Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Presna hrana in menstruacija?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
3 komentarjev na to temo

#1 Sara

Sara
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 26

Objavljeno: 30. julij 2003, 09:18

Živjo!
Mislim, da je že naslov popolnoma dovolj zgovoren kaj me zanima. Torej ali ženska izgubi menstruacijo, če se prehranjuje le s presno hrano ali ne. In če jo ali je to zdravo. Ali ni menstruacija nekaj naravnega? Torej verjetno ni preveč zdravo, če je nimaš ali pač?

Vsem LP!!

#2 lea

lea
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 328

Objavljeno: 30. julij 2003, 09:55

ja madonca, kje si pa to slisala??!!
to je tako kot takrat, ko sem bila prvic noseca pa je sosedova pediatrinja (!!!) moji mami rekla, da bom imela prizadete otroke glede na to, da sem vegetarijanka! potem pa so se zaceli pritiski!
ja, verjetno menstruacijo zgubis, ce tvoja teza zaradi premalo energeticne hrane pade pod neko mejo, tako kot pri tistih, ki pac prevec shujsajo. moras pac razmisljat kaj in koliko jes.
pa jasno: se poslusat! ce zenska izgubi menstruacijo v rodnem obdobju je z njo nekaj hudo narobe( ali pa seveda je noseca)!
(mogoce bi bilo edino se fajn slisat kaksnega tantrista.)
lea

#3 lea

lea
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 328

Objavljeno: 30. julij 2003, 10:52

ocitno nimam pojma!
imam pa filing, da je to tako kot z letanjem po zraku pa materializacijo pa z vsemi *cudezi*, ki se zacnejo dogajat, ko si na stopnji avatarja.
ni meja!
lea

p.s. me prav zanima se kaksno mnenje!

#4 MUCAMACA

MUCAMACA
  • D član
  • Št. objav: 1 056

Objavljeno: 30. julij 2003, 11:04

Ko sem izvajala intenzivne dihalne vaje iz joge (pranajama) sem izgubila menstruacijo za 2 meseca. Hmm, se mi je kar malo čudno zdelo.... x:Ix Imela sem pa ful energije in sem se dobro počutila.

Ker pa me je bilo vseeno malo strah,češ, kaj pa če je z mano kaj narobe, se vprašala vaditelja pri jogi, ki mu sploh ni bilo jasno in mi ni vedel nič povedati. Potem sem malo po literaturi pobrskala in tudi prebrala, da ni kaj dosti narobe, če menstrucije sploh nimaš, kar je pa čisto obratno od tega, v kar nas prepričuje uradna doktrina..

Ko sem prenehala z jogijskimi dihalnimi vajami, v kar me je prisilil tale nori življenski tempo, tako da jih izvajam le še občasno in ne več 2 x dnevno kot prej, .. je bilo spet kot prej.

A ja, nisem vegetarijanka, čeprav je res, da imam najraje zelenjavco.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0