Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Dinamika in kompatibilnost partnerstva


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 2 x ocenjeno
1343 komentarjev na to temo

#26 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 2. junij 2003, 21:14

pozdravljen borism tvoja prva objava, bravo bravo, ampak nekaj me le moti, zakaj citiraš tisti del o meni, ko s tabo nima nobene veze???...

Nazaj na topic, oj vojko, rahla sprememba načrta, vidiš, ti si malo narobe zračunal, tole meni,

jaz mam 7.6.4, to je tudi številka ki jo dobim če seštejem moje ime 17, 8, tako da nobenih hecov več, glede tega, nevem najbrž si delal vse na pamet, se zgodi,
Tina2 je tudi 7.6.4, Tina ena pa 7.7.5, mi sedaj razložiš zadevo znova, ko smo popopravili fundamentalne napake, al pa sem se sam jaz spet zmotil, ampak nevem tako sem dobil izračun na strani 9starki ker pa vidim da si precej zaposlen in veliko folka tole lepo sprašuje, si bom odgovoril sam, ti pa preglej, potem pa kaj popravi...

7 7 7 ok nekaj skupnega pa le imajo tile trije
7 6 4 Jaz in T2, sva si prepodobna da bi stvar dolgo trajala, nasprotja se privlačijo, nasprotij pa tukaj ni...
7 7 5, kovina kovina kovina kovina, kovina les, hehe 775 zmaga, in pač tako je tudi bilo ,hehe simpl,

Hvala El Nino za vzpodbudo,ki jo na začetku prav gotovo potrebujem!Dobro ne bom več citiral tvojega dela,ampak to je zaradi radovednosti oziroma hitrosti,ker me res zanima odkod do tretje številke!Zanima me če mogoče kdo pozna naslov,kjer bi se našel devetzvezdni kalkulator(feng shui kalkulator sem našel vendar,mi nekako čudno računa mesece z zamikom?).Vojko tole prvo objavo sem ti poslal tudi na tvoj E-mail nehote,zato je stvar podvojena.Ampak te vseeno prosim za tvoje mnenje pri vprašanjih,ki so prvenstveno namenjena tebi oziroma poznavalcem devetzvezdnega ki-ja!borism

#27 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 2. junij 2003, 21:24

Sem poslala na privat sporočilo, pa ponavljam še tukaj, ker zgleda da odgovoerjaš le tu, ampak sem mislila, da ne bo predolgo, ker je kompleksno vprašanje


Mene zanimajo dinamike v družini, še iz "tvojega vidika":

Jaz: 13.1.1973,
sestra:26.12.1980
mama: 21.6.1949
oče: 17.1.1951

Hčerka: 14.6.1994,
mož: 17.7.1969


naj. prijateljica: 5.8.1974
naj. prijatelj:11.10.1976

Lep dan

Teja

Hoj Teja

Ja, si poslala in bi dobila odgovor. Mi je pa bolj všeč če je odgovor tu, pa čeravno bi mi podatke poslala privatno. Tako so skrite identitete ljudi ki jih imaš v opisu.

Tvoja naloga zame je zelo obširna in je ne bom v celoti opisal. Opišem ti le osnovne relacije, čeravno se je potrebno zavedati, da so ravno v družini relacije zelo zakrite, saj se otroci v družini zelo dolgo obnašajo kot otroci (podznak, stresni jaz, zunanji jaz). To je najbrž zato, ker smo s starši veliko bolj povezani kot si lahko predstavljamo. Tako je veliko laže videti odnose (zate) izven družine, saj so tudi tvoja čustva in tvoje vibracije v družini drugačne kot pa izven nje.

Najprej te vprašam. Ali se naj prijateljica in naj prijatelj poznata? Izgleda, da bi bila zelo dober par!?
No, vidva z možem sta - ko sta začela "hoditi" skupaj postala oba bolj odločna. Ko sta v družbi je med vame večja privlačnost. Če veliko delata na komunikaciji potem je zveza lahko kar cvetoča, prav gotovo pa sta imela ali pa še imata precejšnje težave v komunikaciji. Tu se splača veliko delati. Nasednja težava, ki nastopa pri vaju so življenjski cilji, ki so zelo različni.

teja.......1 6 9
mož:......4 3 6
***********************************************
teja.......1 6 9
Hčerka:..6 1 1

Hčerka je zelo mlada in za otroke načelno ne povem prav veliko iz dveh razlogov. Ker je bolje, da jih vsak trenutek doživljamo takšne kot so, saj lahko vsaka zagledanost v njihove lastnosti pri njih povzroči določen odmik od svobodnega razvoja. Lahko ti povem le to, da sta z njo lahko izredno dobri prijateljici, medtem ko ima hčerka svojega očka izredno rada, vendar pa je očka kdaj pa kdaj užaljen ob kakšni njeni reakciji.
****************************************
teja.......1 6 9
sestra:..2 1 6

S sestro se imata najbrž dobro vse dokler se pogovarjata o španskih nadaljevankah, ko pa prideta na osebne reči, ti zna iti malo na živce - te malo utruja. Tvoj mož in tvoja sestra sta zelo kompatibilna, saj imata podobne življenjske cilje, čeravno jima komunikacija ne gre prav dobro, je pa med njima prav gotovo precejšnja privlačnost.
************************************************

teja.......1 6 9

mama:...6 1 1

Ti in mama sta lahko kar veliki prijateljici, vse dokler se ne začneta pogovarjti o tvojih življenjskih ciljih ali pa gresta prgloboko v tvoje čustvene zadeve ali pa o tvojih življenjskih ciljih - prav lahko mama ravno tem ciljem in stilu življenja oporeka.

