Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nevarnost 5G, 4G, Wi-Fi,.. elektromagnetna sevanja (EMF)

elektromagnetno sevanje frekvence 5g 4g lte zdravje emf zaščita radijski valovi sateliti sevanje faradayeva kletka emf zaščitna obleka

  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
33 komentarjev na to temo

#26 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 7. maj 2020, 17:17

TRETJE OSTRO ULTIMATIVNO PISMO PREMIERU JANEZU JANŠI IN VLADI RS

 

ZELO OSTRO IN ALARMANTNO JAVNO OPOZORILO IN PRITOŽBA  ZARADI SUMA OGROŽANJA ZDRAVJA LJUDI po členu 314. KZ  RS IN ZARADI SUMA NAPADA NA PREBIVALSTVO po členu 101. KZ RS (– zadnja alineja)

 

Pozdravljeni naslovniki oz. odgovorne osebe na zelo visokih položajih izvršne in druge  oblasti v RS !

 

1.      Vsi ste zelo dobro, tudi osebno, pisno seznanjeni in opozorjeni z naše strani (tudi s strani drugih civilnih skupin), nekateri celo  že večkrat, da gre v RS za nedopustno in sankcionirano postavitev oz. namestitev   WI-FI zelo nevarnih mikrovalovnih naprav v javnih prostorih (v učilnice v osnovnih šolah – OŠ, v vrtce, v bolnišnice, v domove za ostarele – DSO, tudi v mnoge druge javne ustanove), celo  naprav, ki niso znanstveno potrjene kot varne za zdravje ljudi,so pa že več let široko znanstveno potrjene kot zelo škodljive za zdravje ljudi, zlasti šibkejših  skupin kot so otroci in starejši v RS.

 

2.      Tudi prejšnji minister na MZI je ŽE 23.12.19 prejel od nas in drugih več pisnih vlog oz. zahtevkov za izključitev in odstranitev nevarnih WI-FI naprav iz učilnic v OŠ in iz vrtcev, z opozorilom, da bo sledila prijava suma KD (kaznivega dejanja) zoper odgovorne osebe, če ta nevarnost ne bo izključena do 23.1.20.

Zaradi popolne ignorance in arogance je bila vložena KD. Enako je bila že 25.3.20 pisno opozorjena na vse te nevarnosti za zdravje in za varen razvoj naših nad 100 tisoč najmlajših tudi nova ministrica na MZI, celo 48 strani dolg dokazni zahtevek za izključitev… z mnogimi  znanstvenimi  študijami in opozorili o teh nevarnostih je prejela, tudi z drugimi dokazi. Tudi z jasnim opozorilom, da je zelo velika verjetnost in sum, da je to zimo nepričakovano in na čudenje mnogih zdravnikov ter učiteljev, zbolelo (po lansko jesen postavljenih in vključenih ogromno število novih WI-FI naprav v učilnice v OŠ v vrtce v RS), celo 5,5 krat toliko otrok za gripo ( z mnogimi  komplikacijami ob gripi), kot je to bilo običajno ob zimah v preteklosti. Pa ni nihče uradno razglasil epidemije in nobenih prepovedi ter omejitev, niti ni nihče ugotavljal vzroka za tako hudo (450 % več torej…) epidemijo, čeravno smo mi trem zdravnikom na IK v LJ, tudi  predstojnici,  poslali gradivo in študije o vplivih WI-FI na izgubo imunosti in na gripo…

 

3.      Pa se nova ministrica na MZI očitno gladko požvižga na naše zelo resno opozorilo in dokaze o nevarnostih…  Tudi na zdravje otrok v OŠ v RS se očitno požvižga, saj nam ni na naš vljudni dopis – opozorilo s 25.3.20, kljub naši prošnji za njen odgovor,  niti odgovorila, niti z eno besedo, kaj šele, da bi sporočila, da so to nevarno pogubo izključili.

