Ko sem pred leti začela gledat v svojo natalno karto me je kar metalo od navdušenja. Sami trigoni, konjunkcije, par opozicij, en slab kvadrat...mogoče dva. Kup sekstilov. Pol pa začnem gledat - bolj natančno.. in evo razočaranje
) večina planetov - vsaj osebne sorte, je v "napačnih" znamenjih....merkur je v strelcu - bleknem prvo kar pade na pamet,...mater, da me jezik tepe celi lajf, venera v sco...pa še retro in še za ziher v 12. pa še z jupitrom se ima rada...pa tudi z asc...bi člowek pomislil, da se grem kakšnih čudnih iger....ali pa vsaj ljubosumna do amena. nekaj že...sploh, čle ugotovim, da imam prav - in tule nastopi detektivska žilica. Luna v devici...nič ne pomaga, če v 10. če....me sili v spodobnost...in natančnost, ko to ni treba....pa seveda v konj. s Plutonom.. za ziher še mars (tudi v konj. z Uranom) v tehtnici. ma, da rabim poriv unterhunt, bi rekli v naših krajih.
sonce je edino vredik...je pa za ziher oslabljeno z neptunom... 
Ne govori o strelčevskem merkurju, skoz seka... AAAAAAAAAAAA
. Ga ni težjega, kot vgriznt se v jezik. Še Venero imam v istem znamenju in v rikverc
Zanimiv lajf, nimaš kej
Ti pa rečem svaka čast z luno v devici, k trenutno jo imam v progresijah. Za znort kok sem kritična, pa dlakocepska, še bolj k drugač. Moram se kr kontrolirat.