Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kateri polozaj v osebnem horoskopu je najmocnejsi?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
440 komentarjev na to temo

#51 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 30. julij 2002, 01:00

verjetno bo kar vse res. resnično rada grem izzy skozi življenje. kar po liniji najmanjšegao odpora.
pa tudi glede lenobe bo držalo. menda - spet priznam, da o tem nimam kaj dosti pojma - imam merkur v 6 hiši. kar koli že pač to pomeni.
in kljubujem rada. če se mi nekaj zabrani je tisto nekaj toliko slajše in čim bolj oddaljeno se mi zdi tem več truda vložim, da tisto nekaj dobim.
torej sem trmasta. čeprav, priznam, da dosti krat v svojo škodo.
ali pa recimo. vem, da sem nekaj naredila narobe. vendar še kar vztrajam v tistem...vse dokler mi že ne bijejo zadnji zvonovi...


natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#52 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 30. julij 2002, 01:00

Bom poskusila še jaz - torej kaj čutim, zaznavam v svojem horoskopu.

Mislim, da sta moje sončno znamenje strelec in ascendent dvojček kar združljiva, tako ne vem vednokaj pripisati kateremu. Vsekakor sem zelo prilagodljiva, zanima me tisoč stvari, a mi manjka globine, včasih imam premalo potrpljenja. Sem resnicoljubna, iskrena, (strelec) pa tudi zgovorna, hitro lahko navežem stike (dvojček).
Mladostna? Jaz temu rečem otročja x:)x ja, to prav gotovo sem!

Sonce imam v konjukciji z Venero v sedmi hiši. Veliko mi pomeni partnerski odnos, partner ima name kar velik vpliv. Sama pravim, da imam veliko potrebo po ljubezni, dokazovanju le-te, pa čeprav le v besedi. Sem včasih kar prezahtevna do moža. Nasploh sem kar odvisna od drugih. Še ko sem hodila v šolo, npr., da bi šla sama po cesti - se mi je zdelo, kot da vsi gledajo in si mislijo, a ona pa kar sama. Hecno!? Odziv okolice mi je pomemben. Ne maram ignorance. Da bi kuhala mulo? Moram takoj razčisti, takoj izvedeti. Še bolj ne prenesem, če se kdo drug zapira. Tu smo da se pogovorimo!!

Ne morem mimo Jupitra, vladarja mojega sončnega znamenja. Skupaj z Luno je v konjukciji z IC, v četri hiši, v Levu. Ta položaj mi prav gotovo daje optimizem, pretiravanje, dobro voljo. Družina mi veliko pomeni (ne bi mogla reči za svoje otroštvo, ali moje starše). Do otrok sem po moje kar preveč pokroviteljska. To, da jim ni z mano dolgčas in da jih večkrat nasmejjim, tudi pripisujem tej konjukciji. Jupitru pa se verjetno tudi lahko zahvalim za malo širše boke in stegna x:)x

Sem pa včasih tudi črnogleda, pesimistična s čustvenimi izbruhi. To povzroča verjetno opozicija Saturna s konjukcijo Plutona, Urana, Marsa (Med Plutonom in Marsom je že 10 stopinj) V tem aspektu verjetno lahko iščem tudi mojo lenobo.
ALi pa v pomanjkanju kvadratov, kot ste že nekje omenili. Trigonov in sekstilov imam kar nekaj.Imam en kvadrat, morda še dva, a mislim, da je orbis že prevelik. Mi lahko poveste koliko naj bi bil orbis med Venero in Plutonom, Saturnom, Uranom??

