To je menda hudič, ki si ga klical, zdaj pa se ga ne moreš znebit, tudi ne z blokiranjem IPja.
Al je to magija, al kak to zdaj. Dej bod odrastu, no.

Objavljeno: 10. avgust 2009, 13:49
Objavljeno: 12. avgust 2009, 10:13
ne sledim ti vec...Zdej, ce hocva to utemeljit, se lahko usmeriva na konkretne argumente, ker ssvoja mnenja sva ze podala.
Jaz bom probal najti svoje, ti pa svoje, ce si za? A se ti to zdi vredu predlog?
Ker tudi bi tudi sam rad zadevi prisel do dan.
kr nekemu bolniku... jp, pomaga...ok, kot breme, ampak ce to prenesemo na to, da nek bolnik v pozitivnem uzije nek antioksidant za katerega verjame da mu bo pomagal, potem po tvoje pomeni da mu pomaga! ane
jp...3) zakaj ne? antioksidanti v osnovi vedno delujejo enako - troej so nevtralizatorji prostih radikalov! neglede na to, ali gre med, po ali pred kemoterapijo! Se strinjas?
ker ne glede na enako osnovno delovanje, imajo situacijam primerne ucinke... bolj, kt za delovanje in osnovno nalogo, vlogo se gre za ucinek! pac majo situacijam primerne ucinke, kljub enakim osnovnim nalogam!Torej, ce je res, zakaj potem po kemoterapiji antioksidanti ne bi bili primerni; vsaj iz tega stalisca.
jp...In ce pogledamo se drug vidik, torej da proste radikale proizvajajo konstantno, pomeni da je uporaba se toliko bolj primerna.
men je cist dobr, tud kr tk...O tem ali so lahko tudi breme, pa je najboljs da res kaksne konkretne raziskave dobiva, da se argumetnirano menva, ne "kr tko" ane.
4) A res tko misls?
pa avtorske praviceDodajam: iz tvojega bloga:
Objavljeno: 12. avgust 2009, 23:37
ne sledim ti vec...
ja, mnenje sem dala... in ga utemeljila... oz. argumentirala... nevem... kaka je sploh razlika?
![]()
![]()
kr nekemu bolniku... jp, pomaga...... dokler pomaga
![]()
vseen pa se trdim, da direkt po kemoterapiji antioksidanti nimajo nbenega vecjega ucinka oz. je ucinek lahk enak nic!!! lej... kemoterapija je lahk kt... nevem predstavlji, si, da si zaprt v temnem prostoru, .....
... dodatek antioksidanta takoj po kemoterapiji je pa skor tk, kt bi iz teme prisu za malenkost na direktno soncno svetlobo...
ker ne glede na enako osnovno delovanje, imajo situacijam primerne ucinke... bolj, kt za delovanje in osnovno nalogo, vlogo se gre za ucinek! pac majo situacijam primerne ucinke, kljub enakim osnovnim nalogam!
jp...
men je cist dobr, tud kr tk...![]()
ma, pr raziskavah je tk kt drugje... fajn jih jemat... kt nek kazipot pri ustvarjanju lastnega mnenja... k tud raziskave so ovite v tancice preoblikovanih potekov in prikritih ter zamolcanih detajlov...
![]()
![]()
pa avtorske pravice![]()
![]()
to je le poenostavljen delceeeeeeek...
Objavljeno: 13. avgust 2009, 09:30
Me veseli...ja, kakor katera raziskava, itaq, se strinjam; ampak ce dodam se izkusnje ljudi, ki so jim po kemoterapiji dodatni antioksidatni pomagali k boljsemu pocutju, mnenja stroke, ki omenja statistiko, ki govori da mnogi ljudje po kemoterapijah uzivajo dodatne antioksidante, kakor tudi izkusnje nekaterih meni poznanih; bi rekel, da precej vec vode stece na moj mlin kakor tvoj.
zdej je (spet) cetrtek!Ja, no torej se strinjas, da je uporaba primerna, obenem pa pravis da nima smisla? Kaj zdej?
