Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vilinski simboli


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 2 x ocenjeno
3399 komentarjev na to temo

#226 ribica Katja

ribica Katja
  • D član
  • Št. objav: 2 491

Objavljeno: 5. marec 2004, 22:21

x:Ix Ok no.... x:Ix :P :rolleyes:

Mene ful zanima, kaj naj narisem in kdaj, da bi zjutraj lazje vstajala..... Ker ze za zaspat uporabljam simbole, pa ce narisem se simbol prebujanja zraven, a se to ne iznici? Da ne bom najprej ful zaspana, na koncu se pa zbrihtala se preden grem spat....? Ker ko enkrat vstanem ni panike, ampak se je treba enkrat zbudit, da vstanem.... In odkar imam sibole pocitka, miru, sanjanja in spomina, sem veliko prej zaspana kot ponavadi, ampak zjutraj sploh ne dojemam, da mi ura zvoni, pa koliko je ura, pa mi je vseeno, da je treba vstat in spim naprej..... Uffff.... :sori:

Sanjam pa bolj intenzivno in si sanje tudi zapomnim. x^x

Lep vikend tudi tebi, Borism! xflirtx :mezik: x:Dx

What you resist, persists.
What you can't be with, won't let you be.

#227 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 5. marec 2004, 22:41

oooo komentiranje pa sploh ne uide...takoj ko dobim kakšne feedback-e ...sporočim

Lep vikend vsem,...to sm že 3 tič rekla x:Dx

Lp, S x:)x
Objavljena slika

#228 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 6. marec 2004, 09:01

Včeraj predno sem šla spat...sem si narisala simbol počitka, spanja...Jaz namreč kar imam probleme s spanjem...se ponoči večrat zbudim...
Ponoči sem se kar obračala malo...no ampak sem pa vstala ob 7:30 čisto spočita...šla spat pa ob 00:00 (cca). Kar je zame super...ker ponavadi sem že ob 22:00 zaspana...za v službo pa težko vstanem ob 7:30, da sem potem tam nekje do 8:30 v službi x:)x
Bom še napres sprobavala...pa bom vidla..
Za danes pa sem se odločila da si narišem naslednje simbole...Ljubezen,putolovščine,komunikacija,učinkovitost.
Javim verjetno šele v nedeljo zvečer ali pa v pon. zjutraj, ker grem v KR.

Lep in upam, da tudi kaj sončen vikend, zjutraj se je sonček nekaj kazal x:)x .

Lp,S x:)x
Objavljena slika

#229 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 6. marec 2004, 10:05

moja dečvica je imela pa včeraj delo... si je v " stabilke " narisala znak uspešnost in borbenost - pravi - listek se uniči... danes ima dve tekmi, ravnokar. Aja v nahrbtiku pa še za vsak slučaj kartica uspeh. Zadnje čase ima malce krize zaradi kondicije... prehladi, zvini, pa ni zadovoljna s svojo igro. Držim pesti. Samo jo je bilo tko prijetno opazovati, ko se je trudila in v športni copat risala simbole... je sama prišla na idejo, da bi bilo to dobro, da ima na vsakem treningu in tekmi to pris ebi...lani so dve ekipe se ukvarjale z risanjem in prav uživale so ob delu, sem mislila da bodo tudi drugi simboli, pa so se striktno držale le teh.... So me imenovale za motivatorja ekipce x:o)x . Malenkosti veliko pomenijo takšnim deklicam.
Hvala Vilinska bitja xsrcx

#230 Natasha

Natasha
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 045

Objavljeno: 6. marec 2004, 12:05

Naky pozdrav!

Žal ti ne morem postnit slikce znaka, ker mi doma PC, zelo štrika, zgleda, da bom moral zbrisati vso vsebino, ker enostavno ne pridem na net :xx!:niti skenerja mi ne zazna :xx!: , bo že, bom poskusil, čez vikend urediti ....za sanje in razumevanje, bi poleg uporabila znak "notranji vodnik"....za zaščito ali proti odvisnosti pa....
1. proti zasvojenosti: AILOVO ZLATO IGLO,
2. čistosti: ALIET ELAVI,
3. varnosti in zaščiti: TARIN ALB,
4. izničitev škodljivih vplivov: HAT ALMAG ELAND...

