kolk sm se nasmeju. najprej pravte kolk mate radi proseno kašo, pol pa že padejo recepti s pršutom in zaseko. kaša pa kao žlička priloge. u glavnem, mene zanima razmerje mleko:kaša in nič druzga. men se zdi, da je 4:1 in to grem zdele sprobat. ker ne sme bit ne preredka ne pregosta.
Prosena kaša
Avtor teme:
Tamburin
, 9. mar 2003, 01:00
#51
Objavljeno: 7. september 2008, 19:08
Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!
Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.
Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.
Fernando Pessoa
Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.
Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.
Fernando Pessoa
#52
Objavljeno: 7. september 2008, 19:57
evo... na dve normalni šalci mleka sem dau pol šalce kaše, ščepec soli in dve jedilni žlici cukra.
dragi moji... ko to pojeste, nobena ketna ne ostane dolg cajta cela
je pa jeba sam to, da ti vzame pol ure da jo pripravš pol pa še pou ure, da se hudič prosji uhladi. to pomeni eno doooolgooo laaaaačnooo uuuuuurrooo.
dragi moji... ko to pojeste, nobena ketna ne ostane dolg cajta cela
je pa jeba sam to, da ti vzame pol ure da jo pripravš pol pa še pou ure, da se hudič prosji uhladi. to pomeni eno doooolgooo laaaaačnooo uuuuuurrooo.
Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!
Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.
Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.
Fernando Pessoa
Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.
Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.
Fernando Pessoa
#53
Objavljeno: 7. september 2008, 22:06
Posodo z vročo hrano se lahko ohlaja, da se jo postavi v posodo večjo s hladno vodo.
#54
Objavljeno: 8. september 2008, 16:40
kolk sm se nasmeju. najprej pravte kolk mate radi proseno kašo, pol pa že padejo recepti s pršutom in zaseko. kaša pa kao žlička priloge. u glavnem, mene zanima razmerje mleko:kaša in nič druzga. men se zdi, da je 4:1 in to grem zdele sprobat. ker ne sme bit ne preredka ne pregosta.
K smo že pr' kašah - pred časom je blo pa dost pisanja o tem, kok nora kombinacija naj bi bila ajdova kaša in gobe. Men se zdi prou za en kurc. Kwa češ - sto ljudi, sto čudi.
lalala
http://tadej-pretner.com
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0