Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali Luna lahko vpliva na spremembe DNA?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1 komentarjev na to temo

#1 Lunin net

Lunin net
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 272

Objavljeno: 24. februar 2002, 01:00

Zanima me, ce obstaja kaksna znanstvena povezava s tem, kako se osebnost spremeni, ce nanjo delujejo razlicna sevanja iz ozvezdij, ki jih privlaci sonce, zemlja, luna in drugi bliznji predmeti.
(Mogoce sevanje spremeni DNA in postane clovek malo drugacen, kot je to prvotno zapisano v genih).
Sem samo zagnani gimnazijec 2 letnika, zato lahko moje mnenje popravite, zanima me pa, ce imam priblizno prav.

#2 Lunin net

Lunin net
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 272

Objavljeno: 24. februar 2002, 01:00

V bistvu te moram nekako razocarati, ker nisem nic kaj dosti seznanjena s tem, kar sprasujes, ceprav se mi zdi to zelo zanimivo vprasanje (sprememba DNA etc).

Tudi jaz sem samo Marsa :)

Ampak saj v bistvu je ravno to astrologija: nisem cisto prepricana, ce obstajajo dejansko znanstveni dokazi - mislim pa, da najbrz skoraj zagotovo (ugotovitev stopnje sevanja in podobno).
Ampak saj prav to (sevanje, magnetizem...) je vpliv nebesnih teles na cloveka, njegovo razmisljanje, dozivljanje, razpolozenje in delovanje..

Sicer pa se nagibam k mnenju, da so 4 predispozicije: genski zapis, zvezde in njihov vpliv, okolje, in, na koncu, nas doprinos (ki je spet podkrepljen z mesanico vsega).

Nekateri znanstveniki namrec hocejo ovreci trditve astrologov, da zvezde vplivajo na cloveka, npr. ravno s tem, ko pravijo, da je vse zapisano v genih in torej zvezde nimajo nikakrsnega vpliva...
Lahko pa je ze vse skupaj zapisano v zvezdah...

x;)x
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0