Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Razmerja, ki škodijo


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
47 komentarjev na to temo

#26 sambadi

sambadi
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 11. junij 2004, 14:43

Zdi se mi da manipulira z mano (in z njim)! Samo da ima ona dva ki ji izkazujeta ljubezen.
V otroštvu ni doživela dosti ljubezni s strani očeta.

Samo ne reci mi, da je dvojček, da ima črne lase in oči

Ta punca ne ljubi ne tebe, ne njega in niti sebe (lahko pa zavestno misli da ljubi, a to ljubi samo ego)...se samo "futra" in z sposobnostjo manipulacije skriva svojo pravo blokado, ki jo mora razčistiti na svoji poti usode, kakor tudi ti. Poslušaj moj nasvet, čim prej "skenslaj" in nikar ne razmišljaj kaka revica je...tu si predvsem pomemben ti..

l.p.Tomaž

Samo ne reci mi, da je dvojček, da ima črne lase in oči

"Ne ni!! Svetle barve! Vodno znamenje!"



Ta punca ne ljubi ne tebe, ne njega in niti sebe (lahko pa zavestno misli da ljubi, a to ljubi samo ego)...se samo "futra" in z sposobnostjo manipulacije skriva svojo pravo blokado, ki jo mora razčistiti na svoji poti usode, kakor tudi ti. Poslušaj moj nasvet, čim prej "skenslaj" in nikar ne razmišljaj kaka revica je...tu si predvsem pomemben ti..

"Zakaj? Mogoče neumno vprašanje, ampak zakaj čimprej skenslat? Kako bi naj to vplivalo boljše na mene po tvojem?"

"Kot sem napisal v zadnjem postu, ne sekiram se več dosti, se pa vprašujem večkrat zakaj?"

"A misliš, da bi to meni nekako pomagalo?"
LP

#27 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 11. junij 2004, 16:45

color]

             "A misliš, da bi to meni nekako pomagalo?"
            LP

Tkole bom rekel, niti ena ne more dveh ljubiti, če pa ima samo rada (ena stopnja rad imeti) je drugače, a prav sigurno premalo, da bi imela samo tebe. Ona ima rada manipulacije, drugače bi bila le pri enem, kakor hitro to malo posahne, že kaj naredi, da zopet oživi. Tako pot sem sam hodil, kar nekaj časa, dokler nisem tudi jaz pričel verjeti, da to dela namerno in samo toliko časa, dokler sem jaz dopustil manipulacije.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#28 soncnica

soncnica
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 262

Objavljeno: 11. junij 2004, 18:35

Mislim, da v takem razmerju ni spostovanja....in ce ni spostovanja je verjetno tudi odnos puhel....

Na tebi je, da se odlocis kaj hoces...
Tudi sama sem imela tako razmerje, ki pa se ni obneslo (sem bila jaz tisti 3 clen). Ko sem ugotovila, kaj pravzaprav hocem oz. kaj mi je v razmerju pomembno, sem tudi vedela kaj narediti. Sem pa potrebovala kar nekaj casa, da sem naredila tisti koncni korak.

Drzim pesti zate x;)x

#29 badman

badman
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 26

Objavljeno: 13. junij 2004, 22:59

Praviš da želiš notranji mir in biti ljubljen....???? xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Očitno ne... če želiš notranji mir zakaj se sploh zapletaš z dekletom ki ima fanta??? Želiš si probleme... oziroma če sklepam po podobnih težavah v svoji preteklosti - ŽELIŠ SI UGAJATI DRUGIM! x:Dx

Zapri se v svojo sobo... zapri vsa okna in vrata zagrni vse zavese bodi 3 ure v temi in tišini in se sprašuj kaj res hočeš... mogoče boš to uspel najti - če ti ne rata prvič poskusi še kdaj!

x:Dx x:Dx x:Dx

#30 kapica

kapica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 019

Objavljeno: 15. junij 2004, 13:31

sambadi, sam to pa res, ce ti vodis igro, ti prej ko slej rata dolgcas, ce kdo drug, pa trpis, ce pa oba dva po mal, je pa to tko receno ze naveza! sam, sej ce imas v sebi zelje se prebuditi ob zori z lahkih srcem, in se zahvaliti za nov dan ljubezni, zaspati zvecer z hvaleznostjo, in z motivijo za ljubljenega v srcu, ne da bi se s tem ranil z lastnim razumevanjem ljubezni, in krvaveti ne voljno, ampak prisiljeno....potem, bo vse dalo samo sebe in jemalo samo sebe! ne pa v svojem strahu iskat zgolj mir in uzitek! k se je skoda smejat, ne iz srca, in jokat, ne da bi izjokal vseh solz
ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

