Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ujemanje


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
98 komentarjev na to temo

#76 astroMATRIX

astroMATRIX
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 293

Objavljeno: 14. februar 2005, 16:52

V praksi (to bo presenetilo!) se kažejo najbolj bistveni drugač manj znani aspekti. Gre se za Saturn Uran aspekte. Ti vežejo USODNO, ponavadi ne prav ugodno!?!

Seveda Sonce Luna so ok in Mars Venera. Predvsem je pomembno biti človek, kar pomeni ok.
True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

#77 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 14. februar 2005, 22:11

OK, počas, počas s to "prizemljenostjo"...

Nisem si jaz zmislila tega, da so Bik, Devica in Kozorog zemeljska znamenja. Sej vemo, kaj je za njih značilno, zato brezveze pisat o tem. Vsak zakaj ma svoj zato in tko tut zemeljska znamenja nimajo tega imena po naključju.

Saturnina,

ja pa kaj pol če maš Sonce v Devici?
So ziher še kake druge komponente v tvojem horoskopu, ki te naredijo malo manj pragmatično in realistično kot so ponavadi Device. Nikar tko črno belo, znaš zgrešit bistvo. x;)x

Bela vrtnica,

svetov je toliko, kolikor je ljudi. In ne eden ali dva.

Lahko noč vsem x:)x

#78 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 15. februar 2005, 07:42

<{POST_SNAPBACK}>Ne, ker svet ni eden, svetova sta dva (in da) xangx

Svetov je več.

Več kot dva.

x:)x

#79 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 15. februar 2005, 07:54

<{POST_SNAPBACK}>Jst nism čist nč prizemljena...pa tud ne gledam nč na prihodnost niti na preteklost..ampak samo na trenutk... pa sm Devica..in mi grejo prizemljena bitja ful na živce... to samo pomen da delajo tko k jim ta svet govori...jst pa mislm da obstaja neki več... x;)x

Prav gotovo obstaja.

Samo najti je treba.

Za kaj takega pa je treba tudi iskati.

Najprej pa hoteti.

Pred tem pa tudi vedeti, kaj.

Pa tudi vedeti, KDO je tisti, ki išče.

Kajti ti v veliki meri ne veš.

In dokler si tako hudo netipična Devica in dokler te mede Neptun v prvi hiši, zaradi katerega ti marsikaj s tabo samo in s tvojimi pogledi na svet ni jasno, tudi ne moreš najti kompasa in je večno vprašanje, ki si ga postavlja vsaka Devica, namreč "Ali sem na pravi poti?", lahko zate samo prava mora.

Ni niti čudno, da potem ne maraš kao Devic (same sebe, izgleda) pa prizemljenosti itd.

Jupiter ti daje pa lepo, a nepraktično vizijo, da "nekje mora obstajati..."

Če že iščeš, išči po Kozorogu, kajti našla se boš tam, s trpkostjo, kompleksi in zahtevnostjo vred.

Simptomatično pa je, da (po lastnih navedbah) ne maraš ravno Devic, Kozorogov in Bikov, vse to pa so (poleg omenjenega Neptuna) glavni trije poudarki v tvojem horoskopu.

Takole malo o čiščenju, o jezljivosti-zaradi-jezljivosti in o sprenevedanju ...

Ki ga je tukaj ful.

Kajti ko se boš soočila z lastnimi omejitvami, se ti bo odprl ves svet.

:eek:

#80 bela vrtnica

bela vrtnica
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 655

Objavljeno: 15. februar 2005, 08:14

<{POST_SNAPBACK}>
svetov je toliko, kolikor je ljudi. In ne eden ali dva.


Hm, odvisno od razlage! Vsak si lahko razlaga po svoje, ker je to zelo širok pojem,...

Nekateri bi rekli, ne svet je eden, drugi tako, kot je zgoraj napisano,.... spet tretji bi rekel, da so trije, morda štirje,.... jaz sem pač napisala kar sem.

Ampak spet, če rečem, da je svetov toliko kot je ljudi, ok, kaj pa živali in sploh vesolje, zato se držim tistega, kar poznam, individuma.
Non-cooperation with evil is a sacred duty.
Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.
Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.
Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.
Mahatma Gandhi

#81 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2005, 11:16

[quote name='dr.Freudova' date='14. Feb 2005 ob 22:12']
<{POST_SNAPBACK}>OK, počas, počas s to "prizemljenostjo"...