oče:...... 5 9 1

Tvoja mama in oče sta se prav dobro našla. Njuna komunikacija je sicer nekaj posebnega, vendar je med njima neka toplina - posebej ko sta sama in čustveno varna in gresta najbrž kar skladno proti skupnim življenjskim ciljem s tem, da enkrat vodi eden enkrat drugi.

sestra:..2 1 6
Tvoja sestra in mama sta najbrž nerazdružljiv par - lahko pa sta tudi sovražnici, posebej, kadar ima sestra vsega dovolj in eksplodira. Sicer pa razumeta ena drugo ne glede na to, ali sta v dobrih ali malo slabšin odnosih

Tvoj mož in tvoj oče morda včasih lahko vozita skupaj, kadar so zadeve zelo zunanje. Najbrž pa se o osebnih stvareh ne pogovarjata.
******************************************

teja........1 6 9
naj. pa:..8 6 7
naj. pj: 6 6 5

Pravzaprav sem za naj prijateljico malo začuden, da sta prijateljici. Vendar pa se popolnoma razumeta, kljub temu, da imata zelo različne poglede na svet. Najbrž je to prijateljstvo še iz najstniških časov. Čudno mi je, da bi z njo imela globoke osebne, intimne (čustvene) kontakte.

Da pa je prijatelj NAJ prijatelj, pa se ne čudim. Z njim sta bolj kompatibilna (po KIju) kot pa z možem. Komunikacija med vama je 100%, njega morda včasih malo razburi tvoja čustvena vihravost. Je pa to zelo, zelo zvest in human človek, čeravno se večina s tem ne bi strinjala.


Teja.

Povezav med temi ljudmi je lahko še veliko, vendar se bom držal omejitve.

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#28 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 2. junij 2003, 21:26

ne ne 7 7 7 , zato ker je 764 764 775 vsi trije mamo najprej 7

El Nino

Aha, zdaj razumem.

Sem pa jaz koštrun danes :sori:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#29 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 2. junij 2003, 21:30

Torej, nekje sem prebral, da na zbliževanje dveh oseb ima velik vpliv njihov vonj. pri uporabi raznih parfemov si lahko nakopljemo težave. Zvečer ti oseba diši in se ti zdi privlačna. Ko se zjutraj umije pa zaradi drugega vonja postane manj privlačna, lahko celo odbijajoča.
x;)x

Artem

Ja, sam sem že eden izmed tistih, ki jim vonj veliko pove.
Nekoč sem imel fletno deklico, ki pa je nikakor nisem prenesel zaradi vonja njenega lasišča.

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#30 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 2. junij 2003, 21:55

Pozdravljen Vojko,
prosim za analizo:
me:                14.04.1960
hausband:        10.12.1954
son:                05.10.1983
daughter:        08.10.1987
the best friend: 03.07.1970
my sister:        10.09.1958
xrolleyesx  Kaj mi boš le povedal Vojko? Res bi si rada malo razsvetlila te naše medsebojne odnose in jih še izboljšala, če lahko.

Uf uf, Rika - zdaj sem vas razvadil

Če si preveč občutljiva, me tega ne bi smela vprašati. Veš, sam sem 6 in sem zelo direkten.
Vzemi vse kar je napisano tako - da sem človek tudi sam, da sem zmotljiv in da je na vsako stvar dobro gledati z:

malo nejevernosti
kanček humorja
in
veliko ljubezni

Ker nisi kaj dosti vprašala, ti ne bom kaj dosti povedal.

Tvoja naloga zame je zelo obširna in je ne bom v celoti opisal. Opišem ti le osnovne relacije, čeravno se je potrebno zavedati, da so ravno v družini relacije zelo zakrite, saj se otroci v družini zelo dolgo obnašajo kot otroci (podznak, stresni jaz, zunanji jaz). To je najbrž zato, ker smo s starši veliko bolj povezani kot si lahko predstavljamo. Tako je veliko laže videti odnose (zate) izven družine, saj so tudi tvoja čustva in tvoje vibracije v družini drugačne kot pa izven nje.

Rika: 4 6 3
mož: 1 7 8

Z možem funkcionirata podobno kot sem to napisal pri teji. Skupaj delujeta kot eden, čeprav sta vsak zase precej neodločna. Tako pari se redkokdaj najdejo. V komunikaciji imata nekaj malega težav, vendar, če sta konstruktivna in si povesta kar si imata povedati, potem zlahka urejata zadeve, kljub temu, da sta vajimi življenjski poti precej različni. Tvoja življenjska pot nekako ureja njegovo. Njegov cilj je zgraditi hišo, podjetje, oziroma nekaj velikega, trdnega. Tvoji cilji so veliko bolj dinamični. Imaš združeno inventivnost in kreativnost, to bi se splačalo združtiti skupaj s komercialo in menim, da bi bila lahko zelo uspešna.

sin: 8 3 1
hči: 4 9 9

Hčerka je v srčku precej podobna tebi - nežna in občutljiva. A je veliko bolj dinamična in najbrž tudi zelo veselo dekle, ki malo preveč poudarka daje na zunanjost. Všeč so ji stvari, ki so daleč in nedosegljive. Morda bi bilo dobro, da bi ji pokazala, da je sreča le v srčku.

