tako, če misliš, da ti bo to potem tudi prebavljivo..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#55 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 24. december 2016, 12:13

da ne boste bluzili samo eno in isto, sem vam pripravil naslednjo vročo informacijo ...

 

vsi tisti, ki ste bili pri eriku ali njegovih agentih na ponovni povezavi in ste se uglasili s tem ... ste zablokirani in ne morete nadaljevati svoje božanske poti ...

ne samo, da ste blokirani ... nazadovali ste ...

 

na vas je ali se boste še naprej blokirali ali pa se boste osvobodili te nesnage ... 

 

Ko čistiš hišo, vedno pometeš vso nesnago ven, kaj je koristnega pa še pustiš..  In vse v karkoli si v življenju že vstopil, si se nekaj koristnega iz tega naučil in koristi obdržal, navlako pa nato odvrgel..  Tako so vsa učenja, religije, stare izkušnje (fizične in duhovne) vseeno del tebe..  Z partnerjem recimo tudi enkrat lahko greš narazen, ampak če si z njim odživel en del življenja, si ta del poti rastel pač skupaj z njim in vse kar si takrat v tem obdobju razvil ostane vseeno del tebe, za vedno, tudi ko zaključiš z njim in prekineš vse energetske povezave z njim, ti to kar si pa sam vseeno ostane..   In tudi preko drugih idej, preko izkušenj z drugimi ves čas razvijamo le sebe..   razvijamo le svoje potenciale, svoje moči in širino svojega polja,..   pojavni svet, ki ti nato (od zunaj) hodi nasproti, pa ti nato daje kot odsev, kar sam oddajaš v svet in ti ga polje vrača, delno pa ti pojavni svet vedno v tem odsevu zakodira tudi možnosti za nadaljni napredek, če le odkodiraš to nekaj kar še tudi opažaš vpolju in bi rad zopet razumel za kaj se gre pri temu..

 

skalarno polje ni zdravilno ... skalarno polje je neopredeljen potencial ...

zdravljenje s skalarnim poljem je še ena prevara ... 

 

ko svoj um, svobodno voljo in namen fokusiraš na skalarno polje, kreiraš karkoli že ... to je potem informirano polje ,,, skalarno polje ni informirano z ničem ... 

 

Skalarno polje je nekaj kar seva/kreira vsak..  Ni pa skalarno polje v vseh stanjih zavesti enako močno..  Zato pa višja je vibracija osebe, bolj se jo opozarja, "Pazi kaj usmerjaš!"  Saj višja vibracija ima večji potencial in širši doseg v polju..  In zraven te vibracijske nabitosti, ki jo imaš, imaš pa v drugih telesih tudi skupke prepričanj/čustvene vsebine/misli in TE vsebine ti nato (nevede) informirajo neopredeljeno skalarno energijo,..   in ti skupki se ti nato zelo hitro pojavljajo, kot odzivi okolja nate v tvojem pojavnem svetu..  In če ne poznaš kako delujejo vibracijska polja, kako delujejo skalarne sile, če ne poznaš mehanizmov kako se vse to obdeluje skozi POLJE, se nato lahko kaj hitro zaveš samoustvarjenega pekla in ti ni jasno kako je do tega sploh prišlo..  Lahko pa nekoga tudi okriviš, za neke dogodke, saj mnogo lažje je imeti zunanjega krivca, mnogo težje kot; resnično sprejeti vso odgovornost za svoje življenje..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#56 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 24. december 2016, 13:47

Premikaš se lahko, podobno kot po stopničkah piramide, na vsaki ravni je en drug pogled, čisto drugačen opis kako od tam izgleda realnost in kakšne so postavitve ti / drugi / bog..   in opis iz ene stopničke, kot ta zanika opis z druge, ampak ga ne..  vedeti moraš le katera stopnička se opisuje in tako imaš zopet smiselno celoto in nimaš boja v sebi, kateri opis je "pravi"...

Ko si enkrat prehodil vse te stopničke, lahko prosto preklapljaš med različnimi ravnmi in jih izražaš spontano, kot začutiš..  

Nekdo drug, ki pa si komaj sestavlja te koncepte, pa nato ne more sprejeti pogleda ene stopničke in druge (hkrati), saj niti ni razume, zakaj prihaja tu in tam do razlik pri opisih..   in doživlja izjave kontraindiktorno..

 

To razumem. 

 

Informacija, da si ti jaz  in tudi vse ostalo, če jo sprejmeš, ti lahko le pomaga, da se enkrat približaš tudi temu iskustvu..  ki lahko da bo prišlo, lahko bo le pridih tega (par procentov), lahko pa dejanska bolj m,očna izkušnja..   če pa to le govoriš, da si ipd, pa je to bolj kot ne iluzija, sploh če jo izražaš iz stanja, kjer to nisi..

In ja izraža se to tudi iz teh stanj lahko, ampak bolj kot napotek, da se da to raven preseči in stopati v ta višja stanja povezanosti, najprej z drugumi, nato pa tudi stanja, kjer nikogar sploh več ni, kjer si samo še TI..

 

Tudi to razumem. 

 

Ja zakaj ima nekdo spoznanja, ki jih drug nima?  Zato ker nekdo razvija ene stvari drug pa druge..  In tudi jaz nimam izkušnje kako je biti voznik tramvaja.. Čeprav se lahko vživim tudi v to izkušnjo nekoga, ki je lahko približek prave izkušnje (bolj ali manj..), lahko pa se mi zgodi tudi premik 100% v to izkušnjo, če je že tak namen..

 

To razumem, ampak očitno nisi razumel še kaj sem jaz spraševal. Shaman je napisal, da si ti jaz in jaz ti in da si ti vse, kar si ti potrdil z lastnim izkustvom. Na to sem te vprašal, da če si ti jaz, kako to da ti imaš izkustvo, da si vse, jaz pa ne, če pa si ti = jaz in vse. Ko si ti to izkusil, bi moral tudi jaz, a ne, če pa si ti jaz in vse. Razumeš zdaj vprašanje?