#31 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 15. junij 2004, 22:43

Slej ko prej sem še za vsako razmerje spoznal razen za eno ampak to še bom, da so tudi koristna tko da kaj pa vem če sploh obstajajo škodljiva razmerja... na koncu ko niso več škodljiva so koristen poduk... hehjya :D dokler ne greš je nekaj zarad česar si še tu... v tem razmerju... če fajn razmisliš lahko ali ostaneš malo dlje al pa bolj hitro pobegneš tko da js se kar strinjam z badmanom.. :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#32 Volk K.L.

Volk K.L.
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 848

Objavljeno: 16. junij 2004, 00:13

Ne bi rad predolgo razlagal. Mogoče se bo našel kdo in kaj zanimivega odpisal.

V razmerjih s puncami se mi dogaja da me ženska popolnoma prevzame če nimam kontrole. Pomeni če je ona tista ki reče kdaj bo lahko prišla k meni, če nima časa, če ... V glavnem takrat reagiram kot petelin brez glave. Letam okoli, rad bi jo videl, delam na tem da se nekako srečama... Seveda ni nič boljše. Zraven pa trpim. Zelo! Pravzaprav za tistih nekaj trenutkov ko sva skupaj pretrpim zelo dosti ko razmišljam kje je, kaj počne, zakaj neki ne želi tolikokrat priti kot si to jaz želim?
Ko sem pa jaz tisti ki vodi igro pa me čez čez začne vse skupaj dolgočasit pa si ne znam razložit zakaj??

Trenutno imam precej mlajšo prijateljico pri dvajsetih, ki pa živi s fantom. Srečujema se nekajkrat tedensko, ko ona lahko. Zdi pa se mi da bi se lahko srečevala precej več, vendar ...? Imava se rada, veliko se poljubljama, pišema sporočila. Premalo pa spima skupaj. Samo meni je to premalo. Rad bi bil več z njo, rad bi jo ljubil popolnoma. Ona pa se ne odloči, oz še naprej živi s svojim, čeprav ga po njenih besedah nima več rada in skoraj ne spi več z njim.
Jaz sem se pa znašel v začaranem krogu, rad bi bil več z njo, ona kao ne more, potem jaz vse bolj trpim in se mučim. Razmišljam da bi naredil konec. Zdi se mi zelo egoistično od nje da nič ne naredi, se ne odloči. ko ji paše je z mano, vsaj nekaj minut, potem pa že mora odit domov. Vmes pa mi pošlje kakšno sporočilce, kako me ima rada, da me pogreša... Zdi se mi da manipulira z mano (in z njim)! Samo da ima ona dva ki ji izkazujeta ljubezen.
V otroštvu ni doživela dosti ljubezni s strani očeta.

Ali je smiselno takšen odnos sploh peljati naprej? Se obremenjevati z njim? Je pa res da je vse lažje napisat kot pa to potem storiti oz doživet.
In zakaj se mi vedno pojavljajo podobna dekleta? Podobni vzorci? V tem trenutku opažam pri sebi nekatere znake depresije (apatičnost, nezanimanje za večino stvari, utrujenost, zjutraj mi je najtežje-sem brez volje). Ko se vidim z njo se mi energija »čudežno« povrne!? Zakaj?
Želim si notranjega miru. Želim si ljubiti in biti ljubljen. Ali se ne cenim dovolj da si dovolim takšne igrice? Ne vem...
Ali mi lahko kdo vsaj z besedami pomaga!?