Sine je človek, ki ve kaj hoče, ki ima veliko samokontrolo in njegovi cilji so povezani s konkretno pomočjo ljudem. Morda zdravnik ali kaj podobnega.

Rika: 4 6 3
bf: 3 1 7

za to prijateljstvo ti ne znam kaj dosti povedat. Morda le to, da najbrž ves čas raste in napreduje (zelo zanimiva zveza)

Rika: 4 6 3
mož: 1 7 8
sis: 6 7 4

Tole je zanimiva povezava. Ti in sestra sta zelo različni, včasih ti gre najbrž zelo na živce ali bolje rečeno, ko si z njo dalj časa, si zelo utrujena. Tvoj mož in tvoja sestra znata zelo dobro komunicirati med sabo in ko ste skupaj ste lahko precej solidna družba, če ni pri tebi kaj ljubosumja (strahu), ker je med njima lahko kar solidno prijateljstvo, ki je zelo dinamično, rastoče in produktivno. Upaj, da tako tudi ostane, saj je tako bolje tudi za onadva, kajti, če bi začela živeti skupaj, bi bilo najbrž drugače. Onadva sta lahko uspešna poslovna partnerja, prijateljstva, ljubimca, medtem ko bi teže živela v skupnem gospodinjstvu.

Pa pa.
Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#31 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 2. junij 2003, 22:41

Pozdravljen Vojko!
Že na začetku te moram zelo pohvaliti za vse tvoje informacije.ki nam jih pridno posreduješ v zvezi z devetzvezdnim kijem:Se vidi,da imaš na tem področju res bogato znanje in izkušnje.Tvojo spletno stran spremljam že od vsega začetka ko je bila postavljena,kot tudi vsakomesečno in res upoštevam tvoja navodila oziroma opozorila,ter vse pohvale zanjo!!
Zelo me zanima ta tematika(orientalna astrologija),zato sem zelo vesel novega poforuma na to temo.Prebral sem knjigo,ki je bila prevedena v slovenščino od Michio Kushia(Devetzvezdni ki)in res škoda,da ni več literature v slovenščini.Vojko,ker imaš veliko izkušenj te bom povprašal,kako naj povežem oziroma kako si naj razlagam povezavo z meteorologijo(jaz že več kot 10 let spremljam lokalno vreme,zato me ta vrsta napovedovanja in opazovanja zanima!);na drugem mestu mi prosim povej,kako si naj razlagam povezavo z športom in uspehi in neuspehi ekip(upoštevam leto ustanovitve za njihovo število in ko sem primerjal sem ugotovil,da so letos štirice imele veliko težav,devetke so pa izstopale),ker vem,da nekaj vpliva mora biti,ker tolikokrat pride do velikih presenečenj-ali tudi tukaj,kaj vpliva dnevni oziroma urni energijski tok,kajti ekipe imajo včasih v istem mesecu dostikrat "čudne izide"kljub njihovemu slovesu ali igralskemu kadru?In še trtje vprašanje devetzvezdni ki in zdravje,ter vpliv(ali ima tudi tukaj,kaj prstov vmes dnevni oz.urni položaj?!).Vem iz lastnih izkušenj,ker sem številka 3  4 -do tretje številke žal ne znam priti,ker čakamo na tvojo razlago oziroma namig,kako priti do nje,da je lansko in letošnje leto zelo slabo za nas drevesa,kajne!Mogoče ima kaj prstov vmes zlobna petica,ki je bila lani na mestu 3 in letos na mestu 4?!Vidim,da ima nek vpliv,ker je letos na jugovzhodu,kjer se ravno nahaja in prav na JV celin,držav,mest se dogajajo čudne stvari(Sars,tragedije,potresi,pretresi....)
Ko boš imel čas bi te prosil za analizoB(18.3.61;6:55AM;Ce);S(1.9.57);I(12.12.80;19:27;Ce).Za sedaj bo dovolj,če že ne preveč in če boš še dovolil bi te kdaj v prihodnosti kaj povprašal.Veliko uspehov pri pisanju knjige kajti pred meseci sem zasledil,da delaš na tem in želim-o,da bo knjiga čimprej na razpolago,da nam bo na voljo še več koristnih podatkov!Veliko uspeha še vnaprej!BorisM

Hvala BorisM

Upam, da tole tvoje pisanje čita še kdo, posebej bi mi bilo v veselje, če bi opisal na kakšen način so ti informacije koristile, ali si to videl čisto konkretno in v kakšnih situacijah. Vem, da so te zadeve težko dokazljive, vendar, če človek spremlja druge ljudi, potem lahko vidi, kaj in kako se jim dogaja. To je najbrž eden boljših načinov ocenjevanja te tematike.

Kar zadeva literaturo. Upam, da bo kmalu izšla knjigica mojega prijatelja Mitja Stojadinova, ki se že leta ukvarja z Ji Čingom in je že spisal knjigico o devetzvezdnem KIju na malo drugačen način kot si videl pri Mitsiu Kushiju. Načelno bo v isti knjigi tudi Ji Čing, ki je (po moje) najboljša varianta v slovenščini, saj je kratek in zelo komunikativen.

Veseli me, da se ukvarjaš z DZKjem malo bolj sistematično.
Tebi zdaj lahko povem kako se "izračuna" tretjo številko.

Najdeš osnovno število.
najdeš podznak

greš v lo pan, kjer je podznak v sredini in pogledaš v kateri hiši je osnovno število.

