Glavoboli, migrene
Objavljeno: 15. september 2005, 18:23
drugače pa ("se odkašlja") masturbacija pomaga...ja...
sprosti in to je to, ker glavobol je večinoma itak posledica napetosti
Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.
Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.
afriški pregovor
Gost_sstane_*
Objavljeno: 16. september 2005, 19:33
Kako pa to narediš s kašljanjem<{POST_SNAPBACK}>Za glavobole je treba veliko tekočine popit
masturbacija pomaga...ja...

Objavljeno: 16. september 2005, 20:20
no se naumo spuščali v podrobnosti..
važn, da pomaga...tko k ti za svojo sol praviš

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.
Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.
afriški pregovor
Objavljeno: 23. december 2005, 02:05

Objavljeno: 4. oktober 2007, 16:07

jaz nisem dehidrirana, gibam se tut, nimam nekih vecjih stresnih situacij, pa takrat, ko jih ze imam, nimam glavobolov, nimam zamaknjenih vretenc, energetskih blokad tut ne ...
in mi je res cudno vse skupaj.sploh, ko nikoli prej nisem imela problemov, ama nikoli me ni glava bolela.v vseh mojih 27ih letih nic...zdaj pa, kar neenkrat sredi dela recimo, me zacne ful tiscat odzadaj, oci dobim cisto majhne, blazno me moti hrup, slaba koncentracija oz. je ni, in sploh nic ne morem.in to je ful nevarno, za voznjo domov.in ker imam slabo koncetracijo skoraj da se ne spomnim ,ce sem sla cez kako rdeco luc...in me je malo

sprasujem vas, ali je mozno,da clovek dobi migrene kar tako, ne da bi jih imel ze v mladosti, in ali je migrena znak se kaksnega bolj resnega obolenja,...a mogoce kdo ve?

ampak mine pa po 2-3 urah.
joj, upam, da je to zarad vremena...

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

Objavljeno: 4. oktober 2007, 16:16
malo si v stresnem obdobju, če pa nisi , si pa bila, glava ki boli, vnetje po operacijah je samo odziv telesa na spremenjeno stanje, neke vrst obramba.. tako da nič hušega ni
pol verjetno to ne vodi v raka?

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

Objavljeno: 4. oktober 2007, 16:52
si prepričana, da jih nienergetskih blokad tut ne ...

večina bolezni se začne prvo na energetski ravni in potem iz te preide na telesno
tak da vzrok definitivno je pri eni blokadi

One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."
Objavljeno: 4. oktober 2007, 16:59
si prepričana, da jih ni
![]()
večina bolezni se začne prvo na energetski ravni in potem iz te preide na telesno
tak da vzrok definitivno je pri eni blokadiglavobol je pa samo posledica
ja, nimam jih. ker uno, sem fuuul ok, sam mogoce, hm, zdaj razmisljam a ves, da sem prevec ok, pa je telo v stresni situaciji...
hudo butast pol.

Objavljeno: 4. oktober 2007, 17:04

pa ko se tuširaš si daj mentalni ukaz, da voda spira tudi neg energijo.....
drugače so pa migrene pokazatelj blokade na področju 2. čakre(jeza nas ebe, nesprejmanje sebe, sovraštvo do nasprotnega spola......)
mal preštudiri kje je vzrok, in ga nevtraliziraj

One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."
Objavljeno: 5. oktober 2007, 14:16
meni neverjetno pomaga eterično olje bazilike. Namažem si sence in področje tretjega očesa, pa točko na vrhu vratu. Še vohati jo je treba, jaz jo kar pod nosom namažem. meni zelo pomaga, je pa potrebno res kvalitetno eterično olje.nekdo mi naj pove, kako najbolje preženeš migreno.
Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.
by Tony Samara
NAGAJIVA USTVARJALKA
RECEPTKI
Objavljeno: 5. oktober 2007, 19:16
Glavoboli so lahko tudi posledica premaknjenega zadnjega (zgornjega) hrbtenicnega vretenca!
Kakor tudi dehidriranosti organizma!
Kakor tudi pomanjkanje kisika!
jp.. sploh pomanjkanje kisika.. to največkrat opažam pri sebi.. potem se ponavadi uležem in izvajam jogo: osredotočiš se na tisti del ki te boli ali pa dele razdeliš: npr.teme, zgornji del, desni del, ušesa.. in z vdihom vdihneš (skozi nos) bolečino, z izdihom (usta) pa si predstavljaš da jo odženeš iz tega določenega dela.. in to ponoviš večkrat na različnih delih.. men to zmeri pomaga

Objavljeno: 6. oktober 2007, 10:41
A jemlješ kontracepcijske tabletke?vse prebrala za nazaj, in se ne najdem cisto :
:
jaz nisem dehidrirana, gibam se tut, nimam nekih vecjih stresnih situacij, pa takrat, ko jih ze imam, nimam glavobolov, nimam zamaknjenih vretenc, energetskih blokad tut ne ...
in mi je res cudno vse skupaj.sploh, ko nikoli prej nisem imela problemov, ama nikoli me ni glava bolela.v vseh mojih 27ih letih nic...zdaj pa, kar neenkrat sredi dela recimo, me zacne ful tiscat odzadaj, oci dobim cisto majhne, blazno me moti hrup, slaba koncentracija oz. je ni, in sploh nic ne morem.in to je ful nevarno, za voznjo domov.in ker imam slabo koncetracijo skoraj da se ne spomnim ,ce sem sla cez kako rdeco luc...in me je malo![]()
sprasujem vas, ali je mozno,da clovek dobi migrene kar tako, ne da bi jih imel ze v mladosti, in ali je migrena znak se kaksnega bolj resnega obolenja,...a mogoce kdo ve?![]()
ampak mine pa po 2-3 urah.
joj, upam, da je to zarad vremena...
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0