Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Želim spoznati partnerko za resno zvezo


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 samskifant

samskifant
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 36

Objavljeno: 27. december 2021, 10:06

Spoštovane,

 

sem 34 letni moškis VII. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Visok sem 190cm, normalne postave. Sem prijazen, iskren, urejen, vljuden, resen,komunikativen, delaven, odgovoren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, zanima me šport, tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari.
Želim spoznal žensko, ki je iskrena, resna, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvariti družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.

 

Moj kontakt: samskifant1987@gmail.com

 
 


To temo je popravil/a samskifant: 27. december 2021, 10:06

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0