ahm... tnxargumentirala pomeni, da dodas link na kaksne raziskave, strokovna mnenej itn. po moznosti pa ob tem podas se tvoje mnenje, recimo.
zakaj tk obracas?! js sam pravm, da antioksidanti med al pa takoj po kemoterapiji predstavljajo za organizem prej breme kt oporo... vse ostalo se strinjam! in da imajo isto nalogo in da nevtralizirajo proste radikale... ampk ne, takoj po kemoterapiji...ja, torej se strinjava, da imajo vedno isto nalogo, kljub temu, pa se dejansko ne strinjas, da lahko po kemoterapiji antioksidanti nevtralizirajo proste radikale al kako?
ti sploh razumet noces...?sorry, sam tistle z temo in svetlobo je men kr neki.
vecinoma na kmecko logiko...Namrec na kaj se torej opira tvoja teorija? Na mnenje stroke? Na tvoje izkusnje z zdravljenjem tistih, ki so po kemoterapiji uzivali antioksidante? Ali zgolj na tvojo mnenje brez strokovne in izkustvene podlage?
Objavljeno: 14. avgust 2009, 00:05
Me veseli...
js mam itk raj manj... pa bolj cisto vodo... kt pa velik in umazano...
![]()
zdej je (spet) cetrtek!![]()
freeeee... 0 ne pravim, da je nesmiselna uporaba! pravm, da je ucinek uporabe takoj po kemoterapiji minimalen oz. lahk enak 0! ok... lahk se tud rece, da pravim, da, nima smisla! in se v to, ce je uporaba primerna takoj po kemoterapiji... bom pocas zacela dvomit...da ni le "stran" vrzen material...
antioksidanti nevtralizirajo radikale, preprecijo raka pa se kej drugega! antioksidanti pomagajo pri zdravljenju raka! antioksidanti v kombinaciji s kemoterapijo... so pa mal druga pesm... zakaj? zato, ker je drugacno okolje ustvarjeno! ker so drugacne situacije! vids, kolk se ponavljam...![]()
ahm... tnx![]()
ok... linkov nimam, ker so zacinjeni z uporabniskim imenom in geslom in, ker za njih rabs dolocen naziv al pa primern dostop... lahk pa podam strokovno mnenje:
svetova zdravstvena organizacija pravi, naj se prehranska dopolnila ne uzivajo vsaj 72 ur po kemoterapiji!!!
Obstaja tudi dilema, da se z dodatkom antioksidantov zmanjsa ucinek kemoterapije! Anitoksidanti na splosno delujejo k zasciti zdravih celic pred poskodbo, ki jo v tem primeru, povzroc kemoterapija! Kemoterapija pa unici tud zdrave celice ne sam bolanih! In v dolocenih pogojih lahk antioksidanti zmanjsajo ucinek zdravljenja s kemoterapijo! (to prav storka, ne js) js se pa sprasujem: v cem je pol sploh smisel it na nek tak brutalen poseg, kt je kemoterapija![]()
zakaj tk obracas?! js sam pravm, da antioksidanti med al pa takoj po kemoterapiji predstavljajo za organizem prej breme kt oporo... vse ostalo se strinjam! in da imajo isto nalogo in da nevtralizirajo proste radikale... ampk ne, takoj po kemoterapiji...
ti sploh razumet noces...?Ql, da ti je kr neki...
![]()
vecinoma na kmecko logiko...![]()
![]()
ok... ce sta ti svetloba pa tema kr neki... pa cist preprosto, upam, da tud razumljivo:
poskus: iz dolocenih rakavih tkiv sesalcev izolirat rakave celice... jih gojit v zato primernem gojiscu... ter z njimi delat, prakticno, vse...in dodatek antioksidantov takoj po ali med kemoterapijo in tud med in po obsevanju z UV svetlobo in se kej... ni nc preprecu, da se celice nebi nic manj nazirale s cukrom... oz. da bi kaj manj rastle... kaj sele, da bi se zacele producirati zdrave celice (zto si med drugim, upam trdit, da antioksidanti ne zavirajo ucinke kemoterapije! in niti ne nevtralizirajo prostih radikalov takoj po kemoterapiji oz. je ucinek skor enak 0!) ... ce pa je minil dolocen cas po kemoterapiji (v tem primeru 1 teden)... in je nato sledil dodatek antioksidanta... je pa pesm bla mal drugacna... najbl usrano je pa to: da dejansko mas rezultate pred ocmi in ves potek tud! a teorija je pa priblizno taka, kt jo ti navajas za argumente!
in pojma nimam, zakaj se uci neka teorija, ker ce se ta primerja z rezultati poskusov, se to dvoje izkljucuje! Ampk teorija se vedn prevlada...