Nisem si jaz zmislila tega, da so Bik, Devica in Kozorog zemeljska znamenja. Sej vemo, kaj je za njih značilno, zato brezveze pisat o tem. Vsak zakaj ma svoj zato in tko tut zemeljska znamenja nimajo tega imena po naključju.

Saturnina,

ja pa kaj pol če maš Sonce v Devici?
So ziher še kake druge komponente v tvojem horoskopu, ki te naredijo malo manj pragmatično in realistično kot so ponavadi Device. Nikar tko črno belo, znaš zgrešit bistvo. x;)x

Ej jst nimam samo Sonca v Devici x:Ix , jst mam še Venero xDDx , Saturn xDDx , pa en vozel. xDDx ..nevem kjer točno al severni al južni enga vem da mam v ribah v 4 hiši..enga pa v 9, kjer mam ostalih nevem kok planetov..
ja očitno me neki dela zlo nepragramitčno..

sej nism rekla da je vse črno al pa vse belo...glih to sm hotla rečt da ne maram da mi en govori da so Device neki zapete pr sexu pa natančne pa snobovske..pa nevem kakšne..stara, k jst to nism... tko kukr si rekla in ti dam ćist prov..da je odvisno še od drugih aspektov... :palec:

na žiuce mi pa gre k Bern spušča včas res tok glupe...čist tko.. :8):

#82 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2005, 11:29

JA BERN..pa kwa si ti tok negativn..no...a morš bit tok..mensezdi pa to tok primitivno da ti men napišeš tuki..da jst nevem čist še kaj bi oz..da nevem kam grem po kateri poti... a si ti čist prepričan da jst tega nevem...?Mislm..

pa men vrjem... jst u lajfu si nism postavlala..vprašanja kakršnga si navedu da je to tipično za DEVICE.."ALI SM NA PRAVI POTI"..stari moj...sam neki...men usaka stvar k se mi zgodi mi pride prov..in tud čutm jst use...sm preveč senzitivna da bi bla gluha... za nevidne stvari..

in nism rekla da ne MARAM DEVIC PA KOZOROGOV..PA BIKOV..to si ti sam NAPLETU.. stari.,,.,kje piše najd mi...kje sm napisala da ne maram teh znamenj kr zmisleš se neki...

aja da jst ne maram samo sebe, pa izgleda?..pizda..ej kr neki nabijaš niti poznaš me ne u lajfu kakšna sm... omejiu si se na eno astrološko karto mojo ik jo maš in si si kr naredu eno vizijo k definitivno ni...povsem točna...


o jezljivosti pa tok... DEJ SE TI RAJ MAL MANJ JEZI... noo...k že tlele tok nabijaš..o tem... u resnici si pa SAM TAK

#83 konj

konj
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 15. februar 2005, 19:19

Mene pa neki drugega zanima glede ujemanja...

Kaj pomeni, če imata dva zelo podobno obliko natalne karte? Različne planete, različna znamenja,.... samo planeti razporejeni po približno istih področjih, ...??

A je možno, da obstaja kaka privlačnost med tema dvema? Ker sta mogoče obadva aktivna na istih področjih (vendar samo z drugačno energijo)?

#84 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 16. februar 2005, 08:46

<{POST_SNAPBACK}>
... a si ti čist prepričan da jst tega nevem...?

Čisto.

Pogovarjal sem se s kakimi tisoč ljudmi, napravil, preučil, komentiral in razložil celo skladovnico čartov. S toliko prakse nekaj mora ostati. Tudi kuharica zna po petnajstih letih aktivnega vrtenja kuhalnice zelo dobro kuhati, pa čeprav morda ni bogzna kak talent.

In pri tebi je takole: ali si dala/objavila NAPAČNE podatke ali pa imam prav. Prečisti s seboj, ne z mano. Škoda časa za ukvarjanje z menoj, ker energijo rabiš zase. In veliko dela te še čaka, ne skrbi.

