Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vilinski simboli


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 2 x ocenjeno
3399 komentarjev na to temo

#126 ribica Katja

ribica Katja
  • D član
  • Št. objav: 2 491

Objavljeno: 20. februar 2004, 00:14

Razmisljam, ce je pridobitev stipendije tako nepricakovano sredi leta kaj v povezavi s simboloma obilja in srece, ki ju nosim v denarnici? Mogoce pa res. Vidis, Borism, se dobro, da si napisal glede kolicine simbolov, ki jih uporabljamo. Preden sem se sla ucit, sem si jih narisala 11 (vsi v medsebojni povezavi), ko sem si delala nacrt, koliko jih bom imela pri sebi na kolokviju, je stevilka se narasla, pa sem se vprasala, ce je to sploh kul...... Na koncu zmanjsala stevilo na sest najpomembnejsih, pa se bi lahko katerega izpustila. Zraven pa sem v zep dala se aventurina iz kompleta............. It helped, I guess (najbrz mi simboli ne bi mogli nadomestiti ucenja......ce jih pa uporabljas kot dodatek.....) x;)x x8Dx
What you resist, persists.
What you can't be with, won't let you be.

#127 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 20. februar 2004, 06:05

Ribica Katja, saj ni merila za količino, poslušaj svoj instinkt, jaz sem jih že imel še več narisanih, ampak na večjem papirju, sicer se pa števil 11 in 12, ker sta numerološko neugodni izogibam.
Mogoče za začetek ne riši večje od 5 cm, saj to je v okviru ugodnih mer po feng shuiju.....simbol obilja(lahko je za denar, hrano, misli...za denar je najbolj učinkovit ob prvi uporabi v sredo-merkurjev dan!).....lep dan x;)x :palec:


#128 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 20. februar 2004, 06:10

dobro jutro... men je pa en simbolček končno prinesel lepe sanje. :wub: xredx

#129 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 20. februar 2004, 06:13

Dobro jutro Selene......torej me veseli, ker deluje......saj sem vedel, da bo......prijeten dan ti želim in tudi vikend x:Xx :palec:

#130 ribica Katja

ribica Katja
  • D član
  • Št. objav: 2 491

Objavljeno: 20. februar 2004, 09:50

Moji simboli so majhni, do 3 cm, ne vec. x:)x No, lepo da ni merila za kolicino, izberem pac tiste, ki menim, da bi mi bili lahko v pomoc. x;)x x^x
Ves kaj mi ni jasno, kateri sta simbola za hujsanje in za red, ki si jih omenjal?
What you resist, persists.
What you can't be with, won't let you be.

#131 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 20. februar 2004, 09:51

x:Dx oddirjam včeraj v knbjigarno in kaj se zgodi...............KNJIGE NI. nimajo. pa ne morš verjet. zdaj mi je jasno, zakaj nikakor nisem prišla tja. jasno, da sem jo naročila in menda pride naslednji teden ( :o|o: )......upam, da res

ker pa sem brihtna glavca sem šla še v knjižnico in glej, knjiga ni bila izposojena x:)x . neverjetna "naključja". tako, da za prvo silo bo. predlagane simbole nosim v hlačnem žepu. kaj bo bom pa še videla.

vsekakor hvala borism x:Xx

xsrcx
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#132 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 20. februar 2004, 10:24

Ribica Katja žal nimam slike teh dveh pri sebi, lahko ga pa narešim zvečer doma in ti ga gor postnem, ja točno teh dveh ključev mislim, da ni v knjigi "Kandelar" x!x
Velikost tvojih je kar OK, kar naj bo tako, le s črno barvico jih ne riši, ampak z živimi barvami, pa lastoročno....lep dan+vikend x;)x :palec:


#133 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 20. februar 2004, 10:27

Želje so za obe/za vse, za lep dan in vikend x;)x :palec:

#134 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 20. februar 2004, 11:53

x:Xx enako
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#135 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 20. februar 2004, 19:55

Evo ribica Katja pa tudi drugi, ki vas kaj preveč moti je levi simbol zmanjševanja in hujšanja, desni pa reda misli, čustev, stvari(narišite ga v navjboklj razmetan prostor pa počakajte efekt)....lep večer x;)x :palec:

#136 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 21. februar 2004, 17:15

super tole xwizardx :flower: :flower: :flower:


xsmx
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#137 Natasha

Natasha
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 045

Objavljeno: 22. februar 2004, 09:36

Sva šla v petek mal ven z eno družbo in s seboj sem imela "komunikativnot" sem bla zgovorna in živahna, kot že lep čas ne x;)x x:)x
Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.
M. H. Alderson

#138 ribica Katja

ribica Katja
  • D član
  • Št. objav: 2 491

Objavljeno: 22. februar 2004, 16:04

Borism, HVALA! Kje pa si jih dobil? Direktno od Marjetke? Al jih je opisala v Novicah?
What you resist, persists.
What you can't be with, won't let you be.

