Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kako prekiniti zvezo?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
110 komentarjev na to temo

#1 Tamburin

Tamburin
  • D član
  • Št. objav: 2 762

Objavljeno: 13. april 2003, 22:09

Danes sem našla izrezek iz enega starega časopisa (torek, 5. septembra 1995) – na izrezku ni naziva časopisa, a menda so bile to Primorske novice. Ne vem, zakaj sem si ta članek tako skrbno shranila ( x:Dx x:Dx x:Dx ), a ga bom prepisala še semle. Mogoče se bo še kdo zabaval ob tem prebiranju.


Se vam je partner povzpel čez glavo? Se ne prenašata več? Se vas drži kot klop, čeprav ste že skušali prekiniti zvezo z njim? Seveda je to odvisno tudi od vaše nravi in vašega astrološkega znamenja. Morda pa vam bo, malo za šalo, malo zares, v pomoč ne-horoskop z nekaj praktičnimi nasveti.

OVEN – ZVEZO BO PREKINIL SAM
Če mu boste rekli, da ste ga siti, se lahko zgodi, da boste morali poiskati zdravniško pomoč. Oven ne prenese poraza, zato si prilašča tudi odločitev o prekinitvi zveze. Meni namreč, da njega preprosto ni mogoče zapustiti, če pa o prekinitvi že razmišlja, hrupno odide sam.

BIK – STAVKA V KUHINJI IN POSTELJI
Če mu odrečete dobro hrano in posteljne užitke, se bo začel ohlajati. Vendar morate biti vztrajni. Seveda pa morate poskrbeti, da ob vseh njegovih izbruhih nežnosti ostanete hladni kot kocka ledu, ob tem pa mora biti tudi hladilnik povsem opustošen. Ne skrbite, odšel bo za vedno.

DVOJČKA – KAR MIRNO SPITE!
Kaže, da berete napačne nasvete. Priporočamo vam, da poiščete nasvet, kako obdržati partnerja. Za dvojčka velja značilnost obnašanja – zdaj ga vidiš, že naslednji hip pa več ne. Njegov življenski moto je: »Ljubezen je kot spodnje perilo, ki ga je treba redno preoblačiti.« Zato se dvojčka tudi otresati ni treba.

RAK – SKRIJTE SE V MIŠJO LUKNJO!
Zveza z rakom deluje po principu simbioze v biologiji. Kako se otresti napornega sostanovalca? Lahko ga mučite po mili volji, vendar se ga ne boste uspešno otresli. Pripravljen je na vse, samo da vas obdrži ob sebi, četudi z nadčloveškimi napori. Pred njim lahko pobegnete le z letalom – v neobljuden kraj, seveda pa si morate vozovnico kupiti pod lažnim imenom.

LEV – NEHAJTE GA OBČUDOVATI
Samoljubnemu, nečimernemu, vase zagledanemu levu se niti ne sanja, da bi ga vi lahko kdaj zapustili. Tako dejanje je zanj bogoskrunstvo. Edini način, da ga »umaknete s scene« je ignoranca: prenehajte mu streči, se mu podrejati za vsako ceno in predajati. Če želite vso stvar pospešiti, si privoščite pikro opazko na njegov račun tudi v večji družbi. Odtlej dalje se bo potrudil, da se za vas ne bo zmenil več.

DEVICA – ZBOGOM NRAVNOST
Iz dneva v dan vam devičnik, z njemu značilnim drobnjakarstvom, pije kri – po slamici. Kaj storiti? Postanite površni in zmedeni, kar je po mnenju devic nadvse nemoralno; besedni zaklad obogatite z vulgarizmi. Nad redom in urejenostjo navdušen partner se bo pobral kar sam, še prej pa bo skrbno pripravil svojo prtljago.

TEHTNICA – ODTEGNITE MU KOMPLIMENTE
Ta uglajeni estet, ki ima prirojen občutek za usklajenost in harmonijo, vas nikoli več ne bo pogledal, če ga boste nenadoma začeli nadirati že za vsako malenkost. Če bi uničili še kakšen predmet, na katerega je navezan, ali pa kos garderobe, pri tem pa bi postali še povsem ravnodušni za njegov videz, vas bo zapustil brez besed.

ŠKORPION – ZASPITE MU V OBJEMU
To bitje, bolj Minotaver kot človek, ki vas je na vseh področjih že povsem izčrpalo, kar še posebej velja za seks, ne boste mogli povsem preprosto ohladiti. Njegova energija je praktično neuničljiva, saj se bo, ko boste že prepričani, da je povsem »izgorel«, kot Feniks spet dvignil s pogorišča. Poskusite lahko le na en način – zaspite mu v objemu. Vendar se zavedajte, da lahko s tem dosežete povsem nasprotni učinek.