Toliko. Bom vesela kakšnega komentarja x:Ix x:)x
strelka

#53 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Hojla, Strelka... x:)x

Večkrat se zabavam ob tvojih objavah in ti pač tega ne komentiram vedno, pa ti povem kar zdaj in tukajle.
Zdiš se mi kul - mislim, da si precej tipičen Strelec, vsaj meni tako žariš.
Nekako pa sem bila skoraj prepričana, da imaš Luno v Ovnu (očitno je to pač tvoja Luna v Levu z Dvojčkoma, ki je pomladno znamenje, pa sem po mladostni energiji in vsem skupaj "dobila" Ovna). ;) ...
Predstavljam si, da se vedno tako navdušuješ in si tako topla in entuzijastična in da večkrat pozitivno vplivaš na druge, ravno s to svojo + energijo.
Všeč mi je, ko berem tvoje poste in potem primerjam s tvojimi položaji, ki si jih tukaj naštela - vidi se, da si se v življenju marsičesa naučila in to tudi znala obrniti sebi v prid in izkoristiti, torej dobro rešuješ svoje teste.
Seveda - opozicija (ali vsaj energije nasprotnih znamenj) ti res da prepletene energije obeh, tako imaš pač to os močno delujočo, ne zdiš pa se mi zelo površna, morda pa je to pač posledica nepotrpežljivosti in hitrosti.
Tudi tebe je "veliko v prostoru" (s čemer seveda ne mislim telesnosti), najbrž si kar hrupna.
Morda v sebi kaj držiš, kljub temu, da si usmerjena navzven.. Preveč se razdajaš in mislim, da morda ne potrebuješ toliko umirjenosti in točnosti kot npr. varnosti in morda pozornosti v smislu zavedanja in iskanj na svoji poti..
Navznoter si namreč zelo občutljiva, vendar skoraj nikoli ne pokažeš, vedno kažeš vesel obraz (s tem nastradaš sama).
Pusti druge in se ukvarjaj s sabo več.
Tudi si zelo velikodušna mama z velikim srcem - pazi le, da to ne bo postalo otrokom prenaporno (poznam namreč nekaj mam Strelk, ki so preveč navdušeno ščitile in vzgajale in usmerjale svoje otroke, pa se ni izkazalo preveč kul).
Se mi zdi, da svoje delovanje, pozornost, energijo... vedno nekako usmeriš v drugega. Kot da si najbolj izpolnjena, če čutiš, da so zadovoljni drugi (ki so ti blizu) in ne nujno ti sama. Morda tukaj lahko vidim sled "težav".
Zdi se mi, da (se) dosti primerjaš z drugimi oz. iščeš sorodnosti in drugačnost, pa si nezadovoljna s sabo, zgolj zato, ker o sebi najbrž nimaš nekakšne realne, ali vsaj ne čisto povsem oblikovane slike/podobe. Morda se ti zdi, kot da nekaj zamujaš - to je tvoja površnost potem, ko pa se ti zdi, da ti teče voda v grlo, pa hočeš na silo in na hitrico to "reševati".
Premalo zaupaš svojim sposobnostim, sploh pa premalo svoji intuiciji.
V prvem hipu takoj poštekaš resnico, se te da pa takoj zmutiti in okoli prinesti, ker pač veruješ v dobro v ljudeh.

Škoda, ker se ne ukvarjaš s športom - to bi ti dalo takšno telesnost, kot je primerna zate (ne mislim nujno kilaže in postave, mislim bolj na fit občutek in tovrstno samo-zavest, ki ti jo da ukvarjanje s športom - namreč zavedanje svojega telesa, s čimer se "zgodi" tudi zavedanje duha in osebna rast).

Skratka - naj ne ostane tvoje najpomembnejše poslanstvo biti dobra mama in dober prijatelj.
Pojdi kdaj še čez in prek sebe, ne glede na to, kaj drugi...
Saj veš:
"Vrzi svoje telo čez drog in srce mu bo sledilo" - Normam V. Peale.

Želim ti veliko sreče v življenju.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#54 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Strelka, še to (sem padla notri, pa pozabila še na tole):
orbis navadno sama za Venero in dalje jemljem do 8 stopinj, vendar ker praviš, da je v konj. s Soncem, je odvisno - če je zadaj ali spredaj - vendar lahko že tudi sama konjunkcija s Soncem "poveča" orbis oz. smo lahko pri upoštevanju slednjega bolj elastični.