#139 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 22. februar 2004, 16:17

Pozdravljena ribicaKatja!

Upam, da si sedaj znaš predstavljati!
Simbola sem zasledil v S. Novicah, pa narisal, zdaj pa še lahko ti poskušaš ali kdo drug. Marjetko, žal takole neposredno še ne poznam....lepo nedeljo x;)x :palec:


#140 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 22. februar 2004, 20:21

Naj še jaz malo dodam. Mi je prejšnji teden prišla tale knjiga v roke čisto po naključju (ah, saj jih ni, kajne x;)x ), skratka v knjižnici sem jo kar vzela, čeprav o teh simbolih še nič brala ali vedela. In me je čisto zakurila. Ta teden pa ima moj sine spet DP v šahu, se pravi najbolj pomemben turnir in sem ga nahecala, da si je narisal nekja simbolov, ki jih zdaj nosi v žepu. Pa me je tudi skrbelo, če jih ni preveč. Sva se odločila za pozornost, pogum, učinkovitost, uspeh, samozavest in odločnost. Pred igro jih še prebere, pa spravi v žep. Sicer nič ne verjame, ampak jaz pravim, da škoditi že ne more. In po prvih treh kolih mu zelo dobro kaže. Danes je premagal enega ful dobrega. No, bomo videli!
Me zanima, bi moral vsak dan narisati simbole, ali je v redu, da kar te nosi v žepu?

Jaz pa v žepu nosim za hujšanje,gibanje in vir. Upam na najbolje! Sem zadnje tedne ful nezadovoljna s seboj, pa se moram malo k sebi spraviti. x:Ix
strelka

#141 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 22. februar 2004, 20:25

Aja, še to! V knjigi ni vseh simbolov. Tega za hujšanje sem prerisala kar iz mozaika - iz Lunce x:Xx , pa sem očitno (glede na Borisovo risbo) spregledala puščice ob strani (bom popravila - hvala Boris). Ali kdo ve kje lahko najdemo te simbole, ki jih ni v knjigi? Novic žal ne kupujem. Marjetkini članki še izhajajo? mislim četrtkove novice...
strelka

#142 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 22. februar 2004, 20:43

Seveda v knjigi ni vseh simbolov, žal :sori:

Še vedno izhajajo ob četrtkih v Astro Novicah, kot priloga,
kako dolgo pa ve samo Marjetka! še vedno lahko začneš kupovati Novice! Kako sem prišel jaz do njih, uh dolga pot, če ne bi bilo lunatkov bi stežka, ker na Novicah niti slišati nočejo o kakšnem pošiljanju arhiva, zato se je bilo potrebno obrniti na druge konce.
Mislim, da simbolj najbolj deluje, če je v celoti narisan in to prostoročno! Bolje, da ga rišeš večkrat, kot pa zmečkanega nosiš v žepu! Strelka, škodovati ne morejo, me veseli, da pomagajo sinu čimvišje pri šahovski karieri. Saj smo ponosni na vaju, še lani, ko sta se tako dobro odrezala, kar stoj mu ob strani!! Sinu bi morala narisati, ali pa naj kar sam....simbol mojstrstva "SILHU KHAI", da postane pravi velemojster!
Ja sebe pa tudi spravi k sebi, s kakšnim ključem pomiritve, potrpežljivosti, harmonije.
Knjig res ni, no kakor pravite vi, ki jih iščete, zato naj kar ponatisne novo serijo Marjetka, da ne bo pomanjkanja znanja.

Lep večer
x;)x :palec:

#143 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 22. februar 2004, 20:50

Boris, hvala za tvoj hiter odgovor. Novice bom kupila, to ni problem, bom še mami vprašala, ona tudi včesih kaj kupi. Sicer te bom pa morala prositi še malo za razlago in slikico tegale SILHU KHAI - ja. Tega tudi ni v knjigi :ermm: Kaj pa če knjigo v Lunci naročimo, Jo Marsa lahko dobi?

