Mmmm m, vaša najokusnejša hladna jed
#26
Objavljeno: 20. julij 2003, 16:22
Če kuhaš, potem skuhaj kaj takega kar lahko počaka za več dni in imaš za večkrat: skuhaš piro ali pa ajdovo kašo v malo večji količini (recimo za tri dni). Pol jih pa uporabiš ali kot dodatek v solati, ali pa dodaš npr. paradižnik in sir, toliko, da se začne topit.
Sploh pire ne morem prehvalit!
Varianta, ki jo jaz prakticiram za kosilo: mešana solata iz: zelene solate, rukole, peteršilja, paradižnika in korenja z dodano piro. Pa jabolčni kis in olivno (ali bučno) olje.
Pa dober tek vegetarijancem in nevegetarijancem (to smo tisti, ki ne maramo Vegete! )
MucaMaca
#27
Objavljeno: 21. julij 2003, 19:05
#28
Objavljeno: 23. julij 2003, 08:23
#29
Objavljeno: 23. julij 2003, 10:12
#30
Objavljeno: 24. julij 2003, 10:37
#31
Objavljeno: 24. julij 2003, 10:40
Lahko pa jo daš v skodelco, povrhu pa vanilijev sladoled.Ja,banane na žaru ali v žerjavici,....enostavno kot pasulj,...neolupljene banane zaviješ v alu-folijo in jih vržeš na roštilj ali v žerjavico,verjetno bi se tudi v pečici spekle.No v glavnem, pečejo se toliko časa, da ko jih potipaš morajo biti mehke,...olupiš in poješ z žličko,ker se bananino meso povsem zmehča,...za moj okus sladica prve lige.
#32
Objavljeno: 24. julij 2003, 11:52
pa
bog požegnaj
#33
Objavljeno: 24. julij 2003, 12:39
Najljubša hladna osvežilna nebeška hrana Zame poleti pa se naredi tako:
vzameš eno ravno prav zrelo Melono in jo olupiš zrežeš na kockice,
nato potreseš s sladkorjem, pokapljaš z malce ruma in stisneš limono,
potem pa meshaj, meshaj in daj na hladno vsaj za kako urco,
nato pa je božanski prepojeni okus melone pripravljen,
da te razvaja in se v tebi topi!
lahko pa kar pokombinirate s sladoledom
NJAAAMIII!
Uživajte
Vila Vetra
in moč strasti...!
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0