Nisem se, Danilo, sorchy... Ne morem (in nocem! ) vseh naenkrat odpreti... da mi ne bi kaksna golazen mraveljska uletela ali kaj podobnega...... Kaj pa divjo češno a ste probal kako se ti zdi ta okus??
Ma, brez skrbaj... povem, povem...
Tudi ce ga zadnjega pojemo in gremo po vrsti, bom lahko kar kmalu povedala, kako in kaj...
Jaz ga kar z zlico jem... ce mi zapase... recimo povprecno morda manj kot zlico na dan... ali tam nekje...
V caj ga ze nekaj casa skoraj ne dajem ali ga dam manj...
Se mi zdi skoda - tako medu kot caja...
Potem ga pa kar po zlici... tamali pa namazanega na kruhu z margarino (jaz je ne maram, bljek, jaz prisegam na maslo, samo to namazat :o|o: - pa ga potem na kruhu skoraj nikoli ne jem).
Na kozo si ga dajem in vse (med, ne puter - saj bi ga sicer, ce ne bi bil soljen in industr.).
Ma - kakorkoli - med je zakon. Nekaj posebnega. Cisto nekaj odstekanega. V bistvu. Ze zato verjamem v njegove ucinke.
Kaksna natancnost, preciznost, skoz in skoz zdravilnost, bogastvo narave in - zdravje.
Ma, samo da se spomnim na med, se mi usta smejijo.