 

Muhamed je imel spoznanja, ker je prišel do njih, tudi Jezus in ostali..  Kako pa so prišli do njih?  Ja kolikor jaz vem tako, da niso ravno slepo sledili stari tradiciji, ki je takrat veljala, ampak so si dovolili stopiti tja, kamor nihče ni želel ali upal vstopiti..

 

Saj sledenje stari tradiciji ali komurkoli ne pomeni nujno "slepo" sledenje. Zaradi lastnega specifičnega doživljanja ob stiku z določeno osebo ali naukom si pripravljen tisto sledit. Jezus je sprejel krst od Janeza Krstnika in dobil spoznanje. Mohamed od angela Gabrijela. Oba sta tudi predala navodila za dosego spoznanja naprej. 

 

Tako da če želiš izkušnje iz takih globin si moraš tja upati (in želeti) stopiti..   In v te globine sigurno ne boš mogel stopiti, če boš sledil slabim približkom zapisov, kaj bi naj ti (nad)ljudje govorilili ali doživljali..  Ne pozabi zapise njihovih učenj so pisali ljudje, ki teh izkušenj niso bili zmožni doživeti, kar že samo po sebi pomeni, da tudi celote, ki je bila izražena niso ne razumeli, ne "slišali", kaj šele, da bi jo znali zapisati..  Tudi tralala opisi kaj je to ljubezen, bog, človek, kreacija in kje kako in na kak način se to doživi/doživlja..

 

To ni res. Oba sta osebno pooblastila svoje pisce, kar pomeni, da je bilo zapisano avtentično. Če so nekateri to kasneje spreminjali ali zlorabljali je to druga stvar, sam to ne pomeni da čistih zapisov ni bilo ali da jih ni več. Niti ni nemogoče, da danes dobiš osebni stik z Jezusom ali Mohamedom in dobiš isto sporočilo kot je bilo dano in zapisano takrat.

 

 

In religija je vedno ponesrečen opis nekoga, ki še ni pripravljen za čisto izkušnjo..  In tudi ljudi, ki jih pritegnejo nato take religije (posredne izkušnje), so ponavadi ljudje, ki še jim je to dovolj, ker se tam počutijo udobno, dokaj zadovoljno materialno in tudi z pridihom te neke duhovnosti..   Za kaj več, za bolj radikalne izkušnje, pa je treba iti tja kamor "nihče" ne upa in želi vstopiti..  

 

To lahko velja, če je nekdo okrnil izvorni opis, ne pa da je religija ponesrečen opis. Razen če ti Jezusovega in/ali Mohamedovega spoznanja ne šteješ za čisto izkušnjo? 

 

Kaka pa je korist od tega??

 

Večkratsi že opisal svoje materialne koristi od služenja krišni, tudi čustvene koristi, tudi tvoj ego ima mnogo koristi, tvoja prepričanja so pomirjena z opisi iz knjig kako vse je v kreaciji itd..   Pri teh izvornih izkušnjah pa je bolje naprej vedeti, da na teh ravneh ne bo več teh koristi..  Čustva ti bo razturilo (kjer ti jih do zdaj še ni..)  sledila bodo soočanja z najhujšimi možnimi strahovi (vsi ki so še ujčkani v varnih kotanjah, kamor zaenkrat raje še ne vstopaš), ego bo doživljal smrt, smrt in smrt..  Vse kar bo pa kasneje, tudi tvoje materialno obilje pa bo odvisno le od tebe..  Ne boš več mogel odgovornosti za svoje obilje (ali karkoli duga) prelagati na nobenega drugega več..  Niti na krišno ne, saj boš jasno vedle kdo si ti in kdo je krišna in kak je zdrav odnos med vama in med tabo in tvojimi izvornimi potenciali..

 

Ne vem od kje ti to, ampak jaz nisem opisoval svojih materialnih, čustvenih in ego koristi ali opisov iz knjig od služenja Krišni. Če že je bilo, je bilo to le posredno, kot npr. hkratni stranski produkt. In to ne v smislu, da pri tem ni nobene moje odgovornosti in da je vse na Krišni. 

 

Nekaj me zanima. V temi razsvetljenje si napisal, da še nisi v celoti razsvetljen. Zakaj pol uporabljaš besede "izvorna", "čista", "ultimativna" izkušnja in tudi tu na vrhu pišeš o prehodenih "vseh" stopničkah piramide in da si "na koncu" le TI? Tak občutek imam, da čim nekdo govori o Bogu kot o večnem gospodarju, da ti to avtomatsko postaviš kot nekaj manj, neresnično, pravljico, posredno, nečisto, samo prebrano, slepo sledeno, virusno, destruktivno, omejujoče... ker iz vidika te tvoje "ultimativne izkušnje" naj bi bil ti neločen od Boga, tj. Bog sam. Sam če še nisi do konca razsvetljen pol ta tvoja "ultimativna" izkušnja očitno še ne more bit ultimativna (vrh piramide) in zato iz pomankljivega razgleda vseh stopničk (ker lahko se nekdo vzpenja po drugi strani kot greš ti kar ti trenutno še ne vidiš ker si še pod vrhom) tudi s predsodki oz. pomankljivo še sodiš druge glede njihove izkušnje, oz. napišeš, da je sploh nimajo, da le ponavljajo neke pravljice. Lahko to vidiš ali vsaj dopustiš kot možnost?  

