Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Evrosong


  • Prijavi se, če želiš komentirati
454 komentarjev na to temo

#26 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 12. maj 2004, 22:16

Kaj pa vem, čist ok sta bla naša, sam men je štikl deloval k oni ko so zmagovali pred 15-imi leti. Sicer pa, kar se mene tiče, je tak vsa mjuza na Eurosongih bl za en k...... x^x
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#27 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 12. maj 2004, 22:17

Litva je bila bedna- show je vse pokvaril. V spotu pa prav fajn. x:)x

#28 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 12. maj 2004, 22:18

Kaj to......kolk sem jaz vidu je baš cela YU not pršla razen nas.... :V:

Eni v EU eni pa na EUrosong x:o)x x:Dx ....sej ne vem točn kaj je boljš :vragec: x:o)x x:Dx
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#29 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 12. maj 2004, 23:08

V primerjavi z drugimi, so bili naši res bolj tako- tako. Ne vem zakaj mi ne sedeta...saj komad ni toliko slab ampak, ko sem slišala še druge, sploh pa delčke pesmi, ki so že v finalu, mi je bilo jasno, da našim ne bo uspelo.
No, vsaj Turčijo bosta videla, pa še ohcet bo :inlove:
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#30 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 13. maj 2004, 06:04

.....zakaj naši zmeraj napačno izberejo svojo zmagovalko, sigurno je bila pri zadnjih naših desetih tekmovanjih, sedemkrat drugouvrščena boljša in bi imela več šans, vse YU republike so šle naprej, mi pa ... :xx!: :xx!: , srečen zakon jima želim, saj nista kriva ona, ampak naša pametna in nesposobna žirija :xx!: x:)x

#31 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 13. maj 2004, 06:24

Sicer pa zdelo se mi je da uživata na odru in to je to xsrcx ... glede uvrstitve na Eurosong... hm, majčkeno so v bivši jugoslaviji pozabili na nas, mam občutek, sedaj ko smo v Evropi, naši pa na njih ne... pa se lepo podelijo točke ane, čeprav sta mi bila Hrvaška pesem in Željko Joksimović še kar všeč, aja pa Makedonci tud. čeprav se mi zdi, da je mnogo pesmi ki so se direkt uvrstile v finale, mnogo slabših kot so bile te včeraj... Nemčija mi je kr simpatična z Maxom ne... je tudi zanimiva zgodbica v zvezi z izborom v Nemčiji, me zanima nadaljevanje x;)x

#32 mushi

mushi
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 376

Objavljeno: 13. maj 2004, 06:44

men je bil pa poleg naših ciper ql, pa hrvaška in srbska..
jajajajajaj......... yugonostalgija...
v finale pa prišel sam shit, recimo malta, BiH, Makedonija... zakaj za vraga pa ti pišejo F.R.Y. (nekdanja YU republika)? A ni to mal brezveze, pa Grk je bil tud smotan.. ma full...pa Nizozemca taka uvela...
Albanci so se mi zdel tko primerni, pa Monako pa Ukrajina.... pa one ko sem zgoraj napisala...
Naši so mi pa tko ne vem, al zato ker sem jih tolkrat slišala, al res malo mlačno delovali, pa mi je bla prej pesem všeč in tud navijala sem jasno zanje..
Sam se mi je zdelo da nekak ni palilo, je blo premalo energije v komadu, ene par takih zasukov v pesmi je falilo, tko da bi mal še lightshow zraven zabliskal in dodal nekaj veličastnega.... en, dva.. pa bi tud publiko mal dvignal....
No ja, izvedla sta jo pa čist solidno in :palec: poroka pa tud bo, pa se menda ne bosta za priimek Platin odločila zdej.. x:)x

Selena kaj je blo z nemškim izborom? :inocent: x:)x
Mushi

#33 nimbus

nimbus
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 548

Objavljeno: 13. maj 2004, 07:31

Hehe... sem ujel samo glasovanje. Vse balkanske države so šle naprej, mi pa v Evropo x:Dx x:Dx x:Dx . Sam, če sem iskren tudi res nista ne vem kaj. Sej sta luštkana, pa rada se mata, pa zaročena al pa že poročena... ampak jebi ga, ocenjuje se glasba (naj bi se). Bomo že preživeli.

