<{POST_SNAPBACK}>Jaz jemljem velike trigone in podobno mocne zvezdne konfiguracije kot precej vplivne...
Se posebej pri trigonu pa je fajn, da je vodni, ker si te energije 'pasejo'.
Ce pa imas zraven se zemeljskega (ce sem prav videla oz. si zapomnila), pa je sploh toliko bolje, ker lahko obstaja tudi realizacija oz. materializacija teh vodnih potencialov.
Da se v nekem smislu potem 'osmisli' vodni trigon - da ni samo talentirano bluzenje, pac pa tudi delo oz. materializiranje vseh teh genialnih idej.
Lahko pomeni, da se ti dobre stvari dogajajo v drugi polovici lajfa oz. ni nujno, da se to manifestira zelo zgodaj v lajfu.
Skratka - izredni potenciali!
<{POST_SNAPBACK}>Veliki vodni trigon je posebej zanimiv. Nič pa nič, ko pa enkrat zaštarta, pa se taka oseba sploh ne zna ustaviti - kot voda. Ustaviti jo je po eni strani težava, po drugi škoda, saj vse čudovito teče, po tretji strani pa prava umetnost.
Veliki trigon nasploh pomeni, da ima oseba na točki, kjer se pojavi problem, kar dve možnosti, da se bo izvlekla (dva trigona). Kar je čisto v redu.
Manj v redu pa je, če to ne gre samo od sebe (na kar je ta oseba več ali manj navajena), saj potem nastane huda kriza ali pa panika. In takrat pride kak kvadrat ali vsaj opozicija še kako prav, sicer se situacija lahko izteče s polomom ali pa depro. "Kaj zdaj, ko ne morem?!" Ostali si pač zavihajo rokave, pa je.
Pozdrav!
Sploh prej nisem bila pozorna na moj veliki trigon, luna/rak, saturn/škorpijon in merkur/ribi.
Zdaj pa bolj kot berem poste, bolj mi deluje kot podpiranje moje lenobe.... upam da narobe razumem. Saj ni tako, ne?