Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Post


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
828 komentarjev na to temo

#76 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 21. januar 2004, 10:22

Zarek - :palec: x8Dx

Jaz tudi jem orescke, kadar zelo malo jem ali nic, no, solate pa itak.
A prav orescki mi po mojem dajo one snovi, ki rabim, ker mi prav zadisijo.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#77 Žarek

Žarek
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 103

Objavljeno: 21. januar 2004, 14:25

Dr. me je poslala na pregled krvi, ker sem jih pač povedala kako se prehranjujem in izvidi so bili superodlični!Rekla je, da še ni videla tako dobre krvi!
Beljakovin je ogrmono v avokadu ter v oreščkih, tudi v rozinah sem opazila da so polne olja.Probaj enkrat zmiksat rozine, videla boš da se olje prav cedi iz njih:: x:Ix Tiana tako ti povem:res je da nismo vsi za vse, meni pač tako telo narekuje. xDDx Ki lepo ker ni treba kuhat:)) xcivx :xx!:

#78 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 21. januar 2004, 14:39

Trenutno se prehranjujem po načelih opisanih v knjigi Michaela Montignaca, držim se tega že 10 dni in sem sama nase ponosna, da me ni nič zamikalo, drugače se kar težko uprem skušnjavam.

Ta način se mi zdi zelo zdrav. Sicer shujšala še nisem nič a čutim neko spremembo v telesu. Se bom stehtala čez 1 mesec, me zanima, če se bo kaj premaknilo.
V lanskem letu sem pridobila kar nekaj kilogramov na hitro, ker sem ležala skoraj 2 meseca v postelji...in kg so šli kar gor šcccc s svetlobno hitrostjo, mišice oslabele in seveda nisem bila za napore...sem se cartala in lenuščkala. Že nekaj časa se pripravljam tudi na post in čakam moment, da bom začutila ta trenutek.
Pred nekaj leti sem se postila 10 dni in občutek je bil fantastičen.
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#79 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. maj 2004, 09:21

Veliko se vas je zdaj odlocilo za post, pa osvezujem tole temo... (smo omenili v zadnjem (10) dnevniku)...

Omenili smo klistiranje, ki nekaterim (vkljucno z mano) zbuja mesane obcutke in ne prevec prijetne asociacije...
Zdaj se to kupi ze kar v trgovinah, kot je omenila Mateja, imajo to v Sanolaborju...

Morda bi kdo vec napisal o tem?
Koliko stane, kako zgleda, ali je to kaksna strasna rec ali gre samo za nekaksno cevcico z nekaksnim nastavkom (kot si pac sama predstavljam to)?
Kako je s tem, ce se postis? Kolikokrat se je potrebno klistirati - in podobno?
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#80 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 20. maj 2004, 09:46

Sem kupila to zadevo - klistirnik v lekarni in sploh ni taka reč, tak baubau kot sem si najprej predstavljala, stane se mi zdi tam nekje do 3.000 ali še celo manj.
Izgleda tako, da je iz plastičnega materiala gornji del, ki ga lahko kam obesiš (in noter naliješ tekočino) iz njega vodi cevčica in na koncu nastavek, ki se gor privije in kjer tekočino zapreš/odpreš.
Sama sem si pripravljala kamilični čaj, čeprav je moja zdraviteljica, ki me je do tega pripravila, še bolj priporočala prvi jutranji urin. In če bi jo popolnoma ubogala, bi to počela vsaj en teden vsak dan + seveda trdi to, da se pri postu še bolj izločajo strupi in da je post učinkovit predvsem, če se obenem tudi klistiraš, drugače pravi, da dosti manj.

Dobro je seveda imeti takrat svoj intimni mir in čim dalj obstati nato z nogami gor, da je to početje bolj učinkovito, potem pa sediš in sediš in meditiraš en cajt...

Kar je res bilo pri meni očitno, je bilo ta čas izboljšanje kože
in tisti dober občutek sem imela, tak očiščen, no...

v glavnem nič tak šokantnega za telo, noben baubau, povsem priporočam
ampak tudi razumem tiste, ki biinnebi in jojkakšnareč itd., ker sem tud sama bila v tej fazi, zdaj ni več tabu in ni več tak bigdeal
Se splača za zdravje in boljše počutje storiti tudi to!
Stanka

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#81 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. maj 2004, 10:08

Dbest, Stanka, super, hvala ti! :vio: x:Xx :palec:
Ja, verjamem - da je post v tem primeru se veliko bolj ucinkovit, saj je logicno, ne?
Tole s kozo - no vidis, to je v bistvu najboljsi dokaz!
Ja, nekaksen tabu...
In - ali ne boli, se ne ranis, ko je to... najbrz plasticno? :8): x:Ix :sori:

