Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Zamolčano zdravilo


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
85 komentarjev na to temo

#26 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 23. februar 2004, 11:45

Če v delu prebavnega traku, kjer se asorbira B17, pH medija ni pravilen, se vitamin ne absorbiral od nikoder, niti iz naravne hrane, niti iz tablet.
PH pa uravnavajo in stabilizirajo elektroliti.

#27 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 23. februar 2004, 12:22

Jaz pa ne razumem nekaj drugega.
Če je B17 res tako dober, zakaj se niso farmacevtske družbe- vsaj ena, vrgle v proizvodnjo kakršnekoli njegove oblike in preplavile z njim svet, sebe pa z zaslužkom? Saj niso neumni. Če bi bilo to res zdravilo, bi na njem bajno zaslužili. Saj ljudje vsako minuto zbolevajo za rakom in potrošnji- tako kurativni kot preventivni, ne bi bilo konca ?


Ne razumeš? Pa je na nek način preprosto - če seveda pogledaš z drugega zornega kota.

Recimo, da je vitamin B17 (ki kakorkoli spada med vitamine (tu ni čar, kako kdo kaj imenuje)) čisto dobro in regularno zdravilo in da deluje. Potem rak postane ozdravljiv oziroma drugače rečeno - postane ENA OD bolezni. Driska, pljučnica, rak, čir, žolčni kamni itd. Ni več fame, ni več čudežnih ozdravljenj, ni več bajnih zaslužkov.
1. Če te ozdravijo no problem, potem to niti ne stane veliko. Če pa ti podarijo življenje ob NEOZDRAVLJIVI bolezni, pa tudi hiša ni toliko vredna.
2. Kako naj zaslužijo z zdravilom, ki ga je v naravi zadosti? Kje je EKSKLUZIVNOST?
(Nekje na forumu sem že zapisal, da je največji farmacevstki gigant na Zemlji, Pfizer, PATENTIRAL neko rastlino v Afriki in s tem sprožil hude etične spore. Patentirati naravo?)

Potem se najde naš politik, ki pravi, da je raka izstradal. Pri čemer seveda ni edini. Čim več takih, ki imajo svoje izkušnje, tem bolje za ljudi, obenem pa je to prava mora za koncerne, ki služijo na medicini.

Pozdrav!

#28 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 23. februar 2004, 12:34

Bern, farmacijo in proizvajalce hrane itd, se da razumeti, saj je to njihov kruh, če pozabimo na moralo.
Ne da se pa razumeti, da nekdo ne razume, da je povzročitelj večine tegob jodirana sol.
Verjetno je preenostavno in ni nobel, tako kot čudodelna tabletka.
In s tega zornega kota se strinjam, da je vse v glavi in da so vse bolezni psihosomatske.
Poltiki, niti nihče drug, pa ni ničesar izstradal, ampak so le uskladili Sonce in Zemljo v svojem organizmu, energijo in materijo.
Pa tudi to je iluzija, da bi ti tabletka B17 rešila problem, ti bi ga pa lahko po starem lomil dalje.

#29 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 23. februar 2004, 13:13

Poltiki, niti nihče drug, pa ni ničesar izstradal, ampak so le uskladili Sonce in Zemljo v svojem organizmu, energijo in materijo.
Pa tudi to je iluzija, da bi ti tabletka B17 rešila problem, ti bi ga pa lahko po starem lomil dalje.


S temle tule v citatu se popolnoma strinjam.

:palec:

#30 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 24. februar 2004, 15:42

Je pa res, da imaš ob prehladih in virozah nivo sladkorja v krvi nekoliko višji, kajti bacili in virusi morajo tudi od nečesa živeti.
Organizem pa se brani tako, da ti vzame apetit.
Če imaš možnost, pa si izmeri sladkor ob taki priliki, je interesantno, toda ne pri zdravniku, ker te bo takoj začel zdraviti za sladkorno in je po tebi x:Dx

#31 Klinar

Klinar
  • D član
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 4. marec 2004, 01:11

Hojla vsem

Super ste v tejle razpravi, še posebno Stane in Bern. Pa moram še mojo dušo olajšat z mojim prepričanjem, saj za to vendar gre, kajneda.