STRELEC – ZAKLENITE GA V SOBO
Strelec je nemiren avanturist, ki rad potuje. Če se vam slučajno posreči, da ga zaklenete v sobo, pazite, da bodo tudi okna zamrežena, sicer bo izginil brez sledu in niti vedeli ne boste, če se namerava še kdaj vrniti. Če pa od njega potem, ko ga spet spustite na svobodo, zahtevate še večjo zvestobo in umirjeno družinsko življenje, bo izginil tako hitro, da niti prtljage ne bo utegnil vzeti s seboj.

KOZOROG – ZASEZITE PRIHRANKE
Urejenega in pridnega kozoroga, ki živi po vnaprej načrtovanem urniku, boste ohladili le z lenobo in neurejenostjo. Če ždite po cele dneve prekrižanih rok, poleg tega pa zanemarjate tudi svoj osebni videz, vam bo to nadvse zameril. Če mu medtem izpraznete še hranilne knjižice ali nogavico, bo ogorčen odvihral v neznano smer.

VODNAR – DOLGOČASITE GA
Če se želite otresti vedrega, vselej za akcijo pripravljenega vodnarja, je dovolj že, če se zavlečete med štiri stene in vegetirate. Če želite svoj dolgočasni videz še podkrepiti, občasno naveličano zazehajte in zanemarite svoj videz. Ob prvi dobri priložnosti bo odšel, pri čemer se bo začudeno spraševal, kako je mogoče, da se je »spentljal« z vami.

RIBI – NE BO LAHKO
To bitje ima čudne navade, saj še najraje ljubi tiste, ki ga ne marajo. Čeprav si prizadevate, da bi se mu priskutili, vas bo povsod zasledoval. Celo na glavo se bo postavil, če boste to zahtevali od njega. Če mu boste jasno in glasno povedali, da zares prekinjate zvezo, bo morda celo poskušal narediti samomor. Bodite previdni, morda se samo spreneveda, vendar bi bilo še najbolje, da se sprijaznete z življenjem pod vodo!


#2 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 14. april 2003, 09:11

Vsega po malem za vse x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#3 Mašinca

Mašinca
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 667

Objavljeno: 14. april 2003, 12:04

Včasih pa res prov paše 0,3 smeha. x:Dx :palec:
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

#4 vanja

vanja
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 777

Objavljeno: 14. april 2003, 13:47

Mislim, da bi bilo tukaj pametno malo kombinirati z napisanimi idejami med znamenji.


LP! xrolleyesx

#5 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 14. april 2003, 15:54

http://www.astrologi...t=ST&f=29&t=934

#6 artem

artem
  • D član
  • Št. objav: 625

Objavljeno: 14. april 2003, 17:43

vezo tako prekineš, da odložiš slušalko xsrcx
www.rael.org

#7 jade

jade
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 126

Objavljeno: 17. avgust 2005, 18:41

se mi zdi, da ti nasvet res držijo, vsaj jaz kot vodnarka sem taka..:)

#8 Larsy

Larsy
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 088

Objavljeno: 17. avgust 2005, 18:47

xrolleyesx
Scio mi nihil scire

#9 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 17. avgust 2005, 18:52

Jz sm pa po temlem bl riba kot devica xscratchx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#10 krokodil

krokodil
  • D član
  • Št. objav: 2 868

Objavljeno: 18. avgust 2005, 07:49

<{POST_SNAPBACK}>Jz sm pa po temlem bl riba kot devica xscratchx

Nisem ravno domac v astrologiji, ampak po moje nisi vec devica ko prvic khm.khm... x:Ix x:Dx

#11 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 18. avgust 2005, 07:52

Oh, my God! Pa ti si pravi poznavalec :eek: :O: x:o)x x:Dx :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#12 krokodil

krokodil
  • D član
  • Št. objav: 2 868

Objavljeno: 18. avgust 2005, 07:57

xyesx :palec:

:madpro:

#13 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 18. avgust 2005, 09:27

Jah po mojem ce mas luno pa asc. v istem znamenju... to ziher prevaga sonce... sploh ce si bejba, ki ma v znamenju sonca zgolj sonce... pa se to na zadnjih stopinjah device...se prav ze pocas zgublja potenco na racun tehtnce, ki ji je zveza itak smisel lajfa...
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#14 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 18. avgust 2005, 09:35

Drgac pa ce upostevam urana na asc. so me u nulo zadeli... DOLGOCASITE GA... x:Dx x:Dx x:Dx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#15 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 18. avgust 2005, 10:34