 

(priznam, da sem tale post še popravljal)



#57 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 24. december 2016, 19:53

Poglejmo si naprimer Mohameda. Mohamed je bil nepismen. Zapisovali so drugi. Če so nekaj zapisali, to še ne pomeni da so tudi razumeli. Tako da se ne čudit, če je kasneje nastalo več tolmačenj enega in istega zapisa. Kaj pa če se je to zgodilo še marsikje drugje ala krščanstvo, budizem, itd...tongue.png

 

Skalarna energija je samo ena izmed energij, ki jo človek lahko uporablja. Je samo en majhen del večje energije...Pri zdravljenju deluje po čisto istih pravilih kot vse ostale, odvisno seveda do kam sega...tongue.png

 

Širina polja pomeni tudi da človek lahko več kasira iz okolice, če nima dosti "razčiščeno" pri sebi...zato pa je Bogec naredil varovalke...drugače bi že vsi pogagal...V prevodu to pomeni, da se polje širi s stopnjo "prepucanosti" in spet smo pri lvl...do tega pa vodi tisto kar se je omenilo že malo morje krat...Izkušnja vsega ali enosti namreč še ne pomeni, da je tudi polje tako široko...tongue.png biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#58 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 25. december 2016, 10:03

To ni res. Oba sta osebno pooblastila svoje pisce, kar pomeni, da je bilo zapisano avtentično. Če so nekateri to kasneje spreminjali ali zlorabljali je to druga stvar, sam to ne pomeni da čistih zapisov ni bilo ali da jih ni več. Niti ni nemogoče, da danes dobiš osebni stik z Jezusom ali Mohamedom in dobiš isto sporočilo kot je bilo dano in zapisano takrat.

 

To lahko velja, če je nekdo okrnil izvorni opis, ne pa da je religija ponesrečen opis. Razen če ti Jezusovega in/ali Mohamedovega spoznanja ne šteješ za čisto izkušnjo? 

 

Zapisi o Jezusovem življenju so nastali mnooogo po njegovi smrti, tako da pooblastil ni bilo..   wink.png

Pa tudi to ni tema verske/religijske razprave, tako da taka vprašanja začni drugje pač postavljati, če želiš da ti poglobljeno odgovarjam še naprej na njih..  

Kar lahko še tukaj rečem je, da vsakdo ki je raziskoval religije, je slej ko prej dojel da je globlje sporočilo bolj kot ne isto, razlike so v niansah, da bog je en in vsak lahko opiše le svojo unikatno pot do Njega..   Zdaj pa ali se ukvarjaj z opisi poti nekega bitja, ki opisuje pot do tja in tudi razna doživetja, nato tudi spoznanja kaj je življenje tukaj ali pa idi pa doživi sam in bodi to sam..

A jih ni že dovolj, ki le ponavljajo eno in isto zgodbo o tem in onem bitju in kaj je on rekel in kaj je bilo zapisano itd itd itd..

 

Ne vem od kje ti to, ampak jaz nisem opisoval svojih materialnih, čustvenih in ego koristi ali opisov iz knjig od služenja Krišni. Če že je bilo, je bilo to le posredno, kot npr. hkratni stranski produkt. In to ne v smislu, da pri tem ni nobene moje odgovornosti in da je vse na Krišni.

 

To ves čas zelo jasno sporočaš..  In te stvari niso ravno postranske, če bi poznal tudi kako deluje človeška psiha, bi vedel, da so to kar vodilne stvari, saj tudi verska čustva so le čustva in če so čustva do krišne namenjena za to, da ti dajajo ves čas le najlepša čustva in je to kot kupčija da se rešiš svoje žalosti ki je globoko v tebi še nerazrešena, potem to ni niti še pristno služenje, kaj šele kaj druga..  Če je v ozadju služenja pričakovanje, da te bo krišna v zameno materialno preskrbel (pa še to preko plačil sledilcev), je tudi to navadna kupčija, ki bi jo sklenil skoraj vsak revež, če bi mu bila tako materialistično predstavljena..  Dosti jih gre tudi v poklic župnika, ker ve da bodo vso življenje lepo preskrbljeni..  Pa ta ideja o preskrbljenosti, ki ji ti učiš, tam v spisih verjetno itak niti predstavljena ni tako, kot jo ti razumevaš, ti res vse religijske izjave in pravljice dobesedno razumeš, čeprav pravljice so za otroke, pravi pomen njih pa zrela oseba razbere, ko prepozna izvorna sporočila izza pravljic..

 

Nekaj me zanima. V temi razsvetljenje si napisal, da še nisi v celoti razsvetljen. Zakaj pol uporabljaš besede "izvorna", "čista", "ultimativna" izkušnja in tudi tu na vrhu pišeš o prehodenih "vseh" stopničkah piramide in da si "na koncu" le TI? Tak občutek imam, da čim nekdo govori o Bogu kot o večnem gospodarju, da ti to avtomatsko postaviš kot nekaj manj, neresnično, pravljico, posredno, nečisto, samo prebrano, slepo sledeno, virusno, destruktivno, omejujoče... ker iz vidika te tvoje "ultimativne izkušnje" naj bi bil ti neločen od Boga, tj. Bog sam. Sam če še nisi do konca razsvetljen pol ta tvoja "ultimativna" izkušnja očitno še ne more bit ultimativna (vrh piramide) in zato iz pomankljivega razgleda vseh stopničk (ker lahko se nekdo vzpenja po drugi strani kot greš ti kar ti trenutno še ne vidiš ker si še pod vrhom) tudi s predsodki oz. pomankljivo še sodiš druge glede njihove izkušnje, oz. napišeš, da je sploh nimajo, da le ponavljajo neke pravljice. Lahko to vidiš ali vsaj dopustiš kot možnost?  