Tole z urinom mene tudi ne morejo prepricat (imamo temo nekje, mislim da je naslov kar Urinoterapija), da se bom lotila, poleg tega pa se mi zdi v bistvu pretirano vsak dan vsaj en teden - ali je res potrebno tako pogosto?
Po mojem naj bi se tega lotevali vsake toliko, kaj jaz vem, enkrat na mesec morda, recimo na lunin post...
Saj vseeno je najbrz kak refleks vkljucen, ki ga spodbudis, in potem morda misice se zacnejo neartikulirano krcit ali pa se polenijo ...
No, ne vem, samo ugibam, kot si pac predstavljam. :8):
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#82 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 20. maj 2004, 10:16

Marsa, škoda, da je ni tu na forumu, čeprav kdaj kaj prebere, ker zdaj ti jaz govorim iz 2.roke... Če se prav spomnim, se je ta zdraviteljica šla 40dnevni post in ne samo, da je samo pila, tudi brez vode in brez hrane (to je res samo za take najbolj žilave, si mislim). Tako, da ko praviš, če je to preagresivno in prepogosto, ta zagovarja še več in trdi, da ogromno bolezni izvira iz črevesja.
Urin je baje tudi zato najboljši, ker dobro deluje na resice v črevesju.
Ne, ne skrbi, da se raniš, saj to delaš pazljivo in si vzameš tisti Svoj mirni čas, se zakleneš v kopalnico ali ko si v miru sam doma in kako mandljevo olje recimo tudi ni odveč.
Stanka

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#83 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 21. maj 2004, 09:40

ta zagovarja še več in trdi, da ogromno bolezni izvira iz črevesja.

Ja, mislim, da je to res ... :sori:

#84 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 21. maj 2004, 10:22

ta zagovarja še več in trdi, da ogromno bolezni izvira iz črevesja.

Ja, mislim, da je to res ... :sori:

Ha, hvala Rachek, ker si ze izpostavil, tudi jaz sem se hotela s tocno temle strinjati. :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#85 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 2. junij 2004, 10:02

No, pa še mojih dolgo obljubljanih 5 dek sira:

Post sem izvedel med 8im in 22im majem letos. Prvi dan brez hrane je bil v soboto, osmega maja (no, z starši smo spili še en deci za moj rojstni dan :o|o: ), prvi dan, ko sem že jedel, pa je bila sobota, 22.5. Prvi dan posta je bil torej v nedeljo.

Med postom sem se počutil vredu, spil sem dosti sadnih sokov iz citrusov, največ rdeče grenivke in pomaranče. Rumene grenivke in mandarine pa čisto malo, zraven tega pa še vsaj eden zelenjavni sok na dan, ponavadi korenček ali kumaro, včasih tudi zeleno ali blitvo ali ohrovt. Ampak slednje tri in pa špinača niso dobri. Delal sem po Arioli, vendar, spil sem več sokov (priporoča Alois Kolar), nobenih zelenjavnih juh in 2x liter zeliščnega čaja, lipo in kamilice. Klistiral sem se 2x dnevno. Po klistiranju sem se večinoma počutil zelo dobro, prav čutiš ta detoksifikacijski učinek. Od začetka mi je bilo precej nelagodno, pol pa sem se že navadil, malo sem bil od začetka seveda tudi neroden x:Ix , ampak naslednjič bodo te težave že preteklost. Tudi po čajih sem se počutil zelo slabo.

Naredil sem še eno napako, prvi dan brez hrane, torej v soboto, sem naredil odvajalo iz limoninega soka in ricinusovega olja, kot piše v Ariolini knjigi, ampak, izločil nisem pa ničesar. Kar me je močno presenetilo. Sredi posta sem doživel krajše stanje t.i. prebujenega duha, v soboto,7 dan posta, ampak je trajalo samo par ur. Počutje takrat pa je res zelo fino, z Mersaultom sva šla kolesarit ravno tarkat, na koncu pa še v studio Caffe na pijačo, res fajn občutek. V četrtek, 5 dan, sem se zbudil z strašno slabostjo in kakšne pol ure po klistiranju sem izločil ogromno svinjarije. 2 uri po tem sem je izločil še nekaj, potem sem se naenkrat počutil zelo vredu. Toliko svinjarije naenkrat nisem potem izločil nikoli več. Prav začudeno sem gledal, ko sem videl, kaj se mi je še 11, 12 dan valjalo po črevesju. Ves čas sem pil dosti sadnih sokov in *ogromno* vode. Verjetno sem tudi preveč delal, včasih sem prišel domov kot cunja, se vlegel za kakšno uro, potem klistiranje, tuš, masaža kože s krtačo in počutje se je takoj izboljšalo. Suho masažo kože z krtačo sem naredil samo 4-5krat. Moral bi jo po vsakem tuširanju.

