Lunin Forum uses cookies. Read the Pogoji registracije in varstvo osebnih podatkov for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
Lunin net

Jump to content


Photo

Želim spoznati partnerko za resno zvezo


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 samskifant

samskifant
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • posts 32

Posted 27. December 2021, 10:11


Spoštovane,


sem 34 letni moškis VII. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Visok sem 190cm, normalne postave. Sem prijazen, iskren, urejen, vljuden, resen,komunikativen, delaven, odgovoren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, zanima me šport, tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari.

Želim spoznal žensko, ki je iskrena, resna, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvariti družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.


Moj kontakt: samskifant1987@gmail.com

 


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users