Aja, mushi... zakaj Former Republik of Macedonia. Makedonci bi imeli zelo radi samo naziv Makedonija, vendar jim tega sosednji grki ne dopustijo... to pa zaradi zaradi Aleksandra Makedonskega in njegovega ogromnega imperija, ki si ga grki kao lastijo... sej veš - Aleksandrija! No... thats it!!!

Have fun! x;)x
Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!
Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.
Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

#34 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 13. maj 2004, 07:42

Ne morem verjet!!!
Samo Selene je omenila edini komad, ki je bil res dober - in ki je bil odpet BREZ FUSHANJA!!! - CISTO vsi, brez izjeme, so namrec strahotno fusali, da sem pomislila, da imajo slabo ozvocenje, da se slabo slisijo na odru (to je blazno zoprno, pojes potem cisto nekaj tretjega, sploh ni v intonaciji, ker se nic ne slisi, tam gre skoz, na posnetku, ko pol slisis, pa je katastrofa).
Namrec - srbski (ceprav bi rekla, da je tip - sklepam po priimku- Crnogorec)! x^x :palec:
Zelo dober komad, s sfilingom, plosk plosk.

Vam (nekaterim) pa najbrz ni bil vsec, ker je pac srbski (*ker vemo, kako imate nekateri 'radi' ex yugo).
Hrvaska - grozno, dolgocasno (so imeli ze ful boljse komade), makedonija, hecno, a kar kul.

Nasa dva - zapraseno, ona se je prevec ven metala, pa ker kao fura Cher, ok, ampak je bilo cist sforsirano, tale Cher stil... :o|o:

Zanimivo pa, da ABBA - po 30 letih je se vedno kul komad, cisto aktualen, zdaj pa caplji ne morjo naredit enega dobrega.

Danci! x:o)x x:Dx x:px xrolleyesx x:Dx
Itd... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Bedno - kot vedno.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#35 mushi

mushi
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 376

Objavljeno: 13. maj 2004, 07:52

ej Marsa verjameš al ne.. men je bil tud srbski dober, (sej sem napisala x:Dx ). :palec: Zna še daleč prit po moje, mal etno, pa res dober nastop in mi ki zastopmo za kaj se gre še plus točke...

Aha Nimbus sej se je men neki zdelo da Grki bremzajo Makedonce.. ampak še vseen ne štekam, mislim Makedonija je Makedonija pismo, oni pa to tko kot da je blagovna znamka neke firme.. :vragec:

Kar se Abbe tiče, mam tko v avtu skoz njihov MP3.. pa vsake tolk cajta :listen: , the best bend so bli.. full so dobre figure nrdil.. hhaha.. ko mapetki..
Pa kaj je že z njimi blo da so se tko sprli... neki so tud šmiral al kaj.. Anyway... bilo pa prošlo.. mi je všeč da ima kdaj kak bend mero pa ko je dost je dost, preveč je blo že vrnitev takih bendov in je pol vse zvodenelo.. ko niso uspeha ponovil....

Ah ja hrvaški komad je pa full dober v hrvaščini (v angl. je pa senca hr. izvedbe).. tak da dalmatinski stil... res ok... samo pevec bi bil pa Karan boljši, bolj temperamenten in bi čist boljš še spadlo..
Mushi

#36 Pujsita

Pujsita
  • D član
  • Št. objav: 8 988

Objavljeno: 13. maj 2004, 07:52

Jaz pa nisem gledala izbora. Kot otrok, bog ne daj da zamudim tole zadevo, zdaj mi pa nekak ni. Sem pa mimgrede vidla nastop Platina mislim da na predizboru, pa mi nekak nenaravno delujeta - izvedba, nesproščena, narejena, ne vem kako bi pojasnila. Ona mi sploh na nek način precej moško funkcionira in imam občutek, kot da poskuša nekaj v stilu Celine, pa tudi mal Cher smer, kot pravi Marsa.

Meni se ne zdi,da bi bilo ne vem kakšno posebno umetniško delo, ali pa dosti energije v njunem nastopu.