Ojojoj stari moj x!x Prekini z njo razmerje. Veš kaj bo naredila v prihodnosti. Najprej bo rekla da se je spravila s fantom. S tabo bo vse manj in manj komunicirala. Ti boš vse bolj apatičen in depresiven. In ko boš prišel do najnižje stopnje ti svetujem, da ji telefoniraš ali se srečaš z njo in jo pošlješ nekam u 3PM zaradi njenega načina komuniciranja s tabo. No potem se boš fejst počutil. Pejt kakšni drugi punci. Verjemi mi. Jo boš takoj pozabil in imel boš samo lepe spomine na njo. Verjemi mi, ne splača se trpeti, če te nekdo noče. Jaz sem se povsem na enak način opekel. Naredila te je odvisnega v odnosih. Prekini takoj z njo. Prekini !!! To ni več avantura. Zdaj si se orng zacopal vanjo. Postavi jo pred dejstvom. Povej ji da jo želiš samo zase. Če se s tem ne bo strinjala, prekini prijatu. PREKINI nemudoma. Vse kontakte, vse SMS-e, ker te nima tolk rada, kot ti njo. Ona se zdaj kolegicam hvali, kako te je ovila okrog prsta. Velika možnost je, da imaš pri njej status ljubimca za določen čas. In čas se k izteka koncu. Ker si depresiven, ji boš enkrat zasikal. Takrat pa bo ona izkoristila izgovor, da prekine s tabo. Ona ni depresivna, TI SI depresiven. Pomisli malo, zamisli se nad sabo. PREKINI z njo. Nemudoma prjatu. Ona ni fer do tebe, niti do svojega fanta. Dvomim da ima kakšne probleme s svojim fantom. Zakaj potem še hodi z njim. Denar, bajta, ali pa si ti trenutna mimobežna, kratkotrajna avanturca. Prjatu PREKINI z njo, ker se boš tako ali tako z njo do smrti skregal. Vem v kakšnem stanju si trenutno. Poln si mešanih čustev. Čustva te prepravljajo. Misliš cele dneve, minute in sekunde na njo. Nedosegljiva ti je. Razum te je povsem zapustil. Zamisli si da si jezen na njo, ker te je izigrala. Kako se boš počutil x?x Fant ne seri, ne bodi naiven. PREKINI, PREKINI, PREKINI... :mad2: TAKOJ x!x Koga čakaš x?x Akcija fant x!x Veš kolk je še drugih nepokvarjenih punc, ki se svobodno sprehajajo naokrog.
Ja sam ka mali pao s lipe

#33 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 16. junij 2004, 13:27

Ojojoj stari moj  ........

Naredila te je odvisnega v odnosih. Prekini takoj z njo. Prekini !!! To ni več avantura. Zdaj si se orng zacopal vanjo. Postavi jo pred dejstvom. Povej ji da jo želiš samo zase. Če se s tem ne bo strinjala, prekini prijatu. PREKINI nemudoma. Vse kontakte, vse SMS-e, ker te nima tolk rada, kot ti njo. Ona se zdaj kolegicam hvali, kako te je ovila okrog prsta.  Velika možnost je, da imaš pri njej status ljubimca za določen čas. In čas se k izteka koncu. Ker si depresiven, ji boš enkrat zasikal. Takrat pa  bo ona izkoristila izgovor, da prekine s tabo. Ona ni depresivna, TI SI depresiven. Pomisli malo, zamisli se nad sabo. PREKINI z njo. Nemudoma prjatu. Ona ni fer do tebe, niti do svojega fanta. Dvomim da ima kakšne probleme s svojim fantom. Zakaj potem še hodi z njim. Denar, bajta, ali pa si ti trenutna mimobežna, kratkotrajna avanturca. Prjatu PREKINI z njo, ker se boš tako ali tako z njo do smrti skregal. Vem v kakšnem stanju si trenutno. Poln si mešanih čustev. Čustva te prepravljajo. Misliš cele dneve, minute in sekunde na njo. Nedosegljiva ti je.  Razum te je povsem zapustil. Zamisli si da si jezen na njo, ker te je izigrala. Kako se boš počutil  x?x  Fant ne seri, ne bodi naiven. PREKINI, PREKINI, PREKINI...  :mad2: TAKOJ  x!x  Koga čakaš  x?x  Akcija fant  x!x  Veš kolk je še drugih nepokvarjenih punc, ki se svobodno sprehajajo naokrog.

Lepo napisano, cel kup podobnih primerov obstaja a resnica je samo ena. Ta punca manipulira in se z tem "futra". Ti si pa tisti, ki dopustiš, da manipulira z tabo. Zavedaj se, da si ti kriv, ne ona. Ona samo izkorišča tvojo odvisnost za svoje manipulacije in dokazovanje. Tako kot je zgoraj napisano, ČIM PREJ VSE SKENSLAJ, saj je resnično tudi kar nekaj poštenih punc, ki te čakajo.
Vprašaj se koliko je lepega in grdega v teh manipulacijah in zelo kmalu boš ugotovil, da lepega nič, torej se ne splača še naprej sekirat in zadevo skenslaj.......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#34 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 16. junij 2004, 14:33