Veliko uspeha pri reševanju težav...lep dan x;)x  :palec:

Tnx Boris :palec: x;)x
Še vprašanje Ailova zlata igla - kaj je to? Aliet elavi sem našla, Tarin Alb tudi, Hat Almag Eland pa ne.
Še enkrat hvala za vse in lepe želje! x:)x x;)x x:Xx
Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.
M. H. Alderson

#231 Natasha

Natasha
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 045

Objavljeno: 6. marec 2004, 12:07

Dobro jutro!

Naky in ostali tula na levi je simbol proti zasvojenosti in strahu, na desni pa zaščita proti škodljivostim v telesu in bližnji okolici.
    Lep dan in vikend prav vsem x;)x  :palec:

:palec: prerisala - res si srček! x;)x
A rabim zraven še vilinska imena, ali bo zadost če sam narišem in prosim?
LP Nataša
Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.
M. H. Alderson

#232 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 6. marec 2004, 13:26

Pozdrav prav vsem! x;)x

Ste pa zares pridni v tej »vilinski temi« že v tem dopoldnevu. Pohvalno, ni kaj!
Samo na hitro, da odgovorim, ker tudi jaz ob takšnem lepem in sončnem vremenu ne zdržim doma. Bom raje doma zvečer ali pa jutri, ko je slabša napoved vremena.
Naky, v začetku ti svetujem, da jih riši in z imenom podpiši in poprosi, ter se nato zahvali, kasneje pa ob večkratni uporabi le aktiviraj s tem imenom in vizuelnim prikazom v prostoru.
Sprašuješ za zlato iglo, ki je nisem dobesedno prav imenoval…..«AILAHOVA ZLATA IGLA«…tako je pravilno, ključ je pa bil objavljen v januarski prilogi A. Novic. Namenjen je vsem vrstam negativnosti in zasvojenosti(kajenje je tudi lahko vmes!), ali pa pri odpraljanju strahu. Če te mučijo nočne mire, ga je pametno uporabiti pod zglavnikom. Če misliš, da je kdo uročen, ga tudi naj nosi ob sebi…
Selene, pri tebi naj Tamy uporablja v copatu tudi ključ gibanja«ALOR ZEI«, lahko ga tudi nariše na mišico, ki najbolj trpi pri obremenitvah!
Ribica Katja, ti praviš, da imaš težave zjutraj….imamo ja simbol prebuditve«ŠIL VENAR« in preporoda »GARNAD REN«, pa poleg še znak uspeha in učinkovitosti, pa mi potem povej, kakšen bo občutek. Mislim, da ti bo uspelo, jaz jih sicer ne uporabljam, ker nimam težav z vstajanjem, sem pa bil v tvojih letih, pa sem tudi raje takole kot ti poležal.
Tisto pri uri, daj poskusi jo dati toliko stran od postelje, da se enostavno moraš vstati, da jo ugasneš, to je ključ uspeha…..sicer ne vem koliko imaš znakcev za ponoči, sicer že zadostuje samo ENDRA GAR-sprostitev, spanje, počitek.
Sončk, vemo pa tudi, da bo manjša učinkovitost pri spanju, če se zvečer ti do sitega naješ, potem pa hitro spat, ker energija se bo ponoči preusmerila v predelavo hrane, nisem pa rekel, da ti to počneš, tu je lahko mali milijon vzrokov, že ena navadna slika na steni za zglavjem ti po Feng Shuiju ne bo dala kvalitetnega spanja, ampak te bo samo izčrpavala.
Vsem skupaj prav lepo soboto in nedeljo, pa pazljivo vsepovsod, to lahko tudi z »ENI LAVA«……lp, Borism
x;)x :palec:

