..kolko casa pred mrkom in kolko casa po mrku traja efekt mrka???
...bral sem razlicne poglede na to stvar, pa me zanima kako je s tem po vasih izkusnjah??

Sončevi mrki
Avtor teme:
lunca
, 28. okt 2003, 13:31
Objavljeno: 30. marec 2006, 09:36
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa
Frank Zappa
Objavljeno: 30. marec 2006, 22:09
..kolko casa pred mrkom in kolko casa po mrku traja efekt mrka???
...bral sem razlicne poglede na to stvar, pa me zanima kako je s tem po vasih izkusnjah??
zelo različna mnenja astrologov pač ne pripomorejo,da bi vedeli natančnost vpliva sončnih mrkov.
Nekateri menijo,da traja toliko časa(v letih) kot traja mrk v minutah,drugi kar določijo tri leta,najdeš astrologe,ki zagovarjajo tezo,da traja do naslednjega mrka..... pa se znajdi.Jaz se,tozadevno,ne.
LP

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.
Objavljeno: 31. marec 2006, 09:04
[quote name='č.v.e.k.a' date='30. Mar 2006 ob 22:10' post='665391']
zelo različna mnenja astrologov pač ne pripomorejo,da bi vedeli natančnost vpliva sončnih mrkov.
Nekateri menijo,da traja toliko časa(v letih) kot traja mrk v minutah,drugi kar določijo tri leta,najdeš astrologe,ki zagovarjajo tezo,da traja do naslednjega mrka..... pa se znajdi.Jaz se,tozadevno,ne.
Za tega pravijo, da bo vplival 4 leta.

Objavljeno: 31. marec 2006, 10:51
Pa opozicijo na moje Sonce je naredil ..
Sama sreča,da je tole,v zvezi s trajanjem,še nedorečeno in se niti ne sekiram.Preveč!.
LP.
Sama sreča,da je tole,v zvezi s trajanjem,še nedorečeno in se niti ne sekiram.Preveč!.

LP.

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.
Objavljeno: 31. marec 2006, 11:55
Pa opozicijo na moje Sonce je naredil ..
Sama sreča,da je tole,v zvezi s trajanjem,še nedorečeno in se niti ne sekiram.Preveč!.![]()
LP.

Objavljeno: 31. marec 2006, 13:20
4 leta - kulll
citiranje mi ne dela

citiranje mi ne dela
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0