Sama navadno upoštevam orbis za konj., opozicijo 7 - 10, za kvadrat, trigon do 8, sekstile, inkonj. nekako okoli 5, in manjše aspekte največ do 3.
Vendar je seveda odvisno, za katere planete oz. položaje gre. Če gre za Sonce, Luno, ASC - ali za vladarje slednjih ali za zelo močno aspektirane, potem lahko jemljemo orbis tudi do 10.
Saj nekako logično, ne, sploh, če gledamo znamenja po dekadah.

Marsa
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#55 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Marsa -hvala za tvoje besede, polepšala si mi dan. Prav zares!
Nekaj tvojih ugotovitev tako zelo drži! Tisto, da se primerjam z drugimi, ne more biti bolj res. Banalen primer: rada opazujem ljudi, ni pomembno kje sem - in kaj gledam? Ženske riti x:)x le kako ima lahko tako majhno, ta je malo večja od moje prav gotovo, ojej, ta pa ima celulit... Včasih se ob tem zabavam, včasih sem pa prekleto žalostna. Mi je mož že rekel, naj rajši kakšnega tipa gledam, kot pa da se tako mučim x;)x Ali pa včasih, ko berem poste, tudi tvoje, si mislim, koliko modrosti že premorete, koliko ste že naredili na svoji duhovni poti. Se mi zdi, da sem sama še tako daleč... In tako me včasih prime 'ta žalostna' in takrat rabim tisto varnost, pozornost o kateri si pisala. In potrditev, da sem v redu...

Res nisem zelo površna, kar naj bi bila lastnost dvojčkov, mislim, da mi pomaga Merkur v Škorpijonu, v šesti hiši. V službi znam biti včasih še kako natančna, tudi dosledna.

Ja, oh šport. Ne vem, kje naj najdem voljo, motivacijo. Pred nekaj leti mi je kakšne dobre pol leta dobro uspevalo. Vsak dan sem si vzela čas zase, za 'svojo' meditacijo, telovadbo (še z jogo sem poskušala), takrat sem tudi jaz imela 52 kil in res je tisto, ko si napisala - občutek samozavesti, zavedanje telesa in takrat sem tudi na osebnostnem razvoju največ naredila.
Zdaj, ko imam 12 kil več pa :C:, no ne bom jokala, verjamem, da takšni časi še prihajajo. In Mars v peti hiši naj bi mi tudi pomagal, kajne? Škoda, ker je v Devici...

Marsa, še enkrat hvala za tvoj odgovor, res sem ga bila vesela, tudi tvoj nasvet je na mestu. Morda je nakazan tudi v moji karti s severnim vozlom v 12 hiši?!

Lep pozdrav in lep dan!
strelka

#56 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Strelka - hvala za tvoj feedback. :)

Vendar pa nekaj moram spet soliti pamet/komentirati - svoj odnos spet pokažeš z :"Škoda, ker je Mars v devici"..
Zakaj škoda? Ker kao ne paše najbolj k energiji slednje?.. morda.
Vendar jaz bi vseeno gledala - ŠE DOBRO, da imaš Mars v Devici - namreč: poznam veliko takega folka (ker mi je všeč ta dinamika in mi paše folk z Mars ali ASC v Devici), in so vsi zelo fit in dinamični.

Sama sem prav zaradi svoje dinamike npr. shujšala - mislim, to je bil čisto prvi razlog - sem namreč dinamičen človek, hitro hodim in to, takrat (73kg) pa sem se počutila kot ladja. Taka postava preprosto NI PASALA k mojemu značaju, ker sem hitra, spretna in zelo gibčna. Takrat pa okorna, nekako počasna - kar smejim se zdajle... Saj - kot ladja sem bila... Sem kar plula po cestah... :)

Mars v Devici je tudi priden (še toliko bolj šport!!! tega nisem še čisto nič upoštevala), pa tudi del zanimanja, ki ga imaš za "te zadeve", ti daje Mars, in to zagnanost in tudi pridnost.
Hecno, kako percepiramo svoje položaje. Škoda, ker to in to....
Nikoli ne smeš tega reči.