Me pa na splošno sicer ne motita, zagotovo imata svoj krog poslušalcev, sicer verjetno ne bi obstajala in prav da je tako. Mi je pa všeč,da sta se odločila poročiti tam, sicer so verjetno razlogi v publiciteti, predvidevam, si bosta pa za vedno zapomnila Evrosong na poseben način x:Xx xsrcx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

#37 nimbus

nimbus
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 548

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:01

Kot otrok, bog ne daj da zamudim tole zadevo, zdaj mi pa nekak ni.


Ko sem bil še smrkavc, se spomnim, da sem se ga na dan evrovizije prviš napil. Pa pridem domov ves zmešan, pa je bila na TV-ju ravno angleška popevka in pokažejo angleško zastavo. Pa me fotr vpraša: No, sine, zastava katere države je to?. In jaz sem ga potem prepričeval, da ameriške.... x:Dx Pa ni stuhtu x;)x :palec:
Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!
Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.
Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

#38 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:03

ej Marsa verjameš al ne.. men je bil tud srbski dober, (sej sem napisala x:Dx ).

Pa res Mushi, oprosti potem... Sem preletela, ce je kdo podal, pa vidim samo pri Selene...
Msilim, ker je bil res dober komad (cisto drugi razred v konkurenci tejle) in to zato, ker je tip pac pevec - to pocne, na veselicah, v salah s tisoci poslusalcev in povsod. Ne rabi plejbekov, bendov, orkestrov, vedno bo isto zapel - s filingom - z duso... x;)x :palec:

Ostalo - 5 razredov nizje.
Ce ne bi bilo porazno in bruka, bi bilo za crknit od smeha, tolk fushanja, tolk NE-GLASBE na glasbeni prireditvi pa ze dolg ne.

Ehh... :o|o: xrolleyesx Sramota.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#39 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:15

Me zanima kako bi se odrezala Alya, namreč zanjo sem glasovala na EMI...
Drugače bi včeraj poslala glas za Ukrajince, všeč mi je bilo, ker je bilo energično in s pridihom njihovega narodnega melosa...
Žal mi je naših, Simon mi je sčasoma strašno všeč ratal x:Ix
Vso srečo v zakonu! xsrcx
Od izbranega Balkana mi je še najbolj bil Joksimovič, tisti "globok in širok" glas in melos, +tamburica in frula, če se ne motim...
Stanka

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#40 janai

janai
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 52

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:15

Msilim, ker je bil res dober komad (cisto drugi razred v konkurenci tejle) in to zato, ker je tip pac pevec - to pocne, na veselicah, v salah s tisoci poslusalcev in povsod. Ne rabi plejbekov, bendov, orkestrov, vedno bo isto zapel - s filingom - z duso...

:palec: :palec: :palec: x:px x:px x:px :rolleyes: :wub: :onfire: :onfire: xsuperx
Kako se ne bi mogla strinjat s tabo...se mi zdi da bi bilo kr prav če bi zmagal...res, nekaj novega...scena pa taka...vseskozi se mi je zdelo da piha veter...svež veter...Dober je :palec:
Ni smrt, kar nas ločuje.....
In življenje ne, kar druži nas...
So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas.

#41 mushi

mushi
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 376

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:21

ej Marsa verjameš al ne.. men je bil tud srbski dober, (sej sem napisala x:Dx ).

Pa res Mushi, oprosti potem... Sem preletela, ce je kdo podal, pa vidim samo pri Selene...
Msilim, ker je bil res dober komad (cisto drugi razred v konkurenci tejle) in to zato, ker je tip pac pevec - to pocne, na veselicah, v salah s tisoci poslusalcev in povsod. Ne rabi plejbekov, bendov, orkestrov, vedno bo isto zapel - s filingom - z duso... x;)x :palec:

Ostalo - 5 razredov nizje.
Ce ne bi bilo porazno in bruka, bi bilo za crknit od smeha, tolk fushanja, tolk NE-GLASBE na glasbeni prireditvi pa ze dolg ne.