Na primer: Če je tvoj osnovni znak 3 in podznak 4

3 8 1
2 4 6
7 9 5

Trojka - tvoj osnovni znak je v hiši 4, saj je osnovna postavitev lo pana:

4 9 2
3 5 7
8 1 6

Tretji znak lahko v posamezni literaturi vidiš izračunano tudi drugače - odvisno kaj želiš, da ti ta znak pove. V primeru, ki sem ti ga opisal je tretji znak:

Energetski jaz - ta pove, kako nas ljudje sprejmejo, ko nas ne poznajo in v širši družbi

tretji znak nam pove tudi

Življenjsko smer: to je smer - cilj - namen, kamor se razvijamo


Kadar v literaturi opaziš, da je tretji znak izračunan drugače, ga izračunaš zlahka tudi ti.
Po opisani metodi izračunaš tretji znak, nato vzameš diametralno število.
To število ti pove s kakšnimi izzivi - težavami se srečuješ v svojem življenju, kaj moraš dorasti, da boš šel naprej.
*******************************************************

Kar zadeva športnike:

Seveda. Energije se ves čas menjajo. Predvsem je dobro upoštevati tok energij in dejavnosti, ki jih je človek počel skozi hiše v letih. Običajno presenetijo športniki, ki v letu, mesecu, dnevu zasedajo hišo vijoličnega ognja 9, posebej, če so sami 3 ali 4 ali ena izmed prsti. Rezultati so običajno slabi, kadar zasedajo energijo bele vode 1, zatika se jim ko zasedajo hišo črne prsti 2, Lahko pa imajo slabe rezultate tudi zaradi oholosti, kadar so v hiši 7 - čeravno nekateri ravno tam dosežejo krasne rezultate, vendar je vse odvisno od njihovega delovanja v preteklih dneh, mesecih letih in seveda tudi kakšne energije nosijo sami s seboj (osnovno število).

Ja, petki pravijo, da je zlobna. Sam se s tem ne strinjam, pa čeravno marsikakšno težko izkušnjo dobimo ravno preko nje. 5 se mi zdi nekako transformator energije in hkrati akumulator, preobračalec. Morda bi jo lahko imenoval tudi še na kak drug način. Sicer pa - kjer je petka tam se bolj močno pojavijo zadeve povezane z energijo, ki je tam mesečno ali letno. Letos je kot pravi 5 v hiši štirice in v devetletju je v hiši štirice tudi mlado drevo 3, ki je simbol infekcij, elektrike, hitrih sprememb. Sicer pa je devetletje štirice, ki pomeni devetletje šibkosti informacij in dokumentov. Informacij je v tem času preveč, tako ne ločimo več zlahka katera je dobra in katera je slaba, tako je najmočnejša medijska, ki pa se mora zelo paziti, da bo še vedno relevantna, saj je tudi ta v nevarnosti, da izgubi svojo moč.

Morda bi ti začel novo temo o športu in Devetzvezdnem KIju, ki bi jo vodil v okviru tega podforuma - boš razmislil? x:)x

************************************

Vreme:

Ja to področje zanima tudi mene in morda bi odprl tudi to temo - če jo opazuješ, bi lahko vanjo zapisal svoja opažanja.

Moja opažanja glede vremena so vezana predvsem na temperaturo, veter in količino padavin. Na žalost pa tega področja ne spremljam sistematično, saj se zaenkrat bolj ukvarjam z medčloveškimi odnosi.

Ker je letos leto 6, pomeni, da pridejo do izraza predvsem šikosti tega elementa. 6 načelno podpira vodo - a ker je 6 letos šibka, je zelo verjetno, da bo letos vode zelo malo, razen ob posebnih priložnstih, ko jo bo preveč in bo samo odtekala.


Boris

Bolj zašelena so kratka pisanja, saj so laže berljiva in bolj zanimiva. Zato te prosim, da morda drugič razvrstiš vprašanja na več delov.


Analizo ti naredim, samo povej mi za kaj gre. Namreč nisem vedeževalec. Vsaj relacije in spole bi mi lahko napisal.

Lepo se imej, Vojko

P.S. Upam, da sem pisal dovolj jasno, da je besedilo zanimivo še za koga.

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#32 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 2. junij 2003, 22:46

Pozdravljen Vojko

A lahko poveš še meni kaj.On je rojen 5.11.1981,jaz pa 19.5.1975.Bom zelo zelo vesela.

LP

#33 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 2. junij 2003, 23:16

Pozdravljen Vojko

A lahko poveš še meni kaj.On je rojen 5.11.1981,jaz pa 19.5.1975.Bom zelo zelo vesela.

LP

Smarty 7 5 7
Ljubi 1 8 7

Prijetno sovpadanje ob človeku, ki mu družina veliko pomeni, ki je zabaven, ko pa je v težavah, le- te razdrobi ali pa se zapre v svojo luknjico - To si ti!

Družina najbrž obema veliko pomeni. Mora pa on rešiti svoje odnose s svojimi starši. Najbrž ima kakšno zamero. Ker pa so ti ljudje zelo nekomunikativni kar zadeva njihovih čustev (na iskren in direkten način), ker so zelo intuitivni. Zdi se, da vejo vse, da jim je vse jasno (in jim tudi je - na njihov prav poseben način). Običajno radi ustrežejo in imajo prav poseben jezik ljubezni, ki pa se včasih zaradi njihovih previsokih pričakovanj do partnerja lahko spremeni v zagrenjenost. Potrebujejo veliko družbe, saj tam izpilijo svoje občutke do drugih ljudi. Njegova pričakovanja do tebe so najbrž previsoka, tebe pa lahko zmede predvsem njegova čustvena nestabilnost (ki je bolj površinska) v bistvu so to ljudje, ki imajo prav posebno, prav globoko ljubezen, ki jo kažejo na skrivnostne načine.

