Atlantidski prstan
Objavljeno: 3. maj 2011, 21:03
Objavljeno: 4. maj 2011, 07:24
Ne ravno pridobiti, v zadnjem letu se mi je zgodilo kar dosti težkih stvari... skoraj bi mi umrl 2 letni sin, moje zdravje se je poslabšalo, pa prometna bližnjih...nekakšna smola me spremlja. Saj ne pričakujem čudeža, pa vendar....
Prstan kot sam, ti pri tem ne bo dosti pomagal. Ni dovolj, da nekje kupiš nek predmet in upaš na nek rezultat. Vsaka stvar, od katere pričakuješ efekt, mora biti točno določeno aktivirana samo na tebe, kot lastnika. Nekaj vsakdanjega, kot je križ, prstan ,ima tudi splošen efekt, kar pa je premalo za tisto, kar bi rada imela ti.
Simboli, kateri so na Atlantidskemu prstanu, imajo svoj pomen. So, kot nekakšen ključ. Če ne veš, v katero ključavnico ta ključ spada, ti ostane samo ključ.
Ne rečem, da nima nekega efekta, a lahko bi imel veliko večjega, če bi se ga pravilno pripravilo za njegov namen.
Kupi si zlatega, zlato samo po sebi vsebuje elemente zaščite.
Objavljeno: 4. maj 2011, 15:48
tud moja frenda (sam ne atlantitskega).
sej dobr zgleda.
Jaz si pa nč ne želim atlantitskega, sploh mi ne potegne.
parkrat mi je že bil ponujen (recimo za r.d. al pa kej), pa sem si vsakič rajš kej druzga izbrala.
Picasso
Objavljeno: 4. maj 2011, 16:10
Moj prstan je pa srebrn. Pa na palcu ga nosim, na levi.
Srebro na žalost odvaja življenjsko energijo .
Zlato življenjsko energijo dovaja v naše telo - avro. Če si samo pogledate primer, kdo v resnici nosi na sebi zlat nakit. Seveda premožni ljudje, kateri tudi poznajo skrivnost zlatega nakita.
Objavljeno: 4. maj 2011, 16:16
ja sej, kakor komu paše.Pa ja, sj mene na začetku tut ni preveč pritegnil stoprocentno ...
Zdej pa je, kar je.
Mi je pa všeč, ker je masiven in tak (še mat ga je čist prec opazila)...

(men je tud to bil eden od razlogov da mi je najprej bil zanimiv... da je tak masiven kot praviš... imam pa zdaj enega drugega ene tolk 'masivnega' al mal manj, pač mal podoben, k sem ga dubla v Šp. od nečakinje za r.d. in mi je dbest... so pa sam taki ornamentki s cirkončki [po mojem])
Picasso
Objavljeno: 4. maj 2011, 22:05
Objavljeno: 4. maj 2011, 22:12

Meridiani po TKM...kao povezave z organi...sredinec- osrčnik, mezinec kao spodnja stran-srce, mezinec na vrhu- tanko črevo, prstanec- trojni grelec, palec- pljuča, kazalec- debelo črevo...samo malo kot info...

Life is like a game...play it...
Objavljeno: 5. maj 2011, 07:08
Hm, ta trditev mi je pa malo čudna...da srebro kao odvaja življensko energijo...
![]()
Meridiani po TKM...kao povezave z organi...sredinec- osrčnik, mezinec kao spodnja stran-srce, mezinec na vrhu- tanko črevo, prstanec- trojni grelec, palec- pljuča, kazalec- debelo črevo...samo malo kot info...
Brezo, raziskuj, saj imaš pri tem popolno svobodo. Ni vedno vse v knjigah. Za srebrnino sem izvedel po naklučju in po nekaj tdnih argumentih, se tudi strinjam s to trditvijo.
Pravijo, da en gram prakse velja več kot tona prebranih knjig. (Slavinski)
Objavljeno: 5. maj 2011, 11:22
Brezo, raziskuj, saj imaš pri tem popolno svobodo. Ni vedno vse v knjigah. Za srebrnino sem izvedel po naklučju in po nekaj tdnih argumentih, se tudi strinjam s to trditvijo.
Pravijo, da en gram prakse velja več kot tona prebranih knjig. (Slavinski)
Ma ne...izraz "odvaja življensko energijo" mi je malo čudno zvučilo...to se lahko tolmači da človek kao izgublja življensko energijo al pa da se odvaja energija tja kjer je potrebna...različni deli telesa imajo namreč različno polarizacijo (+ in - naboj če se izrazim s fizikalnimi besedami)...to mi je namreč bolj logično saj so tudi svečeniki in različne vještice, magusi v preteklosti uporabljali srebrne prstane, ogrlice, palice in druge zadevce iz srebra...
Jaz bi bolj rekel da ima srebro kao drugačno polarizacijo kot zlato...skratka če ima zlato plus oz. pozitivno polarizacijo (jang energija, sonce) naj bi srebro imel minus oz. negativno polarizacijo (jin energija, luna)...

Life is like a game...play it...
Objavljeno: 14. oktober 2013, 17:28
Mene tudi nekaj zanima. Ravno danes sem kupila atlantidski srebrn prstan in sem opazila, da ima na eni strani njegov zaključni trikotnik, prekinjeno črto. Pa me zanima, če kdo ve, kako to vpliva na pravilnost geometrijskih likov, ki so glavnina tega prstana? Je mogoče moj prstan nepravilen, ali narobe izdelan? Hvala za odgovore
Objavljeno: 7. junij 2016, 15:19
Atlantidski prstani in ploščice iz srebra 925
https://lapis-butik....ani-obeski.html
Lp, Lapis Butik
Objavljeno: 21. september 2018, 03:54

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0