Propolis
Objavljeno: 4. november 2004, 23:22
kje v Ljubljani ga je moč nabaviti.Morda Sanolabor?
Je propolis dober tudi za bolečine v želodcu.Ga daš ravnotako na sladkor, ali ga konzumiraš na kakšen drugačen način?
Hvala

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.
Objavljeno: 5. november 2004, 14:17

Picasso
Objavljeno: 5. november 2004, 22:06
Sem včeraj gledala pa je tako star datum,da nisem vedela če se še lahk naroči.
Lep pozdrav

Objavljeno: 5. november 2004, 22:18
sem že našla in naročila pa še ena prima muzka me spremlja

lep pozdrav in ,še enrkat,hvala

Objavljeno: 9. november 2004, 10:52
Vsaka infromacija je dobrodošla.
Objavljeno: 9. november 2004, 11:06
Je pa precej ucinkovito cajevcevo etericno olje, to si ubodi.

Mesat z vodo, na vatko pa gor, ne cistega, tud mal zazge, redcit skratka z vodo.
Picasso
Objavljeno: 6. avgust 2008, 15:15
S propolisom sem si ravno v teh dneh pozdravila močan kašelj, ki se je že razvil v bronhitis. Sem mislila že k zdravniku po antibiotike pa sem rekla, bom še prej probala s propolisom. Ne bi verjela, ampak res dobra stvar! Priporočam pri bronhialnih obolenjih.
Objavljeno: 4. december 2010, 20:11
Na spodnji povezavi je veliko koristnih informacij o propolisu in njegovem delovanju.
Nativni propolis
Objavljeno: 22. december 2010, 19:51
Pozdrav vsem!
S propolisom sem si ravno v teh dneh pozdravila močan kašelj, ki se je že razvil v bronhitis. Sem mislila že k zdravniku po antibiotike pa sem rekla, bom še prej probala s propolisom. Ne bi verjela, ampak res dobra stvar! Priporočam pri bronhialnih obolenjih.
tudi jaz
Objavljeno: 27. januar 2021, 19:42
Propolis kot tudi vse ostalo mora biti pripravljeno tako, da je za uporabo čim blažje. BISTVENO je, da uporabimo 70% alkohol, ker ima večjo razkuževalno moč kot 96% alkohol to je ena od stvari. Drugo je pravilna priprava, da ni preveč voska zraven itd...
invisalign ortodont prehranska dopolnila valovitka pleksi steklo akrilne plošče topla greda vizir polikarbonat pegasti badelj med elektroliti naravna sladila oblačila icepeak pralne maske trgovina z oblačili pohištvo žar na oglje izdelava spletnih strani optimizacija spletnih strani SEO aplikacije vsebinski marketing izdelava spletnih trgovin analiza spletnih strani oglaševanje na spletu spletna analitika marketinška avtomatizacija marketinško svetovanje izdelava digitalne strategije otroški vozički slike izobraževanje cisco sdn IoT varnost omrežja brezžična omrežja postavitev omrežja erp informacijska varnost omrežje SOC vzdrževanje postelje otroški vozički avtosedež jedilne garniture vzglavniki ležišča jogi triglav skladi skladi zlato tečajnica delnice vzajemni skladi triglav skladi tečajnica varčevanje vzajemni skladi tečajnica skladi tečajnica tečajnica skladov kako varčevati vlaganje investicijski skladi tečajnica vzajemnih skladov varčevanje denarja naložbe finančni svetovalec varčevanje za pokojnino vzajemni sklad varčevanje v skladih varčevalni načrt upravljanje premoženja triglav vzajemni skladi tečajnica vzajemni skladi vlaganje v sklade posteljnina vrtne garniture vzmetnice ležišča in posteljni podi zapestnice verižice nakit šumenje v ušesih podančice pms baldrijan holesterol ameriški slamnik ameriški slamnik kandida depresija pegasti badelj poceni gume žarnice poslovna darila kapa s šiltom majice prstani poceni poročni prstani uhani davčne blagajne predstave kopalnice žar plise zaveseUporabimo ga vsako jutru na tešče in zvečer preden gremo spat 3-4 kapljice ( lahko več to vsak sam presoja) na kocko sladkorja. Deluje zelo preventivno proti obolenjem grla, dihal pa kar je najbomembnejše zelo zdravilen je za želodec. Vsi, ki imajo težave ( neznane bolečine v želodcu) ali karkoli bi se ga naj posluževali. Tudi ljudi katere napenja se kažejo zelo dobri rezultati kot pravijo vsak sebi je največji dohtar! Odpravlja ''zadah'' iz ust ob redni uporabi zlasti za kadilce je idealno samo ti se ga glih ne poslužuejo
In še za celjenje ran je nekaj nepogrešljivega. Ni priporočljivo za kake hude-globoke rane za lažje oblike pa rano zapre zelo hitro in brez infekcij.
No, če koga še kaj zanima sem na voljo...
Meni ga je pri bolečem grlu vedno mami dajala na sladkorju ali žlici medu, zdaj pa ga jaz dajem svojim otrokom...
To temo je popravil/a janezb12: 27. januar 2021, 19:44
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0