I think i could use this... ;) tnx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#35 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 16. junij 2004, 15:51

Ojojoj stari moj  x!x  Prekini z njo razmerje. Veš kaj bo naredila v prihodnosti. Najprej bo rekla da se je spravila s fantom. S tabo bo vse manj in manj komunicirala. Ti boš vse bolj apatičen in depresiven. In ko boš prišel do najnižje stopnje ti svetujem, da ji telefoniraš ali se srečaš z njo in jo pošlješ nekam u 3PM zaradi njenega načina komuniciranja s tabo. No potem se boš fejst počutil. Pejt kakšni drugi punci. Verjemi mi. Jo boš takoj pozabil in imel boš samo lepe spomine na njo. Verjemi mi, ne splača se trpeti, če te nekdo noče. Jaz sem se povsem na enak način opekel. Naredila te je odvisnega v odnosih. Prekini takoj z njo. Prekini !!! To ni več avantura. Zdaj si se orng zacopal vanjo. Postavi jo pred dejstvom. Povej ji da jo želiš samo zase. Če se s tem ne bo strinjala, prekini prijatu. PREKINI nemudoma. Vse kontakte, vse SMS-e, ker te nima tolk rada, kot ti njo. Ona se zdaj kolegicam hvali, kako te je ovila okrog prsta.  Velika možnost je, da imaš pri njej status ljubimca za določen čas. In čas se k izteka koncu. Ker si depresiven, ji boš enkrat zasikal. Takrat pa  bo ona izkoristila izgovor, da prekine s tabo. Ona ni depresivna, TI SI depresiven. Pomisli malo, zamisli se nad sabo. PREKINI z njo. Nemudoma prjatu. Ona ni fer do tebe, niti do svojega fanta. Dvomim da ima kakšne probleme s svojim fantom. Zakaj potem še hodi z njim. Denar, bajta, ali pa si ti trenutna mimobežna, kratkotrajna avanturca. Prjatu PREKINI z njo, ker se boš tako ali tako z njo do smrti skregal. Vem v kakšnem stanju si trenutno. Poln si mešanih čustev. Čustva te prepravljajo. Misliš cele dneve, minute in sekunde na njo. Nedosegljiva ti je.  Razum te je povsem zapustil. Zamisli si da si jezen na njo, ker te je izigrala. Kako se boš počutil  x?x  Fant ne seri, ne bodi naiven. PREKINI, PREKINI, PREKINI...  :mad2: TAKOJ  x!x  Koga čakaš  x?x  Akcija fant  x!x  Veš kolk je še drugih nepokvarjenih punc, ki se svobodno sprehajajo naokrog.

če bi se pa pustila in bila s tabo med in mleko bi te zelo hitro minila vsa obsedena ljubezen xrolleyesx

po mojem ni ljubezni ne na eni ne na drugi strani x^x

#36 kapica

kapica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 019

Objavljeno: 16. junij 2004, 19:13

je to prav, da nekomu "ne tega pa ne smes"!? Hmm verjetn to pocnete vsi ki ste "cisti".. saj sele kdor je cist razume neciste, do cistosti prides pa tko le skozi lasten gnoj! js pa verjamem, da mu je tezk! ampak, velik (res velik!) je pa ze, da se je zacel (sambadi mislim) sprasevati, al je prav da prekine razmerje ali ne.... ni nujno, da bo vse slabo, ce ne prekine! res pa je, da si s tem prikajsa cas, ki bi ga v drugacnem primeru lahko porabil za vecje stvari... sam jebes, al poskusas na lastni kozi, al pa upostevas mnenja drugih! kot pripomocek k orentaciji... iz ene in iste stvari pa tko vsak potegne, razlicne lekcije! tko da ni nujn, da so orentacije usmerjene v isti cilj...... Cilj je pa sigurn postati eno z nekom, povezan! a ne navezan! tle gre bolj za navezanost... sama od sebe pa tko mine! to vsak zna storiti, in se da, ceprav pri tem trpis!
ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

#37 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 16. junij 2004, 20:26

je to prav, da nekomu "ne tega pa ne smes"!?