 

(priznam, da sem tale post še popravljal)

 

Ja, sem kar sem, nisem nič več in nič manj..  Izkušnje in informacije ki jih imam, imam tudi zato, da lahko govorim o njih.  Koliko sem jih že utelesil (kot vsakdanje fizično bitje) je pa že drugo.. (vsekakor kdor me osebno pozna, ve malo več tudi o temu..)  Delno pa gredo izkušnje in nato utelešenje teh izkušenj z roko v roki in izkušnje, ki jih že doživljal so tudi tiste, ki si se jih namenil tudi utelesiti..  in si na poti tja..   Na "vrhu piramide" si tudi TI mgd, tako da ne skrbi, ker na vrhu je samo eno bitje, ki je vse..  in ko "si tam" to ni nobena piramida, niti nisi dosegel nobenega vrha ali kaj podobnega, taki izrazi se le tukaj med tekmovalnimi ljudmi uporabljajo..

 

Pa napiši še kaj več o temu kako ti upravljaš s svojim poljem, če si že v tej temi..  Kako sploh dojemaš to, kar sem sam opisal kot POLJE? Kaj prejemaš skozi povratnpo zanko polja..  A si jemlješ sploh pravico da upravljaš z njim ali to prepuščaš drugim bitjem?


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#59 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 25. december 2016, 14:11

Zapisi o Jezusovem življenju so nastali mnooogo po njegovi smrti, tako da pooblastil ni bilo..   wink.png

 

Pisce, tj. apostole, je pooblastil še za časa svojega življenja in še dodatno ko je vstal od mrtvih.

 

Pa tudi to ni tema verske/religijske razprave, tako da taka vprašanja začni drugje pač postavljati, če želiš da ti poglobljeno odgovarjam še naprej na njih..

 

Religije si v tej temi prvi začel omenjati ti, jaz sem se le odzval na tvoje nenatančnosti.

 

Kar lahko še tukaj rečem je, da vsakdo ki je raziskoval religije, je slej ko prej dojel da je globlje sporočilo bolj kot ne isto, razlike so v niansah, da bog je en in vsak lahko opiše le svojo unikatno pot do Njega..   Zdaj pa ali se ukvarjaj z opisi poti nekega bitja, ki opisuje pot do tja in tudi razna doživetja, nato tudi spoznanja kaj je življenje tukaj ali pa idi pa doživi sam in bodi to sam..

A jih ni že dovolj, ki le ponavljajo eno in isto zgodbo o tem in onem bitju in kaj je on rekel in kaj je bilo zapisano itd itd itd..

 

Ne le svojo, tudi za druge, saj pokaže in da jo lahko le Bog, na ljudeh pa potem je ali jo sledijo ali ne. Sam svoje poti do Boga ne moreš izumiti, izdelati, ker bi to pomenilo, da si več ali enakovreden Bogu. Tako kot npr. ne moreš mimo postavljenega procesa do predsednika države, tako tudi ne moreš do Boga mimo Njegove volje, zato le tisti, ki sledi pot, ki jo dal Bog za pridt do Njega, ga lahko doseže.  

 

To ves čas zelo jasno sporočaš..  In te stvari niso ravno postranske, če bi poznal tudi kako deluje človeška psiha, bi vedel, da so to kar vodilne stvari, saj tudi verska čustva so le čustva in če so čustva do krišne namenjena za to, da ti dajajo ves čas le najlepša čustva in je to kot kupčija da se rešiš svoje žalosti ki je globoko v tebi še nerazrešena, potem to ni niti še pristno služenje, kaj šele kaj druga..

 

Seveda to ni pristno služenje, niti jaz nikol nisem pisal o takem služenju.

 

Če je v ozadju služenja pričakovanje, da te bo krišna v zameno materialno preskrbel (pa še to preko plačil sledilcev), je tudi to navadna kupčija, ki bi jo sklenil skoraj vsak revež, če bi mu bila tako materialistično predstavljena..  Dosti jih gre tudi v poklic župnika, ker ve da bodo vso življenje lepo preskrbljeni..

 

Seveda je to navadna kupčija in jaz tudi o takem služenju nikjer nisem govoril. Tisto glede "sledilcev za plačevanje položnic" pa je bila šala. 

 

 Pa ta ideja o preskrbljenosti, ki ji ti učiš, tam v spisih verjetno itak niti predstavljena ni tako, kot jo ti razumevaš, ti res vse religijske izjave in pravljice dobesedno razumeš, čeprav pravljice so za otroke, pravi pomen njih pa zrela oseba razbere, ko prepozna izvorna sporočila izza pravljic..

 

Ta "verjetno" oz. umska špekulacija je eno, nekaj pa je kar piše v spisih kar se tudi dejansko dogaja. 

 

Ja, sem kar sem, nisem nič več in nič manj..  Izkušnje in informacije ki jih imam, imam tudi zato, da lahko govorim o njih.  Koliko sem jih že utelesil (kot vsakdanje fizično bitje) je pa že drugo.. (vsekakor kdor me osebno pozna, ve malo več tudi o temu..)  Delno pa gredo izkušnje in nato utelešenje teh izkušenj z roko v roki in izkušnje, ki jih že doživljal so tudi tiste, ki si se jih namenil tudi utelesiti..  in si na poti tja..   Na "vrhu piramide" si tudi TI mgd, tako da ne skrbi, ker na vrhu je samo eno bitje, ki je vse..  in ko "si tam" to ni nobena piramida, niti nisi dosegel nobenega vrha ali kaj podobnega, taki izrazi se le tukaj med tekmovalnimi ljudmi uporabljajo..

 

No, če je samo eno bitje, ki je vse in ti si, kot praviš, to že izkusil, kako to da ko si ti to izkusil, nisem tega izkusil tudi jaz, če pa si ti edino bitje, ki je vse? A sem jaz izven vsega in izven edinega?

 

Pa napiši še kaj več o temu kako ti upravljaš s svojim poljem, če si že v tej temi..  Kako sploh dojemaš to, kar sem sam opisal kot POLJE? Kaj prejemaš skozi povratnpo zanko polja..  A si jemlješ sploh pravico da upravljaš z njim ali to prepuščaš drugim bitjem?