Telesna zmogljivost mi je naraščala vse do 7ega dneva, ko mi je počasi začela padati, s sredo, 11dan sem se začel že malo bati, v petek, 13i dan sem se počutil *zelo* slabo in sem se ustrašil in v soboto (1 dan pred načrtovanim) začel jesti. Prvi dan sem pojedel eno jabolko, malo solate iz zvečer pest rozin. Naslenji dan 2 jabolki, 200g suhih dateljnov, pest rozin in zvečer malo arašidov. 3ji dan sem pojedel že malce banan in zvečer že oreščke, 4dan pa že skoraj normalno. Vsekakor pa popolnoma drži tole, da je bistveno težje zelo malo jesti kot pa popolnoma nič jesti. Tukaj bi vsekakor opozoril na t.i. psihično pripravljenost in sposobnost izvesti post, saj bi na tem mestu mariskomu odsvetoval post oz. priporočil resen razmislek o postu. Post je resda nenevaren, ampak, če se ga pravilno lotimo! Nažiranje že prvi dan je smrtno nevarno!!!!!

5 dan po postu sem se počutil že zelo slabo, pod očmi so se mi naredili ogromni podočnjaki, noge so me kar naprej bolele, jezik sem imel obložen kot, da bi ga namazal z viki kremo (samo onim belim delom), dostikrat sem brez posebnega razloga videl zvezdice ... Nato sem se spomnil, da moram jesti kislo zelje. :sori: Ravno te odvisnosti od kislega zelja pa sem se tudi želel rešiti. Shujšal sem morda za največ pol kilograma, za 10 kg sem shujšal že prej, enkrat sem imel težave z povešenjem notranjih organov. Sedaj se počutim zmeraj bolje, sem nazaj na presni prehrani, pojedel sem malo sira in spil 2 pivi in takoj naslenje jutro dobil dokaz, da to ni več zame.

Z postom sem samo delno zadovoljen, po pravici povedano, sem pričakoval več. Vsekakor pa ne morem rečti, da nisem zadovoljen, ker to ni res. Marsikatera stvar se je izboljšala, pljuča so se mi močno sčistila, oči me po dolgotrajnem delu z računalnikom ne skelijo več, na naketerih delih telesa se mi je koža močno sčistila in razmastila, najbolj na čelu. Pravtako je postala na teh delih telesa zelo gladka. Manj sem utrujen, bolje funkcioniram. Prvih par dni sem očitno doživel šok. Bom pa se še postil. V sredo, 4dan posta sem bil tudi na predavanju g. Janeza Kovača iz Vrhnike, ki je z 46dnevnim postom premagal raka in težko kožno bolezen. Sedaj je presnojedec in samo upam lahko, da bom tudi jaz nekoč pretekel in prekolesaril toliko, kot on. Morda pretečem tudi kakšen maraton .... :)

Vsekarkor bom naslednjič za odvajalo uporabil grenko sol (glauberjeve nisem dobil, ker je v Mb lekarnah nimajo), poiskusil bom preživeti teden dni na dopustu, po možnosti vsak dan na Pohorju v naravi in malo daljše privajalno obdobje na hrano. Kar se tiče pogostosti klistiranja, dom drugi teden poiskusil zmanjšati na 1x na dan, celoten post pa iz 13ih dni podaljšati na 21 dni. Zaužival pa bom takšno količino sadnih in zel. sokov, kot sem jo do sedaj - približno 4x na dan 2dl soka + 4dl vode.

Upam, da se še kdo opogumi. Vsekakor pa ne jejte mesa, pijte čimanj kave in alkohola, po možnosti nič, prav tako nič kokakole in podobnega sranja, jejte čimveč svežega sadja in pijte sveže sadne sokove. Že samo za prehranjevanje velja "Si to, kar ješ". Med postom sem tudi prebral Wandmakerja (Bi radi bili zdravi? Proč z kuhinjskim loncem), tip res blazno bluzi. x:Dx Moram pa se v večini stvari strinjati z njim. :palec: Trenutno pa berem izredno priljubljeno knjigo "Živeti brez bolezni".

Če koga kar zanima, naj kar vpraša, če mu je nerodno, naj pošlje el. pošto ali osebno sporočilo.