Nekaj težav imata najbrž v komunikaciji, zato je pomembno, da se pogovarjata iskreno - da posebej ti izražaš svoja čustva jasno in seveda na prijeten ali vsaj primeren način, saj se bo na ta način odprl tudi on. Če bosta komunikacijo dobro vozila, se bo tam razčistilo večino težav - za katere bosta ugotovila, da so bile zgolj komunikativne - torej jih sploh ni.

Življenjsko smer imata enako, torej bosta kasneje v življenju lahko vozila še lepše kot pa sedaj.


lp, Vojko

#34 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 2. junij 2003, 23:38

Hvala Vojko

Res je zelo skrivnosten.Kar pa se tiče komunikacije...v bistvu si bereva misli in ko odpirava usta in govoriva,ne slišiva svojega govora.Zato govoriva drugače...Vem,da potrebuje družbo in svobodo.Naučila sem se ljubiti,brez posedovanja.

Še enkrat hvala

LP

#35 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 3. junij 2003, 00:00

Hvala Vojko

Res je zelo skrivnosten.Kar pa se tiče komunikacije...v bistvu si bereva misli in ko odpirava usta in govoriva,ne slišiva svojega govora.Zato govoriva drugače...Vem,da potrebuje družbo in svobodo.Naučila sem se ljubiti,brez posedovanja.

Še enkrat hvala

LP

Hvala tebi Smarty - za preprosto vprašanje in upam, da bosta še lepše vozila skupaj, Vojko

#36 teja

teja
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 717

Objavljeno: 3. junij 2003, 06:53

VOjko hvala, čeprav bom zelo vesela kakšne bolj globoke analize. Če se s tem ukvarjaš poklicno, se bom prijavila, tudi za plačilo.

Ker res zdaj delam na teh povezavah.

Nič nisi napisal o meni in očetu, kar bi bilo zanimivo, pa tisto o naj prijatelju mi je zanimivo, povej mi kako zgleda, oz. bi zgledalo, če bi bila par z naj prijatelejem, ker si napisal, da sva bolj kompatibilna kot z možem.

TIsto o prijateljici je iz otroštva, ja.

Je pa res, da imava vsaka svoj pogled, ki ga spoštujeva, ampak še vedno sva naj. odkriti ena do druge.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net...um/blog/mavlica


#37 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 3. junij 2003, 07:47

Hm torej, vojko, nisem vprašal ampak sedaj me pa zanima kakšna je sedaj dinamika razmerja v mojem trikotniku 2x 764 in enkrat 775 ?? upam da čim boljša... ker nekatera prijateljstva človek pogreša, sploh taka iz katerih se ogormno nauči o sebi...

Ajd ne bom zameril če nič ne napišeš, hvala za vse skupaj,....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#38 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 3. junij 2003, 09:25

Hvala za tvoj izčrpen odgovor Vojko!
Ja bil si dovolj jasen,čeprav mi še vedno ni povsem jasno glede tretje številke kljub bioritemskemu intelektualnemu višku:Počasi bom že ukapiral,menda ja!
Zakaj je bilo Vojko po tvojem letos maja nadpovprečno veliko cvetnega prahu.Pri moji analizi me zanima vsesplošno saj gre za družinsko analizo-a,ja spoli:jaz-moški B 18.03.1961 CE;S-ženska 1.9.1957;I-ženska 12.12.1980 CE.
Vreme:glede ideje za podforum o športu in vremenu mogoče,kdaj kasneje ko bo še več izkušenj in somišljenikov,a velja razmisliti!Po mojem opažanju so bile največje poplava v našem kraju ravno takrat ko je bilo vodno leto!(1),drugače sem pa jaz do sedaj bolj sledil vplivom lune in njenega vremenskega ključa,ki vse manj drži in je bolj prirejen Bavarski.Kar se tiče zdravja in hrane opažam,da imam ravno ta mesec(maj)največ težav pri hrani(slabost,vrtoglavica...)Verjetno bo še bolj dosledno upoštevati tvoja mesečna navodila.ki so res v veliko pomoč.Še to,kateri čas je po tvojem bolj ugoden?:dva meseca po rojstnem dnevu(astronumerologija pravi,da ta čas;devetzvezdni ki pa pravi.da ne,ker ti 3 meseci po rojstvu mnjkajo,žal.Rad bi še slišal tvoje mnenje,prosim!