Lep večer tudi tebi!
strelka

#144 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 22. februar 2004, 21:21

Strelka, možno, da je knjigo možno dobiti v Lunci. Preveri, nič te ne stane! Simbol za mojstrstvo je takšen na brzino narisan, ker jaz nimam fotk, ampak nekako takšen je skeniran!

Glede uporabe, riši ga ob dnevnih prehodih, nič kar tvoj sine ga naj nariše sam, no v začetku mu le pomagaj, čeprav se mi zdi, da je na oko eden najbolj enostavnih simbolov.
Pred uporabo je koristno izgovoriti njegovo ime, v tem primeru "SILHU KHAI" in se tudi kasneje trikrat zahvaliti!
Ta ključ je namenjej, da postaneš mojster v vsemu kar počneš, torej lahko je tudi zate, ko kuhaš, ali voziš avtomobil, ali če prodajaš nepremičnine, ali nasploh pri športu.....verjetno imaš ti še več idej v mislih ta trenutek. Ker je to ključ, ti odklene osebne zmožnosti, talente, darove, zato ga s pridom uporabljajte vsi v vsem bi se še radi izpopolnili do maksimuma.
Lahko je pa narisan tudi na mineral, ali kamenček, skratka mora biti upodobljen na naravni materiala(papir, les...). Pri tem je pa priporočljivo, da je narisan na temno moder, bel ali vijolični list papirja.
Še en način je za uporabo, kot pri vseh simbolih, da ga začrtaš v prostor, v katerega vstopaš, Strelka pri vaju z sinom, je to šahovska dvorana.To je v osnovi, da ne gremo v detajle, sicer pa kasneje sam spoznavaš kako je bolje in koristneje ga uporabiti.
Vsekakor ga uporabljaj v kombinaciji z nekaterimi simboli, npr. UČINKOVITOST- "AGLER RAN", ki itak poveča učinek pri vsakem simbolu.
Upam, da se boš ali bosta sedaj lažje znašla v nekaterih situacijah.
Toliko za sedaj, lep večer in lep prihodnji teden tebi in tvojim Strelka!

Lp, Borism x;)x :palec:


#145 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 22. februar 2004, 21:33

Se opravičuje Strelka,
ker nisem skupaj dodal....izvoli ta simbol ali ključ...
x;)x

#146 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 23. februar 2004, 20:08

Najlepša hvala Boris za sliko in razlago! Zdele sva komaj prišla domov, pa je bolj slabe volje, ker je izgubil, tako da noče nič slišati o kakšnih slikcah.
VSekakor ga bom uporabila, do knjige bom pa tudi prišla x^x HVALA še enkrat!!
strelka

#147 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 23. februar 2004, 20:33

Strelka Pozdrav!

Kar pusti ga za sedaj, naj se umiri x!x .
Zmeraj je kdaj kdo boljši, sicer pa ga itak poznaš ti najbolje.
Drugič uporabita ta simbol, zdaj pa mu nariši simbol pomiritve...lep pozdrav, Borism x;)x :palec:


#148 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 23. februar 2004, 21:13

Boris :palec: x^x , upajmo da bo jutri bolje!
strelka

#149 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 23. februar 2004, 21:20

Seveda bo Strelka, daj mu simbol pomiritve pod zglavnik fantu, saj verjamem, da mu je hudo, ker ni šlo naprej, jutri je nov dan in gremo novim dogodivščinam naproti.....lep večer obema x;)x :palec:

#150 MBmetuljcica

MBmetuljcica
  • D član
  • Št. objav: 503

Objavljeno: 26. februar 2004, 09:49

Pozdravljeni !

Dobra tema

Knjigo o Vilinskih simbolih sem dobila za roj. dan od kolegic v sluzbi. Zelo sem je bila vesela, ob prebiranju sem dojela, da so nase zelje, resnicne zelje vedno uresnicljive, ce si jih srcno zelimo.. in to je lepo razlozeno pri vsakem simbolu. Skoda edino, da jih je tako malo prilozeno zraven. Je pa tudi res, da verjetno car vsega je v risanju teh simbolov in ob tem cutenju le teh zelja.. No ja bom videla, kako bo.. bom porocala.. Grem risat simbol ljubezni. :)
Objavljena slika

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0