That's all folks. x8Dx

#86 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 2. junij 2004, 10:55

jaz pa sadje in zelenjavo, čaje... jutri pa post, če bo šlo, pretiravala ne bom... da ne bo šlo tisto, kar nujno potrebujem ven iz krvi... počutim se super :onfire:

#87 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 2. junij 2004, 11:46

Če koga kar zanima, naj kar vpraša, če mu je nerodno, naj pošlje el. pošto ali osebno sporočilo.

That's all folks. x8Dx

Rachek, saj veš, kaj mene najbolj zanima, pa vendar, tvoja pripomba o kislem zelju, zakaj bi se mu rad odpovedal?
Pa še nekaj je zanimivo, vi presnojedci postavljate celo teorijo o jodu na glavo in potrjujete mojo o potrebi po kodiranju termično obdelane hrane.

BIOKODA

Vsako surovo živilo nosi v sebi kodo potencialne bioenergije, ki jo organizem zazna in pripravi presnovo.
Pasteriziranje, kuhanje, pečenje, tudi pogrevanje z mikrovalovi, kodo spremeni.
Če te energije ne kodiraš na novo, se presnova poruši in organizem zboli.
Nosilec biokode presnove in žive narave pa je x-ionski par soli in biovitamina – C.

#88 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 2. junij 2004, 12:16

Rachek čestitam k vztrajnosti in sedanjemu boljšemu počutju! x^x
x:)x Stanka

Kaj meniš o kisu, naj bi se ga na splošno ogibali, ne?
Zato praviš, da ni priporočljivo kislo zelje?
Bolje zamenjati z limoninim sokom
in sadje vedno le zjutraj?

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#89 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 2. junij 2004, 13:15

Uaaa  :palec: Sam že tretji dan jem v glavnem samo sadje. Vse je ok. Sam nekam pogosto sem lačen  :xx!:  x:Dx

Ko se želodec spuca vse navlake, potem je okej. Potem čutiš lakoto v ustih. Ampak traja malo več kot 3 dni. Žal. :o|o:

#90 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 2. junij 2004, 13:23

Rachek, saj veš, kaj mene najbolj zanima, pa vendar, tvoja pripomba o kislem zelju, zakaj bi se mu rad odpovedal?
Pa še nekaj je zanimivo, vi presnojedci postavljate celo teorijo o jodu na glavo in potrjujete mojo o potrebi po kodiranju termično obdelane hrane.

Zakaj bi se rad odpovedal kislemu zelju ? Ker očitno je nekaj na teoriji, da bolezen povzroča zakisanost organizma. Plus tega, meni je Titan Štefan zelo pomagal z nasvetom o kislem zelju, ampak po več kot pol leta še vedno nisem zdrav. Heh, tudi on je zdravilec ... in ti živijo od bolanih ljudi ...

Jaz v bistvu nisem jedel soli več kot cel mesec, prej že 2 tedna + post. O soli pač nimam nekega posebnega mnenja, uporabljam tvojo sol, ker mi je bolj všeč, vendar zelo zelo malo, samo pri solatah, pa tudi za presnojedca se (še) ne deklariram. Pač 2 meseca jem surovo hrano in se mi full pozna pri počutju in izboljšanju zdravstvenega stanja. K sreči.

#91 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 2. junij 2004, 13:42

Rachek čestitam k vztrajnosti in sedanjemu boljšemu počutju!  x^x
x:)x  Stanka

Kaj meniš o kisu, naj bi se ga na splošno ogibali, ne?
Zato praviš, da ni priporočljivo kislo zelje?
Bolje zamenjati z limoninim sokom
in sadje vedno le zjutraj?

Hvala, stanka. :palec: x^x

Ne vem, "naj bi" jedli 3 ali 4 dele bazičnega in en del kislega, pa še za to naj ne bi sami skrbeli, ampak telo samo izravnava.

#92 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 2. junij 2004, 13:52

Rachek, po moji teoriji delaš z zdravo soljo popolnoma pravilno, surova hrana jo za svojo presnovo vsebuje že sama.
Lahko se pa zgodi nekaj drugega, česar se ne boš niti zavedal, da boš kupil genetsko spremenjeno sadje ali zelenjavo, za katero predpostavljam, da je dekodirano že v osnovi, ker bi sicer ne imelo tako odpornost na staranje in se ti kljub temu, da bo presno, ne bo presnovilo. Zato mislim, da, če ti zdrava sol prija, bi jo bilo za uživati, seveda v količinah, ki se ti zdijo primerne.
Sicer boš pa to najbolje občutil sam.
Tudi te slabosti med postom, o katerih si govoril, izvirajo po moje iz pomanjkanja elektrolitov, ki jih je telo potrošilo za presnovo prej zaužite kuhane hrane, pa še z vodo si jih nekaj odplaknil.
Me prav zanima, kaj boš ugotavljal v nadaljevanju, se pa spomnim razgovora z ženo nekega gospoda, ki ob postu ni bil pozoren na elektrolite in so mu morali v bolnici na koncu dajati infuzijo fiziološke raztopine, kar je 0,9% raztopina NaCl.
Res pa je, da je bil dvakrat starejši od tebe.
Drži se in napiši še kaj, kdo ve, komu vse bo morda ta metoda in terapija še kdaj prav prišla v življenju.