Ehh... :o|o: xrolleyesx Sramota.

ej Marsa... si pač spregledala..... ni blema.. Moram pa takoj tačko dvignat! x;)x
Skratka, me res zanima kje bo Srbija pristala... ker ostalo že videno.... vse...
Je pa smešno, ker kao je ravno srbski komad plagiat neke azarbejdžanske narodne pesmi.. tko je blo sej omenjen, mah briga me... ampak povejte, a niso kr vsi skor plagiati.. sej če te že muska na kaj ne spominja te pa refren.... od vseh teh nastopajočih... al je pa brez repa in glave, dolgocajtna za crknt, take se pa ne bi noben spomnil, ko si originala tud ne bi zapomnil... x:Dx
Mushi

#42 mushi

mushi
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 376

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:30

...Za škandal tik pred tik pred začetkom izbora popevke za Evrovizijo v Carigradu pa sta poskrbela Hrvat Ivan Mikulić in Srb Željko Joksimović.

Hrvaški pevec je tožil, da je zaradi vnetja izgubil glas, a se je izkazalo, da ga muči trema. Srbski zvezdnik pa je gostitelja razjezil z izjavo za beograjsko Pink TV, da bo z nastopom osvojil Carigrad in maščeval petsto let tiranije Turkov nad Srbi. Na tiskovnih konferencah je dvigoval tri prste v znak zmage srbskega militarizma. Na živce mu menda gresta tudi naša delegacija in evrovizijska scenografija. Toda ta je fascinantna in odlično izhodišče za brezhibni televizijski spektakel.....

heheheh.. Željko faca... x:Dx


http://24ur.com/nasl...217.php?Ari=1i8
Mushi

#43 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:53

Ja! To sem tudi jaz postala pozorna! Ravno to je bilo neizvirno!!! :eek: x:o)x

Bosanci pa so imeli v nulo skopirano, samo odrezanih par tonov (*da sem potem razmisljala, da je morda kaka finta, da toliko in toliko zaporednih tonov je lahko -recimo 5, ugibam-, vec pa je kopija in potem preprosto skenslajo zadnja dva :xx!: x:o)x x:Dx xrolleyesx :xx!:).
Ogabno.
Vse ze TISOCKRAT, milijonkrat videno, slisano (samo da vse slabse odpeto, aranzirano... izvedeno, vse vec fushanja, katastrofa, to ni glasba sploh).

Ampak se pa morajo s temile stosi nekaj ven metat, Srbi s tem svojim ponosom, pa carji da so, no, saj, meni je to sicer kar duhovito... Samo v obcutljivih temah pa bi bilo vsekakor bolj diplomatsko, ce bi bili tiho.

Kot je recimo rekel v zacetku - Boste videli, se boste kar najezili, pa sem takoj bila na pozor: opsala, bomo videli, frajer, :vragec: :xx!: xrolleyesx in sem kot sokol gledala, poslusala strogo - bolj, celo....
Potem pa slisis komad - in RES. Zacutis to. :palec: x8Dx x^x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#44 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 13. maj 2004, 08:55

Ma tale euro muzika, samo pofelj ponavadi, bolj malo dobrih viž. Po Abbi, res bolj žalost, kot si Marsa že omenila. Abba rula še danes. Jaz se pa ne spomnim nobene euro popevke več, razen Hold me now od Logana pa Danijelove Dzuli....
Malce so me presenetile tele nove države, z tem etno stilom, niti vedela nisem kako muziko furajo, pa Danci z latino ritmom...ma čisto na poskok.

Naša dva sta res bolj za doma, kjer sem prepričana imata svoje fane. Za njej glas se sploh ne morem odločiti a mi je všeč ali ni...kao Cher pa ni Cher, deluje pa kao da ima ful moške energije, on pa zelo mehak in veliko ženske energije. Zaradi tega se mi zdita zanimiva, kot par kako delujeta.
Sicer pa to nima zveze z glazbo, izgled. Mogoče sem že po defoltu mal alergična na take** moškaste ženske**, pa mi zaradi tega ne potegne. Saj, če bi jo spoznala, je najbrž fejst dečva.
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#45 mushi

mushi
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 376

Objavljeno: 13. maj 2004, 09:03

meni se je pa totalno podobna zdela Ukrajinska pesem eni taki južni.. ne vem mogoč kej od Nede Ukraden, zanimiva sicer, samo full kao že slišana....