* * *

Citat:
<JA BERN..pa kwa si ti tok negativn..>


S temle je pa takole. Tu na istem netu sem bil že tudi jezen, sem se tudi že skregal s kom, sem že tudi komu naravnost kako povedal, sem pa tudi kaj nevtralno komentiral (tako kot vsi po malem), se tudi ponorčeval včasih (za razliko od večine tu TUDI IZ SEBE), se pohecal, včasih nasmejal eno rešto ljudi (ki so mi to potem tudi povedali ali pa objavili kar v temi) in POGOSTO podal svoje mnenje, nasvet ali pa nesebično podporo, če sem čutil, da jo nekdo potrebuje. V tisoč in pol postih se nabere vsega.

In v odzivih sem poleg nekaj upravičenih in nekaj neupravičenih kritik doslej nabral kupe palcev in sončkov, kar je za okorelega negativca pravzaprav zelo čudno. Nekaj s tem folkom ni v redu valjda... :eek:

S tvoje strani je odziv seveda SAMO (zelo) negativen. Normalno, saj kot Devica ne preneseš najbolje ocene, da s tabo nekaj ni v redu.

In ker sva oba samo ena hipna popotnika v tem času, ki sta se po neki čudni logiki srečala tu na nekem netu, imaš pač to "srečo", da spadam med tiste, ki včasih ne gredo mimo tvojega sprenevedanja in ti povem kakšno, ki ti bo v življenju še kako prav prišla, danes pa te to upravičeno jezi.

Kajti karmično gledano se nam vsaka stvar v življenju zgodi z razlogom, zatorej imajo tudi moje trditve svoje mesto, čeprav ta trenutek niti ti niti jaz ne veva, kakšno.

Zato tudi ni čudno, da je v horoskopu videti, da ti bo enkrat seveda kapnilo in da boš lepo - tako kot večina nas! - napravila generalko in bo potem vse drugače. Le malo bo še treba počakati, kajti v horoskopu imaš močnega Kozoroga, ki mu vlada Saturn, bog časa.

Če so tvoji podatki točni, seveda... :eek:

Ampak takrat bova že kdo ve kje. Vsak na svojem porcijončku te poti. In jaz ne bom niti vedel. In ti se name niti spomnila ne boš. In čisto v redu je tako.

Srečno :palec: ! je rekel negativec in stari jezljivec Bern

x;)x

#85 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 16. februar 2005, 10:49

<{POST_SNAPBACK}>V praksi (to bo presenetilo!) se kažejo najbolj bistveni drugač manj znani aspekti. Gre se za Saturn Uran aspekte. Ti vežejo USODNO, ponavadi ne prav ugodno!?!...


Daj kak primer prosim. Recimo x Uran opozicija na y Saturn.
Dal si mi mislit. In ravno to tvoje mnenje zagledam, ko prijadram po dolgem cajtu med astroteme...

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#86 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 16. februar 2005, 10:59

<{POST_SNAPBACK}> ... je rekel negativec in stari jezljivec Bern...


no, teh lastnosti še nisem opazila, čeprav sva že kdaj pa kdaj kakšno rekla,
sama milina in velika širina razumevanja te je in dobra mera natančnega zaznavanja sogovornika (če moramo ravno o šestem znamenju),
bi predlagala Saturnini, da kdaj v živo nadaljuje to debato...

mejte se-fajn!

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#87 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 16. februar 2005, 11:31

Kajti karmično gledano se nam vsaka stvar v življenju zgodi z razlogom, zatorej imajo tudi moje trditve svoje mesto, čeprav ta trenutek niti ti niti jaz ne veva, kakšno.

:palec: :palec: Ta trditev mi je pa neznansko všeč. Zdi se mi čista logika in ko to veš, veš, da so potrebni taki in drugačni ljudje, ki nam odpirajo oči in širijo obzorje. x;)x

#88 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 16. februar 2005, 12:07

Uf, Saturnina se je "zakurla"... :inocent:
A veš kaj, "stara moja", na tvojo žalost se tut jaz strinjam z Bernom in ugotavljam, da nimaš vzdevka zastonj takega, kot ga imaš. Sem že par takih tvojih "vročekrvnih" objavic prebrala na tem forumu do sedaj. Mal te tišči tale Saturn. :o|o: Sej resnica ni samo tisto, kar nam je všeč in s čimer se strinjamo, ampak je vse, tudi tisto, česar momentalno ne dojemamo. Bomo pa, ko bo čas za to. Zato, stara... ne se pizdit (dobesedno), normalno izražaj svoje nestrinjanje. Hvala. Tu gor je veliko ljudi s širokim spektrom znanja in še širšim duhom, zato si takih besed res ne zaslužijo.

