Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Dr. Semir Osmanagić in koncert Gorana Karana / Poletni solsticij

dr. semir osmanagi piramida sonca tumulus tuneli ravne koncert goran karan bosanske piramide potovanje

  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 mandala

mandala
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 11

Objavljeno: 29. maj 2018, 19:22

Duhovno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v  Visokem (BiH)
22. do 25.6.2018, poletni solsticij (4 dni)
Z Dr. Semirjem Osmanagićem in
koncert Gorana Karana

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem …

Petek - dne, 22.06.2018                                             
Odhod iz Ljubljane ob 22.00 uri izpred parkirišča Dolgi most, ob 22.50 uri iz Novega Mesta izpred Qulandije. Sledi nočna vožnja preko Zagreba, Slavonskega Broda v smeri Sarajeva.
 
Sobota - dne, 23.06.2018         Kamnite krogle, tuneli Ravne, muzej, koncert v parku Ravne2
Zgodaj zjutraj bomo prispeli v kraj Zavidoviči. Po jutranji kavi, se bomo sprehodili po čarobni soteski v gozdu, kjer se nahajajo kamnite krogle. Sledi krog spoznavanja z glasbeno kopeljo. Na avtobusu bomo kasneje med vožnjo pogledali diapozitive o kamnitih kroglah po svetu in njihov namen. Pot bomo nadaljevali v Visoko, kamor bomo prispeli zgodaj dopoldne. Po zajtrku nas bo vodnik odpeljal na Belvedere (Vidikovac), od koder se nudi lep razgled na dolino bosanskih piramid. Nato se bomo odpeljali do prazgodovinskih podzemnih labirintov Ravne. Koncentracija negativnih ionov, ki čistijo atmosfero od bakterij in virusov je tam nekaj desetin višja od povprečne, kar razloži blagodejni učinek na naše telo. Visoka prisotnost negativnih ionov povečujejo tudi prisotnost kisika v krvi in možganih. Celice se lahko ponovno obnovijo in prevzamejo svojo funkcijo. Vodniki nam bodo razložili način gradnje tunelov, ki so jih ustvarile pretekle civilizacije. V tunelih bomo med drugim videli runske napise, podvodna jezera, megalitne kamne K1, K2 in K5, kjer bomo imeli krajšo meditacijo. V leseni hiši, ki stoji poleg vhoda v tunele, bo kasneje možen nakup knjig in video kaset o piramidah, ki so avtorsko delo Dr. Semirja Osmanagića ter ustekleničeno, čisto vodo iz tunelov. Nato bomo obiskali muzej pred tuneli, kjer so shranjene arheološke izkopanine. Sledi vožnja v hotel, kjer bomo imeli kosilo z domačo, bosansko hrano in se spočili pred večernim koncertom. Pozno popoldne se bomo odpeljali v  »Arheološki parka Ravne2«, kjer nas bo vodil Dr. Semir Osmangić. V večernih urah bo tri urin glasbeni koncert hrvaškega pevca Gorana Karana. Po koncertu sledi vožnja v hotel in nočitev.

Nedelja, dne 24.06.2018                               Tuneli Ravne, tumulus, piramida Sonca, Sarajevo
Po zajtrku, se bomo odpeljali do podzemnih labirintov Ravne. Nekaj časa se bomo zadržali v »zdravilni sobi«, si nato ogledali tako imenovano »sobo orbov« (imenovano po številnih orbih, ki se zadržujejo na tem mestu, ki jih je možno fotografirati), pogledali podzemne izvire vode in imeli ne vodeno meditacijo ob megalitnih kamnih K1, K2 in K5. Če bo kdo želel oditi iz labirinta po prvi uri, ga bom lahko odpeljala ven. Kasneje se bomo z vodnikom odpeljali na ogled tumulusa v vasi Vratnica. Sledi kosilo v lokalni restavraciji nameščeni ob reki Fojnici. Po kosilu se bomo zapeljali do S strani piramide Sonca, do katere se bomo povzpeli peš. Vodnik nam bo razložil namen gradnje prastarih betonskih plošč, ki jo pokrivajo. Po ogledu, nas bodo taksiji odpeljali do samega vrha piramide Sonca, ker bo krajši glasbeni koncert. Meritve na vrhu piramid so pokazale, da je intenzivnost energije 50 procentov večja od običajne. V razdalji 4,5 m so znanstveniki izmerili žarčenje ultra zvoka, ki izhaja navzgor v koncentriranem snopu in ima 28 kHz. Proti večeru se bomo zapeljali v Sarajevo. Sprehodili se bomo po Baščaršiji, nato bomo imeli prosti čas za večerjo in nakupe spominkov. Povratek v hotel in nočitev.

