Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Prejšnja življenja


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
480 komentarjev na to temo

#476 DON KARLOS

DON KARLOS
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 610

Objavljeno: 24. oktober 2009, 10:51

Na začetku stvarstva je bilo kozmično jajce, ki ga je izvalila....


#477 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 25. oktober 2009, 23:33

dinozavrinja

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#478 Piaa

Piaa
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 28. februar 2010, 21:52

Jz mam zadne čase dost problemov s tem prejšnjim žiuljenjem... V sanjah podoživljam neke dogodke ki so bli res took resnični da nism mogla vrjet da bi ble sam sanje. In ko so se pojavle še enkrat in enkrat, sm dobila tist občutek da to res niso sanje, da se je men to res zgodil. Čudno se mi zdi edin zato, kr se use skupi dogaja tok daleč v preteklosti. In sicer v srednjem veku. Če na hitro opišem sanje so zgledale nekak tko da sm bla jz ženska nekje blizu tridesetih, sred jase, zadaj je biu grad in pred mano je biu otrok ki je kričau, ne vem zakaj je kričau, ampak jz ga nisem mogla rešit in je umrl. In ko sm se zbudla sm jz tolko stvari vedla o tej ženski. Vedla sm kko ji je blo ime, na kterem gradu je bla, da je biu otrok ob njej njena hčera in da je njen prvi sin umrl takoj po rojstvu. Vedla sm, da je ona pobegnala po tistem dogodku na jasi, čeprau tega nikol nism sanjala. Drugače te sanje so se ponovile 3x se mi zdi, dovolj da mi od takrat ne dajo več miru in da mi misli in telo pravijo da to MOREM ugotovit. Nekak od tistih sanj naprej ne morm bit več mirna. Zmeri se jih spominjam in mam občutek da se morem nečesa spomnit. Nečesa pomembnega. Sam se ne morm. Isto ko un občutek če ti kakšna beseda iz glave uide in se trudiš da se je spomniš, samo da je hujše.
Na žalost zdej ne vem več tolko stvari o njej kot sm tisto jutro takoj po sanjah. Takrat sm na usako uprašanje ki sm ga sebi zastaula o njej znala takoj odgovorit. Zdej pa ne morem, ne znam. Ima pa dosti smisla vse tole. Sploh zarad otroka... Kr njej naj bi oba otroka umrla,tko hčerka kot sin. In tisto hčerkino kričanje in njene misli da jo more rešit, ampak je ni mogla, to je u njej pouzročilo grozno krivdo. In jz danes tko težko prenašam otroke. Če kdaj kakšno sestrično pazim al pa kaj, me skos drži tisti občutek kaj pa če se ji kaj zgodi, joj jz bom kriva. Takoj vidim kaj use bi se ji loh zgodilo. In otroci tut zbujajo neprijetne občutke u men. Nekak jih ne maram, zdijo se mi ene vreče težav groznih občutij, ki jih nikol nism znala razložit.
Prosim, prosim za kakršno koli razlago kr se mi bo zmešalo, res... Od tega neizmernega občutka, da se morem spounit sm čist preveč utrujena... :sori:

#479 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 28. februar 2010, 23:20

Mogoče se ti je pa že zmešal. Kot bi rekli psihiatri, kakšna prejšnja življenja neki...obične nočne more.....malo pozitivnih afirmacij, malo gibanja v naravi in kakšno tabletko za pomiritev.... x:Dx

Če pa nisi zadovoljna s to razlago gremo pa na tisto iz malo višjega nivoja. Bistveni podatki so starost, ali imaš sama otroke, ali so kakšne življenjske situacije podobne tistim iz sanj....Mogoče si moraš pa odpustit tisto krivdo, spustit tisto silo, pustit preteklost za sabo in zaživet na novo. Skratka transformirat negativni programček v podzavesti. Da bi pa kdo 3x sanjal isto, tega pa še nisem slišal. Podobno ja, ne pa isto...

Zanimivo je pa to ko praviš da določenih stvari nisi sanjala, jih pa veš. To kaže da si igrala neko vlogo pri tistem. A si bila majka, otrok al pa kdo drug, ki je bil še vpleten v to. To boš pa ti najbolje ugotovila. Težko je kaj rečt ker sanje so astralni svet, če so pa sanje v sanjah....potem je pa lahko kakšen odlomek iz preteklega lifea, ki vpliva na zdajšnji. xDDx

Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#480 kiki.om

kiki.om
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 8. maj 2010, 21:52

pred parlimi leti sem delala regresijo pri Bodinu. Videla sem celo svoje življenje tam nekje 1500, z imeni krajev, mojim imenom in vsem ostalim. Ko sem to kasneje preverila na netu, kraj obstaja, družina stem imenom ima rodovnik tako nazaj. Vse je resnično obstajalo nekje daleč v preteklosti.
Toda ali sem to res bila jaz v svojem prejšnjem življenju, ne vem. Vsekakor pa mi je to doživetje pomagalo, da sem se rešila nekaterih svojih blokad.
xo

#481 viola30

viola30
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 17

Objavljeno: 17. april 2011, 19:30

mene tudi zanima kaj sem bila,tisto pa kar čutim močno je Brazilija,ne vem pa v katerem življenju,sedaj ne vem od kod sem,se pa ne počutim Zemeljsko,mogoče se bo malo čudno slišalo,niti ne vem obrazložit ta filing,bom približno, ne čutim da sem jaz jaz,čutim pa da sem drugačna od drugih.
ne verjamem le temu kar vidim,slišim in kar je otipljivo.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0