Kapica saj v bistvu maš prav, tu ni bilo rečena, da mora to narediti, lahko pa komu damo kako misel, ki smo jo morali nasvoji koži izkusiti. Bo pa naredil prav tako, kot bo svojo resnico sam sprejel, a če si prebrala njegovo prvo razmišljanje mislim, da je pač hotel še kak pogled, poleg svojega. Zato pa so forumi, posebno ta, ki mi je najljubši od vseh, kar jih poznam. Je pa resnica, da velikokrat nekomu ne moreš pomagati, ker je pač v taki fazi sprejemanja, da sprejema njegovo trenutno stanje, ni pa prav nič narobe, če je več resnic objavljeno, tudi tvoje mnenje je pozitivno......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#38 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 16. junij 2004, 20:35

potem narediš trdni sklep, da ti škodi, da to razmerje ni zate, da samo čakaš na trenutke preživete s to osebo in skleneš, danes povem in potem srečaš to osebo, te pogleda z najbolj zapeljivimi očmi, se ti nasmehne in ves načrt splava po vodi... in vrtiš se v začaranem krogu, dokler enkrat sam ne prideš do tega, da te ta pogled ne premami... ja težko je ukazovat srcu xsrcx

#39 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 16. junij 2004, 21:15

je to prav, da nekomu "ne tega pa ne smes"!? Hmm verjetn to pocnete vsi ki ste "cisti".. saj sele kdor je cist razume neciste, do cistosti prides pa tko le skozi lasten gnoj! js pa verjamem, da mu je tezk! ampak, velik (res velik!) je pa ze, da se je zacel (sambadi mislim) sprasevati, al je prav da prekine razmerje ali ne.... ni nujno, da bo vse slabo, ce ne prekine! res pa je, da si s tem prikajsa cas, ki bi ga v drugacnem primeru lahko porabil za vecje stvari... sam jebes, al poskusas na lastni kozi, al pa upostevas mnenja drugih! kot pripomocek k orentaciji... iz ene in iste stvari pa tko vsak potegne, razlicne lekcije! tko da ni nujn, da so orentacije usmerjene v isti cilj......  Cilj je pa sigurn postati eno z nekom, povezan! a ne navezan! tle gre bolj za navezanost... sama od sebe pa tko mine! to vsak zna storiti, in se da, ceprav pri tem trpis!

I like your way of thinking :palec:


ampak je malo strogo... kje pa so čustva, srce... x:Dx x;)x

#40 Volk K.L.

Volk K.L.
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 848

Objavljeno: 17. junij 2004, 00:25

je to prav, da nekomu "ne tega pa ne smes"!? Hmm verjetn to pocnete vsi ki ste "cisti"..

Hehehe x:Dx . Čisti pa nismo. Naj tisti ki misli da je čist zaluča kamen.
Recimo da smo velik podobnega dreka požrli, pa mu potem svetujemo. Tako da vsaj zase lahko govorim da nisem čist, če sem drek jedel. A je tako x?x

x;)x x:Dx
Ja sam ka mali pao s lipe

#41 Volk K.L.

Volk K.L.
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 848

Objavljeno: 17. junij 2004, 00:28

Lepo napisano, cel kup podobnih primerov obstaja a resnica je samo ena. Ta punca manipulira in se z tem "futra". Ti si pa tisti, ki  dopustiš, da manipulira z tabo. Zavedaj se, da si ti kriv, ne ona. Ona samo izkorišča tvojo odvisnost za svoje manipulacije in dokazovanje. Tako kot je zgoraj napisano, ČIM PREJ VSE SKENSLAJ, saj je resnično tudi kar nekaj poštenih punc, ki te čakajo.
Vprašaj se koliko je lepega in grdega v teh manipulacijah in zelo kmalu boš ugotovil, da lepega nič, torej se ne splača še naprej sekirat in zadevo skenslaj.......

:palec: x^x tooo. Pa še kako je res... Da tudi takšne punce in takšni fantje obstajajo :V: .
Ja sam ka mali pao s lipe

#42 kapica

kapica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 019

Objavljeno: 17. junij 2004, 15:02

I like your way of thinking :palec:


ampak je malo strogo... kje pa so čustva, srce... x:Dx  x;)x

vem da je mal strogo...sorry x:Ix , (tomazslo je dobr razumel!Sj ti tud! :palec: :palec: pa volk x:)x ) sam kaj, ce pa pa ja, da ce pa em ja a ves, ce pa ja...tko ja! x:Dx sej, custva so pa pod besedilom od badmana nad besedilom od el nina..tam nekje! x;)x
ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