 

Moje polje sem jaz kot večna individualna duša, moje subtilno materialno telo (um, inteligenca, zmotni ego), fizično materialno telo in tisti predmeti, ki so moji. S tem lahko upravljam do določene mere, v skladu z danimi možnostmi. Jaz kot duša imam svobodo izbire glede tega kaj bom delal, med danimi možnostmi. Subtilno in fizično materialno telo sta inštrumenta. Lahko ju upravljam in spreminjam do določene mere. Nenehnega staranja in uničenja npr. jaz ne morem ustavt, s tem upravlja čas, ki ga upravlja Bog. Sta mi dana in odvzeta in spet dana itd. Isto z drugimi materialnimi predmeti. V resnic niti moje subtilno in fizično materialno telo niti moji predmeti v bistvu niso moji, so od Boga. Ko so mi dani jih lahko upravljam, do določene mere. In tudi jaz kot duša nisem sam svoj, sem od Boga. Mam svobodo izbire ali bi delal to ali ono, med od Boga danimi mi možnostmi in ne morem določat kakšen rezultat da katera aktivnost, to določa Bog in On je tudi ta, ki da rezultat. Npr. jaz ne morem določit da bi pitje mivke odžejalo. Da voda odžeja, mivka pa ne, določa Bog in lahko kadarkoli tudi spremeni, jaz ne. Jaz lahko le svobodno izberem ali bom pil mivko ali vodo. To je v grobem... če te zanimajo detajli glede česa lahko še naprej... 



#60 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 27. december 2016, 08:38

No, če je samo eno bitje, ki je vse in ti si, kot praviš, to že izkusil, kako to da ko si ti to izkusil, nisem tega izkusil tudi jaz, če pa si ti edino bitje, ki je vse? A sem jaz izven vsega in izven edinega?

 

*glas*, ali pa mogoče ti nisi vse in edini pa se ti je to le zdelo? Možno?



#61 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 27. december 2016, 17:54

No, če je samo eno bitje, ki je vse in ti si, kot praviš, to že izkusil, kako to da ko si ti to izkusil, nisem tega izkusil tudi jaz, če pa si ti edino bitje, ki je vse? A sem jaz izven vsega in izven edinega?

 

*glas*, ali pa mogoče ti nisi vse in edini pa se ti je to le zdelo? Možno?

 

Mgd sam sebe si začel citirati,..    povem samo.

 

Saj ne da te ignoriram ali kaj podobnega, gre zato, da jaz lahko korakam s tabo, dokler si pripravljen, ampak če se ti odločiš za slepo ulico, potem jaz ne bom s tabo tam čepel..  Ti pa lahko počneš karkoli želiš in kjerkoli si to želiš, tudi lahko verjameš v karkoli ti trenutno ugaja! 

 

Tako da mene ne motijo tvoja prepričanja..  Ampak če ti svoja prepričanja lahko obdržiš le na način, da moraš moja prej ovreči, potem to že dovolj pove o tebi in o naraviti teh prepričanj,.. 

 

Vprašanje, ki si ga pa že tretjič ponovil, pa ne vidim smisla, da ti odgovarjam, ker če me prvič nisi razumel, me tudi 15-tič ne boš,..  Saj se moraš najprej vrniti kak korak (ali dva) nazaj in najprej tam par stvari postaviti na svoje mesto..  šele potem boš lahko "to po čemer sprašuješ" postavil na vrh teh temeljev, ki sedaj manjkajo, saj brez njih nimaš odgovora na to vprašanje kam postaviti..  in ti vse to obvisi v zraku..   Ko boš te osnove imel, boš že ob tem ko se ti bo porodilo to isto vprašanje, imel tudi odgovor..   in ti bo takoj instantno jasno kako butasto vprašanje te je prej mučilo..  

 

 

No saj ti odgovori:

Ali bog lahko ustvari tako težko skalo, da je niti sam ne more potem dvigniti??

 

Ali bog po tvoje upravlja s celotnim (njegovim) POLJEM, ki pač je?

 

Kje smo potem takem mi, v tem polju?  A smo izvzen ali znotraj?


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#62 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 28. december 2016, 06:16

Mgd sam sebe si začel citirati,..    povem samo.

 

Spomnil sem se, da bi lahko še nekaj dodal na tisto kar sem prej napisal, zato sem se citiral.

 

Saj ne da te ignoriram ali kaj podobnega, gre zato, da jaz lahko korakam s tabo, dokler si pripravljen, ampak če se ti odločiš za slepo ulico, potem jaz ne bom s tabo tam čepel..  Ti pa lahko počneš karkoli želiš in kjerkoli si to želiš, tudi lahko verjameš v karkoli ti trenutno ugaja! 

 

Tako da mene ne motijo tvoja prepričanja..  Ampak če ti svoja prepričanja lahko obdržiš le na način, da moraš moja prej ovreči, potem to že dovolj pove o tebi in o naraviti teh prepričanj,.. 

 

Moja prepričanja niso bazirana na predhodnem ovračanju tvojih :) so na mojih izkušnjah, še preden sem sploh vedu za tebe :) zato se tuki ni šlo za to, ampak sem hotu teb osvetlit tvoja prepričanja, v upanju, da jih še mal nadgradiš.

 

Vprašanje, ki si ga pa že tretjič ponovil, pa ne vidim smisla, da ti odgovarjam, ker če me prvič nisi razumel, me tudi 15-tič ne boš,..  Saj se moraš najprej vrniti kak korak (ali dva) nazaj in najprej tam par stvari postaviti na svoje mesto..  šele potem boš lahko "to po čemer sprašuješ" postavil na vrh teh temeljev, ki sedaj manjkajo, saj brez njih nimaš odgovora na to vprašanje kam postaviti..  in ti vse to obvisi v zraku..   Ko boš te osnove imel, boš že ob tem ko se ti bo porodilo to isto vprašanje, imel tudi odgovor..   in ti bo takoj instantno jasno kako butasto vprašanje te je prej mučilo..  

