Alkoholizem in mladi
Objavljeno: 3. maj 2004, 11:01
Objavljeno: 3. maj 2004, 14:29

Gost_sstane_*
Objavljeno: 3. maj 2004, 14:31

Objavljeno: 3. maj 2004, 14:34

Objavljeno: 3. maj 2004, 15:26
Ko sem v srednji soli hodila ven s prijateljicami in tudi med studijem - je bila vsem glavna fora, da se "ubijejo" od alkohola in ne vejo kaj so ves vecer poceli.. Sama sem se tako napila samo enkrat in, ko se naslednji dan nisem spomnila kje smo ga zurali, sem si obljubila da se mi to nikoli vec ne zgodi..
Ne vem zakaj je alkohol tako zelo potreben in zazeljen.. Morda se mladi ne ukvarjajo dovolj s svojimi hobiji, ker nimajo casa od studija in sole in so prevec obremenjeni..., ter se ne znajo sprostiti drugace, kot pod vplivom alkohola...
:o|o:
Objavljeno: 3. maj 2004, 15:31

Objavljeno: 3. maj 2004, 15:42

tale je malo za šalo malo za res.
Problem alkohola je v družbeni toleranci tovorstnega omamljanja. Alko je edina legalizirana droga pri nas; ne samo maldi, ljudje vseh starosti po svetu iščejo utehov določeniih odvisnostih. Iz dolgočasja, iz radovednosti, na koncu zaradi odvisnosti - a do tja je dolga pot.
Točno to kar pravi Aira - z alkoholm se stopijo blokadem, podrejo se stene, znižajo se merila. Tako to je...vendar...po drugi strani pravijo da je kozrček vina pri kosilu zdrava navada, in da eno pivo pomiri živce (zaradi specifečnega delovanja hmelja

Objavljeno: 3. maj 2004, 16:24

Drugac pa itk da je vsak frajer k pije, pa se vecji je k si pol tolk stvari upa (dela iz budale budalo) jao kaj sm tolk sarkasticna...

Aira sj se stopijo blokade, sam kaj je pa potem, k ucinki popustijo? ti v luzi stopljenih blokad, brez kesa, in se sam zelje po se? nima smisla...

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...
Objavljeno: 3. maj 2004, 16:30

Objavljeno: 3. maj 2004, 17:53
si prepričana da nima smisla?Aira sj se stopijo blokade, sam kaj je pa potem, k ucinki popustijo? ti v luzi stopljenih blokad, brez kesa, in se sam zelje po se? nima smisla...

za trenutek se stopijo potem je pa hudič, ker jih ne znaš drugače stopiti kot tako, oz. je to najlažji način, da se za trenutek znebiš sebe... zato rabiš še in še

enako kot s seksom.

Objavljeno: 3. maj 2004, 18:05
si prepričana da nima smisla?
Aira sj se stopijo blokade, sam kaj je pa potem, k ucinki popustijo? ti v luzi stopljenih blokad, brez kesa, in se sam zelje po se? nima smisla...![]()
za trenutek se stopijo potem je pa hudič, ker jih ne znaš drugače stopiti kot tako, oz. je to najlažji način, da se za trenutek znebiš sebe... zato rabiš še in še![]()
enako kot s seksom.ups...
![]()

zalostno da se morjo mormo mors na tak nacin znebit sebe (z alkotom)
el nino: jp stil je pa tud slab!!! sej da se nevem za kaj proslavit... ah pa se to je velik drugih nacinov
life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...
Objavljeno: 3. maj 2004, 18:28
Pitje alkohola v mejah normale ni brez veze..Meni je pitje alkota brezveze, ker samo varaš samega sebe, če misliš, da boš tako laže komuniciral, drug dan pa človeka niti ne pozdraviš. Sploh pa, halo, ali je alko sploh okusen, razen kakega likerja?
Nekatere pijace so tudi zdrave - npr. vino..
In tudi za boljso voljo ali malce poguma, kozarcek ali dva nista napacna..
Narobe je, ko pijanost postane normalen pojav vsak dan in, ko s pijaco pretiravamo.. Temu se pa res lahko rece, alkoholizem!
Objavljeno: 3. maj 2004, 18:31

Picasso
Objavljeno: 3. maj 2004, 18:35
macona: ja se strinjam da se ni za hecat!!! predobr vem...

brata pa tk ne mors prisilit...upam da ga bo prej k slej brez posebnih posledic minil
Objavljeno: 3. maj 2004, 18:39
Ja, pa ne ena, ampak dve - ena 23-letna italijanka in ena 17-letna ljubljancanka.joj lihkr je po tv, da je u soboto zrd droge u sempetru pri novi gorici umrla 17-letna punca...