Objavljeno: 14. avgust 2009, 08:23
Objavljeno: 14. avgust 2009, 08:59
Je to vse, kar nisi hotel zastopt?Ma dej odjebi stari ze. Me ne mors pogoltnt a
Klop.
Pojam nimas, pa se blede se ti.
Objavljeno: 14. avgust 2009, 09:06
ce si clovk dovoli, je tist magar dobr tud tk razumet:To je zdej tko razumet, da ce je velik vode, je umazana al kako? Al pa da pac tvoja ni umazana, od vecine je?
se prav: manj... pa bl cista... kt pa velik in umazana... oz. k ne velja (vec)...Ker drgač, bi vsak zategnjen tip iskal po starih študijah, ki ne veljajo več in bi trdil, da je nekaj, (kar ne velja več) s študijami dokazano, samo da bi imel izgovor za svoje namene. V zdravstu je pač treba imet malo več dojemanja.
kt sm napisala, se ena butasta in cist mim primerjava: pol trdis, da ko gre clovk na morje in ga sonce opece... ter pride domov, je v bistvu se vedn na morju, vsaj dokler ohran zagorelost? in mogoc bo pa na morju kr celo vrsto let..., ker obstaja moznost, da se bo ponovno vrnil tja...Zdej, ocitno pa zate 7 dni po kemoterapiji ne pomeni vec PO kemoterapiji al kako!?
Meni pomeni "po kemoterapiji" vsaj 3 ali 4 mesece da se celice vitalnih organov obnovijo; se bolje pa vsaj 6 mesecev ali vec mesecev povecane doze antioksidantov! Lahko bi rekli celo vrsto let; saj moznost ponovite raka nemalokrat obstaja.
Ti pa zdej kle "mijavkas" (sorry na izrazu, ampak drugega nisem nasel) o nekih 72 urah in 7 dneh! Mislm![]()
pa za jutr...Tolk za dans
a ni ocitno...? da se še berea misliš da te sploh še kdo bere
Objavljeno: 14. avgust 2009, 09:12
Dragi FREE, prestopil si prag normalnega komuniciranja in padel na poden. Dejstvo je, da ima Mario prav, že nekaj mesecev reklamiraš in s pisanjem romanov o zdravilnosti Noni soka kršiš zakonodajo (prikrito oglaševanje). Ne preneseš resnice in se ponavljaš v svojih trditvah.Ma dej odjebi stari ze. Me ne mors pogoltnt a
Klop.
Pojam nimas, pa se blede se ti.
Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...
Objavljeno: 14. avgust 2009, 10:01
Objavljeno: 14. avgust 2009, 12:35
sej je brez veze, tko al tko nočeš kapirati kaj ti pišemoA lahko navedes en samcat stavek ki sem ga napisal kot nezakonito reklamo o noni soku? 1 sam stavek please!?
Objavljeno: 14. avgust 2009, 13:01
Objavljeno: 14. avgust 2009, 14:16
Pa menda ne misliš, da bomo mi to še enkrat, pa še za tebe bralA lahko navedes en samcat stavek ki sem ga napisal kot nezakonito reklamo o noni soku? 1 sam stavek please!?
A ti si avtoriteta, da bos rekel kaj in kdo ima prav al kakoNo ja, sam zase morda.
Sicer pa me cudi, da se ze prej nisi oglasilte je blo cutit tukaj naokoli vseeno
![]()
No, kakorkoli, meni je tema super, se posebej sedaj ko imava s kapico razlicni mnenji z nemalo argumentov. Se clovk vsaj kaj nauci in odnese iz teme.
