Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Spol v prejšnjem življenju,


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
43 komentarjev na to temo

#26 jasnaee

jasnaee
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 21

Objavljeno: 29. marec 2004, 09:15

Zakaj pa so okoli nas vedno iste osebe - duše v življenju? (prva žena - sedaj njena hči pa njen mučitelj njena sedanja mati) Zakaj se vedno ubadamo z istimi dušami. Ali niso to lastnost ljudi - zamere in obsedenost z istimi osebami? A to pomeni da v vsakem življenju živimo obkroženi z istimi dušami - sicer v drugačnem razmerju kot v prejšnjem ampak vseeno so skoz iste?

#27 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 1. april 2004, 06:53

xrolleyesx :xx!: Zakon karme je pač tak, da vse dobiš nazaj kar si dobrega in slabega storil. Zato smo očitno vezani na duše, ki smo jih že poznali in mogoče zamenjamo vloge, da lažje razumemo druge in njihovih napak ne bomo nikoli ponavljali. Občutek imam, da te že v tem življenju točno doleti to, kar nočeš ali ne moreš razumeti. Kaj pa šele pri davku karme?? x;)x

#28 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 1. april 2004, 09:41

Nekaj o tem bo tudi na Mavrični soboti ob 14.45 v predavalnici II.

B.

#29 Aishah

Aishah
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 526

Objavljeno: 6. junij 2005, 18:04

<{POST_SNAPBACK}>za Conteso nekaj utrinkov iz Mavrične...
xrainbowx lpStankaaa


3 odlomki iz mojih zapiskov predavanja Ljudmila C. Stele:
VPLIV PRETEKLIH ŽIVLJENJ NA SEDANJE ŽIVLJENJE

*Primer: Z zdravniki ima Ljudmila dobre izkušnje, ker se izkaže, da so bili zdravniki že v prejšnjih življenjih iz plemenitega vzgiba pomagati sočloveku. Vedno pred regresijo povpraša po telesnih težavah – in ta zdravnik je imel težave z glavoboli na področju čela. V regresiji je hodil po gozdu in nabiral zelišča, izkazalo se je, da je zdravilec, zeliščar v Angliji. Naenkrat zagleda kočijo, ki ga zbije na tla – z glavo – s čelom zadene ob skalo in umre. Ker ga je Ljudmila vodila skozi izkušnjo zaradi katere trpi z glavobolom v tem življenju, so težave z glavobolom izginile- na tak način ozdravlja.
*Primer: ženska je izgledala stara 16 let, čeprav jih je štela že 26. Ob menstruaciji je čutila močno slabost -kot da ji nekdo šari po maternici. V enem izmed predhodnih življenj je doživela na silo narejen abortus.
Najprej se je v regresiji znašla pokrita s pisanim mrliškim prtom v Indiji. 15letno so jo prodali 60 letnemu moškemu za drugo ženo. Poroko je urejala prva žena. Ker je prva poročna noč minila »spolno neuspešno« je mož krivdo zvalil nanjo (za impotentnost). Ženske so jo zato preteple. Mož je kmalu umrl in tudi za to so krivili njo. Običaj v Indiji je bil, da mora z možem umreti na grmadi tudi zadnja žena. Pred smrtjo so jo osamili v eni majhni sobi. Ljudmila domneva, da so takrat ljudje molili za njeno dušo, kajti trdila je, da se v tej sobi počuti popolnoma mirno in pripravljeno na smrt. Nato so jo pokrili s pisanim prtom in jo zvezali ter vrgli v gorečo grmado k možu. V regresiji trdi, da ne čuti ničesar v zvezi z grmado-da takoj vidi sebe gorečo in svojo mati, ki jo je prodala zaradi revnosti, kako joče.
V naslednjem življenju se izkaže povezanost tega dekleta s prvo ženo. V tem življenju je ženska, h kateri vodijo dekleta, da jim naredi abortus – tu je tej »prvi ženi« naredila abortus, a to z nekim nepreizkušenim zeliščem, zaradi česar umre. Tako je nastal med njima »energetski vtis«
V sedanjem življenju je ta »prva žena« njena hčerka!!!
*Primer: novinarke, ki je umrla v koncentracijskem taborišču. V regresiji jo vodijo v en stolp. Kjer se izživljajo nad njo Nemci. Glavni mučitelj je čokat moški. Ta je v sedanjem življenju njena mama...