 

Jz sm razumel kaj si ti in kako si ti domišljaš, da si vse in edini. Hotu sem ti samo osvetlit, da to še ni "ultimativna, izvorna, čista..." izkušnja tebe :)

 

No saj ti odgovori:

Ali bog lahko ustvari tako težko skalo, da je niti sam ne more potem dvigniti??

 

V svoji "lili" (zabavi, igri) lahko ja. 

 

Ali bog po tvoje upravlja s celotnim (njegovim) POLJEM, ki pač je?

 

Ja.

 

Kje smo potem takem mi, v tem polju?  A smo izvzen ali znotraj?

 

Znotraj. 



#63 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 27. januar 2017, 23:26

A si ti tisti/a, ki misli, ali si ti le tisto kar je mišljeno? Če imaš odgovor na to, a ga zagotovo lahko tudi argumetiraš? ..

tako brez sence dvoma mislim.. wink.png 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#64 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 30. januar 2017, 12:53

A si ti tisti/a, ki misli, ali si ti le tisto kar je mišljeno? Če imaš odgovor na to, a ga zagotovo lahko tudi argumetiraš? ..

tako brez sence dvoma mislim.. wink.png 

 

Jaz sem tisti, ki misli, različen od mišljenega. Jaz sem bitje, ki se zaveda mišljenega, torej sem različen. Npr. jaz kot zavestno bitje, ki se zaveda sem različen od svojih podzavestnih programov/prepričanj in se lahko od njih odklopim.



#65 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 6. maj 2017, 13:09

V polje se lahko vstopi na različne načine in v različne namene..  ker se vsakdo nahaja na svojem unikatnem mestu, se tudi uči vstopati na svoj unikaten način..

seeing the "field"

 

https://www.youtube....h?v=NeMjWb9mwQs

 

 

Potem ko ti "vstop" postane naraven, ta vstop v polje okolica dojema že kot polje čudežev.. za nekoga pa je to le naravna usklajenost s harmonijo okolice..

 

https://www.youtube....h?v=ZHzN6uZ_4C4

 

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#66 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 17. junij 2018, 08:04

V tem videu se Mobi zelo odpre za dostop do njegovega info polja in pokaže kako dejansko teče njegovo življenje.. (avto brez voznika, on pa sedi na zadnjem sedežu..) nato tudi na vsaki točki videa ubesedi delčke (negativnih) programov njegove podzavesti, ki potem spreminjajo smer vožnje avta in tudi vplivajo na pritegovanje dogodkov iz okolice.. Zelo odprt video za vpogled v podzavestne programe avtorja in tudi dostop do njegove duše.. Pogledaj in napiši kaj vidiš..   wink.png 

 

 

https://www.youtube....h?v=rqpvmoOkqRg


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#67 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 25. junij 2018, 22:38

"Kvantni računalnik" ali naprava za lene duše, za pomoč pri vpogledih v njim neznana polja.. Recimo oseba ne zna vstopati v univerzalno (akashic) polje in taka oseba si nato s svojim omejenim umom ustvari napravo, ki bi ji lahko z vpogledi dostopala tja kamor sam(a) ne zmore dostopati..    :)  

Kar je seveda misija nemogoče; zadeva se edino malo zaplete in zaplet ki sledi, bo nekaterim nato njihovo energijo/karmo malo pospešil, kar pa (iz mojega pogleda) tudi ni slabo..

 

 

https://www.youtube....h?v=5faqB9YLS_8


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#68 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 28. julij 2018, 14:14

Prejšnje civilizacije so poznale rek, "Če pogledaš v mrk, bo mrk (v)pogledal tudi vate."

 

Tako da vsi, ki ste včeraj veselo gledali v mrk, upam da se veselite sedaj tudi tega obdobja enega leta in pol, ki prihaja, ko bo mrk vpogledoval nazaj v vas in v vaš nahbtnik neozaveščenih vsebin. Ustvarile se bodo situacije, da se bodo te vsebine pritegnile na plano zavednega.  Prihaja toraj obdobje izredno pospešenega karmičnega soočanja z lastnimi vsebinami..  

 

 

Ljudem ki se ne poglabljajo v naravne mehanizme stvarstva, se jim življenje slučajno dogaja. Ko se začnejo poglabljati v te skrivnosti, slej ko prej dojamejo, da je vsak dogodek le odsev neke njihove poprejšnje akcije.  Na začetku je to ponavadi grozno, sploh ko um še deluje na način, da ves čas išče krivce, ki bi jih rad kaznoval.  Ker pa življenje ni kazen, ampak darilo, se ni treba zaradi česarkoli še dodatno obremenjevati, saj vsaka situacija/dogodek, ki se nam preko tega naniza, je le nov čudoviti izziv. Lahko se ga dojema kot dar, ki ti je dan kot priložnost, da ustvariš nekaj novega..

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#69 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 29. julij 2018, 16:03

ti, a si tudi gledal mrk ??? ... laugh.png laugh.png laugh.png

 

 

Teleskopa nimam, če to mogoče sprašuješ;

ampak kdor ima oči ponavadi gleda..  Ti jih imaš?  Jih uporabljaš za opazovanje pojavov, ali kam usmerjaš svoje oči? V okolico, naravo, ljudi, flat screen, ali kak drug ekran??     wink.png

A ti nisi opazil te predstave na nebu, če smo že pri temu?   


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#70 angelit

angelit
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 395

Objavljeno: 29. julij 2018, 16:19

Kaj novega ste ustvarli pri tem mrku?