<{POST_SNAPBACK}>Devica, moje laicno mnenje, to je najbrz zaradi Lune na Ascendentu. Ce pa bi ti imela Merkur recimo na ASC, bi imela pa vec lastnosti Devic ali Dvojckov.
  Tip z Luno na Asc je vecinoma zelo custven, podvrzen je svojim trenutnim razpolozenjem in na splosno odvisen (ne samo tista Luna na DESC),  s fiksnim znakom, ki ga imas, pa ne mara sprememb.
  Ti bi bla prava Devica po tistem opisu, ce ne bi imela na ACS nic. Ali pa ce bi imela kaksnega Saturna, Merkurja al pa Sonce v konjunkciji z ASC,  potem bi se lepo klapalo s tvojimi osnovnimi Devicinimi lastnostmi, ker tile planeti po vrsti so pa omejitev, razum, zavest in bi na njihov nacin dozivljala svet in vse...


Mhm. Sm pa cel cajt mislila, da luna konj. asc pomen, da se pač kažem tako kot čutim...da ne morm igrat čustev in sm skoz jemala to za pozitivno...Pa vidm, da to ni glih debest..pokrivanje zavesti in čustev xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#16 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 18. avgust 2005, 10:35

<{POST_SNAPBACK}>Jah po mojem ce mas luno pa asc. v istem znamenju... to ziher prevaga sonce... sploh ce si bejba, ki ma v znamenju sonca zgolj sonce... pa se to na zadnjih stopinjah device...se prav ze pocas zgublja potenco na racun tehtnce, ki ji je zveza itak smisel lajfa...



Ma, ja, itak da sm hibrid x:Dx :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#17 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 18. avgust 2005, 10:40

<{POST_SNAPBACK}>

RIBI – NE BO LAHKO
To bitje ima čudne navade, saj še najraje ljubi tiste, ki ga ne marajo. Čeprav si prizadevate, da bi se mu priskutili, vas bo povsod zasledoval. Celo na glavo se bo postavil, če boste to zahtevali od njega. Če mu boste jasno in glasno povedali, da zares prekinjate zvezo, bo morda celo poskušal narediti samomor. Bodite previdni, morda se samo spreneveda, vendar bi bilo še najbolje, da se sprijaznete z življenjem pod vodo!

brez veze... xrolleyesx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#18 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 18. avgust 2005, 11:41

Kkako prekiniti zvezo?..hm...delas se da je sploh NI..pol pa ta obcutek itak zgine

#19 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 18. avgust 2005, 11:58

Jaz bi takoj zamenjala za tvojo karto, ki imam frdamanega Marsa v 7. hisi v opoziciji z Neptunom in Venero neg. s Saturnom xDDx


...boga, boga... xrolleyesx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#20 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 18. avgust 2005, 13:40

Zato pa verjetno vse ostalo, o čemer pa logično ne govori kaj dosti, anede?

#21 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 18. avgust 2005, 13:57

<{POST_SNAPBACK}>Zato pa verjetno vse ostalo, o čemer pa logično ne govori kaj dosti, anede?


Ce bi pustil zvezdam prosto pot, bi se kaj lahko tut meni to pripetilo... vse tja gor v 10.&9. usmerjeno..., drgac pa cist corav chart... :xx!: :xx!:
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#22 princeza

princeza
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 134

Objavljeno: 18. avgust 2005, 16:04

ja za dvojčke definitivno drži!!! :eek:

#23 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 19. avgust 2005, 16:10

hehe, vi ste zgleda vsi gledal, kako ste se zlosaval katerih, jaz sem pa gledala, kako se kao lohk mene zlosas... :D
zato brez veze... ko sem rekla pri ribah.
drugac sem se pa losavala na razlicne nacine...
kaksnim je blo treba tud milijardkrat rect pa ogabno se obnasat, pa ceprav niso bli ribe (pac pa ovni recimo, res pa da en z luno v raku in drugi asc sco).
aja ne pali - da zaspis skorpijonom ni nic hudga. men blo se vsakic oprosceno. :D
sta me pa dva vodnarja prav hudo preganjala in en dvojni sco. kar ornk je blo tist... ni blo taktike, ki bi palila...
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#24 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 19. avgust 2005, 16:19

to je tud zapisano v eni astro kjigi ,ki jo imam doma-astrologija ljubezni in seksaal neki tazga..
je tud to ,kako se znebiti ,pa kako osvojiti,pa erogene cone,pa seks....
tale,kako se znebiti ,pa moram rec ,da mi je pomagala pri bivsem tipu,ki se ga je bilo nemogoce znebiti.vse zivo sem mu rekla zhe in tip je vztrajal,pa she tezhil:ce mislis ,da se me bos resila,se ne bos :O:
pa sem se vseen x^x x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#25 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 19. avgust 2005, 16:20

jaz tud se vsacga. x;)x x:px
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0