Pa smo spet pri našem predragem in premalo cenjenem MARTINU KOJCU in njegovem UČBENIKU ŽIVLJENJA. V tej knjižici je vsa modrost.

Moj pokojni oče (rojen je bil 1910) je vedno dejal: Vsak je sebi najboljši zdravnik. Opazuj in prisluhni telesu, ugotovi zakaj si bolan in se pozdravi.
Pa je umr za rakastim tumorjem na vhodu v želodec. Zakaj? Zaradi strahu v podzavesti. Naj malo razložim

Pri svojih 25 letih je pisal v Grafološko društvo v Celje, da so mu prerokovali iz pisave. In glejga zlomka, trditev, da se mora po svojem 74 letu paziti želodca je bila zanj usodna. Vse življenje se je pazil želodca tako, da mu je ob vsaki misli, ko je jedel in "pazil" na želodec pošiljal impulze, ki so izzvali ravno obratno. Pisma mi je mama izročila po njegovi smrti in se jezila. Že moja mama je pogruntala, kako to funkcionira. Kar sejemo, to žanjemo. Kar ne želimo prikličemo.

Vsak ima svojo svojstveno pot. Kar nekomu koristi, drugemu škoduje. Ko pridemo do zelene črte NAJDEMO PRAVI NAČIN, da pogledamo vase in kaj storimo zase in ko v to verjamemo DELUJE.
Če pa se usedemo v kot in jokamo, da smo žrtve, je tisto, kar bomo iz te setve želi, bolj klavrno.

Vse je tako preprosto, da večina ne verjame, da deluje. Pa deluje, samo narediti moramo kaj za to in seveda verjeti.

pozdrav vsem
Clean
peace and love
Klinar

#32 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 4. marec 2004, 07:11

:palec: :palec:

Življenje je preprosto - če si ga ne zakompliciramo.

To je lepo slišati, vendar tega masikdo ne zna.

Če naj bi znal, potem bi moral hitro dojeti, reagirati, oceniti... Tega pa marsikdo ne zmore.

Majhen otrok (in tudi celo žival) se uči s preizkušanjem. Starejši, kot smo, bolj se oklepamo vzorcev, predsodkov, celo strahov. Iz tega potem sledi marsikaj, tudi nedojemanje, neprilagajanje, nesprejemanje (sebe, narave, drugih, življenja).

In čim večji je razkorak, tem večje so težave. Z ločitvami, rakom in vsem drugim, kar paše zraven.

V bistvu je vse skupaj zelo enostavno. Če smo to sposobni dojeti.

A še vedno seveda velja zgoraj napisano: Prisluhnimo sebi, naravi, telesu, drugim.

Čimbolj!

#33 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 21. julij 2004, 17:13

Naravnega zdravila, na srečo, ne more patentirati nihče. Na nesrečo pa je patent vgrajen v glave ljudi. :o|o:

#34 dirrettore

dirrettore
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. september 2005, 12:23

Obstaja cel kup naravnih metod zdravljenja mnogih bolezni, ki so bolj učinkovite od metod uradne medicine. Vse kar uradna medicina dejansko obvlada je travma. Degenerativne in ostale bolezni pa ostajajo pri blaženju simptomov in ne zdravljenju/odpravljanju vzrokov (rak, diabetes, artritis - naj mi kdo pove bolezen razen infekcij, ki jih uradna medicina OZDRAVI!!!)