 

jee... navodila.. da se ufuramo..jeee...

 

jaz sem se uštulila v beljakovinsko dieto, bariatrično skoraj čeprav dr Now ne bi vsega odobraval. ta tip mi je zakon.na tlc so oddaje... gledam pa res ful , da naberem znanje za svoj job idealen, ker preprosto gre za shift of mind followed by body,cel žur

 

cel žur, kdor bi se tepu se že zmenmo na kafetu.



#71 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 13. november 2018, 10:50

Voice-in-Head-300x300.jpg

 

 

A si že opazil/a glas, ki sedaj pravkar klepeta znotraj tebe? 

Točno ta glas ja, ki se je sedaj mogoče odzval z reakcijo "kaj me ta sedaj sprašuje?"  To je vsemogočni glas znotraj človeka, ki mu zapolnjuje skoraj ves psihološki prostor, a vseeno je za večino ta glas še popolnoma neopazen in se ga sploh ne zavedajo.  Neopazen pa je zato, ker se večinoma kar enotijo s tem glasom znotraj in delujejo kot da oni so ta glas in to kar ta glas govori, temu pravijo "jaz".  Karkoli ta glas dovolj dolgo ponavlja, to postane posvojeno in to nato postane "jaz" in nato glas tudi reče; jaz sem to in ono, jaz sem tak in tak.

 

No in kaj ta glas rad počne? 

Čez dan ponavlja večinoma enake misli, kot vse dni poprej, na vsakem koraku ponavadi izraža kaj bi on rad, in kaj ne bi rad, potrjuje to je dobro, to ni dobro, ponavlja fraze iz preteklosti, obuja pretekle dogodke, sanja o prihodnosti (z mislimi, občutki in slikami), ko se sooča z "zunanjim svetom" ga ponavadi sodi po svojih trenutnih merilih: ta nima pojma, te je ok, ta izgleda res dobro, ta je pametna, zakaj ona ima to jaz pa ne, zakaj nisem bil slišan/a, zakaj me šef ne opazi, zakaj....

In tako je ta glas večni klepetavec, ki ali požvižguje pesem, ali se pogovarja (sam s sabo), saj postavlja vprašanja in tudi odgovarja na njih, nato je tudi potovalec, saj potuje v preteklost in prihodnost, je sanjalec, je tudi kot TV program, saj predvaja priljubljene dogodke, scenarije dogodkov, ponavlja priljubljene fraze, pogovore v katerih je užival in že odživete filmčke, ki bi naj bili še vedno zanimivi;  nato ob stiku z drugimi ljudmi, ta glas postane sodnik, sodi vse pri ljudeh, njihov izgled, kar povedo, njihovo preteklost, njihova dejanja in njhove vizije za prihodnost, njihova prepričanja, vrednote,..

Ta glas ponavadi ponavlja tudi fraze kot so, jaz že nisem tak kot on, jaz nikdar nebi to in ono, jaz sem to...  In zato se v družbi ponavadi ta glas primerja, hmm ta je pa dober v tem in tem, ta ve manj od mene, ta zna to kar jaz ne znam itd..

In ta glas se lahko na eni točki tudi poduhovi, saj je slišal, če postane duhoven bo več vreden, kot ostali ki niso. Zato sprejme nova pravila in standarde, ter jih neumorno začne upoštevati, postaja prijazen, miren, ne izraža več nič kar ni duhovno in ko se kdaj še zaloti da sodi, to takoj prekine in začne ponavljati kako mantro ali pozitivno afirmacijo ali kaj podobnega, mogoče le sunkovito spremeni svoj fokus na kaj drugega, samo da ne dela več tega, v kar ne verjame več..  Verjame, da je on sedaj nekaj druga in ta jaz, ki ga trenutno izbrira zase je mnogo boljši kot tisti poprej..

Čeprav ima ta glas svojo pot, razvoj, evolucijo pa je "ta", ki posluša ta glas in ga doživlja znotraj sebe, tisti, ki omogoča temu glasu, da lahko vse to počne. In čeprav je to tisti pravi jaz, toraj jaz ki se ne spreminja, je vseeno ta glas (klepetavec) tisti, ki zaključuje poved o temu jaz-u.  Opazovalec/izkuševalec/jaz, je definiran s tem glasom klepetavcem, ki mu doda pomen, JAZ - sem dober, jaz znam, jaz ne znam, jaz sem ničvreden, jaz sem nesrečna, kako se (jaz) dolgočasim, kako bi (jaz) rad imela.., kako me tale nervira, tole je (meni) čudovito, kako so (meni) te osebe omejene, itd. 

In ta glas večnemu JAZ-u dokončuje poved in mu določi polje delovanja, določi mu kot kaj se lahko (trenutno) dojema/doživlja, določi mu to kaj on lahko je - preko tega kar izbira da on ni, na ta način mu/ji ta glas omeji (neskončno) polje doživljanja, določi mu/ji meje do kod lahko sega, katere realnosti lahko doživlja in katere ne.  Vsemu temu pa seveda sledi energija, materija in konkretizira to kar ta glas usmerja znotraj jaz-a in glas si vse to sproti potrjuje in na vsakem koraku prejema potrditve, da je točno tako, kot je kot je mislil da je, (si potrjuje glas, sam sebi, ko razmišlja o sebi, o svoji poti, o svojih dosežkih in se potreptlja po rami, dobro ti gre samo tako naprej..)..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#72 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 13. november 2018, 14:32

Ta glas je naš notranji trdi disk, kateri vseskozi snema kar vidimo in slišimo. Vsi posnetki se nato preko vgrajenega programa nato gemblajo med sabo in ustvarjajo nove mape programov. To je en dovršeno zjeban kompjuter, zaradi katerega prihaja potem do nam čudnih manifestacij. Posledica vsega tega pa so razni problemi ali pa rešitve. Ta naš komp je povezan z zunanjim serverjem, na katerega pa žal nimamo dosti ali pa nič vpliva. Mogoče si nekateri domišljamo da ga imamo, a so vse le mokre sanje. Kontrola serverja je prehuda za naš omejen komp. Imamo svobodo razmišljanja, nimamo pa svobode delovanja, ker če bi to imeli, bi bil svet drugačen.....