#43 SWAN

SWAN
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 104

Objavljeno: 23. junij 2004, 01:26

potem narediš trdni sklep, da ti škodi, da to razmerje ni zate, da samo čakaš na trenutke preživete s to osebo in skleneš, danes povem  in potem srečaš to osebo, te pogleda z najbolj zapeljivimi očmi, se ti nasmehne in ves načrt splava po vodi... in vrtiš se v začaranem krogu, dokler enkrat sam ne prideš do tega, da te ta pogled ne premami... ja težko je ukazovat srcu xsrcx

selene, strinjam se s tabo - težko je ukazovat srcu. :palec:

sambadi, meni se dogaja isto. ne najdem razloga, niti nimam več moči, da bi ga iskala. vem pa že, da so to sebični ljudje, manipulirajo z nami in mi se jim seveda prostovoljno (zato ker so nam všeč, ker jih imamo radi, ker nam sedejo, ker si jih želimo...) pustimo izkoriščat. psihično, pustiva uno fizično. moj prijatelj je kao poročen, ima otroke. pušča me in puščam jaz njega že dolgo časa, on se ne more odločit. kao. kakor hitro en izmed naju začuti, da se mu drug umika in da hoče končat, padajo maili, besede in sms - ji da dol padeš.
vse vem, kot veš ti. vse premalo sva skupaj (kolikor mu uspe lagat doma, partnerica sicer vse ve, tudi to, da nisem prva), meni to ne zadošča, postajam utrujena, ne depresivna, vendar pa tesnobna. vse poznam, vse izhode, tudi pravega, pa vendar me nekaj zadržuje in ne storim tega dokončno.

in za konec sambadi: tistega, ki ti je na razpolago takoj, kadarkoli in kjerkoli midva pač ne vidiva. taka sva (oprosti, ker pišem v dvojini, prištela sem te k sebi enakim). je že nekaj v tem, da se raje mučiva z ljubeznimi in razmerji v katerih je težko kaj prihodnosti. zgolj trpljenje. morda pa se rada mučiva in trpiva? ali pač kaj drugega? x:Dx

#44 Pujsita

Pujsita
  • D član
  • Št. objav: 8 988

Objavljeno: 23. junij 2004, 10:05

Swan, dobivata lekcije, vsak svojo, če kakorkoli začutiš, da to ni to, mislim zares začutiš, greš naprej. Imaš spoznanje, če nič drugega, da tako ne bi več, da potrebuješ celega človeka...
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

#45 Volk K.L.

Volk K.L.
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 848

Objavljeno: 25. junij 2004, 23:52

... in danes ima drugega ljubimca, ki je začel prav tako trpeti in prav enako se bo končalo...

Kako je majhna ali pa velika LJ. Odvisno kako se gleda, srečal sem modela, ki je imel pred leti isto izkušnjo, z isto žensko kot jaz. Pa je izrekel zelo grde besede o njej. Sem bil tudi jaz šokiran nad izrečenimi besedami. V tako veliki LJ, da je kar nekaj takih modelov, ki smo bili ali pa so še jezni zaradi ene in iste ženske. Hmm to pa so kilometrine te ženske, ki nas je omotala oko plota x:Dx x:Dx x:Dx ...

Pa njen mož. Če bi bil pameten, bi že zdavnaj prekinil z njo. Pa je še zmeraj z njo. Ve za njene avanturce. Tako da obadva skačeta čez plot. No ja v nečem pa ja imata skupne točke in interese x:Dx x:Dx x:Dx .
Ja sam ka mali pao s lipe

#46 Buddha

Buddha
  • Brez statusa
  • Št. objav: 3 845

Objavljeno: 29. junij 2004, 22:24

KAJ MENITE, KAKŠNE KOPIJE SVOJIH STARŠEV STE?

KAJ V TRENUTKU ISTIH OD-REAGIRANJ NAREDITE, ČE SE JIH SPLOH ZAVESTE ?


...
..
.
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

#47 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 30. junij 2004, 05:13

kar precej- prevzela ravno tisto kar me najbolj heca xDDx

#48 Pujsita

Pujsita
  • D član
  • Št. objav: 8 988

Objavljeno: 30. junij 2004, 08:00

KAJ MENITE, KAKŠNE KOPIJE SVOJIH STARŠEV STE?

KAJ V TRENUTKU ISTIH OD-REAGIRANJ NAREDITE, ČE SE JIH SPLOH ZAVESTE ?


...
..
.

Najbolj me moti, če grem prekmalu spat. Me je motilo, da se je mami ko je po izčrpljujoči 4 urni službi, ulegla in ni bila sposobna skuhati kosila. Me moti na sebi, ko mi ne usope dneva polno izživeti x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0