Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Izpadanje las


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
202 komentarjev na to temo

#201 Kuky28

Kuky28
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 10. julij 2011, 21:25

Meni je pomagala raztopina 76, ki jo prodaja en tip iz Rogaške Slatine. Sem sprva mislil, da je vse skupaj en larifari, a je zadeva super. Oglas ima na bolhi. Priporočam.
Je pa zadeva na osnovi minoxidila. Lp.

#202 Kuky28

Kuky28
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 13. julij 2011, 21:33

Jaz prodajam B.L.M. proti izpadanju las. Oglas je na bolhi. Priporočam.

#203 Jaka14

Jaka14
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 2. junij 2019, 10:37

Tudi sam sem se soočal z močnim izpadanjem las. Preizkusil sem vse možne tablete, šampone in olja proti izpadanju las. Vendar s tem nisem dosegel popolnoma nič. Vse dokler nisem naletel na Ašičevo knjigo Pomoč iz domače lekarne. Ko ti močno izpadajo lasje poskusiš narediti vse. Nato sem vsak dan pil mešanico domačih čajev in si umival lasje s poparkom kopriv. Sam postopek traja tri mesec. Vsake tri tedne zdravljenja je potrebno narediti 1 teden premora. Potrebno je tudi popolnoma spremeniti prehrano.

 

Kratek nasvet kako zmanjšati izpadanje las:

 

Če vam lasje izpadajo, si jih umivajte na 10 dni, in sicer s toplo vodo, v katero dodate rumenjak, limonin sok ter malo kisa. S svojega jedilnika odstranite premastno hrano, pravo (turško) kavo in prenehajte z kajenjem (če kadite).

V svojo prehrano vključite veliko rib, zelenjave in korenja. Hrana naj bo bogata z vitamini in minerali, še zlasti z vitaminom B.

Pri suhih laseh v 1l vode dodajte 6 žlic čajnih mešanice in kuhajte 10 min. S poparkom si 2x na teden umivajte glavo in močno masirajte lasišče:

  1. Brezove poganjke,
  2. Koprivovih listov in korenin,
  3. Korenin repinca (lahko tudi liste),

S poparkom si 2x na teden umivajte glavo in močno masirajte lasišče. Ostale dni pa tekočino nakapajte na vato in z njo masirajte lasišče:

  1. V 1l vode dodajte 4 do 5 žlic cvetov in kuhajte 5 minut.
  2. V 1l vode dodajte 6 žlic svežih koprivovih cvetov in jih kuhajte 5 min.

 

 

Več o tem kako na naraven način zmanjšati izpadanje las sem zapisal tudi v blog prispevku https://www.raptas.s...-izpadanje-las/.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0