#233 Natasha

Natasha
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 045

Objavljeno: 6. marec 2004, 13:42

    Naky, v začetku ti svetujem, da jih riši in z imenom podpiši in poprosi, ter se nato zahvali, kasneje pa ob večkratni uporabi le aktiviraj s tem imenom in vizuelnim prikazom v prostoru.
  Sprašuješ za zlato iglo, ki je nisem dobesedno prav imenoval…..«AILAHOVA ZLATA IGLA«…tako je pravilno, ključ je pa bil objavljen v januarski prilogi A. Novic. Namenjen je vsem vrstam negativnosti in zasvojenosti(kajenje je tudi lahko vmes!), ali pa pri odpraljanju  strahu. Če te mučijo nočne mire, ga je pametno uporabiti pod zglavnikom. Če misliš, da je kdo uročen, ga tudi naj nosi ob sebi…

Ojla Boris!
Potem mi boš moral še povedati vilinska imena za tistedva simboli, ki si mi jih narisal....
Ailahova zlata igla.... zveni dobro. Moram nekje dobiti januarsko prilogo. Sem iskala po netu, pa nisem nič našla. Bom že dobila. Se pravi bodo dobri tud za moje more, pa strahove :palec:
Mislim, da si ta tema zasluži bolj vidno mesto nekam tam gor! :palec:
LP Nataša
Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.
M. H. Alderson

#234 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 6. marec 2004, 21:19

Naky, ti si pa zahtevna x:Dx , sem mislil, da poznaš indijska imena teh dveh ključev, ki sem ju nazadnje narisal....Na levi je A.igla = SANVEIL TEI AILAH, v nadaljevanju je pa ključ zaščite, s katerim sem se že jaz obranil tudi gripe(preizkušeno!) HAT ALMAG ELAND!!
Tudi jaz sem mnenja, da bi morala tale tema biti nekje višje, saj je že bila, pa je bila žal po drugi ali tretji objavi neupravičeno zaklenjena x!x x!x :sori: ....če bi morala biti zaklenjena, bi morala biti ta zaklenjena in ona o VILINSKIH SIMBOLIH odklenjena, sicer pa kdo ve, kje se debatira, že najde, mogoče uredništvo kaj spremeni in postavi navzgor.
Mislim, da je zadnji čas, da si nabvljaš četrtkove S.Novice, pa ne razumi napačno- ne želim delati reklame njim, razen, če mi začno brezplačno pošiljati svoje izvode, čakam, da pride prijatelj ALI nazaj, ki je moj in BAUERJEV(gl. urednik S. Novic) prijatej pa, da so zrajtajo x:Dx x:Dx ......OK, malo heca, pa lep večer in lepo nedeljo x;)x :palec:


#235 Natasha

Natasha
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 045

Objavljeno: 6. marec 2004, 22:10

Naky, ti si pa zahtevna x:Dx , sem mislil, da poznaš indijska imena teh dveh ključev, ki sem ju nazadnje narisal....Na levi je A.igla = SANVEIL TEI AILAH, v nadaljevanju je pa ključ zaščite, s katerim sem se že jaz obranil tudi gripe(preizkušeno!) HAT ALMAG ELAND!!
    Tudi jaz sem mnenja, da bi morala tale tema biti nekje višje, saj je že bila, pa je bila žal po drugi ali tretji objavi neupravičeno zaklenjena x!x  x!x  :sori: ....če bi morala biti zaklenjena, bi morala biti ta zaklenjena in ona o VILINSKIH SIMBOLIH odklenjena, sicer pa kdo ve, kje se debatira, že najde, mogoče uredništvo kaj spremeni in postavi navzgor.
    Mislim, da je zadnji čas, da si nabvljaš četrtkove S.Novice, pa ne razumi napačno- ne želim delati reklame njim, razen, če mi začno brezplačno pošiljati svoje izvode, čakam, da pride prijatelj ALI nazaj, ki je moj in BAUERJEV(gl. urednik S. Novic) prijatej pa, da so zrajtajo x:Dx  x:Dx ......OK, malo heca, pa lep večer in lepo nedeljo x;)x  :palec: 

