Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Navpični položaj neobdelanih kristalov


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
5 komentarjev na to temo

#1 bogglefreak20

bogglefreak20
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 79

Objavljeno: 17. februar 2004, 10:54

Nedavno sem kupil rastišče kamene strele in še en ca. 4 cm dolg neobdelan kos, ki ga uporabljam za eliksirje. x^x

Nosorog pravi, da morajo neobdelani kristali stati v navpičnem položaju, če naj oddajajo pravilno energijo. Zato sem iz zobotrebcev :o|o: naredil nekakšno stojalce za tisti posamezni kos kamene strele, da lahko sedaj v kozarcu navpično stoji. Problem 1 torej rešen. x:Dx

Problem 2 pa je z rastiščem - ta ima namreč posamezne kristale, ki so zraščeni skupaj, obrnjene v različne smeri, nekateri ležijo, drugi so pokonci, tretji stojijo kot bi bili pijani itd. Gre torej pri rastiščih za enako logiko postavitve ali kaj? Nesmiselno se mi seveda zdi posegati v strukturo rastišč, ker so v svoji naravni nepopolnosti tako - popolni :vio: :palec: xcivx Tudi v tem vidim ljubezen stvarnika, ahhhh... x^x
Beatus, qui venit in nomine Domini!

#2 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 17. februar 2004, 14:41

Valjda. Kr na gmah jih pust. Če štrlijo špice na različne konce in greš računat geometrijsko srednjo vrednost frekvenc posameznih špic, itak dobiš rezultat okoli 8 Hz.

lalala x:Dx x:Dx

Sicer pa - Noosorogu tud ni vse za verjet. Učasih rad naklada. Zlasti, če ma kak pir v riti. lalala :eek: x:o)x :eek:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#3 Beli Mag

Beli Mag
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 60

Objavljeno: 16. marec 2004, 23:28

BTW drgač se je že zvišal na okoli 12 Hz... vibracija Zemlje narašča, naša pa tudi in dan je vsak dan za trenutek krsjši - ni več 24 ampak samo še 16h dolg!

Jure

#4 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 17. marec 2004, 07:27

BTW drgač se je že zvišal na okoli 12 Hz... vibracija Zemlje narašča, naša pa tudi in dan je vsak dan za trenutek krsjši - ni več 24 ampak samo še 16h dolg!

Jure

Nimam pojma kaj naj bi nilo to BTW. Predvidevam pa, da misliš na lastno frekvenco Zemlje (Schumannova resonanca). Ta se dnevno spreminja do 0,5 Hz, a je v povprečju še vedno 7,8 Hz, kljub drugačnim informacijam, ki so lansirane zlasti v slabi ezoterični literaturi in tovrstnih revijah (predvsem Greg Baden in folk, ki je bral njegove članke in knjigo Awakening to zero point). . Britanska Berkley Seismographic Station meri Schumannovo resonanco na 15 minut že več desetletij (če se ne motim, od leta 1958), a porasta niso zaznali.

Kaj naj bi bila po tvojem "vibracija Zemlje"?

Dan je seveda še vedno dolg 24 ur in ne 16. Zaradi preobremenjenosti pa imamo res OBČUTEK, da nam čas uhaja, da nimamo več časa živeti ... Ravno včeraj sva se o relativnosti časa pogovarjala z Venetom, ki je dal dobro primerjavo. Rekel je: "Občutek, ali kako lahko čas včasih teče hitro, včasih pa počasi, je odvisen predvsem od tega, na kateri strani straniščnih vrat si" :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Še ena anekdota na straniščno temo:

- V gradu Ponoviče pri Litiji je bil pred leti en lokal, ki je imel le en WC. Pa so organizirali en žur, ki je privabil veliko ljudi. Enega od gostov pritisne srat in hoče na WC, a vrata so bila zaklenjena. Nekaj časa menca, potem pa potrka po vratih in reče: "Pohiti prosim, drugače se bom usral". Iz notranjosti pa se zasliši glas: "Blagor ti ..." :wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#5 bogglefreak20

bogglefreak20
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 79

Objavljeno: 17. marec 2004, 08:24

[quote name='nosorog' date='17. Mar 2004 ob 07:28']
Jure [/QUOTE]
Nimam pojma kaj naj bi nilo to BTW. [/quote]
BTW je kratica za By The Way = mimogrede. Čist tko za informacijo. Ni pa noben "tehničen" pojem.
Beatus, qui venit in nomine Domini!

#6 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 17. marec 2004, 11:34

živio!

res ne vem kam vmestiti tole vprašanje. sprva sem hotela v izkušnjo s kristali, pa sem opazila temo o navpičnih položajih. :palec:
upam da nisem zgrešila.
in sicer- prijateljica od sestrične od mojega brata ima posteljne težave s svojim tipom.
problem je v tem, da mu kljub intenzivni stimulaciji organ ne funkcionira v zadostni meri, da bi bilo to zadovoljujoče za oba.
poskusila sta že vse!
resnično vse!!!
pa sem jima predlagala bolj vzvišene metode.
npr. kristali.?
kateri kristal vpliva na funkcionalnost moškega organa?
sploh obstaja?

Navpični položaj neobdelanih kristalov? Hm, mesta za svoje vprašanje nisi tako slabo izbrala.

Razlogi težav, kakršno opisuješ, so sila redko organski. Običajno je osnovni vzrok psihološki, vse skupaj pa potem preraste v energijski problem. Za kaj običajno gre:

- Življenje imamo organizirano tako, da mu daje "boj za preživetje" pečat velikih psihičnih pritiskov in stresa. Nisi sproščen, hočeš seksati, pa ne gre. Takšne stvari so za moške sila boleče in ob naslednjem poskusu je zraven prisoten še strah, da ne bo uspel. Ker potem seveda spet ne uspe, se vanj naseli miselno-čustveni vzorec neuspešnosti. Ta strah se potencira in na območju druge čakre nastane resna energijska blokada.
Jasno je, da ni kamna, ki bi takšno zadevo "sam rešil". Lahko pa so nam kamni v pomoč. Tipček mora v prvi vrsti ozavestiti vzroke težav, zaupati partnerju glede vseh svojih pričakovanj, pomislekov in strahov, kamni pa so mu lahko pri tem v pomoč (karneol, rubin ...).
O tem, kako je moč uporabiti kristale pri odpravljanju obremenjujočih miselno-čustvenih vzorcev, o nastanku takšnih vzorcev ipd., si lahko prebereš v knjigah Tadeja Pretnerja Minerali*zdravje*duhovnost (strani 56 do 67) ali v knjigi istega avtorja Holistična radiestezija I. (strani 85 do 120). :wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0