kaj sem našla
kako je fino takole za nazaj nekaj prebrati in zelo všeč mi je da je to tukaj ostalo, ker bom lahko še velikokrat prebrala in videla kaj vse lahko še naredim
V tem času se je veliko spremenilo, veliko smo naredili na sebi...oba in zdraven tudi njegova mama.
Odnos se je zelo izboljšal ( on, mama, jaz) Zelo jo ceniva in ona naju ima zelo rada in nama je hvaležna, to se zelo čuti.
Preselila sva se na svoje, živiva skupaj že cca. 1 leto. Seveda sva se v tem času tudi uspela veliko bolje spoznati...
Najin odnos je lep, čeravno je veliko prilagajanj, odnos precej dinamičen ni nekaj kar je monotono, vedno se nekaj dogaja.
Sem ugotovila tudi, da mogoče jaz porabim kar nekaj časa da njega (strelec/strelec/rak) dobesedno izkoreninim in da se pripravi na določeno spremembo, da začne migati, ker jaz kot (dvojček/dvojček/vodnar) sem zelo hitra, včasih preveč, pa me potem on zabremza, kar včasih tudi ni slabo.
Tukaj pride vpoštev kar nekaj tistega prilagajanja. Ampak vseeno ne štejen to kot nekaj slabega, kvečjemu dobrega...ker se tukaj ubistvu dopolnjujeva
Ljubezen, zelo se imava rada in to je čutiti.
Jaz sem imela in na čase mogoče imam še nekaj problemoz z ljubosumnostjo (tukaj je potrebno še narediti korake, čeravno je to sedaj v zelo mili odliki in je bilo na tem kar nekaj narejenega, tako, da si lahko čestitam

, čeravno to tudi štejem kot plus, ker sem imela možnost to izkusiti in če še kdaj pokuka, vem za kaj gre in se znam spoprijeti s tem)
On zelo rad v družbi,veseljaček

, na čase malo preveč pesimističen, ja jaz potem malo dvignem mi je zato velikokrat hvaležen
Sicer pa skupaj šla čez velike spremembe (nenadna smret njegovega očeta, težeka odnos z njegovo mamo, ni hotela sprejet da sin odhaja, težko je bilo, začetek skupnega življenja) in tako kot pogledam za nazaj vam lahko rečem, da je bilo vse v najino dobro, ker sicer danes ne bi imela takega lepega odnosa kot ga imava danes

( To ne pomeni, da se kdaj ne spičiva in si poveva ta svoje

, včasih tudi čisto brez veze, samo tudi to spada k odnosu in včasih naredi odnos še bogatejš ker spoznaš čustva in hotenja drugega in s tem ga lažje razumeš).
Ne vem če to kaj pomaga k tej razlagi ki ste mi jo dali vi (Bern, Stankaa, Mihela in ostali), vem samo to, da se mi je zdelo prav dati nek feedback in se vam obenem tudi zahvaliti za vso pomoč in nekako smernico

.
Če bi želel še kdo pogledati (ne vem če sem prav zasledila ni najinih podatkov)
Jaz : 12.06.1980, 22:50 - Ljubljana
On: 10.12.1977, 19:00 - Kranj
Lep dan še naprej