Najbolj v nebo vpijoče je zdravljenje raka, pri katerem "uradne" terapije ubijejo več ljudi kot bolezen sama. Eno imed izredno učinkovitih zdravljenj je t.i. terapija z visokim pH, čeprav je ime zavajajoče, saj dejansko temelji na blokadi kalijevega kanala v rakastih celicah in ne na dviganju njihovega notranjega pH. Gre za uporabo elementa cezija in nekaterih dodatkov (vitaminov, mineralov). Metoda je preverjeno učinkovita, v kar sem se prepričal v več primerih. Objavljeni so bili celo članki v znanstvenih revijah (v 80. letih), pa farmacija ni dala niti tolarja za raziskave, ker se stvari ne da patentirati - še več - avtorja so izobčili in zdaj prakticira izven ZDA. Metodo je uporabljal tud slavni dr. Nieper, ki je med drugim zdravil in pozdravil tudi R. Reagana. Seveda je potrebno stvar preštudirati, sicer je lahko tudi nevarna, vendar niti približno tako kot kemoterapija, obsevanje ali operacija. Je pa res, da je potrebno spremeniti tudi prehrano in življenjski stil, sicer se bolezen rada ponovi.

Če koga zanima, lahko posredujem več informacij in izkušenj. Cezij je ena redkih ali celo edina stvar, ki lahko pozdravi raka v IV. stadiju. Preverjeno.

Pozdrav.

#35 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 22. september 2005, 12:29

Zivjo, dobrodosel in hvala za zanimive informacije! :palec: x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#36 dirrettore

dirrettore
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. september 2005, 13:01

Ni za kaj - hvala za dobrodošlico.

#37 dirrettore

dirrettore
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. september 2005, 13:10

Ja, tudi sam sem preživel popolno kalvarijo z najbližjo osebo. 6 rund ubijalske kemoterapije, 11h operacije, nadaljevanje terapije (drugi strupi), 2 komi, odpoved ledvic, hiranje in smrt. 15 mesecev, starost 28 let, nobenih drugih bolezni.

Če bi takrat vedel to, kar vem zdaj, bi bila (skoraj gotovo) še živa.

Zdaj pa pomagam drugi bližnji osebi, ki bi jo uradna medicina brez moje intervencije prav tako že zašuštrala, zdaj pa je vse bolje in bolje.

Katastrofa, ne pa medicina.

#38 dirrettore

dirrettore
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. september 2005, 13:46

<{POST_SNAPBACK}>Ker sem v zadnjem casu precej v stiku s to tematiko, dodajam tole:
V reviji Karma plus smo v zadnjega pol leta pisali natancno o tem. Prispevek v stirih delih (zelo obsezen tekst smo razdelili na stiri priblizno samostojne dele, ki pa se dopolnjujejo) je spisal dr. Susman*, govori pa ne le o dejstvih okoli vitamina B17 in prepirom okoli njega, temvec je ost uperjena predvsem proti zasluzkarjem - farmakoloskim kartelom. Ce se komu zdi trditev, da je zdravljenje raka predvsem velik biznis, pretirana oziroma skodljiva, potem se mu (zal) ne sanja, na kaksnem planetu zivi.

Kratke notice o tem:
- ljudstvo Hunza (v Himalaji) ne pozna raka
- rak je bil dokazan ze pri mumijah
- cela desetletja je veljal za garantirano smrt; nato je nek Hrvat iz Kanade objavil knjigo o tem, kako ga je premagal in svet se je silno zacudil - kaj je zdaj to, ko pa nam ves cas vsi trdijo, da to ni mogoce?!; danes rak ne velja vec za nepremagljivega - je kdo imel interes, da do te informacije ne bi prislo?
- na sodnih procesih v ZDA (o katerih so napisane knjige in ki jih omenja avtor clankov) FDA NI dokazala, da vitamin B17 ne deluje - ravno nasprotno so priznali, da ni dokazov, da ne deluje - prepoved pa v ZDA vseeno velja?!
- FDA izvaja vrhovno kontrolo nad ameriskim trgom; brez njihovega 'zegna' v ZDA in se marsikam ne mores prodati nicesar (zdravila, hrana); pri pregledu zahteva se take in take evidence, izvide, skratka veliko papirja in opreme, ki jo potem obvladuje toliko in toliko zaposlenih, nakar je pregledana tovarna vedno manj konkurencna zaradi prevelikih stroskov dela
- itd. ...

Zanimivo, ne?

