Tole sem zdej prebrala o 9. hiši in sheram, k drži k pribito
Ker se tvoja 9. hiša začne oz. nahaja v znamenju Tehtnice, si navadno prijetne in tople narave, praviloma velik idealist in z naravnim smislom za estetiko. K vsemu pristopaš s srcem, zelo pomembna ti je harmonija v odnosih. Ne preneseš krivice in se večkrat goreče boriš za pravičnost. Odlikuje te izjemna občutljivost na odnose in druge ljudi, skozi te izkušnje in na teh področjih pa navadno tudi najplodnejše ali skokovito rasteš. Prav tako si oseba, ki zelo rada raziskuje in se izraža na umetniških področjih in večkrat imaš tu veliko darov in lahko doživljaš tudi velike uspehe. Obožuješ potovanja, pa četudi ne potuješ zelo pogosto, večkrat pa se odpravljaš na krajše poti.
Moja najboljša frendica ima Saturna v konjukciji z Jupitrom v Tehtnici v 9.hiši, in slednja konjukcija kvadrira Marsa in Neptuna v Strelcu v 12.hiši.
Tukaj se po mojem vidi, da je ona imela probleme v šoli, ali pa, da je namerno prekinila šolanje. Kaj mislite?
Urana pa ni vmes.
Sploh nisem šla zatem in nisem niti opazila, ampak jaz in ona imava obe Marsa v konjukciji z Neptunom v Strelcu, sam, da jaz ga imam v 10.hiši, ona pa v 12.
Mislim, da se Mars in Neptun boljše počutita v 10. Se motim?
Neptun se čist fajn počuti v 12, k je tam doma in kok se kej človek počuti k je Neptun tam, ti pa lahko povem iz prve roke
(btw vem, da kakšen dober let prepozno odgovarjam
)