Amen o tem primeru z moje strani.

Mir, pa radi se mejmo x:Xx x:Dx

#89 konj

konj
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 16. februar 2005, 12:16

<{POST_SNAPBACK}>Uf, Saturnina se je "zakurla"...  :inocent:
A veš kaj, "stara moja", na tvojo žalost se tut jaz strinjam z Bernom in ugotavljam, da nimaš vzdevka zastonj takega, kot ga imaš. Sem že par takih tvojih "vročekrvnih" objavic prebrala na tem forumu do sedaj. Mal te tišči tale Saturn.  :o|o:  Sej resnica ni samo tisto, kar nam je všeč in s čimer se strinjamo, ampak je vse, tudi tisto, česar momentalno ne dojemamo. Bomo pa, ko bo čas za to. Zato, stara... ne se pizdit (dobesedno), normalno izražaj svoje nestrinjanje. Hvala. Tu gor je veliko ljudi s širokim spektrom znanja in še širšim duhom, zato si takih besed res ne zaslužijo.

Amen o tem primeru z moje strani.

Mir, pa radi se mejmo  x:Xx  x:Dx


:palec:

#90 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 16. februar 2005, 12:18

ja ura nej bi bla 12:20 LJ

samo...neki me zanima..tm si napisu...da ..čak kako že..morm pogledat...

aja tvoj citat : Pogovarjal sem se s kakimi tisoč ljudmi, napravil, preučil, komentiral in razložil celo skladovnico čartov.


ja.. dobr si že res.obdelu povn folka...samo sej ne obstaja..človk k se je rodiu isto uro na istem mestu na isti datum... x?x ... dobr sej so podobni aspekti..sam niso pa "isti"..tko med sabo....

ja sej jst se hitr razpizdim če mi kdo kej reče...sam sje to traja sam 5 minut...pol se pa itak potegnem tud pozitivne stvari..vn... morm popizdit...ker sm histerik pa kolerik...ja pa kaj...saj povem...se pač ne morm kontrolirat...zato ker mam rada trenutno stanje v telesu razćiščeno in pač pol povem na tak grob način... x^x :o|o: :vio: da se zaderem tok naglas...da se usi ustrašjo... x:Dx , ja pač men se energija nabira v glasu...kaj naj...in loh tud 10 ur na dan pojem...ful naglas...

ja... res bom rabla energijo...še največ pa takrat k bom rodila....k se mi niti ne sanja..kako bom u trebuhu nosila dva...k dvomm da bo edn... ah če ne jih bom pa posvojila....dva kitajca...al neki...očka..jih bo pa hranu pa čistu...jst bom pa ena mamica..k bom skoz delala... (shit...moja vizija je ful grozna)...sam to mi skoz hod po glavi da bo tko... k to je ful grozn...da en skoz dela pa ...cajta za otroke nima...bad..(ma sej bo očka).... ne ne morm vrjet da mi take gluposti hodjo po glavi. xrolleyesx :eek: :8): :inocent:


Ha ha..Stankaa...kjer predlog...da z Bernom nadaljujeva pogovor v živo...(Strašliivoo) x:Dx

#91 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 16. februar 2005, 12:37

<{POST_SNAPBACK}>...Ha ha..Stankaa...kjer predlog...da z Bernom nadaljujeva pogovor v živo...(Strašliivoo) x:Dx


no, čisto fajn punca, pač imaš svoj način, počasi te bo že ta forum "obrusil", vedno pravim, da je to posebna terapija tukaj...
boš videla- recimo sebe pogledam nazaj, neke tri leta že strašim tu naokol
in sem potem kar šokirana:"A tudi to sem jaz... uhhh... bila nekoč..." :vio:

saj sem vedela, da boš takoj za moj predlog, :palec:
kar danes ob štirih pr ta tretjem zmaju na mostu in v prvi kafič na desno x;)x x:Dx x:o)x pol pa razčistita to in dorečita kaj Devica je in kaj ni in tdtdmtdm itd. ... x:px xrolleyesx tu na forumu se zlahka zgodijo nesporazumi, tak v živo debatirat -je čisto druga pesem