Boris..... nič ne poznam. Poznam samo tisto, kar je v Marjetkini knjigi. Pravzaprav sem mislila, da je to tudi več ali manj vse. Sem čist frišna v teh zadevah, kar sem prebrala tu gor in kar v Marjetkini knjigi..... Sedaj pa vidim, da to še zdaleč ni vse :palec: . Hja, bom pa novice ob četrtkih nabavljala.
Čak mal, zdej sem še enkrat prebrala tvoj post.... A tista Ailahilova zlata igla je v bistvu ta simbol na desni?
Hvala ti Boris še enkrat za vse!
LP
Nataša x;)x
Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.
M. H. Alderson

#236 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 6. marec 2004, 22:17

Naky....simbol ali ključ Ailahova igla- proti strahu in zasvojenosti:SANVEIL TEI AILAH je na levi strani, saj ti je že na izgled kot igla proti negativnostim, simbol zaščite proti negativnostim in škodljivostim:HAT ALMAG ELAND pa na desni, sicer pa uporabi oba istočasno. Zdaj, če ni pri tebi tako, imaš pa obrnjen monitor x:Dx , šalim se....saj si verjetno razumela....lep večer in nedeljo x;)x :palec:

PS!
Mislim, da je v Marjetkini knjigi le polovica objavljenih ključev, ostali izhajajo tedensko v Novicah!


#237 Natasha

Natasha
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 045

Objavljeno: 6. marec 2004, 22:22

Ja, x:Dx x:Dx x:Dx jaz pa moja leva in desna x:Dx x:Dx x:Dx . Saj v bistvu sem mislila pravega. Vprašala sem zato, ker sem si predstavljala, da je ta "igla" kakšen predmet, kakšna stvar za prijet x:Dx , ne pa simbol.
Že štekam x:Dx Pačas pa ziher x:Dx
Tnx
Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.
M. H. Alderson

#238 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 7. marec 2004, 10:51

Pozdravljeni!

Danes v dnevu polne lune bom poskušal, če mi bodo pomagali vilinski energijski ključi pri celodnevnem postu….v žepu imam:
- moč,
- hujšanje,
- volja,
- namera,
- podpora,
- učinkovitost,
- uspeh….menda mi bo uspelo, če slučajno ne, že ni bila uporabljena uspešna kombinacija. NAKY, saj sem vedel, da razumeš, pa celo ob devetih simpatičnih nasmehih x!x x:Dx
Lepo nedeljo prav vsem!
x;)x :palec:

#239 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 7. marec 2004, 11:15

Borism kej krizice... no jaz pa sem se danes zavestno odpovedala postu zaradi zdravstvenih težav... dan bom preživela ob čaju, sadju in zelenjavi...sem si pa simbolčke iz novic lepo v zvezek nalepila, pa danes dobim še dve škatli starih novic, se bo zbirka povečala, pa še eno prikupno dekle mi jih je poslalo. verjetno vseh ne bom imela, ampak nekaj pa že. Samo tiste dva v denarnici ne delujeta ravno, bom postopek ponovila... aja pa še to. Mala se je odločila, da jih bova narisala na steklene površine (bodo zamenjali zimske motive na vetrini v dnevni). Pa še skupaj se bova zabavali...
Pozdravček

#240 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 7. marec 2004, 11:26

Pozdravljena Selene!

Tista dva v denarnici uporabi ponovno v SREDO, na merkurjev dan, pa dodaj še "učinkovitost" in "uspeh", sicer pa lahko to narišeš na ovitek čekovne ali npr. aktive, sicer pa ti svetujem, uporabi takrat, ko boš imela tisti moment več gotovine skupaj v roki(z listkom vmes!)pa čeprav le za en dan....za slikanje na steklo pohvalno, glede posta pa tudi, če je takšna trenutna situacija....lep nedeljo x;)x :palec:


#241 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 8. marec 2004, 08:40

uf končno sm skidala tale sneg x:)x

Ja takole...v soboto k sm si narisala omenjene simbole...je bilo takole...
Sprav zelo živčno, res...tako se je hitro odvijalo da smo se kar malo spičl.č..en je hotu tja, drug nekam drugm...pal je še ne klicu, pa zamudu...skratka...bilo je kar živčno...potem se je stvar umirila in dan je bil dokaj miren...hotli smo it na sejem delo in dom...pa je bila taka gužva...jooooo pa smo se sam obrnili in šli domov...potem sva pa z mojim se mal zabavala ob kartah...potem pa še en film pogledala in šla ajat x:)x .