#93 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 2. junij 2004, 22:31

Rachek :palec: , zelo dobro napisano. Vsekakor, velik podvig.
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#94 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 3. junij 2004, 08:43

Hvala, cosma. x^x :palec: x:Dx

#95 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 3. junij 2004, 08:52

Res Rachek - to pa je pravo 'porocilo', mega, zelo mi je vsec in sem ti prav hvalezna, ko si to podal.
Dbest si se lotil in se mi super zdi, ko recimo zdaj ze pravis, kaj bos porihodnjic drugace. :palec: x^x x^x
Svaka cast!!! :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#96 kiki7

kiki7
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 118

Objavljeno: 3. junij 2004, 09:59

Že parkrat sem se postila na luno, pa kakšnih posebnih učinkov nisem občutila. Ene par dni sem bla bolj zaprta. x:((x Shujšala sem samo za en dan. No, dokazala sem si da zmorem. Tudi to je nekaj.
Enkrat pa bom poskusila z daljšim postom, tako za kakšen teden (ampak zdaj so na sporedu roštiljade, tako bolj slabo kaže) V knjigi Zdrav post je opisanih kar nekaj načinov zdravega postenja. Vsekakor se bom morala postiti s kakšno zelenjavno juhico.
Ko sem se prejšnji mesec postila na luno sem po 30 urah brez hrane imela manjše težave, ker mi je zgleda tako sladkor padel. x:((x Ponoči sem se zbudila, tresla sem se in potila. Ko sem pojedla majceni košček kruha je bilo vse ok. Tako da zame ne bo primeren post samo ob vodi in čaju. Sicer je moj cukrček v krvi čisto normalen in nikoli nisem imela težav.
Zanima me kakšna je razlika (razen v višini odprtine x:Dx ) če si spucaš črevesje s klistiranjem ali pa če popiješ toliko slane vode, da ga izprazniš? Če piješ naj bi potem odvajal vodo tako oralno (izprazni se tudi želodec) kot analno. A se s pitjem hitreje očistiš?

#97 LeilaniA

LeilaniA
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 353

Objavljeno: 17. junij 2004, 09:07

A je treba lunin post zacet tocno ob uri, ko nastopi npr. polna luna, al lohk 12 ur prej ? :o|o: x?x
Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

#98 tinka

tinka
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 486

Objavljeno: 28. junij 2004, 15:27

laahko prej, ampak potem bos 12h dlje brez hrane x:px x;)x
bojda se gre za pravi cas, ko je pac luna v akciji, tistih 24h velja!
Variety is the spice of life.
Kdo lahko spremeni svet?

#99 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 19. julij 2004, 09:58

Ne pozabite, da je guru postenja ob sokovih, katerega priročnik imajo mnogi za sveto pismo na to temo (tudi prejšnji odgovor ga priporoča), Finec Paavo Airola umrl za rakom na črevesju. Če bi se kdo znal pozdraviti s sokovi in če bi se bilo mogoče pozdraviti, bi se pozdravil on.

Na področju makrobiotike je stanje še hujše in obeti za njene pristaše nični. Začetnik makrobiotike je umrl za rakom na prebavilih eden njegovih vidnejših naslednikov v Ameriki je umrl za rakom na prebavilih, Švedska zdravnica, ki je prva v Evropi v knjigah propagirala makrobiotiko, je umrla za rakom na prebavilih in slovenska zdravnica, ki je pri nas med prvimi propagirala makrobiotiko je umrla za rakom na prebavilih. Obe slednji razmeroma mladi. O tem seveda propagandisti makrobiotike molče.


Vir: http://www.svet-je-l...f=4&i=823&t=799

Da ne odpisam novega posta, da se še popravim: x:Dx

V vednost in v razmislek. :palec: :o|o:

To temo je popravil/a rachek: 19. julij 2004, 10:17


#100 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 19. julij 2004, 10:19

http://www.salesalut...ge2.asp?ID=2891




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0