Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali se zavedate, kako so pearcing-i Škodljivi?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
57 komentarjev na to temo

#51 candlelight

candlelight
  • D član
  • Št. objav: 464

Objavljeno: 6. januar 2004, 19:56

ALI SE ZEZATE?



Ne, to je vse huda resnica! x!x
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

#52 Almira

Almira
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 295

Objavljeno: 9. januar 2004, 18:12

x;)x S tem, da je prebadanje škodljivo, se ne strinjam! xrolleyesx Sama imam v enem ušesu tri luknje v drugem pa dve(naredila sem si jih sama in moram povedati, da kadar uhane z opalom odstranim, se počutim zelo neprijetno, ko pa jih imam je božansko! Mogoče ima vrsta kovine res svoj pomen, pa saj lahko tudi za popek ali kakšen drug del uporabljaš zlat nakit!
Na rokah imam največkrat prstan s tigrovim očesom in jantar, včasih tudi sokolje oko in moram povedati, da se z njimi zelo dobro počutim! :palec: Tangicam se ne mislim odpovedati, meni ne škodijo, če bi bile v resnici tako škodljive, jih ne bi kupoval nihče in lahko bi jih nehali izdelovati! x:Dx  Sicer pa, kaj naj bi poleti oblekel pod bele hlače, najlepše so tangice, s kakšnimi okrasnimi kamenčki zadaj! :palec:

TO!!!! :palec: x:Dx
"Stopaj po sledi mavrice,
Stopaj za zvoki pesmi
in vsepovsod te bo obdajala lepota.
Po sledi mavrice vodi pot
Iz najbolj goste megle."

#53 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 9. januar 2004, 21:00

ja je škodljivo na nepravilnih Akupunturnih točkah in preboj meridianskega pretoka-preseka- energij. Verjamem.

#54 Almira

Almira
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 295

Objavljeno: 11. januar 2004, 10:26

ja je škodljivo na nepravilnih točkah, itak. Verjamem.

Jaz ga mam v popku in niti ne čutim, da je tam....
"Stopaj po sledi mavrice,
Stopaj za zvoki pesmi
in vsepovsod te bo obdajala lepota.
Po sledi mavrice vodi pot
Iz najbolj goste megle."

#55 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 11. januar 2004, 16:50

Jaz sem ga imela v nosu.Žal mi je samo to,da ga nimam več. :inocent:

#56 Ajda-

Ajda-
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 958

Objavljeno: 11. januar 2004, 19:52

Se strinjam, da so pearcingi v jeziku škodljivi, pa na ostalih takih mestih... Sicer pa mislim da odvisno od posameznika. Jaz zmeraj razen ponoči nosim uhane, to je sicer mo jedini nakit. Uhane delam sama in ne vem, kako bi brez njih, vsak dan imam druge... In to niso niti srebrni, pa mi nič ne škodujejo... Razmišljam pa še o pearcingu v popku in si ga bom tudi dala narest... Kmalu;)

LP Ajda
Live and let live! Life is beautiful!!!!

#57 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 11. januar 2004, 19:59

Mick ja je biu micken-pearcing. x:Dx

#58 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 6. februar 2004, 23:56

Ja, dejte mi no mal svetovat, če ste me že prestrašil... x:Dx

Uhanov v ušesih ne nosim... ( ej, un trik z masiranjem ušesnih mečic začnem izvajat jutri zjutraj xDDx )Imam pa preluknane ( preluknali so mi jih starši, ko sem bila še zelo micena, tk da nism mela na to nobenga vpliva) in se mi že počasi celijo- upam, da mi niso naredili preveč škode.

Kakšno škodo pa mi je naredil uhan v popku? Imam ga 6 let, je majhen, prekinjen (bunkici na vsaki strani). Bi bilo mogoče bolje, da bi nosila takega z oniksom, ki je moj kamen ( devica). No, saj nanj v bistvu nisem tako zelo navezana več, si ga lahko tud odstranim, če mi ful grozi kej. ( Sam so se enmu bivšmu lupčeku tako lepo oči zasvetle, ko ga je vidu, ko sem se slekla x:Dx )

Mam pa še enga pod spodnjo ustnico. Sem zelo zadovoljna z njim in vsi mi govorijo, da mi ful paše, pa tud sama mislim tako. Imam ga 8 mesecev in rana še ni tako zaceljena, da bi ga lahko dajala ven pa noter vsak večer. Mislim, da ni na takem mestu, da bi me življensko ogrožal, ali pač? Sama zaenkrat nisem začutila nobenih sprememb ( razen to, da se v ustih dostikrat igram z jezikom z njim in delam čudne grimase xDDx )

No, kako je s tem?

Kaj pa tatoo, kako škoduje? Če bi si ga dala na roko, katero mi predlagate: levo ali desno? Mislim, da je leva stran telesa ženska stran, desna pa moška ( Ali že obstaja tema o tem? Če še ne, bi jo bilo dobro odpret). Ampak ful nenavadno veliko poškodb se mi je zgodilo na levi strani telesa. In tudi ob slabem vremenu me bolita levi komolec in levo koleno.

No, replike prosim x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0