Picasso
Objavljeno: 3. maj 2004, 19:53
Meni pa ne.SKA - vi, meni se zdi žalostno, če moraš za pogum in boljšo voljo piti, čeprav le kozarček.

Objavljeno: 3. maj 2004, 19:57

Objavljeno: 3. maj 2004, 20:27
Mislm, ej, televizija je tud nevarna.. pa kaj, jo bomo zdej skenslal? Al bomo gledal stvari, od katerih se lahko kej naucimo?
Vozit se z avtom.. onesnazujes okolje, spravljas v nevarnost sebe in druge.. A skenslamo avtomobile al mal pazmo kaj pocnemo na cesti pa kako vozmo?
Mal pretiravas, El Nino...
Objavljeno: 3. maj 2004, 20:35
El Nino pretiravas in se "izgubljas" v svojih postih...haha "men pa ne" in se nadaljuje...
hm hja dvomim da je vino zdravilno naj me hudič vzame če ne obstajajo zdravilne stvari tudi brez tega... ala grozdni sok... pol pa treba vino pit k je kao zdravilno... marsikak izgovor je dober... sicer pa obstaja res zanimiva kultura pitja vina v visoki družbi ... če se človek prav drži tega se zdi lepo in privlačno.... čeprav to je kt če pride uglajena gospa v trgovine in sune kako majhno reč...
zarad užitka....

Objavljeno: 3. maj 2004, 20:55

Gost_sstane_*
Objavljeno: 3. maj 2004, 22:56

Objavljeno: 4. maj 2004, 03:00
Tipček je res prezgodaj začel. Me pa pr vsem skupaj nekaj druzga zanima. So žolne res non stop nasekane, da se folk stalno sklicuje nanje?To ni tema za hecat! Hudo ti je pri srcu, če imaš 14-letnega brata, ki kadi travo in pije kot žolna, potem pa še reče, da ga nič ne prime. Mene bi starši ubili, njemu pa samo pizdijo. Nažalost tukaj veliko vlogo igra zgled, potem pa se starši sprašujejo...
Meni je pitje alkota brezveze, ker samo varaš samega sebe, če misliš, da boš tako laže komuniciral, drug dan pa človeka niti ne pozdraviš. Sploh pa, halo, ali je alko sploh okusen, razen kakega likerja?

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
Objavljeno: 4. maj 2004, 05:55
Ja, mi lahko zdaj pesnimo a ne? Ti ljudje, ki pa se nacejajo mislim, da si te stvari ne razčlenjujejo tako kot mi. Oni pijejo in pijejo pa sem skoraj prepričana, da sploh ne vejo zakaj. OK mladi res mogoče zato, da so frajerji; ja kaj pa starejši? Ja vem rekli boste odvisnost. Imam kolega, ki včasih ne spije po cel teden alkohola, nato pa kar recimo 3 dni zapored, saj ne pretirano, ampak toliko, da je v rožcah. ...., no jaz tega ne razumem.si prepričana da nima smisla?
Aira sj se stopijo blokade, sam kaj je pa potem, k ucinki popustijo? ti v luzi stopljenih blokad, brez kesa, in se sam zelje po se? nima smisla...![]()
za trenutek se stopijo potem je pa hudič, ker jih ne znaš drugače stopiti kot tako, oz. je to najlažji način, da se za trenutek znebiš sebe... zato rabiš še in še![]()
enako kot s seksom.ups...
![]()

Objavljeno: 4. maj 2004, 07:07
Haloooooooo, to je tema alkohol in MLADI, vi pa nekaj o zdravilnosti in kako paše kozarček vina , ker pač zadiši??? Če se tako izgovarjate pred svojimi otroci, mi je resnično žal za njih. Zgled!

Objavljeno: 4. maj 2004, 07:08
Strinjam se z Luciferjem.
Pa mladim 'predpisujejo' tudi fast food in raznorazne svinjarije.
To je tudi ZGLED.
Picasso
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0