Enkrat je nekje tekla beseda o tem in presenetila me je neka ženska, ki je vse slabo, kar se ji je godilo, pripisovala svoji Veneri v Biku v 6. hiši!!! Halo??? Kako lahko reče kaj takega? Saj to imam vendar tudi jaz! Pa je kul, in res - še dobro, da jo imam! :~))))

Skratka - vse je dobro, tako kot je - zate - ker si to ti.
Ker pa je lahko vsakdo ŠE BOLJŠI, pa ima zato tudi vsakdo ravno prav vsega za uresničitev tega.

Boljše zate, da mi verjameš! x;)x :vragec: x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#57 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Seveda, spet imaš prav Marsa!
Najlažje je zvaliti krivdo na nekaj ali nekoga drugega, kajne? In to je to! Vse imamo v sebi, mi smo tisti, ki lahko spreminjamo sebe, le da je včasih tako težko in pač paše, če je lahko 'kriv' nekdo drug x;)x x:)x
strelka

#58 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Strelka - spet sem se morala posmejati ob tvojih besedah, npr. "malo širši boki".. ipd. :>)))))
Za takšne zadeve pa vseeno lahko malo "kriviš" tudi "druge" (v tem primeru položaje, aspekte...).
Že tvoji osebni položaji lahko malo kažejo na to, Luna in Mars...
Ker pa si v ASC Dvojček in sicer Strelec, je pa lahko tudi drugače - prav lahko bi imela lepe dolge noge in stegna in bi bila zelo fit....
Oba znaka dajeta zelo fit teleščka, seveda pa to ne more biti pravilo.

Ampak nekakšno "osnovno" postavo pa vseeno imamo.
Hočem reči - če imaš majhne prsi, si jih lahko daš povečati, nog pa najbrž (še?x:o)x) ne daljšajo... :>)))

Zakaj misliš, da si skodrani ljudje želijo ravne in tisti z ravnimi skodrane?
Zakaj misliš, da si ženske z majhnimi prsmi želijo večjih?
In če hočemo tako torej imeti večje prsi, zakaj si potem nekatere z velikimi želijo manjše?

Ker se hočemo identificirati?
S kom? S čim?
Z lepotnim idealom? Vendar - kakšen oz. kateri pa je?
Kajti - in ravno v tem je finta - 100 ljudi, 100 čudi.

In če bo znanko zapustil mož in zdaj prijateljeval s tako z ogromnimi prsmi, bo seveda ta, ki "jih nima", mislila, da je bila to fora! :>)))))))
Napaka!!!! Njo je imel rad takšno, kot je bila, kot ima to sedanjo rad ravno takšno - kot je pač ona sama.
Še dobro pa, vseeno, da ima ... ;)

Marsa
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#59 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Ah, kaj naj rečem, saj sem vedela, da nisem sama kriva za mojo 'veliko rito' x:o)x x:o)x!!!

Saj, vem Marsa - če si po postavi hruška, si hruška - če pa jabolko, pa jabolko. Ampak debela hruška x;)x, to pa lahko spremenim!!
strelka

#60 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

x^x x8Dx x;)x x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#61 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

daj no strelka! mogoče si pa lahko ponosna na svoje boke. konec koncev, koliko ljudi pa poznaš s takšnimi?
sicer pa imam tudi jaz nekje tvojo kilažo. pa sem pred leti že tudi tehtala 52 kg. in se niti takrat nisem sama sebi bog ve, kako lepa. takrat me je motil trebuh, pa celulit...


natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#62 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

Glej - točno to!
Sem razmišljala, da ti moram še to napisat, pa že Nataly podobno ti govori.. ;)
Namreč - tvoji boki in "tvoja rit", o kateri je toliko govora (in za katero ne verjamem, da je to potrebno)...
Morda pa bi meni prav prišlo nekoliko tvoje riti. x;)x

Pa še tole...
Tele kile - 52 in to.
Moram reči, da imam zelo lahke kosti, ker tudi slučajno nisem tako suha, kakor bi si morda predstavljal ob tejle kombinaciji višine in kil.
Tako da - nesmiselno si je postavljati nedosegljive meje - nedosegljive zato, ker je lahko nekdo z isto višino ravno tako suh kot kdo drug s to višino, pa tudi če ima ta 52 kg, oni pa 60.