#39 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 3. junij 2003, 19:59

Hvala za tvoj izčrpen odgovor Vojko!
Ja bil si dovolj jasen,čeprav mi še vedno ni povsem jasno glede tretje številke kljub bioritemskemu intelektualnemu višku:Počasi bom že ukapiral,menda ja!
Zakaj je bilo Vojko po tvojem letos maja nadpovprečno veliko cvetnega prahu.Pri moji analizi me zanima vsesplošno saj gre za družinsko analizo-a,ja spoli:jaz-moški B 18.03.1961 CE;S-ženska 1.9.1957;I-ženska 12.12.1980 CE.
Vreme:glede ideje za podforum o športu in vremenu mogoče,kdaj kasneje ko bo še več izkušenj in somišljenikov,a velja razmisliti!Po mojem opažanju so bile največje poplava v našem kraju ravno takrat ko je bilo vodno leto!(1),drugače sem pa jaz do sedaj bolj sledil vplivom lune in njenega vremenskega ključa,ki vse manj drži in je bolj prirejen Bavarski.Kar se tiče zdravja in hrane opažam,da imam ravno ta mesec(maj)največ težav pri hrani(slabost,vrtoglavica...)Verjetno bo še bolj dosledno upoštevati tvoja mesečna navodila.ki so res v veliko pomoč.Še to,kateri čas je po tvojem bolj ugoden?:dva meseca po rojstnem dnevu(astronumerologija pravi,da ta čas;devetzvezdni ki pa pravi.da ne,ker ti 3 meseci po rojstvu mnjkajo,žal.Rad bi še slišal tvoje mnenje,prosim!

BorisM

Tvoje vprašanje o tretji številki sodi v temo Devetzvezdni Qi

Lepo bi bilo, da so vprašanja in odgovori lepo sortirani, saj na ta način vsak, ki pride v forum laže najde to kar išče. Kot sem rekel. Odgovoril ti bom enkrat kasneje oziroma bom to tematiko objavil na spletni strani, ker vidim, da je precej zanimanja.

V kratkem (ta mesec) bo na spletni strani objavljenih vseh 81 znakov in podznakov z vsemi tremi številkami.

Zakaj je bilo Vojko po tvojem letos maja nadpovprečno veliko cvetnega prahu.

Boris - NE VEM

Podforum o športu - Boris, saj ti ni treba biti znalec. dovolj je, če bi spremljal neko število športnikov, ki te zanimajo, nizal njihove rezultate, uspehe in neuspehe - in analiza se sama pojavi tu.

Nekje je potrebno začeti, ali ne?
Več, ko nas bo, bolj bo zanimivo in več se bomo naučili.

Tvojega zadnjega vprašanja o tem, kateri čas je najbolj ugoden, pa ne razumem. Za kaj - najbolj ugoden?


Pri moji analizi me zanima vsesplošno saj gre za družinsko analizo-a,ja spoli:

Hej Boris, si pa res navalil name x:Dx, ker želim biti soliden, odgovorim. A splošna analiza! le kaj je to.
Lahko bi ti pisal prosti spis, a ker nisi vprašal nič, ti pač ne bom odgovoril nič. Vsaj povedal bi mi lahko, ali ti ljudje živite skupaj - saj je pomembno, ali se srečujete v istem krogu, ali se srečuješ z vsako posebej itn. In lepo prosim - vprašanje. Z vprašanjem mi pomagaš in si pomagaš! Žal nimam toliko časa, da bi ti spisal nekaj listov papirja. Velja!


B-m : 18.03.1961 3 4 4
S-ž : 1.9.1957 5 5 5
I-ž : 12.12.1980 2 1 6

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#40 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 3. junij 2003, 20:55

Zdravo Vojko!
Vidim,da sem res navalil preveč z vprašanji nate.Oprosti ampak že dlje časa se je nabiralo(vprašanja) zato jih je sedaj na zažetku preveč!Pri analizi res bi rad zvedel čimveč na temo dinamike v družini;ja vsi trije živimo skupaj!Uh super spet boš napisal kaj novega kot obljubljaš,še že veselim vnaprej,pa tudi zate boljše,ker te bomo manj spraševali(mislim na opis znakov in podznakov).Pri zadnjem vprašanju sem mislil na tvoje mnenje o prirojeno slabotnejših organih(npr.oseba z soncem v ribah ima slabotnejše organe-pljuča,debelo črevo in želodec)...Toliko za sedaj,da ne bom spet predolg in prezahteven.borism

#41 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 3. junij 2003, 23:26

Hvala za tvoj izčrpen odgovor Vojko!
Ja bil si dovolj jasen,čeprav mi še vedno ni povsem jasno glede tretje številke kljub bioritemskemu intelektualnemu višku:Počasi bom že ukapiral,menda ja!
Zakaj je bilo Vojko po tvojem letos maja nadpovprečno veliko cvetnega prahu.Pri moji analizi me zanima vsesplošno saj gre za družinsko analizo-a,ja spoli:jaz-moški B 18.03.1961 CE;S-ženska 1.9.1957;I-ženska 12.12.1980 CE.
Vreme:glede ideje za podforum o športu in vremenu mogoče,kdaj kasneje ko bo še več izkušenj in somišljenikov,a velja razmisliti!Po mojem opažanju so bile največje poplava v našem kraju ravno takrat ko je bilo vodno leto!(1),drugače sem pa jaz do sedaj bolj sledil vplivom lune in njenega vremenskega ključa,ki vse manj drži in je bolj prirejen Bavarski.Kar se tiče zdravja in hrane opažam,da imam ravno ta mesec(maj)največ težav pri hrani(slabost,vrtoglavica...)Verjetno bo še bolj dosledno upoštevati tvoja mesečna navodila.ki so res v veliko pomoč.Še to,kateri čas je po tvojem bolj ugoden?:dva meseca po rojstnem dnevu(astronumerologija pravi,da ta čas;devetzvezdni ki pa pravi.da ne,ker ti 3 meseci po rojstvu mnjkajo,žal.Rad bi še slišal tvoje mnenje,prosim!

