Drugače sem pa zdej še pri lubiju pogledala in vidim, da ima tudi on Vertex na mojemu Sončku sam hkrati tud Uranu...v bistvu je Verteks središčna točka
Je pa res, da je bil pri obeh takojšnji klik

To pa ni kr tko, dvojna potrditev

Objavljeno: 22. oktober 2010, 14:03
Objavljeno: 22. oktober 2010, 14:04
moja prva velika ljubezen je imel Vertex na mojemu Soncu
Objavljeno: 22. oktober 2010, 14:12
Jst ga mam na tvoji Lilith, ti pa na moji Lunci........ vse to v osmi.........
![]()
........pišuka, le kaj bi to lahko pomenlo????
Objavljeno: 22. oktober 2010, 14:15
Nekaj je še v 7.
...sam res kaj bi to pomenilo, a mi boš razložil
Objavljeno: 22. oktober 2010, 14:43
Objavljeno: 22. oktober 2010, 14:50
Objavljeno: 22. oktober 2010, 14:53
To naredi zato, da domišljijo vzbudi, a veš ...
Mislm ...![]()
Tale krasno je bil mišljen malce sarkastično
Objavljeno: 22. oktober 2010, 15:34
Sej te noben ne sili
![]()
povej povej povej
......
Pa midva, pa midva?
Objavljeno: 25. oktober 2010, 01:50
Ok ... I like kinky part, sej veš ...
![]()
Je pa možnost, da se ob teh aspektih ena oseba (al pa kr obe v tem primeru) totalno ustrašijo dogajanja in se povlečeta vsaka na svoj konec ... in zgodi se ... nič? Oziroma je treba, kot je Pinka navedla pri zgornjem citatu, malo počakat, da se nebo zbistri. Oziroma retro Venera v tem primeru zdaj.
![]()
Ker v bistvu je kr mal usodno tole napisano, sploh če gre za konjunkcijo Vertexa na ASC pri obeh.
![]()
ampak sej veš, jst nisem material za poročt ...
Objavljeno: 25. oktober 2010, 08:58
Je pa možnost, da se ob teh aspektih ena oseba (al pa kr obe v tem primeru) totalno ustrašijo dogajanja in se povlečeta vsaka na svoj konec ... in zgodi se ... nič? Oziroma je treba, kot je Pinka navedla pri zgornjem citatu, malo počakat, da se nebo zbistri. Oziroma retro Venera v tem primeru zdaj.![]()
Ker v bistvu je kr mal usodno tole napisano, sploh če gre za konjunkcijo Vertexa na ASC pri obeh.
![]()
Objavljeno: 10. oktober 2013, 10:35
Cau druzba tole je pa zelo zanimiva tema morm rec,
Verteks pravte da je tocka usode, jst jo mam mislm da v 7.hisi v Ovnu, Ampak mi je to tako zakomplicirano da nc ne rzumem te stopinje kaj pomenjp evo tlele je slikca ce mi lahko mal vec poveste o tem bi bla zlo hvalezna. A je moge povezan verteks z otroci koliko ih bom mela. Meni je cudno da mi ih nimam ne v peti ne v sedmi hisi, moj moz je oven. moj sin kozorog. Ampak iz karte ne znam razbrat verjeno to pomen da je povezano s verteksom? Moja natalna prise da je verteks 26 Oven 11 Stopinj 13 Minut, kaj je to????
Objavljeno: 11. oktober 2013, 22:32
... to, da je tvoj mož oven čist lepo spada v sedmo, klasika .
In verteks poleg še nekaterih točk v sinastriji (partnerski) karti je tudi pomemben...
malo si še preberi, saj ni tako veliko strani v tej temi
ok bom hvala")
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0