Kje bi se dal pridt v kontakt z gospo Ljudmilo Stele ? Sem iskala na netu, če ima kak email/telefon pa ni nič objavljeno. Res bi bla hvaležna, če bi kdo podal kak link do nje al pa kej. (je kdo od vas že biu pri njej na regresiji? kako je blo?)

#30 scorpio15

scorpio15
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 1. julij 2005, 14:34

kako spoznas kaj si bil v prejsnjem zivljenju

#31 lilija

lilija
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 368

Objavljeno: 1. julij 2005, 20:05

...skorpio, zanimivo vprašanje :inocent: x:Ix ...res, le kaj oz. kdo smo bili? :eek: :inocent: x:Dx x:Dx ?... ali pa prejšnjega življenja spoloh ni bilo . xcivx :O: x^x x:Dx ... in je sedanje prvo :eek: x:Dx

LP

#32 scorpio15

scorpio15
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 3. julij 2005, 16:31

mene zanima kaj sem bil v prejsnjem zivljenju.a je to povezano s tem kam bi rad potoval ali "kam te vlece" nekaj v neko drzavo

#33 cvickar

cvickar
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 937

Objavljeno: 3. julij 2005, 16:37

Jst sem bil pa u prejšnm živlenju zamurc, in to ne čist navadn, ampak z najdaljšem na vas. Pa pofukal sem use kolugunde u vasi x;)x

#34 cvickar

cvickar
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 937

Objavljeno: 3. julij 2005, 20:29

x;)x x;)x x;)x

#35 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 4. julij 2005, 11:09

a je mozno razvidt ce je biu kdo dvospolnik?

#36 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 5. julij 2005, 09:48

Saturnina, menim, da je pri tem vključen predvsem Uran.
Poznam žal primer.

Letos, ko je bila Venera v čisti konjunkciji z Uranom se je rodil dojenček.
Tudi drugi aspekti ta dan kažejo na določene zavore, težave... in Merkur je na čisto zadnjih minutah "zadnjega" znamenja.
Najprej so svojci sporočili, da je punčka, naslednji dan so rekli, da je verjetno fantek. Noben več ni upal nič spraševati. Zagotovo je bilo, da nekaj ni jasno.
Spolovila so neizrazita. Čez dve leti predvidevajo operacijo.
Sedaj "drži", da je fantek.
Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#37 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 5. julij 2005, 10:05

<{POST_SNAPBACK}>a je mozno razvidt ce je biu kdo dvospolnik?


Tebe bolj zanima za prejšnje življenje.
12. hiša je povezana z življenje pred sedanjim.
V mojem primeru menim, da sem bila moški-vl.12 v točnem aspektu z Uranom (ta spreminja-"preklaplja" spol). Tudi samo po sebi Sonce velja za moški princip. Tudi mož ima vl.12 v istem orbisu z Uranom- iz najine sinastrije sklepam, da sva oba spremenila spol in da morava karmično drug drugemu dati izkušnjo (recimo, če sem ga jaz prizadela v prejšnjem ž., me bo on zagotovo na isti način v tem ž. in obratno...)
Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#38 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 5. julij 2005, 12:46

To je težka odločitev zagotovo.

Moje mnenje je, da kakorkoli bo (ali punčka, fantek ali dvospolnik) vsekakor se bo to bitjece srečalo s problematiko spolne identitete.

Če bi sama lahko vplivala, bi zagovarjala, da se za operacijo odloči sam v dobi odraslosti... ker sedaj-kako biti prepričan, da je odločitev res prava?
Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#39 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 5. julij 2005, 14:17

Tvoje prejšnje življenje opisuje vladar 12.hiše-Mars in tudi Pluton-če je oseben in Uran v 12.

Uran predvsem govori o nemiru, verjetno nenadni smrti v prejšnjem življenju (ker gre obenem za Uran kvadrat Venera-je tudi nenadna prekinitev ljubezenske zveze v prejš. ž.), lahko tudi o boju za neka svoja prepričanja (revolucionarna) in zagotovo posebna genialnost-glede na kvadrat z Merkurjem (hitre in inovativne misli) in trigon Sonce, ki ti pomaga ideje obelodanit. Morda tudi to, da ti je bilo že v prejšnjem življenju znano astrološko znanje.

Venera Saturn in Venera Uran nekako obljubljajo, da boš v tem življenju srečala tistega, s katerim si bila že nekoč. Preko te veze boš dobila znova priložnost, da v podobnih situacijah ravnaš boljše-s širino ljubezni, ki ne premore slabih občutkov in če pride do ponovnega razhoda, da to narediš brez bolečin.