#73 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 13. november 2018, 18:38

Povedano na "zemeljski" način...

 

Kdor se je res poglobil sam vase in slišal "glas", je lahko kmalu ugotovil, da je ta glas sestavljen iz različnih glasov, ki imajo lahko različne izvore oz. vire.

 

Glas lahko pripada

-različnim podzavestnim vzorcem, programom, opranim možganom (brainwashing), itd...

-kot bi rekel mgd- stvari, ki spadajo pod lažni ego...

-"prijateljčki", ki so lahko ovakvi ili onakvi...posledica nekaterih je lahko diagnoza "shizofrenija" in to tista prava...

-glas "duše" oz. tisto kar ljudje tako radi filozofirajo, dejansko jih je pa zelo zelo malo v stiku s tem...

-glas še višje zavesti in končno glas najvišje zavesti oz. Boga...Za to mora biti človek že vsaj na nivoju "Bude" in še kaj več...

 

Obstajajo meditacijske tehnike kjer se sprašuje kdo sem jaz ? Skladno z razvojem, delom na sebi, procesiranjem svega i svačega, etc., se spreminja tudi dojemanje kdo sem, s kom se enačim...Ponavadi je treba nekatere površinske glasove utišat, jih odstraniti, da se razotkrije naslednji bolj globinski...In tako kot ponavadi "jeba" je v detajlih... biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#74 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 13. november 2018, 20:11

Ta glas je naš notranji trdi disk, kateri vseskozi snema kar vidimo in slišimo. Vsi posnetki se nato preko vgrajenega programa nato gemblajo med sabo in ustvarjajo nove mape programov. To je en dovršeno zjeban kompjuter, zaradi katerega prihaja potem do nam čudnih manifestacij. Posledica vsega tega pa so razni problemi ali pa rešitve.

 

Kaj pa vem..  "diskov" je veliko in na raznih ravneh obstoja..  ene je lažje preprogramirati, druge težje..  nič pa ni nemogoče.

Ampak jaz sem spoznal, da trdi disk je samo en, vse ostalo pod njim so pa soft-drive diski in jih ni tako težko brisati in na novo zapisovati..

 

In tudi vsebina ki se oglaša prihaja iz različnih virov ob različnih trenutkih in vsebine iz najnižjih nivojev so tudi najbolj grobe in te ponavadi povozijo tiste nežnejše, če ne znaš narediti prostora za njih..  in večina ljudi ki živi bolj površinsko življenje, dovoljuje programom iz okolice, da jim vrtijo vsebine v njihovi glavi, brez selekcije, brez lastne zavestne selekcije in vibracijske kritičnosti do vsebin, ki zasedajo 99,99% njihovega mentalnega prostora.  In te vsebine (na kolektivni ravni) tvorijo nekaj km debel siv oblak in iz tega oblaka se projicira misli/vsebine enakega tipa v miljarde neozaveščenih ljudi..

Ko se naučiš svoje senzorje premikati po skali, lahko loviš frekvence iz drugih ravni in prhajaš do vizij, spoznanj, razodetij ipd, ki jih na ravni omejenega frekvenčnega delovanja ne bi mogel..  Kot je že Brezo opisal različne nivoje in nakazal pristope do njih..

 

 

Ta naš komp je povezan z zunanjim serverjem, na katerega pa žal nimamo dosti ali pa nič vpliva. Mogoče si nekateri domišljamo da ga imamo, a so vse le mokre sanje. Kontrola serverja je prehuda za naš omejen komp. Imamo svobodo razmišljanja, nimamo pa svobode delovanja, ker če bi to imeli, bi bil svet drugačen.....

 

Ko dojameš fraktalno naravo stvarstva, ne dojemaš da obstajajo še kaki zunanji serverji..  Pravtako meje svojega delovanja nimaš le do ravni par metrov izven svojega telesa..

Vsaka točka zavesti je (lahko) enakovreden Center, od koder navzven se širi in kreira celotno stvarstvo, navzven v neskončnost..  In kolikor si zmožen zamenjati omejene koncepte svoje realnosti, kolikor si zmožen razblinjati iluzorne remejitve med "tabo" in med "okolico", toliko sprememb doživiš v realnosti in te niso več le kot neke filozofske idejo, ki nimajo vpliva na življenje, ki teče..   

Ta mehanizem (Centra v tebi) pa deluje ves čas, tudi sedaj ko ne verjameš da je temu tako, zato pa si si nastavil te nižje progame in ti so  potem fiksni (hard drive), zato da prevezemajo uravnavanje realnosti, ki se tebi zdijo zaenkrat še too mouch..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#75 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 13. november 2018, 21:02

To, da ti kao visoko letaš, si sam sprogramiral z svojo namišljenostjo... Vem potovati po drugih sferah in zavedam se nečesa zelo dobro, namreč, tolko daleč te spusti ta zunanji server, kolikor ti je zavest pripravljena. Za take stvari pa se moraš dobro potrudit plezat med kablovjem. Bližnjice in lahkotnost potovanja so samo mokre sanje. Nizek ali visok nivo, je samo naša percepcija ega. Vsake tolko te berem, pa si ustvarjam neko sliko tvojega dojemanja. No za mene na nek način to niti ni važno, le opazujem in analiziram.

Srečno, pa z dekco se pokrij, k je zunaj mal hladneje ;))






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0