BorisM

Odnose v družini ti sam zelo dobro poznaš.
Devetzvezdni KI, pa ti lahko pomaga, da vidiš vzroke takšnih odnosov, točke razumevanja in nerazumevanja in kje sploh nastanejo, predvsem pa, kako jih odpraviti.

Če je človek buden (malo razmisli o izrazu) in na soljudi gleda z ljubeznijo in to seveda ves čas odnosov, potem ne potrebuje nobene metode, nobene astrologije za vsakdanjo rabo, saj vse stvari tečejo več ali manj gladko.

Pa poglejva:
B-m : 18.03.1961 3 4 4
S-ž : 1.9.1957 7 2 1
I-ž : 12.12.1980 2 1 6

B-m : 3 4 4
S-ž : 7 2 1
I-ž : 2 1 6

Ja, imate zelo zanimivo situacijo. Ti si izredno dinamičen in furjast človek, ki že reagija, ko se drugi sploh ne zavedamo za kaj gre, ali da se kaj dogaja. To je tudi en od tvojih Jolly-jev, vendar pa ti včasih manjka malo vztrajnosti, drugič pa si preveč zaletav. Nekako imaš v službi in družbi dober nos za lepoto in denar, tvoj življenjski stil pa gre proti lepoti in nekim neoprijemljivim zadevam. Karkoli visokega, lepega. Lahko bi bil pravnik, umetnostni kritik ali pa morda član kriznega managementa.....

Tvoja partnerka (S) in ti: Med vama je prav gotovo velika privlačnost, saj sta si v lo šuju v nasprotnih hišah. Je družabna in potrebuje veliko druženja izven družine, vendar pa se v družino vedno rada vrača in tu potem polni akumulatorje. Na žalost imata nekaj težav v komunikaciji. Dobro je, da skušata komunicirati jasno, da jo skušaš razumeti, saj jo s svojo komunikacijo - ali kadar si v stresu prav gotovo malo potlačiš dol, tako kot se tudi ti čutiš včasih malo potlačenega, kadar je ona zelo iskrena. Zanimivo partnerstvo ni kaj!

lp, Vojko

P.S.

Za telesne organe nedvomno velja, da imamo nekatere močnejše nekatere slabotnejše - tako kot piše v literaturi, Vendar pomisli. Ali prej uničiš najlepšo in najbolj občutljivo srajco ali pa najbolj trpežne kavbojke?!!!

To temo je popravil/a Vojko: 4. junij 2003, 21:00

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#42 rika

rika
  • D član
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 193

Objavljeno: 4. junij 2003, 06:14

Hello, Vojko, jaz sem še kar tukaj.
(Ne znam komentirat, da je tekst v belem okvirju, kako se to naredi?)
Eto, moje ponovno vprašanje za prijateljstvo

Prosim, prosim, če mi lahko še kaj napišeš za prijateljstvo. Omenil si zelo zanimiva zveza. Povej mi malo več. Mogoče glede komunikacije, če se ne javi ali naj ga pustim pri miru ali naj drezam vanj. Nočem mu zatežiti, zraven sem pa tak kolerik. S tem prijateljem vidim neko skupno sodelovanje. Ali pa je vse le v moji glavi?
Še enkrat hvala.
Rika

#43 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 4. junij 2003, 19:36

Vojko,lep pozdrav!

Ko boš utegnil prosim poglej za izračun pri moji analizi,ker je prišlo po mojem do napake pri ženski osebi,ki je rojena 1.09.1957!Po tvojem so številke 5 5 5,po mojem pa če sem se prav naučil od tebe 7 2 1,kar bo verjetno dinamiko,odnose in poglede na stvari pri analizi malo spremenilo!Tisto,kar sem ti napisal maloprej vseeno drži(mislim na izčrpanost v letu 2000 za to žensko pa ne najbolj,ker se je to dogajalo nekaj let prej!)Upam,da boš prenesel kritiko in potrdil mojo oceno!Bo kar dovolj za sedaj in bom počakal na tvoje mnenje!

Lep pozdrav!borism

#44 sun66

sun66
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 29

Objavljeno: 4. junij 2003, 19:52

Dragi Vojko!

Mi lahko kaj vec poves tudi o naju?

Jaz: 25.09.1966
On: 17.02.1968

Hvala naj, naj, lep pozdravcek! x:Xx

#45 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 8. junij 2003, 00:41

Vojko,lep pozdrav!

Ko boš utegnil prosim poglej za izračun pri moji analizi,ker je prišlo po mojem do napake pri ženski osebi,ki je rojena 1.09.1957!Po tvojem so številke 5 5 5,po mojem pa če sem se prav naučil od tebe 7 2 1,kar bo verjetno dinamiko,odnose in poglede na stvari pri analizi malo spremenilo!Tisto,kar sem ti napisal maloprej vseeno drži(mislim na izčrpanost v letu 2000 za to žensko pa ne najbolj,ker se je to dogajalo nekaj let prej!)Upam,da boš prenesel kritiko in potrdil mojo oceno!Bo kar dovolj za sedaj in bom počakal na tvoje mnenje!

Lep pozdrav!borism

Hoj Boris

Res ne vem, kam sem gledal, ko sem napisal tisto številko in prav všeč mi je, da si me popravil. Upam, da čitaš tudi še kakšna druga besedila in prosim, opomni me pri vsaki napaki.