A slucajnosti ni. Biznis je biznis. Ljudje pa ... - ... ce imajo denar in lahko pomenijo interes, potem je cisto v redu, da so tu.

Prehuda trditev? Niti ne. V Kongu danes iztrebljajo cele vasi samo zaradi tega, da bodo v tistem delu (severovzhod) lahko nemoteno kopali koltan, superprevodno snov, brez katere si masovno proizvodnjo cvrckov (ki jim pri nas pravimo 'mobitel' in s tem nehote podpiramo monopolista) le stezka predstavljamo. Ljudje - kaj torej z njimi?

(Svoj cas (1972) so posneli film "Soylent Green" s Charltonom Hestonom. Grda vizija. Upam, da ne gremo tja.)

*Ime dr. Susmana marsikoga moti. Mene osebno ne, pri cemer niti slucajno nisem nekaksen privrzenec ali kaj takega. Dejstvo je, da se loteva stvari, pred katerimi drugi se vedno zapiramo oci. Pa naj je to komu vsec ali pa ne.
Lep pozdrav vsem!


Ja, v zvezi z Hunzami je po moje bistveno dvoje:

1. Voda, ki jo pijejo, vsebuje ekstremno veliko mineralov, vključno s cezijem
2. Jedo veliko marelic in vedno tudi zdrobijo ter pojedo pečke (B17)

#39 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 22. september 2005, 14:49

<{POST_SNAPBACK}>Ja, v zvezi z Hunzami je po moje bistveno dvoje:

1. Voda, ki jo pijejo, vsebuje ekstremno veliko mineralov, vključno s cezijem
2. Jedo veliko marelic in vedno tudi zdrobijo ter pojedo pečke (B17)

Tudi jaz predpostavljam, da je slana. Na katero cezijevo sol, ki je vodotopna, misliš?

#40 dirrettore

dirrettore
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. september 2005, 15:04

Ne vem točno, katera cezijeva sol. Sem pa bral, da je v vodi veliko cezija, rubidija in drugih alkalnih mineralov, verjetno v obliki soli.

Sam imam sicer izkušnje s cezijevim kloridom (CsCl), ki pa je precej naporen za prebavo, zato ga je bolje zmešati z DMSO in vtreti v kožo. DMSO nato nese cezij v rakave celice (DMSO je znan po svoji afiniteti do nenormalnih tkiv in lahkem prehajanju skozi celične membrane).

Sicer pa sem prišel do spoznanja, da je ravnotežje elektrolitov v telesu bistveno in da smo v povprečju vsi precej zakisani. Pri soli je po moje nujno, da ni samo CaCl, ampak da vsebuje soli ostalih elementov (kalija itd.), ki so nujno potrebne za delovanje telesa.

Rak ni bolezen, ampak posledica, ki se v ustrezno uravnoteženem okolju ne more razviti.

Še Pasteur je na koncu spoznal svojo zmoto in izjavil, da je vse v "terenu" in ne v mikrobih. Moderna medicina žal to področje povsem zanemarja in je gro raziskav prepustila farmaciji, ki ji gre samo za profit.

#41 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 22. september 2005, 15:09

In zakaj misliš, da ti primanjkuje samo cezija?

#42 dirrettore

dirrettore
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. september 2005, 15:31

Nenene, nesporazum. Cezij je toksičen za rakave celice, ker blokira kalijev kanal in tako prekine transport glukoze, ki je rakave celive potrebujejo bistveno več kakor navadne.

Drugače pa je bistveno, da pri zdravem človeku ni pomanjkanja kateregakoli elementa (pa tudi višek lahko škodi). Princip čebra in najnižje deske.

Telo je izjemno kompleksna stvar z nešteto spremenljivkami, naša prehrana pa umetna in enolična, zato precej potrebnih stvari manjka, nekaj jih je preveč, pa tudi precej neustreznih stvari popapcamo (konzervansi, umetna sladila itd.).

Sam sem opazil močno razliko v počutju že pri jemanju mega odmerkov C vitamina. Minerali in vitamini (tudi v obliki soli) so seveda nujni.

