Thanx, zelo razumljivo podajas - to zelo cenim...

da ne tratis casa (ne svojega ne mojega ne nikogar)...

(in to je zame znak visoke inteligence, kaj me briga, ce ful ves, ce jaz nic ne stekam - varianta

)
Potem niti ni nek cash strahoten, si komot omislis to... Enkrat si morda bom... najbrz, saj sem rada preciscena in osvezena - takorekoc resetirana

Nerodno.. kot pri gin.? Ja, saj tam mi je bilo tudi, prvic sem hotla kar 'pobegnit', ko me je sosolka zvlekla in ce ne bi notri imeli ze moje knjizice, me ne bi tistega dne videli v ordinaciji...

Ne samo to, zadrega, ja, seveda, pa se... hm... ampak tudi - instrumenti razni v telo!

:o|o:
Ceprav po drugi strani na porodu oz. pred pa nisem nic komplicirala, ampak sem bila super 'pacient' in se prepustila... ker - kaj pa cem, ce se ze grem, grem pa se, ker sem recimo ze notri...
Zanimivo je, da zadnje case ful razmisljam o tem... iskala za znanko o Crohnovi bolezni (ugotavljam, da v tem primeru ni priporocljiva - hydroterapija), potem je prisla na forum Sija s tem vprasanjem... ... danes pa sedim na wc-ju in razmisljam, kok je pomembna dobra prebava - in pridem na forum in na vrhu tale - na novo postavljena - tema.
Zame prebava se kako JE pomembna seveda.
saj prebava je vse... kaksni smo - kako PREBAVLJAMO - vse... doziveto, videno, slisano, pojedeno, .............
To vidimo tudi v astrologij recimo lepo... od stresa - devic rakov, koliko ima na prebavilih, tem traktu, tezave... ker stiska vase (probleme), vpija vase, ma... o tem bi se dalo ful nalozit...