In tudi jaz imam malo trebuha, tudi jaz imam celulitis, če je takšna svetloba in če noge prekrižam takole.

No, jaz pa npr. nimam dovolj riti in bokov. Kaj pa zdaj?
Naj stalno govorim - ja, ja, jaz in teh mojih nič bokov in riti.. x:o)x

Marsa
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#63 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

Ojej, ko pa jaz vem kako izgledam pri 52, pri 64 in kako pri 72kg. In, ko sem imela 52, sem si rekla, nikoli ne bom pustila, da gre čez 55. Ko je šlo čez 55, sem si postavila mejo 60 in tako naprej. Ampak, kaj ko se ne ustavi. S kilogrami sem pa obremenjena kar vem zase. In vem, da je to narobe. In vem, da nikoli nisem bila povsem zadovoljna, tudi pri 52 kilah ne. Ko, na primer gledam fotografije iz srednje šole, pa si mislim, sem kar dobro zgledala, takrat pa vem, da sem se žrla zaradi istih reči. Takšna sem (nikoli zadovoljna)in verjetno nas je kar veliko takih. Vem pa, da sem le jaz tista, ki bo karkoli spremenila - predvsem tisto v glavi...
Še nekaj, ko sem takrat shujšala za 20 kil in pristala pri 52, so mi kolegice rekle, da nisem več tista prava jaz, da sem se spremenila, da nisem več tako dobre volje ipd. Sama tega sicer nisem čutila, a nekaj resnice je že moralo biti na tem.

Obema hvala za spodbudne besede!

No, saj večino časa sem kar dobre volje, le včasi me zagrabi - predvsem zdaj poleti...
strelka

#64 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

ja, ja. kopalke pa to...

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#65 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

Marsa, povej mi no, kaj vendar pomeni ta moj merkur v 6 hiši?
lenobo?

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#66 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 5. avgust 2002, 01:00

Nataly - med drugim pomeni, da končno že začni pisati to knjigo... ;~))
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#67 nataša

nataša
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 35

Objavljeno: 5. avgust 2002, 01:00

Jaz se sicer javljam kot astrološki laik (vsaj v primerjavi z razpravljalci v tem forumu). Torej jaz sem kozoroginja z asc. v raku ampak odkar pomnim, so me vedno blazno privlačili škorpijoni (in jaz njih, seveda) - za čisto vsako osebo, ki me je pritegnila, se je kasneje izkazalo, da ima poudarjenega škorpijona (Pluton) v natalni karti. Tudi sama pri sebi opažam neverjetno veliko "škorpijonskih" značilnosti. To mi je precej nejasno, ker drugače nimam nobenega planeta v škorpijonu. Mogoče pa so aspekti taki...ne vem. Torej, kljub svoji precej kozorogovski n. karti (sonce, luna in merkur)nekako čutim, da sem še najbolj "škorpijonska".

#68 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 5. avgust 2002, 01:00

Saj sem vedela. glede knjige - saj že nastaja. samo daljšo pauvzo sem si vzela...konec mi je nekam ušel...

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#69 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 7. avgust 2002, 01:00

ne ni vsev...! :)
cakata se v obliki privoljenega navdiha, morda?!
kaksno knjigo - temo pises?

#70 kr en

kr en
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 17

Objavljeno: 8. avgust 2002, 01:00

"Jaz se sicer javljam kot astrološki laik (vsaj v primerjavi z razpravljalci v tem forumu). Torej jaz sem kozoroginja z asc. v raku ampak odkar pomnim, so me vedno blazno privlačili škorpijoni (in jaz njih, seveda) - za čisto vsako osebo, ki me je pritegnila, se je kasneje izkazalo, da ima poudarjenega škorpijona (Pluton) v natalni karti. Tudi sama pri sebi opažam neverjetno veliko "škorpijonskih" značilnosti. To mi je precej nejasno, ker drugače nimam nobenega planeta v škorpijonu. Mogoče pa so aspekti taki...ne vem. Torej, kljub svoji precej kozorogovski n. karti (sonce, luna in merkur)nekako čutim, da sem še najbolj "škorpijonska". "