Saj vem tudi sama kaj pomeni Venera in Saturn, lahko je govoriti, težje je v konkretni situaciji odreagirati z notranjim mirom, toplino in ljubeznijo, ker v tisti točno določeni situaciji-še posebno če je aktiven Uran, so povezani nekontrolirani izbruhi jeze, s Saturnom so dolgotrajne žalosti, kar nam pobere ogromno naše kreativne energije. S Saturnom se sami zapiramo vase in namesto, da bi dovolili Veneri, da ljubi in pleše... si jo zagradimo v zidove.

Tu smo, da se igramo, da si naredimo srečne dneve vsak dan!
Saturn nas hoče prelisičiti, da bo sreča nekoč in počasi in le, če si jo zaslužimo.
To ni res.
Vse je pred teboj, udejani svoje želje.
Vsak trenutek je tvoj. Vsak trenutek je priložnost.
Življenje je lepo in naš planet želi imeti na sebi srečne energije,
da se lahkotno vrti in pleše po vesolju x;)x xsrcx

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#40 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 5. julij 2005, 15:06

Ne, ne bi rekla ravno temu problem, večji problem se mi zdi, ker (tudi sama sem kdaj isto) preveliko posvečanje pozornosti in kar ene vrste mazohizem: kar naprej melješ neg. občutek, ki si ga v lj. doživel. In se navadiš na to. Zapraviš energijo, jo daješ, avtomatsko pošiljaš temu, ki ti jo ne vrača, obenem se trpinčiš.
Razne ideje, delo in aktivnejše izpolnjeno življenje se precej zaustavi.

Nekoč smo se pogovarjali o ljubezni in sem bila šokirana. Moje razumevanje je bilo daj dam in predanost, nato pa sem počasi dojela, da je to iluzija, da to ni ravno ljubezen v celoti.

Gre za ljubezen do vsega, do vseh, seveda tudi do sebe. Vedno do vseh in vsega okoli. Tudi do teh, ki so nas kdajkoli prizadeli. Široka toleranca. Zadovoljstvo in mir imaš v sebi ob tem in ta dobrotljiva ljubezen-ne da jo samo daješ, zakon narave je, da jo tudi istočasno prejemaš. To se čuti. Redki so, ampak v takem stanju notranje povezanosti, ljubezni, mirnosti menim, da se da tudi presegati težje aspekte.

Me veseli, če sem ti dvignila voljo, kar tako naprej, naj seže gor proti oblakom in še više x;)x :palec:
Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#41 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 8. julij 2005, 12:03

ne mantis...to sploh ni smesn,..ocitno se res rojevajo dvospolniki...


ja v prejsnem zivljenju me je zanimal...

ma kdo pa prav da je sploh obstaju x^x

#42 astroMATRIX

astroMATRIX
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 293

Objavljeno: 11. julij 2005, 15:56

Ko se inkarniRAš padeš skozi sfere, Luna je ta pO5lednja, ta zadnja.

Astrologija, predvsem Orion=Oziris=krist in Sirius=Izida Nephtys=Procyon
in OC31=Hyades=Set torej Stargate domena prav zato je astrologija, da greš nazaj gor.

Nekaj sodelujem torej pišem z avtorjem Adrian Giolbert (Misterij Oriona, Majansko 2012) , Robert bauval in Jane Sellers.

Astro sfere ne določajo spol. Lahko pa vpRAšam guruja.

Klaudio http://www.lulu.com/zodiac

P.S.

Preberi Franz Bardon.
True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

#43 astroMATRIX

astroMATRIX
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 293

Objavljeno: 11. julij 2005, 15:57

Duša nima spol, temveč ima 4 spola. Temu se pRAvi tetramagnet IHVH.
nekatere so denimo vodene - undine, undini. Patuljki so seveda bokj zemljani. http://www.lava.net/~pagios
True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

#44 astroMATRIX

astroMATRIX
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 293

Objavljeno: 15. julij 2005, 13:40

Astrologija je emancipacija od spola, rojstva, predvsem inkarnacije, bedarij, nosečnO5ti, problemov, smrti, itn.

Gre se za vejo magije. Magija je nekaj prenatalnega.

Sfere - planete diskreiRAš ko se emancipiRAš.

To narediš

a/ zdej naRAvnO5t

b/ takoj ko umreš, po smrti

c/ nigdar

Lahko umreš duhovno, pRAvzaprav v 99.99999 % primerov se gre za total anihilacijo.
True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0