Ce pa tebi in onemu drugemu klopu ni kaj vsec, pa itaq ne rabita brati, pa se prepirljive energije vnasata sem.
Tko da, boljs da poves kaksno tvoje konstruktivno mnenje, ki se tice noni soka, izkusnjo, raziskave itn ;ne pa kr neki![]()
Ma, pejte se zdravt astralci prepriljivikaksen deci nonija mogoce, za pozitivne misli
majo skor u vsaki lekarni ze.
Objavljeno: 15. avgust 2009, 15:24
sej je brez veze, tko al tko nočeš kapirati kaj ti pišemo
Lohk pa pogledaš tvoje prispeveke od 26. Jan 2006, 17:57 dalje
Prepovedano je ...
Objavljeno: 15. avgust 2009, 22:54
Bodi resen.Model, ti si sam seb najvecja prepoved! Verjetn si zato tolk zategnjen!
Objavljeno: 16. avgust 2009, 09:49
sej sem reku, da ne kapiraš kaj ti pišemo...boš že enkrat...Model, ti si sam seb najvecja prepoved! Verjetn si zato tolk zategnjen!
Objavljeno: 16. avgust 2009, 10:02
Saj njemu ni treba. Jaz sem od zadnjikrat že pozabil in mu oprostil. Pa vidim, da se spet ponavlja ista politika, isti akterji. Drugi da naj bi donirali za njegovo skrito reklamo. On misli, da če se bo prilizoval pri Marsi, bo pa lahko zmerjal vse povprek in preganjal tiste, ki niso njegovega mnenja. Pa bi si lahk zastonj dovnloadal svoj forum, pa tle teži.sej sem reku, da ne kapiraš kaj ti pišemo...boš že enkrat...
Objavljeno: 31. julij 2015, 17:20
Pozdravljeni vidm, da imate nekateri kar nekaj problemov z pitjem noni soka, kot sem ga tudi sama imela pred časom, tema je že zelo stara ampak če komu kaj pomaga sem odkrila novi NONI napitek z prijetnejšim okusom in ga priporočajo tudi zdravniki in ga tudi sami pijejo redno, kar pa pomeni da daje tudi rezultate na področju zdravja, ta zadeva pa se ne da nikjer kupiti zaenkrat kakor preko interneta, če koga zanima naj me kontaktira in mu povem kje se to da naročiti, lp
Objavljeno: 31. julij 2015, 17:48
Pozdravljeni vidm, da imate nekateri kar nekaj problemov z pitjem noni soka, kot sem ga tudi sama imela pred časom, tema je že zelo stara ampak če komu kaj pomaga sem odkrila novi NONI napitek z prijetnejšim okusom in ga priporočajo tudi zdravniki in ga tudi sami pijejo redno, kar pa pomeni da daje tudi rezultate na področju zdravja, ta zadeva pa se ne da nikjer kupiti zaenkrat kakor preko interneta, če koga zanima naj me kontaktira in mu povem kje se to da naročiti, lp
čudežni napitek se da naročiti na vsakem šanku
stranske posledice pretiravanja pa so že znane
vse drugo je z kemijo kontaminirana gnojnica
Objavljeno: 2. avgust 2015, 09:23
Edini zares čudežni napitek že od pamtiveka je navadna izvirska voda. Vse ostalo je komerciala - ko hočejo, da se nekaj dobro prodaja, temu napopajo nalepko "čudežno". Ko iluzija zbledi (to itak vedno - kar spomnite se, koliko čudežnih ohinahinsplohnajnaj napitkov, pripravkov etc. je že potonilo v čist običajno hrano ali pa sploh kar izginilo iz prodaje), se pa odpre tržna niša za nov čudež. Isti šmorn kot z modo pri čevljih. Ampak tako kot pri čevljih, si ljudje tudi tukaj ne morejo kaj, da ne bi sledili - "kaj pa če je vsaj malo res in jaz to pa zares rabim?"
Ljudje smo brezupne ovce - to kodo imamo zapisano nekam v primitivni (krokodilji) del možganov
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0