Nekaj sem že popravil v tekstu - ki je označen s popravkom. Morda pa ti kdaj drugič več povem. Zdaj imam veliko dela na svoji strani - da bo potem manj vprašanj tu na forumu (ali pa več, kdo ve) :eek:

Lepo se imej, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#46 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 8. junij 2003, 00:50

Dragi Vojko!

Mi lahko kaj vec poves tudi o naju?

Jaz: 25.09.1966
On: 17.02.1968

Hvala naj, naj, lep pozdravcek! x:Xx

Sun66

Jaz: 25.09.1966 7 1 2
On: 17.02.1968 5 2 8

Kaj naj ti več povem? x:o)x

Da se močno privlačita, ko sta v družbi in ko sta skupaj, je z vama toplota....
Da imata nekaj težav v komunikaciji - le sproti jih rešujta, sicer bo kaos.
Da imata različne življenjske cilje, ki pa bi se jih dalo z dobro komunikacijo urediti. Namreč: Nihče od vaju ne sme odstopiti od svojih ciljev, saj potem ni srečen. In če eden ni srečen, potem ni srečen niti drugi. Se jih pa morda da uskladiti .....

lp, vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#47 sun66

sun66
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 29

Objavljeno: 8. junij 2003, 10:07

Hvala , Vojko, vse drzi! Bom upostevala tvoje nasvete!
x:Xx

#48 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 10. junij 2003, 18:40

Hello, Vojko, jaz sem še kar tukaj.
(Ne znam komentirat, da je tekst v belem okvirju, kako se to naredi?)
Eto, moje ponovno vprašanje za prijateljstvo -  03.07.1970

Prosim, prosim, če mi lahko še kaj napišeš za prijateljstvo. Omenil si zelo zanimiva zveza. Povej mi malo več. Mogoče glede komunikacije, če se ne javi ali naj ga pustim pri miru ali naj drezam vanj. Nočem mu zatežiti, zraven sem pa tak kolerik. S tem prijateljem vidim neko skupno sodelovanje. Ali pa je vse le v moji glavi?
Še enkrat hvala.

Hoj Rika

Komentiraš tako, da označiš tekst za komentar in klikneš na tipko Quote - tako tudi za ostale....

Pa pojdiva In medias res:

Človek nikoli ne sprašuje, če je zveza v redu - kadar je v redu!

Rika 4 6 3
najP 3 1 7

Pravim Rika, da je zanimivo prijateljstvo, ampak po moje je najbolje, da to tudi ostane. Vidva se najbrž zelo dobro razumeta globoko v srcu, vendar pa - ker se človek skozi življenje "vozi" s svojim zunanjim jazom - vajin osebni napredek izvira od tu - iz vajine spodbujajoče se komunikacije in zanimivega družabnega življenja. Nikakor ne svetujem, da bi s tem prijateljem začela živeti intimno partnersko življenje.

Je dovolj?

Prosim, bodi malo bolj natančna in prosim, prosim vsakič mi daj vse datume. Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#49 Tamburin

Tamburin
  • D član
  • Št. objav: 2 762

Objavljeno: 10. junij 2003, 22:29

Vojko, pozdravljen!

Ko boš imel cajt, bi te prosila, če mi poveš kaj o mojih odnosih z mojimi bivšimi tipi. Mogoče mi bo kaj postalo bolj jasno. xrolleyesx
(Ampak še bolj pa čakam na tisto, za kar sem te prosila v osebnem sporočilu. Saj mi lahko tudi tisto napišeš kar tukaj v tej temi, če ti je bolj "priročno".)

Jaz: 18.8.1969
1. tip: 21.3.1968
2. tip: 16.6.1963
3. tip: 17.8.1970

Hja, področje partnerstva mi v mojem lajfu glih ne leži, zato sprašujem. x:Ix

Najlepša hvala za tvojo dobro voljo! x:)x
Pa lep pozdrav!

#50 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 10. junij 2003, 22:59

Vojko, pozdravljen!

Ko boš imel cajt, bi te prosila, če mi poveš kaj o mojih odnosih z mojimi bivšimi tipi. Mogoče mi bo kaj postalo bolj jasno.  xrolleyesx
(Ampak še bolj pa čakam na tisto, za kar sem te prosila v osebnem sporočilu. Saj mi lahko tudi tisto napišeš kar tukaj v tej temi, če ti je bolj "priročno".)

Jaz: 18.8.1969
1. tip: 21.3.1968
2. tip: 16.6.1963
3. tip: 17.8.1970

Hja, področje partnerstva mi v mojem lajfu glih ne leži, zato sprašujem.  x:Ix

Najlepša hvala za tvojo dobro voljo!  x:)x
Pa lep pozdrav!

Oprosti Tamara
Moram res pogledat, če imam še tisto sporočilo, daj, pošlji mi še enkrat - seveda lahko tudi na moj e-mail.

Jaz: 18.8.1969 4 2 7

1. tip: 21.3.1968 5 1 9
2. tip: 16.6.1963 1 4 2
3. tip: 17.8.1970 3 8 9

Tamara. V teh treh ljudeh in njih energijah, ne vidim nič takega, kar bi bilo vzorec. Zdi se mi, da vsakič najdeš (ali te najde) takšnega, ki v tistem času zadosti tvoje potrebe - tvojo odraslost.

Lahko pa ti rečem, da nihče od teh treh ni takšen (po KI-ju seveda) za katerim bi ti lahko bilo žal. Z veliko gotovostjo namreč lahko trdim, da bi s katerimkoli od njih težko bila srečna (še celo zadovoljna ne)

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)

Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0