Pa absolutno morajo to takoj izključiti, že na podlagi 8/1 člena  ZVO-1, torej zaradi nevarnosti in dvomov v varnost teh naprav – tudi zaradi nepojasnjenega radikalnega 4,5  kratnega povečanja števila obolelih otrok v OŠ za gripo, po namestitvi WI-FI v učilnice zadnjo zimo, nujno mora tudi ona uporabiti »načelo previdnosti« iz člena 8/1 – ZVO 1 in sprožiti vsaj moratorij na delovanje  teh naprav, dokler ne bodo te predpisano znanstveno – tudi zdravstveno preverjene …, kot je to storil pravilno pogumni minister na MJU g. Rudi Medved v prejšnji oblasti dne 5.12.19 za nevarno 5G telefonijo. Tudi 18. člen Ustave RS  prepoveduje tovrstne eksperimente na ljudeh brez svobodnega soglasja ljudi. 

... ...

 

https://publishwall....-vZE7mvactRL0Fs


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#27 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 7. maj 2020, 17:28

Independent Science on the Effect of Wireless Radiation on Human Health

There are more than 1,000 scientific studies conducted by independent researchers from around the world concerning the biological effects of RF radiation. Here we present some of the most recent. 

... ... ...

 

https://www.5gcrisis...bCeKx0hV4BZiRxY


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#28 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 7. maj 2020, 20:38

A full length documentary by Sacha Stone exposing the 5G existential threat to humanity in a way we never imagined possible!
Please SHARE this as widely as you feel drawn...use it to target your local bureaucrats, technocrats, health practitioners, local and federal government agencies and more than anything else...your family and friends. Featuring in this film: weapons development experts, biologists, molecular & cellular biologists, blood microscopists, activists, as well as good leaders out there on the frontline. We know what this technology is - we know how it was conceived and we know where it is intended to take people and planet.

... ...

 

  5G APOCALYPSE - THE EXTINCTION EVENT:

https://www.youtube....OQF8c7I6HuiO28U


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#29 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 13. maj 2020, 11:31

Pioneers Of Science - WIFI effects on seeds and humans

 

https://d.tube/#!/v/...ani/dk8i2upno8x

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#30 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 18. maj 2020, 10:07

Osnove 5G delovanja, implementacija te tehnologije v Evropi in Sveta, WIFI test in semena.

Nevarnosti WIFI-ja in 5G-ja, smrtni primeri ptic ob testiranju 5G oddajnikov, nevarnost 60GHz in absorbcije kisika v pljučih..

 

https://videos.utahg...-xgy8Gnchm51eoM


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#31 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 30. avgust 2020, 10:40

5G threat:

 

https://www.bitchute...o/bCaZRNa4Go1r/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#32 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 12. junij 2021, 07:57

Se mi zdi, da bodo EMP generator-ji zelo uporabni v prihodnosti, če bo ta res želela zaviti v to robotsko 5g smer?
EMP generator = naprava s katero lahko ugasneš katerokoli elektronsko napravo (za vedno)..

 

 

https://www.youtube....h?v=pZnzp4ip5lI


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#33 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 17. februar 2022, 01:07

6G TEHNLOGIJA JE NEURO MREŽA - BAZA TRANSHUMANIZMA

 

 

https://odysee.com/@Grana:2/trans_0:0


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#34 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 19. februar 2022, 20:55

6G TEHNLOGIJA JE NEURO MREŽA - BAZA TRANSHUMANIZMA

 

 

https://odysee.com/@Grana:2/trans_0:0

ej...

a ni neki smešno paradoksalno.

kr tale primer uzemva, ki si ga nalimal.

 

po eni strani... bolj ko nečemu namenjaš pozornost... ga s tem še jačaš. torej počneš točno to, kar nočeš.

in še večji paradoks pa je, da to veš.

 

in po drugi strani pa se ti očitno (meni tudi) zdi, da je treba okoli tega ozaveščat. in posledično itaq s tem še bolj kreirat, hahahahaha

 

skratka... nič, kar se ne sme zgoditi, se ne bo in nič, kar se mora zgoditi, se ne da preprečiti.

govoril sem.


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....





Prav tako označeno z eno ali več teh ključnih besed: elektromagnetno sevanje, frekvence, 5g, 4g lte, zdravje, emf zaščita, radijski valovi, sateliti sevanje, faradayeva kletka, emf zaščitna obleka

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0