Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

LN POVEZAVE


  • Ta tema je zaključena Ta tema je zaključena
1 komentarjev na to temo

#1 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 729

Objavljeno: 23. januar 2004, 18:49

Od danes novost - LUNINE POVEZAVE, kjer je ze 55 povezav z najrazlicnejsih podrocij, zaenkrat urejenih v 8 glavnih kategorij.
Dodala bova tudi nekaj dodatnih podkategorij.
Nekatere povezave se niso vkljucene iz tega ali onega razloga (to vidite ze pri naslovu kategorije, ali so povezave in koliko jih je ali jih ni).

Povezave, ki so dodane, so izbor Luninega neta in niso sponzorske ipd.
Nekatere povezave se niso vkljucene, ker bodo avtorji oz. uredniki imeli moznost, da jih vpisejo sami.

Ceprav LN ni iskalnik (in za naju ta projekt kvecjemu pomeni dodatne stroske in nekoliko vec dela), je postal prevelik in taksno nadgradnjo preprosto zahtevajo potrebe oz. povprasevanje obiskovalcev, in bodo tako avtorji in uredniki portalov, sorodnih LN ali zanj zanimivih, lahko dodali povezave na svoje strani, ki jih bo potem urednistvo po svoji presoji potrdilo ali ne.
Prav tako bo v primeru osebnih strani, kjer pa ne bo slo povsem za osebne strani, pac pa bo to nekako sodilo v sklop Novic (ki pa bodo zelo kmalu izsle v povsem novi podobi), kjer bodo posamezniki, ki urejajo svoje strani ali imajo vsebino, sorodno LN ali zanj zanimivo, pa nimajo kje tega objavljati oz. ne 'maticne' strani, lahko objavili svoje vsebine.

Prav tako lahko predlagate koristne povezave obiskovalce sami, vsekakor pa morate pripisati, zakaj in cemu ste priporocili to stran.
Drzala se bova modela, kot je zdaj; LN tako nima namena npr. imeti vec kot toliko iskalnikov (razen ce seveda ne bo uletel kaksen nov, specialno moderen ali kvalitetnejsi ali prav tako kvaliteten kot so zdaj), ker tako ali tako je ze Google, kar se naju tice, cisto dovolj. :)
Tudi v primeru astroloskih strani (ali strani, ki se ukvarjajo s prehrano ipd.), ne predlagajte kar vsega povprek; v ta namen je na povezavah pri posameznih kategorijah tudi povezava na temo na forumu, kamor nizamo te povezave, in jih se naprej nizajmo sem.
Tako na LN povezavah ne bo vseh 365 povezav na astro strani, pac pa sva izbrala (in jih bova, ce bodo predlagane), le najreferenčnejše, najzanimivejse, najazurnejse in najkvalitetnejse...

Sezname zdravilcev in terapevtov in podobne povezave bova najverjetneje vkljucila v kako podkategorijo; zdaj Povezave pac niso se cisto do konca urejene, caka naju se par popravkov ipd....
A vse stoji in tudi najpomembnejse je v glavnem ze gor.
LUNINE POVEZAVE

Prijetno odletavanje z LN (in se boste se raje vracali). xsrcx x;)x :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#2 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 729

Objavljeno: 23. januar 2004, 19:37

Tale tema je predvsem obvestilo o novosti na LN (kar mdr. sluzi tudi kot arhiv) in je zaklenjena zgolj zaradi boljse preglednosti in urejenosti foruma; komentarji se namrec nizajo ze v temo LN povezave v forumu Obvestila in sporocila urednistva - in ste vabljeni, da jih tja nizate tudi vi. :palec:

Teme se ob novih komentarjih pomaknejo navzdol in bi ob 'odkritju' teme, ko bi hoteli vanjo komentirati, nasli pac eno od obeh; ce bi tako bili dejavni obe temi, admina ne bi imela pregleda nad komentarji in s tem morebitnimi predlogi, mnenji, vprasanji...

Vabljeni ste torej, da si ogledate LN Povezave in se nam s komentarji pridruzite v temi z enakim naslovom v forumu Obvestila urednistva. x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0