No jest sem sicer tud astrološki laik vendar ti lahko povem da glede na to da si v ascendentu rak ni nič nenevadnega da te privlačijo škorpioni. Nisi pa povedala v katerem znamenju imaš descendent. Kajti če ga imeš v škorpionu to itak pomeni da te privlačijo škorpioni (čeprav je to zelo malo verjetnio glede na to da maš v ascendentu raka....). Možno je tudi da si narobe izračunala ascendent...
Pa poskusi še na teh dveh naslovih:
http://home.no.net/rocker/ahelper.html in http://home.no.net/rocker/ahelper.html (Tu se moraš učlaniti da ti ga izračunajo)

No če imaš v descendentu škorpiona je značilno da te privlačijo!

ps.: Kaj pomeni da si še najbolj "škorpionska"?

LP

#71 nataša

nataša
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 35

Objavljeno: 8. avgust 2002, 01:00

Hej KR EN!
Hvala, ker si se potrudil (ma prav poglobil!) v mojo objavo. Torej - v asc. sem ziher rak ampak mi je pa res en enkrat rekel, da se ascendent tudi deli na dekade in po tej varianti bi jaz bila škorpijon. No sicer pa ni čudno, da me tako "vržejo" - je namreč znano, da so škorpijoni res hudo privlačni - in to vsem, ne glede na znamenje.

p.s. "škorpijonska" sem v večini značilnosti, ki so pri škorpijonih najbolj opazne...ampak me kozorog zelo "prizemljuje" in brzda.

lp,
nataša

#72 FURIA

FURIA
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 52

Objavljeno: 9. avgust 2002, 01:00

Katerega od polozajev v svojem horoskopu najmocneje cutite/zaznavate?


Zdravo!
Vsem pozdrav.
Tale tema me je pritegnila, da sem se tudi registrirala. Sicer sem vas brala.

Osebno čutim precej močno svoje znamenje Kozoroga - stelij v 6 h. Ascendent, ki je v Levu, pa doživljam kot moteče. Preveč nastopaška sem včasih. Sonce je seveda v opoziciji z ascendentom. Razdvojenost. Luna v Ovnu, pa me preseneča. V kombinaciji z ascendentom, reagiram velikokrat burno. Vse to popopra Pluton opozicija Mars (Marsa, sem opazila, da imaš tudi ti to). Seveda Mars, ki je v Ribah, me pripelje do tega, da sem včasih zmedena kot le kaj. Torej, ko moram zadeve psraviti v akcijo, moja organiziranost, resnost, pustijo na cedilu. To je pa tudi stelij v 6 hiši, a ne? NEkaj, kar moram šele obvladati. Pluton tvori trigone s Merkurjem, Venero in Soncem. KAr silovitost še povečuje. Borbe moči, dokazati svoj prav, silovitost pri izražanju mnenja... Ah, Kozorog, ki bi raje izhajal iz svoje modrosti, pa mi ne uspeva.

Torej pri sebi, se zavedam precejšnjih vplivov.

#73 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 9. avgust 2002, 01:00

Jupiter bo vplival najvech, Luna (in ta druga luna Cruithne),
ascendent najvech povezuje z angelom varuhom. Vladar ascendenta
ste pravzaprav Vi (v ta prvi analizi).

Luna je True Mind, ta pravo ja (jogichko, zen, otroshko),
Cruithne je shamansko zhensko ja.

Moj Jupiter je 3rd Spica Ixion (Ixion globalizator = najvechji
asteroid sploh ever).

http://207.88.74.110/pucklist

Claudio Valentin Solis

#74 kr en

kr en
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 17

Objavljeno: 11. avgust 2002, 01:00

Na tem naslovu se da matematično zračunat ker znak in aspekt sta najmočnejša: http://www.chaosastr...m/ephemeris.htm .
Ne vem kok je sicer uporabn, me pa zanima vaše mnenje, če se ujema z vašimi opazovanji.

LP

#75 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 11. avgust 2002, 01:00

naj ti povem, da je pr men vse zamaknjeno za eno bajto´ dol :(

pokowc




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0