Ponedeljek – dne, 25.06.2018           Sarajevo z bosanskimi stečki, Baščaršija in tuneli Ravne
Po zajtrku se bomo odpeljali pred Zemaljski muzej BiH v Sarajevu, pred katerim so v parku postavljeni originalni bosanski stečki.  V obdobju od 10. do 14. stoletja so jih ustvarili bogumili, ki so takrat živeli na tem področju. Med vožnjo bomo na avtobusu pogledali barvne diapozitive o življenju bogumilov. Lokalni vodnik nas bo nato odpeljal na panoramski ogled Sarajeva. Oglede bomo nadaljevali peš po Baščaršiji, kjer nas bo seznanil z zgodovinskimi objekti v centru mesta. Do odhoda bo dovolj prostega časa za kosilo in nakupe spominkov. Nato se bomo odpeljal v Visoko v tunele Ravne. Tu se bomo zadrževali v prostorih z megaliti K1, K2 in K5, kjer bo ne vodena meditacija. Možna fakultativna meditacija v »Orgonski sobi«, kjer je 100% prisotnost orgonske energije. Sledi vožnja proti domu. Ob postankih bomo izvajali vaje Feng Shui, za boljšo prekrvavitev meridijanov. Prihod v Ljubljano predvidoma okoli polnoči.

Stroški potovanja znašajo 195 € pri udeležbi najmanj 40 potnikov. V primeru, da je prijavljenih manj potnikov kot 40, je cena 205 €. Potovanje lahko plačate v dveh obrokih (enega v mesecu maju in drugega v juniju) ali najkasneje do 15.06.2018.

V ceno je vključen prevoz s sodobnim avtobusom, nočitev z zajtrkom v eno in dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v predmestju Sarajeva. Strokovno vodeni ogledi in razlaga arheoloških objektov ter piramid v Visokem po programu: vse vstopnine za oglede Belvedere, 3 x vstop v podzemne labirinte Ravne (prvi dan s strokovnim vodstvom),  vodstvo po tumulusu v Vratnici in vodstvo po S strani piramide Sonca. Vstopnina za ogled Arheološkega parka »Ravne2« s koncertom Gorana Karana, muzeja ter vrha piramide Sonca. Lokalno vodstvo po Sarajevu, eno kosilo, vsi stroški organizacije izleta.
V ceno ni vključeno dodatno zdravstveno zavarovanje Coris, kosilo v hotelu na dan prihoda (8 € na osebo), doplačilo za enoposteljno sobo (12 € na noč), ostali obroki preko dneva, vožnja s taksijem na vrh piramide Sonca (5 € na osebo) in fakultativna meditacija v »Orgonski sobi« z doplačilom 3 €.
Z nami potuje g. Iztok Vonča, ki bo imel s seboj Kirilijanovo kamero za slikanje bio-polja, oziroma avre (lastnosti, barve, pretočnost čaker...). Snemanje bo pred vstopi v tunele Ravne in po izstopu. Udeležba je po vaši želji.
Potovanje organizira Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, (Poslovni center Metropol), 1000 Ljubljana, GSM 041 833 088; En:jereb@jereb.si; www.jereb.si
 
Pisne prijave zbira Irena Jarc, prof. ped.; Trnovče 16, 1225 Lukovica.       En:irenajarc9@gmail.com     GSM 031 670 392      www.mandala.si
Dolgoletna sodelavka Dr. Semirja Osmanagića in organizatorka njegovih predavanj v Sloveniji.
Prisrčno vabljeni! 

Priponke (datoteke)Prav tako označeno z eno ali več teh ključnih besed: dr. semir osmanagi, piramida sonca, tumulus, tuneli ravne, koncert, goran karan, bosanske piramide, potovanje

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0