Včeraj sem sanjala, da sem s prijateljem sedela na skali, za najinima hrbotma pa sta bila dva človeka (temna, kot senci). Enega sem udarila (ne vem, zakaj) in dal mi je ogrlico z velikimi brušenimi roza kamni (zelo lepa roza barva, podolgovati, z belimi črtami, napeljani so bili na črni vrvici). Potem sta vstala in odšla skozi vrata v nek prostor, midva pa za njima. V tem prostoru je bilo ogromno "ljudi" (niso bili ljudje, ampak nekaj podobnega, bolj temne sence) in so se pripravljali na nekakšno tekmovanje proti enemu človeku, ki je samo enkrat doslej zmagal (pa še to kar precej let nazaj). Ful so se režali, da proti njim nima šans. Celo eno vitrino so imeli, v kateri so bili kipci teh ljudi-senc in en kipec prestrašenega človeka (tisti, ki je enkrat zmagal). V rokah je držal kij za bejzbol in bil čisto sključen.
Hoteli so, da tekmujeva z njimi proti temu človeku. Nič nisva rekla, samo hodila sva po prostoru in na koncu srečala tega človeka. Igral je na nek instrument in midva sva sklenila, da tekmujeva z njim. Ful je lepo igral... plesala sva... in pol me je zbudila budilka. Me prav zanima, kaj bi se zgodilo pol. Sam zbudila sem se z dobrim občutkom.
Ful zanimive sanje...
Zadnje časa zelo veliko sanjam. Sicer na koncu ne vem kaj, spomnim se samo drobcev...