Okus
#1
Objavljeno: 22. november 2003, 07:28
MENI SE TUDI ZDI TAKO. A NE VEM ZAKAJ
#2
Objavljeno: 22. november 2003, 17:53
#3
Objavljeno: 22. november 2003, 20:01
hja,nebi vedel le po grlu malo žge. Pravijo da je od cvetnega prahu eni pa da daje po mravljični kislini,kar dvomim saj nisem takoj točil po zdravljenjuNE vem po čem ima močan okus
#4
Objavljeno: 22. november 2003, 22:11
#5
Objavljeno: 23. november 2003, 10:59
A morda pa tvoj bolj oz. drugace pece... ?
Najbrz je (tudi) zaradi ucinkovin, kot je cvetni prah, ki je morda vsebnost vecja - ali kaj takega...
Picasso
#6
Objavljeno: 23. november 2003, 12:34
Kot drugo, če si vstavljal MK med pašo ali, ko je bil noter med si ga polomil kajti med to veže nase in adijo. NOBENA spojina se ne sme uporabit v panju v času paše oziroma 14 dni pred njo tu pazi kaj delaš!???
#7
Objavljeno: 23. november 2003, 13:07
#8
Objavljeno: 23. november 2003, 13:36
Danilo... - zelo lepo je to 'slisati' od takega maherja, kot si ti, vendar sploh nisem kaksen velik poznavalec zdaj... sem samo ljubitelj.... in me zanima to podrocje...... ona je ziher eden velikih poznavalcev ...
Vem pa, kaj je dobrega okusa - za to ne rabis biti ne vem kaksen poznavalec. ...
Ma, v bistvu sem res medov fan.
... s tistim se pliz ne obremenjuj.... vseeno pa bova jasno nadvse vesela...
... a KO bo - hocem reci, vedno bo dobrodoslo - tako zdaj kot tudi cez teden ali mesec, tako da - kar izi...
Picasso
#9
Objavljeno: 23. november 2003, 13:57
#10
Objavljeno: 23. november 2003, 15:39
BONI vprašanj bomo veseli zato ta forum deluje brez dlak na jeziku in tud mal ostro se lahko izrazi pa ni hudega vendar bo dobro vprašat preden kaj nareiš ok????
Pa nikakr vsakemu ne verjem, ki ti kaj ''naklada'', ker eni te kar v kalne vode pošljejo!?
#11
Objavljeno: 24. november 2003, 23:52
D O G O V O R J E N O
#12
Objavljeno: 25. november 2003, 05:36
#13
Objavljeno: 25. november 2003, 14:03
čeprav se ne poznamo , forumu zaupam in hvala vsem , ki so mi dali napotke in nasvete. še posebno pa tebi saj sem te od vseh največ gnjavil
in te še bom
#14
Objavljeno: 25. november 2003, 16:44
Ni frke za vse sem ti na voljo kar vem in zmorem....
#15
Objavljeno: 25. november 2003, 16:56
Resno mislim!
Ko pa smo ze ravno pri tebi in pri tem, da si dbest, pa THANX!
Danes dobila (SPET) tvoj paket!
Jasno, sory, ker sem storasta bila totalno in ti nisem ze sama predlagala (da stroske krijem jaz) - valjda nisem hotla ti sugerirat, ces, poslji, poslji, ti samo poslji, stroske krijem kao jaz....
Skratka - dbest!!!
Nisva se stestirala zganja (cez dan praviloma ne pijeva), seveda javim, kako in kaj (ce bo komu kaj slabo ali kaj taksnega... )...
In thanx za prsilski propolis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO!
In aja - pozabila se ti zahvalit v OS-u se posebej za okraske... Blazno lustno, nad!
In se dbest ideja
Ze energetsko - tile angelcki... in disijo!
Pofotkam.
Ej, Danilo, svaka ti cast!
Jaz ti ne bom mogla povrnit, koliko filinga in energije si dal v tole - a zagotavljam ti - bogovi bodo ziher poskrbeli, da se ti to povrne...
Kar sejes, bos zel...
Nic ne de, ce se vse skupaj (casovno/prostorsko/...) malo pomestra...
Picasso
#16
Objavljeno: 25. november 2003, 17:02
Me veseli, da vam je zadovoljstvo poštnina pa upa tud ni huda, če bi jo glih pokril sam no saj ni važno...
Tale forum laufa po vajini zaslugi oziroma JJ vaju je v to ''namočil'' in torej moramo malo usluge vračat vse stane od prostora na strežniku itd....
torej kar mlac sam ne preveč, da ne bo
#17
Objavljeno: 25. november 2003, 17:09
... bomo probal upostevat...... uživajte vsi no ne rabite se ga koj nacedit ampak lepo počas ...
Picasso
#18
Objavljeno: 25. november 2003, 19:57
#19
Objavljeno: 25. november 2003, 22:45
to sem trdil zmeraj in bom še, veš tudi moje korenine segajo v prekmurje in to zelo blizi tebe. No pa korajžno naprej " ka bomo gučali "
#20
Objavljeno: 26. november 2003, 05:37
Torej, če segajo tvoje korenine sem potem moraš postati zelo dober čebelar....
#21
Objavljeno: 26. november 2003, 12:01
#22
Objavljeno: 26. november 2003, 12:27
#23
Objavljeno: 26. november 2003, 15:09
NA KONEC KONCEV PA SAJ SLOVENIJA NI VELIKA. CCA 100 KM
IZ LJUBLJANE in nekaj drobiža.
#24
Objavljeno: 26. november 2003, 15:52
#25
Objavljeno: 29. november 2003, 19:51
Pa tudi propolis doma izdelan je dosti pripomogel. Ali je stari propolis katerega
sedaj pobiram z starih panjev še uporaben.
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0