Mogoče sem kaj narobe dala med simboli...ker si sama nisem predstavljala takega dneva...No pa saj se bom naučila...to so prvi poizkusi x:)x .
Borism...glede spanja...ne nikoli ne jem predno grem spat...sigurno 2 uri pred tem...No bomo videli x:)x

Lep snežen dan želim vsem x:)x

LP,S x:)x
Objavljena slika

#242 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 8. marec 2004, 09:30

Še tole...sem kamne postavila na balkon v lavor...da jih lunca odsije...upam da jin je dobr x:)x .
Zdej pa samo še preverim z nihalom...in veselo lahko rišem na njih x:)x .

LP, S x:)x
Objavljena slika

#243 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 8. marec 2004, 09:31

Pozdravljena Sončk!

Sem bil že sam v podobni situaciji, kot ti, da je bilo tisto narisano, pa je bila stvar v prvem trenutku še slabša.....enkrat sem risal simbol sprave in je bila oseba poleg, še bolj sva se sporekla, kar nekam živčna je bila oseba poleg, čeprav prej nisem imel nič z njo, no se je uredilo akj kmalu.
Mislim, da je bolje, da si sam rišeš v miru, ko si zbran.
Za spanje prav je tako, kot meniš, čeprav so nekateri drugače uštimani...Lep zasneženi 8. marec ti želim x;)x :palec:


#244 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 8. marec 2004, 09:50

vsekakor...vedno rišem ko sem sama...pa vedno si v mislih tudi zamislim kaj si želim da mi simbol prinese...Zdaj za enkrat tudi napišem zdaven ime...
A veš mi je pa kr malo smotano ker vidim in kot po vaših pogovorih vidim, da je v knjigi objavljano samo polovico vsk znakov :xx!:
Ker mene sicer ne zanimajo astro novice...me bolj zanimajo samo simboli :o|o:
Pa saj veš mi štdentje merkamo na vsak toplarčk x:)x .
No ampak sem prepričana da če tebe vprašam bom dobila najbolj točen odgovor x;)x x:)x .

Lp, S x:)x
Objavljena slika

#245 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 8. marec 2004, 10:04

Sončk, tudi, če ga imate, ga nimate....mislim na tolarje x:Dx , saj je prav tako, da si racionalna, ker ti bo kasneje v življenju ka le koristilo, verjemi!
Mogoče bo kdaj kasneje Marjetka ob ponatisu knjige to združila(vse ključe!), kar bi bilo idealno, samo knjiga bo potem debelejša....lep dan x;)x :palec:


#246 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 8. marec 2004, 20:28

borism razturaš :palec: :palec: :palec:

thx za super nascvete in komentarje x:)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#247 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 9. marec 2004, 08:33

Prosim Amis x:Ix x;)x

Kaj ti že kaj bolj obvladuješ čas, Amis x?x


Lep dan x;)x :palec:

#248 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 9. marec 2004, 11:36

ja, gre nekoliko na bolje. vendar si še vedno "dovolim" da me v službi "zasujejo" in si ne pustijo dopovedat kakšen je potek dela.

bo že bolje x:)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#249 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 9. marec 2004, 11:43

Saj si mislim, da si kot pridna pravljica, takšno se te tudi predstavljam....mogoče bi ti pomagal ključ "reda misli, stvari, čustev" narisan v prostor x!x ...lep dan Amis x;)x :palec:

#250 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 9. marec 2004, 12:34

jzt sm pa mal žalostna...so mi zedele sporočili da v uni službi k sm si ful želela pridt not majo probleme, ker naj bi kot prvo prišel tujec ki naj bi vodil podejtje, zdaj pa ga ne bo...in imajo štalo...še vedno rabijo osebo z mojim profilom ampak bo treba malo počakati :xx!: .

Pa tok si jo želim, res xrolleyesx .

Upam da mi bojo teli simbolčki malo pomagali...a veš uni borism k si mi jih priporočal x;)x .

Lp, S x:)x
Objavljena slika




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)

Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0