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#92 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 16. februar 2005, 15:36

Že po načinu oblačenja, takoj ločiš med devico in vodnarjem. Kar primerjaj Josipo Lisac - vodnar z kakšno popeglano devičko, ki ima vse volančke na svojem mest

jao jao....spet nabijate...jst sm devica pa nism nč popeglana..pa vedno izumm...eno kombinacijo k mi ful paše...
se stoposto ne oblačm tko k drugi xDDx

#93 freaky girl

freaky girl
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 113

Objavljeno: 30. avgust 2005, 11:46

x^x x^x xDDx xDDx

#94 Paris

Paris
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 62

Objavljeno: 7. september 2005, 22:24

OK js osebno si še vedno nisem na tekočem kako naj bi se zanamanja medseboj ujemala!
Zanima me pa eno: Js sm oven, partner pa kozorog, in vsi stokajo nad tem, da nisva za skupi pa da bova prej al slej šla narezen (mislim po zanmenijh) in midva že skoraj 5 let tičiva skupi in se super štekava

Kako pa naj bi po horoskopu stvar "štimala" pa ne vem, pa če mi lahka kdo to pokomentira, bi bila zelo vesela

x:px

#95 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 8. september 2005, 06:56

Ker sem že malo od foha pa ker si ti bolj nova tule (kar ni seveda nič napačnega, saj smo bili vsi enkrat "novi tlele" anede), bi ti samo priporočil malo pogledati naokoli, ker se kar nekaj najde tudi o tem.
Na primer to, da je dobro pogledati, kje ima ONA Luno, ker potem lahko rečemo, da gre za NJEGA, ki je npr. Kozorog, in NJO, ki je sicer Oven, ampak ima Luno npr. v Biku, ker je en čisto drug par čevljev.

Pa še marsikaj je bilo napisanega v tej smeri. Da se glih ne ponavljamo ...

x;)x x:)x

#96 Paris

Paris
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 62

Objavljeno: 8. september 2005, 09:04

Sj dobr vem, da bi to tut mogla počekirat! Sm enostvano se mi še vedno ne lubi tega nardit-moja lenoba :8):

Pa lep dan še naprej

#97 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 8. september 2005, 09:19

Kar poskusi, saj bo šlo.

Pa še marsikaj se boš naučila zraven, tudi stvari, ki jih mogoče niti nisi nameravala iskati, pa ti vseeno lahko pridejo prav.

:palec:

#98 Ebor

Ebor
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 643

Objavljeno: 8. september 2005, 09:23

<{POST_SNAPBACK}>OK js osebno si še vedno nisem na tekočem kako naj bi se zanamanja medseboj ujemala!
Zanima me pa eno: Js sm oven, partner pa kozorog, in vsi stokajo nad tem, da nisva za skupi pa da bova prej al slej šla narezen (mislim po zanmenijh) in midva že skoraj 5 let tičiva skupi in se super štekava

Kako pa naj bi po horoskopu stvar "štimala" pa ne vem, pa če mi lahka kdo to pokomentira, bi bila zelo vesela

x:px


Ma dej no dej, to so vama samo nevoščljivi, ne obremenjuj se s tem, če "sedeta" drug drugemu ni bojazni, pozab na horoskop pozab na šlogarce... če sta se našla sta se že z razlogom, raje uživej v sreči, ki jo imaš....

#99 Paris

Paris
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 62

Objavljeno: 8. september 2005, 13:44

Hvala Ebor in hvala Bern.
Res je, če se pozanimam je stvar lahko zanimiva in tudi je, res pa je tudi da so ljudje v večini zlobni. Pa še vedno si sami krojimo usodo

Vlk sončka še naprej x:px

To temo je popravil/a Paris: 8. september 2005, 13:44





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0