Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Bolecina


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
30 komentarjev na to temo

#26 SKA - Vi

SKA - Vi
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 612

Objavljeno: 20. april 2004, 19:54


Z Jogo, sproscanjem na 100 nacinov, masazami..

aja... tole sem pa spregledala.

Skavi... nekam se mi zdiš znana...... x?x

Kako to mislis? Jogo opravljam doma, tako da se nisva mogli nikjer spoznat.. Pravzaprav ne vem kaj mislis.
Ni vse slabo, kar se ne sveti.

#27 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 20. april 2004, 20:36

Jogo opravljam doma, tako da se nisva mogli nikjer spoznat..

aha.
x:Dx

no potem sem se pa zmotila. x:o)x

#28 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 21. april 2004, 12:55

Morda imaš kake polipe na črevesju.Pojdi na endoskopijo!To je praktično neboleč pregled s sondo.Sama zahtevaj ta pregled!

In potem :8):

:eek:

Po pregledih se ustrezno zdravi. x:)x

#29 SKA - Vi

SKA - Vi
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 612

Objavljeno: 21. april 2004, 16:48

Jogo opravljam doma, tako da se nisva mogli nikjer spoznat..

aha.
x:Dx

no potem sem se pa zmotila. x:o)x

No, saj ne vem. Morda pa se poznava. Povej kaj si mislila. x:)x
Ni vse slabo, kar se ne sveti.

#30 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 25. april 2004, 21:45

Sicer nisem ženska, imam pa izkušnje z tem, ko preiskave nič pokažejo .... Sem dobil diagnozo pri alternativni medicini ... morda bi tudi ti poiskusila ... Nasvet pač ... x:Ix  x:Dx

Te moram popraviti, verjetno bi moral napisati, da si dobil rešitev v alternativni medicini. Prav noben zdravilec ti diagnoze ne da, pomaga pa ti pri pretoku energije in vrtenju čaker, odpravi vzroke za to, pomaga, da se v tebi pač prebudi funkcija samozdravljenja. K alternativcu moraš z diagnozo priti, oziroma moraš vedeti kaj te boli. Če kdo od alternativcev diagnozo dela, potem se tega izogibaj na daleč, ker ni pravi zdravilec.


x:)x
To pa ne bo drzalo. Ce alternativec spozna diagnozo, potem ne mora biti slab zdravilec. Potem se pravi, da se je pridno ucil :-) Tu so zelo stroge linije, mora znati tudi pregledovati. Pa tudi nekatere metode imajo drug dostop do diagnostike, npr. homeopatija.
Morda zamenjas kaksno polaganje roke za alternativno medicino. To ni medicina. Tukaj se stejejo pod iluzioniste in nimajo dovoljenja za opravljanje terapij v zdravstvu.
Jaz dostikrat dam kri v laboratorij, da se diagnoza potrdi, ali pa posljem bolnika na slikanje. Ne pridejo vsi z gotovo diagnozo; nekateri jo zamolcijo, ker je bila psychosomaticna, dostikrat pa tudi zdravniki kaj spregledajo ... iz katerikolih vzrokov. Vcasih je vec bolezni skupaj, ali pa so predragi pregledi, ali pa se niso pridno ucili x;)x in svoje znanje ne izpopolnjujejo. Dostikrat si stojijo s svojimi mislimi napoti in recejo nekemu bolniku, da ima visok pritisk, ker je zivcen, pa spregledajo, da so mu dali zdravila, ki dvigajo pritisk... Marsikaj se dogaja, nihce ni popoln; pri eni bolnici so nalepili narobe stran rentgenske slike pri kostnem raku.... Verjemi pa, da zdravnik ne bo izgubil sluzbe, ce se bo zmotil; na alternativca pa gledajo vsi dohterji s povecevalnim steklom xcivx.
Pa sem spet pri teh izrazih, kaj je zdravljenik in kaj je zdravilec, ali je to eno in isto?
LP
Vrba

Poznam Domančičevo metodo vendar on nikoli ne postavlja diagnoze, k njemu moraž z diagnozo že priti, ali pa vedeti kaj te muči, enako pri njegovih učencih. Te metode zdravljenja so čisto na fizikalni osnovi in na verjeti v to. Ni treba poznavanje človeškega telesa, če ga, je toliko bolje, važno je osvojiti samo tehnike, največkrat tehniko prekrvavitve.

Kako to uspeva mojemu prijatelju, ki to energijo izžareva z polaganjem rok, mi pa nikoli ni bilo jasno, ker preprosto razlage ne dobim, dela na božanstvu, uspeva mu pa verjetno tudi samo zaradi "verjeti v ozdravitev".

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#31 vesna8

vesna8
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 26. junij 2004, 18:44

za polaganje rok gre pri reiki-ju.

sama sem se tega posluzila, ker je medicina odpovedala. niso vedeli kaj bi se z mano poceli, mi dajali analgetike, vendar je po 4, 5,.. urah bolecina zopet prisla, preiskave pa nic pokazala.

reiki mi zelo pomaga, saj energijo usmerim na bolece mesto in bolecina popusti...oz. energija ze sama najde pot kam mora iti.

...samo nasvet...




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0