#43 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 22. september 2005, 15:34

Za čim pa boluješ, da delaš takšne eksperimente?

#44 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 22. september 2005, 16:53

Kok zanimivo razmisljas, Direttore, x^x, kul ko si uletel in tole pises... :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#45 dirrettore

dirrettore
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. september 2005, 17:21

Ne bolujem za ničemer, imel sem precej nadležno kontaktno alergijo, ki so mi jo zdravili z vsemi mogočimi tabletkami, pozdravil pa mi jo je bioterapevt s homeopatskimi kapljicami. Tudi nisem nikakršen zdravnik ali kaj podobnega in nimam nobene formalne izobrazbe v to smer.

Drugače pa sem pred par leti izgubil ženo (osteosarkom) in se na lastne oči prepričal, da sodobna medicina prej ubija kot zdravi. Pa sem se začel ljubiteljsko oz. zaradi razočaranja ukvarjati z alternativo (bolj čitalno kot praktično, pa še za to zmanjkuje časa zaradi službe), dokler se ni pokazala prilika da s tem pomagam še eni osebi, ki mi je zelo blizu. Pa očitno kar deluje, vsekakor precej bolje od uradne medicine (dokazano s slikami, analizami krvi itd.) - uradnim dohtarjen ni nič jasno, omenjeni bioterapevt pa šteka in še malo pomaga z nasveti in svojimi pripravki.

Sicer se pa nimam za pretirano pametnega, vse skupaj je bolj stvar pristopa in logičnega razmišljanja - z zastrupljanjem, sevanjem in rezanjem se po moje težko kaj ozdravi, prej še bolj zboliš. Vse info se dobi na netu, samo poiskati je treba.

Sem pa na ta forum priletel bolj slučajno in ste se mi kar hitro dopadli, ker podobno razmišljamo. Se veselim nadaljnje izmenjave mnenj in izkušenj.

LP

Aja, pa z vitaminsko mineralnimi dodatki se hranim zaradi boljšega počutja in lažjega premagovanja stresa, ki ga imam v službi, pa melatonin za uravnavanje bioritma na/po daljših potovanjih, pa posebna formula za preganjanje mačka po kašni daljši žurki x;)x

To temo je popravil/a dirrettore: 22. september 2005, 17:24


#46 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 22. september 2005, 17:29

<{POST_SNAPBACK}>
Drugače pa sem pred par leti ... ...

MOje sozhalje. xribax

Sem pa na ta forum priletel bolj slučajno

Fino da si (ne glede na to, al verjamemo v slucaje al ne). x8Dx :palec:

*podobno razmisljas kot jaz, sam da mas ocitno vec znanja na tem podrocju. :palec: xDDx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#47 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 22. september 2005, 19:00

<{POST_SNAPBACK}>
farmacevtika je pa res poglavje zase kot tudi vsi ostali monopoli/sti, ki prikrivajo podatke - tudi o takih izumih, ki bi bistveno izboljšali zdravje ljudi, kvaliteto bivanja in predvsem čistost planeta


to ja kok patentov so pokupile naftne firme, za vodik pa podobne alternativne vire, pa jih pospravile na prašne police ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#48 Sebastjan

Sebastjan
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 586

Objavljeno: 22. september 2005, 21:29

Čudežnega zdravila ni. Treba je zdraviti celoto. Samo moje mnenje x;)x

#49 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 22. september 2005, 21:38

<{POST_SNAPBACK}>

Aja, pa z vitaminsko mineralnimi dodatki se hranim zaradi boljšega počutja in lažjega premagovanja stresa, ki ga imam v službi, pa melatonin za uravnavanje bioritma na/po daljših potovanjih, pa posebna formula za preganjanje mačka po kašni daljši žurki  x;)x

To imaš pa kar celo apoteko x:Dx

#50 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 22. september 2005, 21:39

<{POST_SNAPBACK}>Čudežnega zdravila ni. Treba je zdraviti celoto. Samo moje mnenje x;)x

Prav imaš, vso hrano je potrebno zdraviti x;)x




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0