Srbi so pa men ful všeč. Ker imajo nacionalni ponos. Pa tko neko držo.. Hecno je res.. a jim je treba tam neki provocirat.. ampak pr men osebno hm.. Ni nobenga minusa nrdil.. x:)x x:Ix :inocent:

Ah.. Cosma tebe motijo moškaste ženske.. men so pa kr všeč take malo bolj odločne, pa take ne glih tistih babjih štosov, cvilečega glasu in tipične ženske hoje.. tud mal bolj taf..
me pa motijo ženskasti moški... ne morem pomagat.. full so mi hecni.. mal se mi kr koža naježi.. torej od tega para mi je on mal tko... manj simpatičen. x:Dx x:Dx
Mushi

#46 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 13. maj 2004, 09:09

Ja Mushi, ne sedejo mi niti cvileče ženskice...brrr kar kurjo kožo dobim. V bistvu so mi oboje zoprne + sluzasti moški ampak, tole ni taprava tema.

Všeč so mi odločne ženske, ki vedo kaj hočejo, ki vedo kaj delajo, ki se znajo postavit zase. Tole si mal narobe razumela. Ne sede mi nekako njena energija, ki je bolj moška kot ženska. Z emancipiranimi samozavestnimi ženskami sem pa ok in moje prijateljice spadajo v ta rang.
Všeč so mi močni glasovi, globoki, recimo obožujem glas Nataše Dolenc.
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#47 mushi

mushi
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 376

Objavljeno: 13. maj 2004, 09:21

ne sej nisem misla, da so ti glih cvileče všeč! x:Dx x;)x , sam mi je vseen taka "moška" energija všeč.. pol sem pa glih primerjavo dala na une.. ko ne znam glih opredelit kaj je moškega na njej.. obraz na nek način.. pa tud ne.. mislim da ne delam krivice, ker mi je pa ona tko res fajna... a veš....... pa sem pol to hotla poudarit stvari na njej ki so mi ok. Sem pa misla mogoč da so ti vseen take mehke poteze na ženskah všeč.. skratka da zgleda nekak nežno, ženstveno, tud če ni. Pa je taf in samozavestna in vse.. samo ženstveni look..
joj cosma pa kaj se me tle pogovarjava...... x:Dx Bomo v kaki drugi temi nadaljevale predalčkanje.. pa lahk še tipe razčlenmo.. x:Dx x;)x
Mushi

#48 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 13. maj 2004, 09:52

Ostalo - 5 razredov nizje.
Ce ne bi bilo porazno in bruka, bi bilo za crknit od smeha, tolk fushanja, tolk NE-GLASBE na glasbeni prireditvi pa ze dolg ne.

Ehh...  :o|o:  xrolleyesx Sramota.

Uf, Marsa, sem si kar oddahnila! x:Dx Sem mislila,da slabo slišim in da sem postala prekritična, pa očitno nisem! :palec: x:Dx
Totalna blamaža! x:((x :OO!:
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#49 Pujsita

Pujsita
  • D član
  • Št. objav: 8 988

Objavljeno: 13. maj 2004, 10:02

men so pa kr všeč take malo bolj odločne, pa take ne glih tistih babjih štosov, cvilečega glasu in tipične ženske hoje.. tud mal bolj taf..

Mushi saj meni so tudi odločne ženske všeč, samo tole na Diani mi pa tako na prvih nekaj pogledov deluje neka nenavadna kombinacija žensko-moške energije, ki meni osebno ni najbolj privlačna.

Tak skoraj moški glas, pa postava, vitka, samo mi vseeno nekako moško deluje, potem pa v ekstremno kratko oblekico, se mi zdi, da ni tip za tole.

Lahko da je čisto krasna ženska,pa tudi odločnost mi je všeč, samo tole, kar sem lahko ocenjevala kot gledalka pa ni glih tisto meni najljubše, najprivlačnejše :inocent: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

#50 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 13. maj 2004, 10:08

Janja, :palec: itak skelet(obup) x:Dx
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0